Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
Lost nemfos!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Qwerty4
A halál kamrája (La Chambre des morts, 2007):

"Sylvain és Vigo éjszakai kocsikázása gázolással ér véget. A két jó barát az áldozat mellett egy táskát talál, benne kétmillió euróval. Az állandó anyagi gondokkal küszködõ haverok úgy gondolják, ha már így alakult, miért ne tennék el a pénzt. Így ahelyett, hogy értesítenék a rendõrséget, megpróbálják eltüntetni a holttestet. Ám a zsaruk mégis feltûnnek a környéken. Az elgázolt férfi ugyanis egy elrabolt kislány édesapja volt, aki a váltságdíjat vitte a rablónak. Az ügyben Lucie, a kétgyermekes rendõrnõ nyomoz, amikor hamarosan elrabolnak egy újabb gyereket." (port.hu)

Bejött ez a francia krimi-thriller. A sztori jó, a megvalósítás is. Csak az a baj, hogy túl hosszú volt.

8/10

Qwerty4

Okés, vettem.

Csak olyan furcsán hatott számomra.

Sir Quno Jedi
Nem kötekedésnek szántam, eleve ott a szmájli. Csak uncsi mindenhol ezt hallgatni a tigris és tárkányról, hogy mééé röpködneeeek vazeee... 😄 Na én ilyenkor azt szoktam volt mondani, hogy lehet nézni a fos LOST-ot, ott nem röpködnek, mermá lezuhantak, pont... 😄DD

Amúgy sem konkétan rólad írtam, hogy fikáztad, az egy általános példa volt, szemléltetésképpen. Szóval veled kapcsolatban nem hangzott el kritika részemrõl, így megsértõdni sem kell szvsz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tomsolo
😄DD<#eljen>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Most mért kötözködsz?Nálad ez a default?Ha már jedi van a nevedben, legalább kis hajlandóságot mutass, hogy a békességre törekszel.....

Sehol nem fikáztam, a fákon repülést, csak megemlítettem, mert valakinek nem jön be, magam részérõl nagyon csipázom az ázsiai mondavilágot,a Tigris és Sárkány is nagyon tetszett.

ps: ha nem kötözködésnek szántad, akkor te se vedd ezt annak, de kérlek, legközelebb moderáld magad jobban.
tomsolo
Én szerettem azt is, meg a Jet Li Hõsét is.

Sir Quno Jedi
Az mér baj, hogy a fákon ugrálnak, meg repülnek össze-vissza?! Náluk ez van a legendáikban, hagyomány. Az Csodaszarvason sem bukhatnak ki mások, akkor mi sem kritizálatjuk az õ mondavilágukat/mûvészetüket. 😄

Ez pont olyan, hogy akiknél a fehér a gyász színe, nem állítasz oda lefikázni õket, hogy már meg mérnem feketében parádéznak a "tahók".

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

http://www.imdb.com/title/tt1718199/

Wu xia, mint a címébõl sejthetõ wuxia film, de nem az az elszállt fajta mint a hidden dragon, ahol a fákon ugráltak 😊

Aki szereti a jó bunyókkal vegyített drámát, annak ajánlott igazán.
5 évvel ezelõtt volt jobb posztapoc film? A címüket kérem. 😊

morcosqtya
Én most 2 filmet ajánlanék:

The Road (Az út)

Posztapokaliptikus road movie a hiperrealista stílusból. Apa és fia elindul a világégés után, hogy túléljenek, miközben a fiú tanulja az alkalmazkodást az emberekhez és a környezethez (már erre a világra született, nem ismeri a régi világot) az apa (Viggo Mortensen) megtanul alkalmazkodni az apa szerephez ami új fénybe kerül itt, fiának pedig átadni annak a felelõsségét és kötelezettségét mi az: embernek maradni.
Kannibálok, fagy, szürke kipusztult vidék, menekülés, csend, esõ, éhség, rettegés, remény és reménytelenség.
Messze a legjobb posztapokaliptikus mozi az utóbbi 5 évbõl. Depressziósoknak és emósoknak nem ajánlom.
10/10

* * *

One Point O (Paranoia 1.0)

Cseppet beteg film, méltó a címéhez.
Egy magányos szoftverfejlesztõ fõhõs, egy nyomasztó sötét bérház, beteg szomszédok, egy mesterséges intelligencia kisbabafejben, szex-játék virtuálisan, kamerák és egy csomag. Egy üres doboz amiben nincs semmi.
Fõhõsünk egy nap kap egy üres csomagot, majd minden nap egyet..
Miután elég érdekesen kezd alakulni körülötte a világ (szomszédok viselkedése, hangok, látomások stb) elkezd nyomozni de egyre kuszább lesz minden.. mi is a valóság? Létezik-e valóság vagy csak paranoia? Végül már mindenki gyanús...

Az a fajta film ami (amellett, hogy sci-fi / thriller) kb 15%-ban mûvészfilm, azaz nem fog bejönni mindenkinek aki a tiszta földhözragadt akciót szereti.
Az Eden Log-nál kevésbé mûvészi és elvont, de egy Mátrix-hoz képest kékharisnya.
Nálam 8/10 (hangulat 9, színészi játék nem mindenhol tetszett..)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

A gondozoo (Zookeeper) 2011
Van benne pár jó poén. 6/10

A harcos (The fighter) 2010
Korrekt életrajzi film, Christian Bale nagyon jó.
7/10

Qwerty4
Eden Log - A titokzatos faj (Eden Log, 2007):

OMG, ez mi a f*szom volt? Rettenetes zagyvaság az egész, ráadásul unalmas is.

1/10

Qwerty4

tomsolo

Qwerty4
Zsákutca (Dead End, 2003):

Ez jó volt. Rejtélyes, hangulatos, sötét, elgondolkodtató. És néha vicces is, a karakterek miatt.
A végén utána is kellett olvassak, hogy most mi a fene van, mert érthetetlen volt.

9/10

Qwerty4

Qwerty4
A halál után (Unrest, 2006):

Gondoltam kicsit jobb fog kisülni ebbõl a 2 órás horrorból, de sajnos nem. A helyszín, a boncterem elég jó volt, de a gyilkos hulla elég unalamsan gyilkolászott. Nincs igazából emlékezetes jelenete ennek a filmnek. Néha elég véres meg undorító is, de ez nem elég. Egyetlen parafaktora a filmnek az volt, hogy nem tudhattam majd a hulla hogyan támad, lehetett volna valami meglepetés is, mondjuk megmozdul vagy valami kijön belõle, de semmi.

5/10

Qwerty4

Tyler1
Leon, a profi

Kimaradt az életembõl eddig, mert azt hittem, hogy ez valami buta francia akcióvígjáték. De hát jó film ez, néha kicsit bealtatott, de tetszett - a vége fõleg. Renot nagyon bírom, de sztem tök egyarcú színész, minden filmjében ugyanazokat a fejeket vágja akár dráma van, akár poén. Mondjuk haldokolni és meghalni egész jól tud, mindig megsajnálom.
Natalie Portman meg hibátlan volt akkor is, és azóta is 😊
7/10

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Guren
a múltkor is linkelt srác beszél róla egy keveset

Én csak ezt találtam, de ez nem mérvadó,
http://popkult-hu.blog.hu/2011/10/16/paranormal_activity_3_filmkritika
, de ha megütné a paranormal entity színvonalát akkor nagy baj nem lehet.
Szívesen venném inkább annak a második részét.
Várjuk még a Human Centipide 2 is😛

Jim Morrison
pont most akartam iirni, hogy nem tudna e valaki adni egy linket, ahol le van iirva az egesz 😄 tud valaki linket adni? :p

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bexinho
Szerintem is elég rossz volt :| 4/10 (4 pontot is csak azért adtam, mert a sötétközépkort szeretem)

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Paranormal Activity Legújabb részét látta már vki?
vélemény?

Tatyla
Sean Bean-t megkérték a Game of Thrones szünetében hogy ugyan ugorjon már be erre a forgatásra,nem nem kell átöltözni ,így ahogy van 😄
szerintem az egész film egy kalapfosószilva/10

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

😄DDDD
Seth
Én kacsintgatnék, nem nézne ki hülyén <#papakacsint>

PSN ID.: Beegabor

Ötletem lenne, de senki nem fizet érte, hogy megosszam és abból film legyen.
Guren
nem tudom, mivel lehetne feldobni az egy helyben állást.

Nem. Csak akkor kreativitás is kellene a film elkészítéséhez.
morcosqtya
Nincs mit! 😊

Effe88
candyman(kampókéz)
10/8

kb 9-10 éves koromba láttam
most újra megnéztem
nagyon jó kis horror film!!!

Fekete halál(2010)
Lassú,gyenge akció,érdektelen történet.
5/10 csak mert nem aludtam el rajta

megnéztem belõle pár részletet és lehet, hogy mégiscsak ez az a film...milyen fura az emlékezet...
Köszi a segítséget! 😊

Yippee-ki-yay, motherfucker

Guren
mert gagyin nézne ki, ha csak állna egy helyben.

motyodlee
szerintem is azért döntenek így, mert az látványosabb, a sztereotípiák miatt jobban is értelmezhetõ, mintha csak néznék, hogyan sodródik fényszórókat kirobbantva a kocsi a szakadékba.
talán egy kis dialógussal helyre is lehetne lökni a megtörtént abrakadabrát.
de én is jobb szeretnék, már egy anti-hadonászós telekinézises filmet, mertén is pont a star wars miatt mindenkiben jedit látok akik ezt csinálják 😄 az pedig már ugye nem ugyanaz a galaxis

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Totti5
Mert a dzsedik is úgy csinálták😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sose értettem, miért kell a legtöbb szupererõrõl szóló filmben/sorozatban az elmével való tárgymozgatásnál a kezet is használni. Ha nem szorítom ökölbe a kezem, akkor nem lehet összeroppantani a kocsit?😊
motyodlee
ó, kösz srácok a segítkezést 😊

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

morcosqtya
Pedig erre nagyon ráillik az Álomküzdõk. TV-ben adták anno. Ha jól emlékszem Alex-nek hívták a fõhõst, és a vége felé egy pokol hangulatú vonatos jelenet elég látványos és anno félelmetes volt.
Volt benne fõhõsnõ és szexjelenet is, meg szemrehányás.. (miután gép nélkül és falon keresztül is be tud lépni már Alex a lány álmába).
Kb 20 éve láttam de akkor vagy 3x.

De itt egy trailer:

trailer_1

film 1/7

A sejtnél sokkal régebbi film...kb 80-as évek eleje
Már hetek óta ezen gondolkozom, és képtelen vagyok rájönni 😞

Az egyetlen jelenet amire nagyjából emlékszem, egy szexjelenet, mikor a két fõ kutató egymástól függetlenül azt álmodja hogy egymással szexelnek. Aztán persze zavarban vannak, meggyanúsítja a csaj a pasit, hogy direkt mászott bele az álmába, aztán kiderült, hogy azért álmodták mindketten ugyanazt, mert ugyanarra vágytak. Vagy valami ilyesmi 😊

Seth
The Cell ??
Bár abban a gyilkos nem munkatárs

Valami olyasmi van még benne, hogy a gyilkos manuszt az álomvilágban üldözik...az alapfelállás eléggé hasonlít az Eredethez...

nem ez az 😞

Seth
Dreamscape - AZ álomküzdõk ??

most már nekem is lenne egy filmes kérdésem. Ez elsõ sorban idõsebbeknek szól, mert egy régi film érdekelne.
Nagyjából kb. 20 éve volt a tv-ben (szóval nem mai darab)😄
A sztorija nagyjából a következõ. Van egy laboratórium, ahol az álmokat vizsgálják. Azt hiszem, hogy egy férfi és egy nõ a két fõ kutató, és olyasmiket vizsgálnak, hogy befolyásolható-e az álom, meg hogy beléphetnek-e az emberek egymás álmába. Aztán van egy pali (aki szintén ebben a laborban dolgozik) és álmukban öli meg az embereket (vagyis úgy, hogy õ is az álmuk szereplõje). Persze a két fõ kutató szerelmes egymásba, és talán (ebben már nem vagyok biztos) a gyilkolós pasi is szerelmes ugyanabba a csajba...
Valakinek rémlik ez a film?

Nem olvasom az anime topicot, csak mikor megláttam a részletet örültem, hogy felismertem ezért gyorsan be is írtam a megfejtést😄

Én is gondoltam erre a variációra,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az utolsó telefonhívás is ezt igazolja, viszont a csaj aztán át akart menni hozzá, szóval közben rájött, hogy a srác csak õt védte. Vagyis ha nagyon akarta volna összejöhetett volna a csajjal. Szerintem. Persze õ már nyilván nem tudta, hogy idõközben a lány érzései megváltoztak...de ez akkor is szomorú. Mindenedet feláldozod valakiért, akit aztán soha többé nem látsz. 😞

Ilyen egy real hero😊

davidka003
Már amúgy válaszoltak neki az anime topicban.
De sikerélmény megvan, hogy tényleg jót mondtam. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ez a vándorló palota. A kissrác Howl boszorkánymester segédje 😊

Guren
az tuti, hogy Miyazaki. az õ filmjei közt keresgess.

davidka003
Vándorló palotát mondanám de lehet nem az.
De az tuti, hogy láttam azt amibõl a kép van.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;