Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
The Amazing Spider-Man

Pozitív csalódás volt a film.A két óra nagyon jól volt beosztva.
Jól felépített,pörgõs történet szerethetõ karakterekkel.
Peter Parkert hitelesen alakította a fõszereplõ srác.
Nagyon látványos,szépen kidolgozott amikor a várost/épületeket pásztázzák különbözõ szögekbõl.
A gyík nekem bénának tûnt.Szája inkább mosolygásra állt mintsem félelem keltésre.A 3D eléggé hullámzó volt.Hol szépen kidolgozott élvezhetõ percek voltak hol sokáig semmi.
Összességében megérte a mozijegy az árát.

7/10
Sir Quno Jedi
Skyline

Nem is volt rossz. Kicsit uncsiak, de jópofa.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

TaRka0107
<#eplus2>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Szerintem mindkettõt alul értékelted. Mondjuk én scifi hiányban szenvedek szal:
Lockout 6/10
get the gringo 7/10
cody1994
elképesztõ* jó van ne szójjá be XD

TaRka0107
El képezõt?<#idiota>

cody1994
A felhõk fölött 3 méterrel
El képezõt jó lett én csak ajánlani tudom!

10/10

desigo
Az a "bûnözõs" "rendõrös" címkékre ugrott be.
CalebJoe
ja inkább biográfia/dráma egy kis eksönnel
Blasta
A bronson mint krimi???? Nehogymár

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

tommygear
hát a véleményem nem változott 😄
tomsolo
"de persze nem ér fel Snake Plissken-hez."
Abból az elsõ még jó is volt de a második félelmetesen rossz.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

PetruZ
Get The Gringo (2012): Mel Gibson egy újabb trükkös akciófilmmel próbál visszaevickélni a fõsodorba és tkp. nem is rosszul, de nem is túl jól. Az index a Payback folytatását vélte látni benne, szerintem ez több helyen is sántít, annyira azért nem csavaros (és jó), és a karakter is kicsit más. Azért egyszer simán nézhetõ, 6/10.

Lockout (2012): Luc Besson és tsai-féle film, szóval kb. hozza az elvárható 3-4/10-et. A CGI néhol istentelen gagyi, de a belsõ terek okésabbak. A sztori egyenesági koppintása az Escape from NY/LA filmeknek, kötelezõen laza és beszólogatós fõhõssel (Guy Pearce), de persze nem ér fel Snake Plissken-hez. Pár tényleg vicces rész azért volt, kár, hogy nem mentek el jobban ebbe az irányba, kifejezetten jó börtönös-menekítõs paródia lehetett volna belõle.
Tyler1
Get the Gringo, új film Mel Gibsonnal.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ROCKnROLLA
uu koszi, a Bronson-t mar regota meg akarom nezni, csak elfelejtettem. esetleg meg valami bortonos film otletek?

desigo
Krimihez ezeket ajánlom :
The French Connection
Bronson
The Getaway
The Lincoln Lawyer

arsnl
sorozat színész leginkább. Joe Manganiello

ROCKnROLLA
ja es a krimis keresemhez meg annyit, hogy lehetoleg ne uj film legyen, hanem 1990-2005. az ujaktol hanyok.

ROCKnROLLA
heyho! valaki mondjon valami jo vigjatekot, ha lehet, ne bugyuta, fingos bufogoset. es meg a 'kikepzes', 'beavatas'-hoz hasonlo csavaros, krimis, thrilleres, bunozos, rendoros cuccot, ha tudtok. elore is koszi!

tommygear
ez valami jersey shore-os mûmájer?
Nem értek ezzel egyet. Olyan film kellene, mint a Batman Arkham City CG animációs elõzetese.
tomsolo

Tyler1
Tikal
Hat az elég nagy butaság lenne...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nolannál jobbat úgy sem tudnak.

Tyler1
A Batman históriát jövõre rebootolják, nem az új Nolan részrõl beszélek.

Bulykin
mert jó 😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Pókember filmet azért kellet csinálni, mert a Sony-nál vannak a jogok, és ha nem csinálnak filmet, akkor visszamegy a jog a Marvel-hez(valami ilyesmi). Mivel a régi szereplõk/rendezõ túl sok pénzt kértek, ezért jobbnak látták olcsóbb színészekkel/rendezõvel csinálni egy újrát. A Batman a harmadik rész, a Superman filmek meg mindig is szarak voltak. Ja nem, az elsõ Christopher Reeve Superman film jó volt.
Tyler1
Most miért kellett amúgy új Pókember, meg miért készül új Superman és Batman(nem a TDKR)? Van összefüggés?

Schinder Listája 10/10

Még mindig remek film és nem azért mert "Fúú Holokausztfilm azt szeretni kell különben náci vagy!", hanem mert Spilber tényleg szenzációsan adja elõ a történetet. Kevés film van amiben minden szereplõ telitalálat de ez az. Úgy sikerült a témához nyúnia hogy az embernek nincs olyan érzése hogy "újabb n+1 holokausztfilm mert kelett még pár Oscar" hanem egy tényleg érdekfeszítõ történetet tár elénk.

http://cspv.hu/03/53/schindler/

Ennél jobban én sem írhattam volna le a véleményem a filmrõl.

Schindler elképesztõen szuggesztív stílusa, ahogy minden lehetõséget megragad az elõrehaladásra a film legjobb jeleneteit adja.

bexinho
Én is vevõ vagyok a vígjátékokra, de közel sem ér 7.3-õt (ennyit adtak imdb-n). Sima 5/10

Ami idén tetszett, az a Projekt X. Amerikai pitét még nem láttam, de szerintem az sem fog csalódást okozni. Elsõ 3at imádtam.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Hu, én ennyire megöregedtem volna? Ez a 21JumpStreet annyira nem maradt meg bennem, csak arra emléxem, hogy inkább aludtam volna másfél órát, ahelyett, hogy azt a filmet nézem...

TaRka0107
The Amazing Spiderman

Nagyon tetszett. Tényleg jobb ez az új Peter Parker. A nénikéje csak nekem volt benne túl fiatal? Szerintem jobb mint az eredeti 1. Rész.
Nagyon élveztem minden pillanatát.
Nekem 10/10

LoSA
Kémes hármas
5/10

A drama oras "Hit that shit"-rol nincs ilyen gif? 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Ezaz 😄

Malakai
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

21 Jump Street

Nalam az ev eddigi legjobb vigjateka.

10/10 volt szamomra

Hatalmas film. Vegig szakadtam az egeszet. Channing Tatum nagyon illett ebbe a szerepbe. Az auto uldozeses jelenet is oriasi volt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor mindketten meg kellett enniuk a drogos sutit azon sirtam a rohogestol. FUCK SCIENCE! 😄DDDDDDD

CSOCSO
Being Flynn

😞 szenvedos-egyszer is sok volt.
Warrior

9/10

Vegre valami "uj". A vege valamilyen szinten kiszamithato volt mar a film felenel,de megis uj volt es a befejezes is rendben volt.

CSOCSO
Safe House meg szerintem az ev legjobb akcio-krimi filmje. Vagy mondjatok egy jobbat.

Ha jol emlexem 9/10 re pontoztam. Egyetlen baja az volt, hogy nem volt uj egetrengeto soha nem latott fordulat benne. De az egetrengeto fordulatok mar kihalltak a 80as evekben.
CSOCSO
Szerintem a John Carter is teljesen jo film volt.
7/10 et siman megerdemel.

Haywire ha jol emlekszem az MMA csajos film. Csajos akcio filmnek siman 8/10!
CSOCSO
Get The Gringo

Mel Gibson Mexikoi bortonbe kerul.
Nem tudom mikor volt mozikban. Azt se tudtam mirol szol a film, csak annyit tudtam, hogy vmi Gibsonos film. Nagyon kellemes meglepetes volt. Tokeletes volt egy keddi unalmas estere.

Aki teheti nezze meg!!!
Tikal
Hehe, John carter meg 7 😄 hagyjuk is akkor a miértet😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
mi baj a haywireval? Teljesen korrek film volt.
bexinho
John Carter 3/10

Nagyon rossz film. Végig untam, már úgy voltam a felénél, hogy kikapcsolom... de mivel haverral néztem, így nem nyomtam ki. Igaz, neki sem élete filmje.

Sherlock Holmes 2 9/10

Elsõ rész is nagyon bejött, ez pedig még inkább. Egy percet sem untam belõle.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

The Amazing Spider-Man. Egy nem annyira csodálatos Pókember.
tomsolo
Mesterlövész: A megtorlás fegyvere (Sniper Weapon of Retaliation)

Davidus
Haywire

1/10 ez mi a szar volt?

Blitz

3/10 gagyi

Safe House

5/10 egyszer nézhetõ

John Carter

7/10 na ez viszont jó kis film volt

V9ykn8_TZL0

Üdv!