Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
Sean Bean-t megkérték a Game of Thrones szünetében hogy ugyan ugorjon már be erre a forgatásra,nem nem kell átöltözni ,így ahogy van 😄
szerintem az egész film egy kalapfosószilva/10

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

😄DDDD
Seth
Én kacsintgatnék, nem nézne ki hülyén <#papakacsint>

PSN ID.: Beegabor

Ötletem lenne, de senki nem fizet érte, hogy megosszam és abból film legyen.
Guren
nem tudom, mivel lehetne feldobni az egy helyben állást.

Nem. Csak akkor kreativitás is kellene a film elkészítéséhez.
morcosqtya
Nincs mit! 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Effe88
candyman(kampókéz)
10/8

kb 9-10 éves koromba láttam
most újra megnéztem
nagyon jó kis horror film!!!

Fekete halál(2010)
Lassú,gyenge akció,érdektelen történet.
5/10 csak mert nem aludtam el rajta

megnéztem belõle pár részletet és lehet, hogy mégiscsak ez az a film...milyen fura az emlékezet...
Köszi a segítséget! 😊

Yippee-ki-yay, motherfucker

Guren
mert gagyin nézne ki, ha csak állna egy helyben.

motyodlee
szerintem is azért döntenek így, mert az látványosabb, a sztereotípiák miatt jobban is értelmezhetõ, mintha csak néznék, hogyan sodródik fényszórókat kirobbantva a kocsi a szakadékba.
talán egy kis dialógussal helyre is lehetne lökni a megtörtént abrakadabrát.
de én is jobb szeretnék, már egy anti-hadonászós telekinézises filmet, mertén is pont a star wars miatt mindenkiben jedit látok akik ezt csinálják 😄 az pedig már ugye nem ugyanaz a galaxis

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Totti5
Mert a dzsedik is úgy csinálták😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sose értettem, miért kell a legtöbb szupererõrõl szóló filmben/sorozatban az elmével való tárgymozgatásnál a kezet is használni. Ha nem szorítom ökölbe a kezem, akkor nem lehet összeroppantani a kocsit?😊
motyodlee
ó, kösz srácok a segítkezést 😊

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

morcosqtya
Pedig erre nagyon ráillik az Álomküzdõk. TV-ben adták anno. Ha jól emlékszem Alex-nek hívták a fõhõst, és a vége felé egy pokol hangulatú vonatos jelenet elég látványos és anno félelmetes volt.
Volt benne fõhõsnõ és szexjelenet is, meg szemrehányás.. (miután gép nélkül és falon keresztül is be tud lépni már Alex a lány álmába).
Kb 20 éve láttam de akkor vagy 3x.

De itt egy trailer:

trailer_1

film 1/7

A sejtnél sokkal régebbi film...kb 80-as évek eleje
Már hetek óta ezen gondolkozom, és képtelen vagyok rájönni 😞

Az egyetlen jelenet amire nagyjából emlékszem, egy szexjelenet, mikor a két fõ kutató egymástól függetlenül azt álmodja hogy egymással szexelnek. Aztán persze zavarban vannak, meggyanúsítja a csaj a pasit, hogy direkt mászott bele az álmába, aztán kiderült, hogy azért álmodták mindketten ugyanazt, mert ugyanarra vágytak. Vagy valami ilyesmi 😊

Seth
The Cell ??
Bár abban a gyilkos nem munkatárs

Valami olyasmi van még benne, hogy a gyilkos manuszt az álomvilágban üldözik...az alapfelállás eléggé hasonlít az Eredethez...

nem ez az 😞

Seth
Dreamscape - AZ álomküzdõk ??

most már nekem is lenne egy filmes kérdésem. Ez elsõ sorban idõsebbeknek szól, mert egy régi film érdekelne.
Nagyjából kb. 20 éve volt a tv-ben (szóval nem mai darab)😄
A sztorija nagyjából a következõ. Van egy laboratórium, ahol az álmokat vizsgálják. Azt hiszem, hogy egy férfi és egy nõ a két fõ kutató, és olyasmiket vizsgálnak, hogy befolyásolható-e az álom, meg hogy beléphetnek-e az emberek egymás álmába. Aztán van egy pali (aki szintén ebben a laborban dolgozik) és álmukban öli meg az embereket (vagyis úgy, hogy õ is az álmuk szereplõje). Persze a két fõ kutató szerelmes egymásba, és talán (ebben már nem vagyok biztos) a gyilkolós pasi is szerelmes ugyanabba a csajba...
Valakinek rémlik ez a film?

Nem olvasom az anime topicot, csak mikor megláttam a részletet örültem, hogy felismertem ezért gyorsan be is írtam a megfejtést😄

Én is gondoltam erre a variációra,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az utolsó telefonhívás is ezt igazolja, viszont a csaj aztán át akart menni hozzá, szóval közben rájött, hogy a srác csak õt védte. Vagyis ha nagyon akarta volna összejöhetett volna a csajjal. Szerintem. Persze õ már nyilván nem tudta, hogy idõközben a lány érzései megváltoztak...de ez akkor is szomorú. Mindenedet feláldozod valakiért, akit aztán soha többé nem látsz. 😞

Ilyen egy real hero😊

davidka003
Már amúgy válaszoltak neki az anime topicban.
De sikerélmény megvan, hogy tényleg jót mondtam. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ez a vándorló palota. A kissrác Howl boszorkánymester segédje 😊

Guren
az tuti, hogy Miyazaki. az õ filmjei közt keresgess.

davidka003
Vándorló palotát mondanám de lehet nem az.
De az tuti, hogy láttam azt amibõl a kép van.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

CalebJoe
inkább az anime topikba próbálkozz
motyodlee
nem tudjátok véletlenül, ez melyik filmbõl van?

precision
szerintem így volt jó a vége, ahogyan volt

ugye a "fõnök" megfenyegeti a végén, hogy élete végig a háta mögé kell majd néznie... nem akarja kitenni ennek a veszélynek a nõt...
na meg gondolj vissza a liftes jelenetre... abban benne van minden... amint belépnek a liftbe és meglátja a fazont, tudja, hogy vége, megcsókolja a nõt, elbúcsúzik tõle, mert tudja, hogy amit tenni fog (vagyis az az énje ami elõjön majd belõle) nem fog tetszeni a csajnak... a tipikus lehetetlen helyzet ahol nincs jó döntés csak szükségszerû... a csaj arcán rajta is volt minden, a "úr isten ki vagy te?" típusú nézés félelemmel átitatva... szóval ezért se ment hozzá vissza, és szerintem ez így is van jól

#65648: spoiler?! 😊

Bazinga!

Totti5
3 bejött még az pont a jó határán volt, de többször megnéztem és ha látom a tévébe ott ragadok mindig elõtte. A 4 kuka. A 2. az ETALON, az elsõ pedig az alapmû.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Qwerty4
Bûnös szent(Saint Sinner, 2002):

Régebb már láttam a TV-ben, de csak az utolsó 15-20 percet. Most kíváncsi voltam, hogyha az elejétõl nézem nyújt-e valamivel többet...hát nem.
Leginkább az idióta démon kurvák idegesítettek ebben a filmben. Nem lehetett emiatt a filmet sem komolyan venni.
De különben sem nagy szám ez az egész. 5/10

Qwerty4

Tyler1
Alien kvadrológia

Alien 1-2: kõkorszaki technikától függetlenül ezek a legjobb részek, izgalmasak, feszültek, parásak. Jó karakterek, jó forgatókönyv, és a szénné játszott avp gémek hangulatát idézte(fõleg a második). Még ma is beférnének a moziba. Ja, és a dögök is ezekben a részekben élték a fénykorukat, a többi már csak cirkuszi parádé.

Alien 3: na igen, ez már messze távolabb áll az elõdöktõl, egyszerûen unalmas volt, és Ripley-n kívül az egész szereplõgárda=kuka. Értelmetlen kergetõzés buta elítéltekkel...mint egy Benny Hill epizód.

Alien 4: azt hittem a 3. rész volt a mélypont, de ez magasan túl tesz azon, annyira fos volt, hogy komoly erõfeszítés volt nem kinyomni a picsába. Ripley karakterét úgy elbaszták, hogy az már tehetség(komolyan, hát miket mûvelt, te jó isten), Winona Ryder jelenléte olyan szinten idegesítõ volt, hogy a végén pörgettem a jelenetit, az az él ilyen a végén emberi koponyával, na hát az...arra meg nem találok szavakat. Agyatlan akciófilm, semmi hangulata nem volt. Soha többé.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

MrSpock
Most így belegondolva a Drive,egy klasszikus westernfilmre hajaz,modern köntösben. A hallgatag fickó,megment mindenkit a gonosztól,fõleg önmagát,és a végén meg szépen "elvágtat" hátrahagyva mindazt amiért küzdött. Ugye van nõ,család,pénz,de ezek igazából csak kellékek az õ üdvözüléséhez. John Wayne is így csinálná! Nincs happy end!

Go Jeff Go!!!!

Drive

Miután elolvastam a fórumos hozzászólásokat a témában, azt már tudtam, hogy mindenképp érdekes filmre számíthatok. Mert ugye ami ennyire szélsõségesen osztja meg a közönséget, az biztosan nem egy tucatmozi. 😊
És valóban.
A fõcím elõtti rész után egybõl kész voltam. Egyszerûen zseniális volt. Nincs benne semmi sallang, fölösleges duma, keménykedés...teszi a dolgát és kész. A felvezetés tehát nagyot ütött.
A folytatással kapcsolatban van némi ellenérzésem a sztorit illetõen, de a színészi játék fantasztikus volt. Mert nem ahhoz kell tehetség, hogy egy akció és látványorgiábam a színészek szinte csak kiegészítõk, hanem ahhoz, hogy szinte szavak nélkül is átéreztessék velünk a helyzetüket. És ez Ryan Goslingnak teljes mértékben sikerült. Az utolsó percig minden mozdulata, pillantása, cselekedete hiteles volt.
És mivel nõböl vagyok csak meg kell jegyeznem, hogy sikerült összehozni az elmúlt évek legszebb csókjelenetét. A lassítás, a fények...
Ami még nagyon tetszett, az a felvezetés nélküli, nyers brutalitás. Úgy ütött, hogy nem volt hatásvadász. Nem volt öncélú, ok nélküli erõszak, minden egyes vércseppnek helye volt a filmben.
De hogy néhány negatívumot is írjak: legtöbbször olyan érzésem volt, mintha az Animal Kingdomot nézném. (Nem tudom, melyik film készült elõbb, és nem is fontos, ezt pusztán azért jegyzem meg, hogy nekem ez a stílus nem hatott annyira az újdonság varázsával)
A vége pedig számomra nem világos
elõször azt gondoltam, hogy a srác meghalt a parkolóban és az,hogy elhajt az éjszakában, csak egy szimbólum. Aztán az jutott eszembe, hogy bár a film néhol igencsak szürreális, azért ez a befejezés mégsem illik a történethez, ezért marad az, amit látunk: a srác, miután kiiktatta az összes rosszfiút és megszerezte a pénzt, ahelyett, hogy boldogan élne a nõvel, meg a kölyökkel szépen elautózik. Okés, hogy ez nem egy hollywoodi sztori, na de akkor is...egyetlen élõ ember nem csinálna ilyet. 😊 Persze meg lehet magyarázni, hogy miért tette, de hát akkor is...

7/10

LoSA
Király!
4,5/10

Riddick21
Kb. az egyik legjobb dráma, amit életemben láttam, a "börtönben niggerekkel 10 perc alatt lebratyizós skin"-es Amerikai História X egy határ - hatásvadász, hazug - szar a This is England-hez képest.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

CalebJoe
Errõl beszéltem én is, de persze mi vagyunk a maradiak mert a régi filmeket pontozzuk túl a mostaniakat meg lehúzzuk, de hát ha valami szar akkor szar hibába magyarázza meg a sok kis taknyos.
Nekünk a Terminator meg az Alien a kultfilm a mai fiataloknak meg az Avatar meg a Dark Knight, de mit tehetünk lenyeljük a békát és kész.
ROCKnROLLA
This is England

skinheades film, arrol szol hogy egy atlagosnak nevezheto kissrac hogyan valik skinheadde. jatszik benne par ismertebb arc, pl tommy az egyik foszereplo a bloffbol, vagy pl a fokocsog kissrac az eden lake-bol. tobb "akciora", agresszivitasra szamitottam, de nem volt benne olyan rengeteg. de attol meg ugyanugy tetszett. hasonlo tema mint az amerikai historia-x-ben, de az nekem jobban bejott.

7/10

Ez a srác inkább 14...
hiába elment mellettünk a világ, és most a szar a menõ, annyira a szar hogy már nem is értik a régi értékekrõl hogy miért jó az.
Szerencsétlen hány éves vagy, 22?
tigeroo
rubber

nekem átjött a film meg a mondanivaló is (igen, van benne), kellemes csalódás!! de most komolyan! (a film elején még a nézõ szájába is rágja hogy felesleges a miérteket kutatni, a "filmnézõk a filmben" pedig tesznek róla hogy tényleg ne vegyük komolyan a környezetet. a lényeg itt az a filmes eszme, aminek "mûvelõje" elõtt tiszteleg a film. (hollywood felirat elõtt a végsnitt)
TaRka0107
Folytál volna le apád lábán...

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Takaródhatnál már a ku... a....ba. kö...g!!!!

Qwerty4
Hármas számú ûrbázis (Saturn 3, 1980):

Korrekt film, nekem tetszett. Ugyan kicsit gagyi beütése van, de a fõszereplõk szerethetõek, a sztori is érdekes és nem utolsó sorban izgalmas is. 8/10 😊

Qwerty4

Dynamic
Amíg vannak olyan együgyû lények, akik 12345-höz hasonló jelszavakat (jelen esetben gondolom "attila") találnak ki, addig még lesz egy pár ilyen.
CalebJoe
Nem akarsz már megdögleni hülye gyerek a baromságaiddal együtt?<#falbav>
Sir Quno Jedi
Jó minõségben bõven. Ezzel is az a baj, mint a Thor-ral, hogy unalmas földönszuttyogással töltik az idõ nagy részét, mer az ócsóbb, mint a CGI idegen világok/dimenziók/síkok stb..

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

morcosqtya
Moziban az elõzetest láttuk, otthon is marad (tûrhetõen) látványos?