Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CalebJoe
inkább az anime topikba próbálkozz
motyodlee
nem tudjátok véletlenül, ez melyik filmbõl van?

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

precision
szerintem így volt jó a vége, ahogyan volt

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ugye a "fõnök" megfenyegeti a végén, hogy élete végig a háta mögé kell majd néznie... nem akarja kitenni ennek a veszélynek a nõt...
na meg gondolj vissza a liftes jelenetre... abban benne van minden... amint belépnek a liftbe és meglátja a fazont, tudja, hogy vége, megcsókolja a nõt, elbúcsúzik tõle, mert tudja, hogy amit tenni fog (vagyis az az énje ami elõjön majd belõle) nem fog tetszeni a csajnak... a tipikus lehetetlen helyzet ahol nincs jó döntés csak szükségszerû... a csaj arcán rajta is volt minden, a "úr isten ki vagy te?" típusú nézés félelemmel átitatva... szóval ezért se ment hozzá vissza, és szerintem ez így is van jól

#65648: spoiler?! 😊

Bazinga!

Totti5
3 bejött még az pont a jó határán volt, de többször megnéztem és ha látom a tévébe ott ragadok mindig elõtte. A 4 kuka. A 2. az ETALON, az elsõ pedig az alapmû.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Qwerty4
Bûnös szent(Saint Sinner, 2002):

Régebb már láttam a TV-ben, de csak az utolsó 15-20 percet. Most kíváncsi voltam, hogyha az elejétõl nézem nyújt-e valamivel többet...hát nem.
Leginkább az idióta démon kurvák idegesítettek ebben a filmben. Nem lehetett emiatt a filmet sem komolyan venni.
De különben sem nagy szám ez az egész. 5/10

Qwerty4

Tyler1
Alien kvadrológia

Alien 1-2: kõkorszaki technikától függetlenül ezek a legjobb részek, izgalmasak, feszültek, parásak. Jó karakterek, jó forgatókönyv, és a szénné játszott avp gémek hangulatát idézte(fõleg a második). Még ma is beférnének a moziba. Ja, és a dögök is ezekben a részekben élték a fénykorukat, a többi már csak cirkuszi parádé.

Alien 3: na igen, ez már messze távolabb áll az elõdöktõl, egyszerûen unalmas volt, és Ripley-n kívül az egész szereplõgárda=kuka. Értelmetlen kergetõzés buta elítéltekkel...mint egy Benny Hill epizód.

Alien 4: azt hittem a 3. rész volt a mélypont, de ez magasan túl tesz azon, annyira fos volt, hogy komoly erõfeszítés volt nem kinyomni a picsába. Ripley karakterét úgy elbaszták, hogy az már tehetség(komolyan, hát miket mûvelt, te jó isten), Winona Ryder jelenléte olyan szinten idegesítõ volt, hogy a végén pörgettem a jelenetit, az az él ilyen a végén emberi koponyával, na hát az...arra meg nem találok szavakat. Agyatlan akciófilm, semmi hangulata nem volt. Soha többé.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

MrSpock
Most így belegondolva a Drive,egy klasszikus westernfilmre hajaz,modern köntösben. A hallgatag fickó,megment mindenkit a gonosztól,fõleg önmagát,és a végén meg szépen "elvágtat" hátrahagyva mindazt amiért küzdött. Ugye van nõ,család,pénz,de ezek igazából csak kellékek az õ üdvözüléséhez. John Wayne is így csinálná! Nincs happy end!

Go Jeff Go!!!!

Drive

Miután elolvastam a fórumos hozzászólásokat a témában, azt már tudtam, hogy mindenképp érdekes filmre számíthatok. Mert ugye ami ennyire szélsõségesen osztja meg a közönséget, az biztosan nem egy tucatmozi. 😊
És valóban.
A fõcím elõtti rész után egybõl kész voltam. Egyszerûen zseniális volt. Nincs benne semmi sallang, fölösleges duma, keménykedés...teszi a dolgát és kész. A felvezetés tehát nagyot ütött.
A folytatással kapcsolatban van némi ellenérzésem a sztorit illetõen, de a színészi játék fantasztikus volt. Mert nem ahhoz kell tehetség, hogy egy akció és látványorgiábam a színészek szinte csak kiegészítõk, hanem ahhoz, hogy szinte szavak nélkül is átéreztessék velünk a helyzetüket. És ez Ryan Goslingnak teljes mértékben sikerült. Az utolsó percig minden mozdulata, pillantása, cselekedete hiteles volt.
És mivel nõböl vagyok csak meg kell jegyeznem, hogy sikerült összehozni az elmúlt évek legszebb csókjelenetét. A lassítás, a fények...
Ami még nagyon tetszett, az a felvezetés nélküli, nyers brutalitás. Úgy ütött, hogy nem volt hatásvadász. Nem volt öncélú, ok nélküli erõszak, minden egyes vércseppnek helye volt a filmben.
De hogy néhány negatívumot is írjak: legtöbbször olyan érzésem volt, mintha az Animal Kingdomot nézném. (Nem tudom, melyik film készült elõbb, és nem is fontos, ezt pusztán azért jegyzem meg, hogy nekem ez a stílus nem hatott annyira az újdonság varázsával)
A vége pedig számomra nem világos
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elõször azt gondoltam, hogy a srác meghalt a parkolóban és az,hogy elhajt az éjszakában, csak egy szimbólum. Aztán az jutott eszembe, hogy bár a film néhol igencsak szürreális, azért ez a befejezés mégsem illik a történethez, ezért marad az, amit látunk: a srác, miután kiiktatta az összes rosszfiút és megszerezte a pénzt, ahelyett, hogy boldogan élne a nõvel, meg a kölyökkel szépen elautózik. Okés, hogy ez nem egy hollywoodi sztori, na de akkor is...egyetlen élõ ember nem csinálna ilyet. 😊 Persze meg lehet magyarázni, hogy miért tette, de hát akkor is...

7/10

Yippee-ki-yay, motherfucker

LoSA
Király!
4,5/10

Riddick21
Kb. az egyik legjobb dráma, amit életemben láttam, a "börtönben niggerekkel 10 perc alatt lebratyizós skin"-es Amerikai História X egy határ - hatásvadász, hazug - szar a This is England-hez képest.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

CalebJoe
Errõl beszéltem én is, de persze mi vagyunk a maradiak mert a régi filmeket pontozzuk túl a mostaniakat meg lehúzzuk, de hát ha valami szar akkor szar hibába magyarázza meg a sok kis taknyos.
Nekünk a Terminator meg az Alien a kultfilm a mai fiataloknak meg az Avatar meg a Dark Knight, de mit tehetünk lenyeljük a békát és kész.
ROCKnROLLA
This is England

skinheades film, arrol szol hogy egy atlagosnak nevezheto kissrac hogyan valik skinheadde. jatszik benne par ismertebb arc, pl tommy az egyik foszereplo a bloffbol, vagy pl a fokocsog kissrac az eden lake-bol. tobb "akciora", agresszivitasra szamitottam, de nem volt benne olyan rengeteg. de attol meg ugyanugy tetszett. hasonlo tema mint az amerikai historia-x-ben, de az nekem jobban bejott.

7/10

Ez a srác inkább 14...
hiába elment mellettünk a világ, és most a szar a menõ, annyira a szar hogy már nem is értik a régi értékekrõl hogy miért jó az.
Szerencsétlen hány éves vagy, 22?
tigeroo
rubber

nekem átjött a film meg a mondanivaló is (igen, van benne), kellemes csalódás!! de most komolyan! (a film elején még a nézõ szájába is rágja hogy felesleges a miérteket kutatni, a "filmnézõk a filmben" pedig tesznek róla hogy tényleg ne vegyük komolyan a környezetet. a lényeg itt az a filmes eszme, aminek "mûvelõje" elõtt tiszteleg a film. (hollywood felirat elõtt a végsnitt)
TaRka0107
Folytál volna le apád lábán...

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Takaródhatnál már a ku... a....ba. kö...g!!!!

Qwerty4
Hármas számú ûrbázis (Saturn 3, 1980):

Korrekt film, nekem tetszett. Ugyan kicsit gagyi beütése van, de a fõszereplõk szerethetõek, a sztori is érdekes és nem utolsó sorban izgalmas is. 8/10 😊

Qwerty4

Dynamic
Amíg vannak olyan együgyû lények, akik 12345-höz hasonló jelszavakat (jelen esetben gondolom "attila") találnak ki, addig még lesz egy pár ilyen.
CalebJoe
Nem akarsz már megdögleni hülye gyerek a baromságaiddal együtt?<#falbav>
Sir Quno Jedi
Jó minõségben bõven. Ezzel is az a baj, mint a Thor-ral, hogy unalmas földönszuttyogással töltik az idõ nagy részét, mer az ócsóbb, mint a CGI idegen világok/dimenziók/síkok stb..

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

morcosqtya
Moziban az elõzetest láttuk, otthon is marad (tûrhetõen) látványos?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Sir Quno Jedi
Green Lantern (2011)

Nem volt ez egyáltalán rossz. Nyilván nem éri el az eredeti képregények, vagy rajzfilm-adaptációk szintjét, de élvezhetõ volt abszolúte.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Qwerty4
El Charro átka (The Curise of El Charro, 2005):

Ez nem sokkal volt izgalmasabb, mintha 1 és fél órán át fekete képernyõt néztem volna.
Vártam, hogy valami érdekes is történjen, de semmi. Nem volt se félelmetes, se felkavaró, horrornak is nagyon kevés, filmnek még inkább.
Borzalmas, 2/10. <#szomoru2>

Qwerty4

ROCKnROLLA
Tropa de Elite 2

Az elsõ részhez hasonló, ugyanúgy korrupt rendõrös téma, nagyon jó.

8/10

Ha jól látom valamilyen meteorittõl kapták azt az erõt? Érdekes film lesz.
tomsolo
Várós.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

robotnyk
Contagion... meh... rengeteg színész, rengeteg érdektelen, semmibe vezetõ szállal.

6/10
Bandee1987
A vizsga

9/10

Remek, feszültségekkel teli film. Azért látszik, hogy tudnak még itthon jó filmeket gyártani.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Jakuza001
Na majd megvizualjuk, mert ugy is unatkozom, bar a Spartacus: Blood and Sand -t (vagy a Gods of the Arena-t) illetve a Tronok harcat nehez lesz uberelnie barminek is.

TaRka0107
Igaz.

davidka003
Mondjuk megnézed az elsõ részt nem veszítesz semmit.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

TaRka0107
Hát akkor nem tudom, mindig utáltam a történelmi filmeket.😊

davidka003
Hát figyelj ha kicsit is szereted a történelmi sorozatokat akkor tetszeni fog. Van benne minden, háború, szerelem, fél évszázadot átívelõ történet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

TaRka0107
Tényleg ilyen jó? Anyumnak kellett felvenni mindig t-home-ra, meg azt töltögettem neki ha épp nem volt meg t-home-on. Mondjuk õ azért nézte meg, mert kiolvasta még régebben a könyvet. Lehet akkor majd bepótolom a sorozatot 😄

davidka003
Utoljára amúgy egy sorozatot néztem, Katedrális(The pillars of the Earth)
Simán 10/10. Nagyon nagyon jó volt. Nem is tudok belekötni.

Jakuza001
Maga modjan szvsz teljesen rendben van az Otodik Elem.
Nem szabad figyelmen kivul hagyni, hogy ez egy kozel 15 eves film es akkoriban ilyen volt a stilus.
Nem a mai csucskategoriahoz kell merni es ennyi.
Iolyen erovel mondjuk bele lehetne kotni, kismillio filmbe, mert mai szemnek nevetsegesen hat pl a 80-90-es evek bluebox technikaja es a ravetitett jelenetek minosegtelennek tunnek.
DE eroltetetnek mondhatnank a Chaplin filmeket vagy mas burlexet, mikozben inkabb azt kellene mondani, mas szemleletek uralkodtak akkor es akkoriban az a mufaj volt eladhato es nevetteto.

davidka003
Ötödik elem erõs jóindulattal is kb 6/10.

ZilogR
...még annyi, h az Ötödik elem sztem sem az igazi, ne mondja senki, h élvezte a gagyiba átcsapó kosztümöket és maszkokat, a hülye "mi lehet ez a piros gomb" jelenetrõl és a gumielefánt elõjön az asztalból a torkomnál akadt nemtomminél.

Az ûrhajókban tüzelõ maszkos orrszarvúak rángatózása is eléggé zavaró és az egész gagyi.

De és nagy DE: ennek egy oka van: a franciáknak semmi, de kurvára semmi humoruk nincs! És ha viccelni akarnak, akkor elkezdenek a régi francia nagyorrú nyomozók és Luis de Funes stílusában egy helyben kézzel hadonászva, hadarni meg baromkodni. Szánalmas egy társaság és élvezhetetlenek ezek a részek, mert ripacskodnak!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

ZilogR
Azér ne zavarjon senkit, h a Fertõzésbõl a még élvezetet adó részeket spoiler nélkül mesélitek el, de sebaj... Így elolvasva #65591-et és a #65607-et nem sok marad annak, aki meg akarja nézni...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

morcosqtya
gódennindzsávárrior 😄

1:43-nál: bárcsak barátnõm is képes lenne reggelente ilyen sebességgel öltözni...

desigo
Mega Shark vs Giant Octopus
Solar Strike
Lost City Raiders
Riddick21
Íme a személyes kedvencem, 3 részletben tudtuk csak megnézni haverokkal, mert leírhatatlan görcs állt a rekeszizmokba! 😄

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

morcosqtya

Rubber abszolút nem szar film, röhögõs, de pont azért, mert rohadt jól parodizál, illetve ironizál és kifiguráz.

Braindead meg tökéletes trash film, a szart emeli mûvészi szintre. Jackson legjobb filmje kb. pedig megcsinált a LOTR trilógiát is 😄

Egyébként meg Troll 2. 😊mármint ajánlom ezt😄

http://videodrome.freeblog.hu/

Rubber abszolút nem szar film, röhögõs, de pont azért, mert rohadt jól parodizál, illetve ironizál és kifiguráz.

Braindead meg tökéletes trash film, a szart emeli mûvészi szintre. Jackson legjobb filmje kb. pedig megcsinált a LOTR trilógiát is 😄

Egyébként meg Troll 2. 😊

http://videodrome.freeblog.hu/

na igen én ezért adtam csak 8-ast, de ez még merõ jó indulat, mert én is éreztem benne a kapkodást. Nem nagyon derült ki az sem, hogy Jude Law most akkor szélhámos volt-e vagy tényleg használt az Aranyfa kivonat, meg úgy sok jelenetet kihagytak a végén, vártam volna, hogy a világot mutassák ahogy megkönnyebbülnek kissé, de az is elmaradt. Helyette kaptuk Matt Damon sírását és egy táncikálást😄

viszont a disznós jelenet nagy volt, csak, mint említettem nem vágtam egy hong kongi hentes miképp fog kezet egy amerikai vendéggel szabadon úgy, hogy nem mossa meg a kezét...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Szabi84
Braindead nem is szar.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
Persze én is a sztorira értettem, mert az csak szimplán annyi hogy jönnek az idegen bumm bumm... de igazad van, tettek bele egy kis szelet társadalom kritikát

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Guren
Feast (a 2. rész kibaszott szar, azt is ajánlom)
Braindead (ez annyira szar, hogy már jó)

amúgy a Szív Tv-n mentek régen "kurva jó" filmek, csak ma már szinte lehetetlen beszerezni õket :C ott láttam pl. a Carnosaur 2-t, zseniális! 😄

meg emlékszem még a Repülõ Pizzákra. ettõl a filmtõl féltem.