Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem volt rossz, volt 1-2 felnevetõs poén, de inkább fapofával néztem végig amit már tucatszor láttam más körítéssel, más szereplõkkel. Egyébként Bateman engem borzasztóan irritál, annyira szar komédiás, mint Steve Carell, erre a szerepre 1000 másik színész jobban illett volna.
Olivia Wilde-al együtt 5,5/10 (omg, ezt a nõt boltban kéne árulni)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
8/10 Paranoia és WTF pillanatok a köbön.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
http://videodrome.freeblog.hu/
Nem is volt ez rossz. Kicsit furi volt, de nekünk tetszett.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
3 pár nyaral Hawaii-on, ahol épp rejtélyes gyilkosságok tartják rettegésben a turistákat.
Összességében nekem tetszett, de a történet eléggé bukfences lett.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A színész brigád is jól lett választva, Olyphant nagyot játszott.
Tartom az imdb pontszámot: 6,5/10
Ez a fil most is épp olyan ütõs, mint anno. Van benne egy két felejthetetlen pillanat szvsz. 😄
Akit nem zavar a animáció és élõ szereplõk keveréke, nomeg szereti az alternativ, elborult scifiket, az vágjon bele. (amúgy játékban is van, kitartó kalandjáték kedvelõknek ajánlom)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
Dehogynem. Számára jobb. Ergo _neki_ azt jelenti a könnyebb befogadhatóság, hogy _jobb_ az egyik film, mint a másik 😊
Ennyire egyszerû 😊
Bazinga!
http://videodrome.freeblog.hu/
5/10
Nekem egyáltalán nem tetszett a film. A Vírus mennyivel jobb volt régen, illetve most is.
Jó az alapötlet, a fõszereplõ sokkal többet kihozhatna magából, de így is jó film a mûfajában.
7/10
Nagyon lassú film.
Tegnap volt szerencsém megnézni a filmet. Sajnos a történeten erõsen érzõdik ,hogy valamit össze kellett tákolniuk ahhoz ,hogy õk is beléphessenek a 3D-s piacra. Vannak teljesen logikátlan dolgok az eseménysorozatban amik azért arra késztetik az embert, hogy egy pillanatra elgondolkodjon, hogy ezt akkor most hogy is akarták? Akciófilmnek persze elsõ osztályú a film és ez igazi akció ahogy a sorozat eddigi részei is, nem pedig ilyen 13+-osra degradálódott valami. aki jó akciófilmet akar annak csak ajánlani tudom, mert látványos, izgalmas, pörgõs csak sajnos nagyon rövid. Stáblista nélkül 78!!!! perc. Aki viszont történetre, meg vámpírmesére vágyik az csalódni fog.
Akciófilmként 9/10 Elõzõ részekhez képest viszont csak 7/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Borzalmasra sikerült az összes karakter szvsz, emellett nagyon kevés, valóban jó poén sült el a 1,5 órában. Egy szóval unalmas lett(számomra, persze nem én voltam a célközönség).
Mondjuk ezen a macskán hatalmasakat nevettem 😄

Bisztos kellett az amiknak a zsé.
Mindkét verzióban jó a csaj, nekem a svédbeli jobban bejön, ösztönösebb arca van, sokkal megnyerõbben "vad", mint az amcsi bárgyú tündérke. És mi van a kakastaréjjal? Az amcsi csaj nem elég kemény.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Maga a film is jobban összerakott nem olyan vontatott és unalmas mint az eredeti ami tele van sok fölöslegesen elnyújtott és "ez most minek? " résszel.
Könyvet meg nem olvastam.
Ez de rossz volt... ritka ostoba egy film. Scifinek meg fõleg.
Vallhalla rising
Ez jó volt, bár kicsit nehéz megérteni, de neten utánaolvasva egész összeállt.
Újabb dél-koreai történelmi kalandfilm a mandzsu hódítások korából. Hõsünk és húga gyerekként kerül egy távoli rokon házába, mivel apjukat megölik árulás miatt. Felnõve a lány a ház fiához készül feleségül menni, amikor a mandzsuk újra támadnak és csomó foglyot ejtenek, köztük a lányt és a férjét is. Egyedül a fõhõs marad életben, aki az apjától örökölt õsi íjjal egyszemélyes háborúba kezd a megszállók ellen, hogy kiszabadítsa a húgát, de a túloldalon is akad egy kitûnõ íjászokból álló elit csapat...
Kb. mintha egy modern mesterlövészes - becserkészõs filmet néznénk középkori távol-keleti köntösben, szép hegyvidéki terepen. 😊 Egész jó. A sztori az ugyan kissé klisés, de fordulatos és izgalmas, a harcjelenetek pedig jól meg vannak csinálva, nincs az az érzése az embernek, hogy felesleges lassítások, vagy kapkodó vágások tördelik szét a filmet. Egy helyen van komolyabb CGI, az kicsit ki is lóg a filmbõl, de nem olyan vészes.
7/10
Brad Pitt alakítása fenomenális.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Brad Pitt a diliházban hatalmas 😄
A storit kicsit gagyinak éreztem, ahhoz képest milyen jó színészek játszanak benne, de õk legalább kitesznek magukért.
8/10
anno 1987
Jó kis nyomozgatós film egy kirívó külsejû csajjal és semmi extrával történet szempontjából.
Teljesen jól lekötött délutáni unalmamban és várom a folytatást! Lisbeth a maga stílusában, megjelenésével nagyon vonzó volt számomra!
7/10
http://www.imdb.com/title/tt0426459/
Aki szereti a focihuligános filmeket, annak ez is alap. Szinte sablonos a sztori, kiszámítható, de végig leköti az ember figyelmét. Van benne egy olyan nyers primitívség, ami elengedhetetlen az ilyen filmekhez.
7/10
Majd elmélyedek kicsit ebben a pénzügyi válságos dologban, most arra kattantam rá.
Mellesleg: Azonosság - most nyomták le a TV-ben. Másodjára nem olyan jó. Azért volt egy érdekes meglátásom: Míg nem tudtam, mi lesz a dologból, addig figyeltem, mint a vett malac minden dologra, így viszont, tudva a nagyon vékonyka "poént", a film teljes egésze lényegében erõltetett tölteléknek tûnt.
Elsõre 6-7/10, másodjára inkább 5/10
Tetovált lány - Amerikai remake
Ami jó volt: Gördülékenyebb történetvezetés, hangulatosabb környezet ábrázolás
Ami nem tetszett: Miért is mondja magáról a csaj, h õrült? Az eredeti történetben (bár a könyvet nem olvastam) ez szóba sem kerül... Mellesleg a "romantikus szál", ezek az amcsik nem tudnak meglenni ilyesmi nélkül??!? Ja és a
Olyan jó volt nézni, h az eredeti változat szerint milyenek a svédek és az amcsik szerint milyenek. Az elõzõben olyanok, mint az emberek, az utóbbiban meg úgy élnek, mintha legalább mindenki a modern mûvészetek múzeumában lakna, full üveg épületben, természetesen messze a világtól és az összes cuccát az IKEÁ-ban veszi. BTW jó volt látni a kis N770-es Nokia tabletet egy villanásra és egy SONY-t a rengeteg Apple mellett... 😛 😉
7/10, bár itt már nem kavarodtam el a sok hülye név miatt...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Szintén bejött, bár tegyük hozzá hogy még egyszer nem nézem meg és ajánlani sem ajánlom senkinek. Tényleg valóságos lett, és furcsa mód rengetek filmes lehetõséget nem játszottak ki (pár alap klissét leszámítva). Pont ezért, nem élvezhetetlenül, de kétség kívül unalmas lett.
Pl mekkora feldobott labda már az apuka és kislánya történet szál?
Minden filmben nagy volumenû csatában védené és mentené meg az apa a lányát, mert azt elrabolta egy hordába verödõ, törvényen kivüli fosztogató banda. Vagy felrúgják az alapvetõ szabályt, és saját hibájukból adódóan valamelyikük megbetegszik (befogadnak egy fertõzõ gyereket pl).
De helyette paraszti józan eszükre hallgatnak, és leülnek a 4 fal közé és kivárják a végét.
Jogos, mindenki ezt tenné valójában, és pont ezért, nem is történne vele valószínüleg semmi, mint ahogy ezt láttjuk is a filmben. 😊
Szerintem.
Persze van olyan történeti szál, ahol zajlik némi esemény is, de a súlykolás az hiányzik mindegyikbõl. Vagy csak nemérdekel hangulatban néztem, az is lehet 😊
Dustin Hoffman féle Vírus, ezerszer jobb mozifilm (pedig ott végül egy városért és a szereplõkért izgultunk, nem az egész világért)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Így második megtekintésre szódával még elmegy kategória.
Fertõzés
Ez viszont nagyon tetszett! A vége kissé össze lett csapva. Sajna nem kevés valóságalapot látok benne.
Hát még csak ingerem sem támadt a nevetésre, ettõl függetlenül nem rossz film, élvezhetõ a sztori, jó szereplõválasztással. Matthew Broderick jól megöregedett basszus, amúgy õ nyomta a legjobban.
6/10
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Nem tudom egy új Filmnek a címét, és utánna sem tudok keresni, mert nem tudok színészt, és a rendezõt sem belõle.
Tudtok segíteni?
Valamilyen sci-fi film, és a Föld-et megtámadja valamilyen sárgán izzó energia. Kiszívja a Földön minden elektromos forrásból az energiát, més az emberekbõl is.
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!