Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A "Season of the Witch" milyen? Érdemes megnézni?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Abszolút rókabõr. Szinte semmi pluszt nem ad a 3D, csak annyi, hogy jól kivehetõ a terek mélysége, egy-egy robbanás jól néz ki, és a fogathajtós rész is elég jól nézett ki... de ez ahhoz kevés, hogy újra vetítsék... úgyhogy csak rablás az egész. Nekem viszont megérte, én anno nem láttam moziban, és így azért más élmény, mint otthon, meg szép nosztalgikus emlékeket is okozott, mikor felcsendültek a régi dallamok 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Megnéztem, ahogy ajánlotta kedves Bercely.
Hát tényleg jó színész Bruce Willis. Egyik kedvenc színészem, de most jobban bebizonyosottam róla. A kis srác is nagyon jól játszott. Sokszor annyit vettem észre, hogy tátva van a szám.
Utolsó 15 perc meg végig tátva volt😄
10/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ugyan ez fogalmazódott meg bennem is, csak te poénosabban fogalmaztad meg.
A három testõr (2011)
A héccázát nekijjje! Piszok mázlista ez a Dumas, hogy ezt nem érte meg...
/10Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Megfulladt a kecském az a disznó"
Falusiak + Sligovica + Nagyváros + Az örökség = Behugyozol a nevetéstõl! <#idiota>#idiota> 8/10!
Aki szereti a Macskajaj féle ökörségeket annak ez is tetszeni fog!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
modern, moralizáló: Shutter (2008)
szép, "romantikus" The Return (2006)
érdekes One Missed Call (2008)
különleges, egyedi, fájdalmas, mûvészi The Abandoned (2006)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ne röhögjetek ki de nekem most egy olyan film kéne amit félholt állapotban üres tekintettel bámulhatok másfél órát. Langyos szórakoztató egyszerû történet, ne legyen túlagyalva.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Valami szellemes igazán jó horrort mondjatok már legyetek szívesek! (Insidious-ön kívül, azt már láttam)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
1.) Olyan, mint a Hold c. film, sci-fi, amiben némi turpisság derül ki lassacskán, nem fontos magányos hõsösnek lennie, sem ûrben játszódónak 😊
2.) Olyan, mint a 21 - Las Vegas ostroma. Okos gyerekek, cicababák, vagy vén trottyok odateszik magukat és mire a környezetük feleszmél, már rég eltipliztek a Bahamákra a sok suskával. Tehát nyomi kis pöcsök, akik mindenkit lealáznak típusú filmeket kérnék! 😊
3.) Olyan, mint a Margin Call. Vérkomoly helyzetek a való pénzügyi/gazdasági világból: nem kell hogy kitalált legyen, lehet dokumentum film is, pl. a 2008-ban begyûrûzött válságról. Akár magyar viszonyokat boncolgató is lehet. DE: csakis az igazat! 😊 Akár olyan szint is jó, amihez közgázos diploma és két év tõzsdei gyakorlat kell! 😊
Elõre is köszönöm!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!
láttam egy filmet tegnap, de nem tudom a címét, havernál néztük. Arról szólt hogy meg kellett ölni egy gazdag szõke csajt, de véletlen rossz csapatot bíztak meg vele. A csapat afrikában indult valami versenyen, amit a végén aztán meg is nyertek. Szerintem francia film volt.
Nem tudjátok a címét?
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Amerikai verzió. Nagyon gyenge, unalmas film, összességében egyáltalán nem tetszett. Sorozatnak viszont simán jó lett volna, fõleg úgy, hogy naponta néztem 40 percet. Viszont ellentmondva magamnak, az utolsó 20 perc érdekes volt, néztem volna tovább.
A Napóleon utáni idõkben játszódó film, egy fiú történetét mutatja be, aki egy parasztlázadás élére áll.
8/10