Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
+1
Glory, Glory Man. United!
A fenti linkre aki rákattint, talál egy 2011-es toplistát, amit én raktam össze, és amit két okból linkelek be: kíváncsi vagyok, hogy mit szóltok hozzá, illetve kíváncsi vagyok, hogy nektek mik voltak a kedvenceitek.😊 (A link igazából azért van, mert ide bepasszírozni azt a listát, meg ahogy megírtam necces lenne egy fórumra)
Tudom, lesznek vitás pontok erõsen, pl. a Drive harmadik helye 😊
http://videodrome.freeblog.hu/
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Igen. Azaz nem. Nem CSAK neked.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Erdekesen indult. Nem tudtam, hova tegyem egy ideig. De a kozepe utan mar nagyon tetszett. Mindenkeppen lessem meg aki csak tudja. 8/10
Azt a holdas filmet en mar valahol lattam gyerek koromban!!!!!!!!!!!!!!
Bolond, bolond világ
Eredeti címét nagyon bírom: It's a Mad Mad Mad Mad World 😄
Ez egy 63-mas "klasszikus". Azért írom így, mert szerintem sokan nem hallottak róla, legalábbis én még soha.
Ez a film FANTASZTIKUS!
A történet ott kezdõdik, hogy egy szerpentinen követhetjük figyelemmel jövendõbeli fõszereplõinket, akiket megelõz egy ámokfutó módjára száguldó autó. Nem sokkal ezután ennek az ámokfutónak sikerül kisodródnia az útról és balesetet szenved. Fõszereplõink (több autóval érkezõ, egymást nem ismerõ csoportok) oda sietnek gyorsan és bár nem derül ki semmi a balesetet szenvedett egyénrõl, de megosztja az idegenekkel, hogy valahol nagyon messze délebre el van ásva rengeteg pénz és ha ezt megtalálják, akkor az mind az övéké. Ezután az ember meghal. Fõszereplõink el is kezdenek agyalni, hogy hogyan osszák szét a zsákmányt, de persze a kapzsiság felülkerekedik rajtuk és elkezdõdik a majdnem 3 óráig tartó versengés, amibe persze a rendõrség is becsatlakozik, mert hát mint gondolhattuk a pénz nem éppen legális úton került az eredeti gazdához😄
Ilyen egy igazi régi vágású vígjáték. Jajj de hiányoznak ezek a mai világból, amikor nem a fingós-böfögõs vicceken "röhögsz", hanem a helyzetkomikumon. A fõszereplõk között vannak ellenszenvesek és kevésbé ellenszenvesek, de igazából senkinek nem drukkolsz annyira, mint ahogy más filmben tennéd, mert mind-mind iszonyat kapzsi és ez teszi még viccesebbé a szerencsétlenkedéseiket😄
Fantasztikus ez a film, mindenkinek csak ajánlani tudom!
10/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ezek nekem is bejöttek, jól szórakoztam rajtuk. Hasonlók még talán:
- Superhero Movie (2008)
- Date Movie (2006)
- Not Another Not Another Movie (2011) ezt még nem láttam)
"Testcsere"
Olivia Wilds 😊
Tintin kalandjai - hát elõször azt hittem, hogy ez valami dögunalom nickelodeon szar lesz (bocs, fingom sem volt ki az a tintin, shame on me) viszont az elsõ 15 perc után rohadtul elvitt, csak úgy zajlott a dolog, ahogy meg van csinálva... néhol csak lestem.
Immortals - hátõõõ, szerintem ez egy nagy rakás szar volt, ha tudom, hogy értelmes dolog csak az utolsó 20 percben lesz, akkor skippelek, de most komolyan, ott legalább volt mit nézni..
Támad a mars 😄 - kurva nagy, tegnap néztük asszonnyal, még mindig rohadt jó
horrorra akadva 1-4, meet the spartans, disaster movie, vampires suck és még1, aminek a címe nem ugrik be - EZEKET MIÉRT PONTOZTÁK ÍGY LE? barátnõmmel mi tök jókat aszaltunk, de biztos nekem szar az ízlésem.
Testcsere - hát nekem eddig simán ez tetszett a legjobban, már a stíluson belül, fõleg, hogy (lehet fikázni) Ryan és Jason nálam nyerõ...
Ha tudtok mondhatnátok még ilyen scary/disaster stb szerû moviet! Nagy durranások, Csupsz pisztolyok, Monthy Pyton filmeket láttam elmúlt pár hónapban, ilyesmi sikítós kellene
★★★★★
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A kicsit sablonos történetet és az idegesítõ - Tony Scott féle - rángatós képeket meg a végén úgyis megbocsátod. 😊
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Naruto sorozatról mi a véleményetek?
★★★★★
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nagyon jó! Vicces, izgalmas, gyönyörûen kidolgozott animált kalandfilm. Istenem, ha még az életben ilyet valaki megtudna csinálni élõszereplõsben...
9/10 Mr. Spielberg eeeerrõl van szó!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hellraiser
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Köszi
\"Erről van szó!\"
\"Erről van szó!\"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A '300' lassításos látványvilágát idézõ mozifilm, Tarsem Singh rendezésében? Jöhet! A rendezõ mindig vmi egyedi látványvilágú, unikumnak mondható filmet rakott le az asztalra, úgyhogy nem volt rossz elõérzetem.
Sajnos ezúttal nagyon mellényúlt - ami mûködik Zack Snydernek, az nem mûködik Tarsemnek. Kissé zavaros, logikai bakiktól hemzsegõ történet, túlságosan sötét színekkel operáló látványvilág (sokszor csak sejteni lehet, ki-kicsoda..), nagyszabásúnak szánt, mégis jellegtelen filmzene. Átlengi az egészet vmi B-filmes érzés, amin a szereplõk sem tudnak változtatni. Míg a 300-ban a lassú részek is érdekesek és karakteresek voltak, itt alig várjuk, hogy történjen már valami.
Kihagyott ziccer, kár érte.
10/4
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
szamomra ez PONT egy rossz film definicioja
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem volt rossz, volt 1-2 felnevetõs poén, de inkább fapofával néztem végig amit már tucatszor láttam más körítéssel, más szereplõkkel. Egyébként Bateman engem borzasztóan irritál, annyira szar komédiás, mint Steve Carell, erre a szerepre 1000 másik színész jobban illett volna.
Olivia Wilde-al együtt 5,5/10 (omg, ezt a nõt boltban kéne árulni)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
8/10 Paranoia és WTF pillanatok a köbön.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem is volt ez rossz. Kicsit furi volt, de nekünk tetszett.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3