Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Még mindig remek film és nem azért mert "Fúú Holokausztfilm azt szeretni kell különben náci vagy!", hanem mert Spilber tényleg szenzációsan adja elõ a történetet. Kevés film van amiben minden szereplõ telitalálat de ez az. Úgy sikerült a témához nyúnia hogy az embernek nincs olyan érzése hogy "újabb n+1 holokausztfilm mert kelett még pár Oscar" hanem egy tényleg érdekfeszítõ történetet tár elénk.
http://cspv.hu/03/53/schindler/
Ennél jobban én sem írhattam volna le a véleményem a filmrõl.
Schindler elképesztõen szuggesztív stílusa, ahogy minden lehetõséget megragad az elõrehaladásra a film legjobb jeleneteit adja.
Ami idén tetszett, az a Projekt X. Amerikai pitét még nem láttam, de szerintem az sem fog csalódást okozni. Elsõ 3at imádtam.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Nagyon tetszett. Tényleg jobb ez az új Peter Parker. A nénikéje csak nekem volt benne túl fiatal? Szerintem jobb mint az eredeti 1. Rész.
Nagyon élveztem minden pillanatát.
Nekem 10/10
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nalam az ev eddigi legjobb vigjateka.
10/10 volt szamomra
Hatalmas film. Vegig szakadtam az egeszet. Channing Tatum nagyon illett ebbe a szerepbe. Az auto uldozeses jelenet is oriasi volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
9/10
Vegre valami "uj". A vege valamilyen szinten kiszamithato volt mar a film felenel,de megis uj volt es a befejezes is rendben volt.
Ha jol emlexem 9/10 re pontoztam. Egyetlen baja az volt, hogy nem volt uj egetrengeto soha nem latott fordulat benne. De az egetrengeto fordulatok mar kihalltak a 80as evekben.
7/10 et siman megerdemel.
Haywire ha jol emlekszem az MMA csajos film. Csajos akcio filmnek siman 8/10!
Mel Gibson Mexikoi bortonbe kerul.
Nem tudom mikor volt mozikban. Azt se tudtam mirol szol a film, csak annyit tudtam, hogy vmi Gibsonos film. Nagyon kellemes meglepetes volt. Tokeletes volt egy keddi unalmas estere.
Aki teheti nezze meg!!!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nagyon rossz film. Végig untam, már úgy voltam a felénél, hogy kikapcsolom... de mivel haverral néztem, így nem nyomtam ki. Igaz, neki sem élete filmje.
Sherlock Holmes 2 9/10
Elsõ rész is nagyon bejött, ez pedig még inkább. Egy percet sem untam belõle.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
1/10 ez mi a szar volt?
Blitz
3/10 gagyi
Safe House
5/10 egyszer nézhetõ
John Carter
7/10 na ez viszont jó kis film volt
V9ykn8_TZL0
Valaki tudja ENNEK a filmnek a címét?
Igaz történeten alapuló film, Gerard Butlerrel a fõszerepben.
A sztori röviden: Sam Childers egy vidéki motoros tróger, frissen szabadul a sittrõl, de azonnal fejest ugrik a legelsõ gödörbe. Semmi jövõkép, csak a pia, az erõszak, meg a drogok. Aztán egyik nap megtörténik valami, amiért kétségbe esésében már csak Istentõl remél segítséget. Sam élete látszólag pozitív fordulatot vesz, munkája révén alkalma nyílik Szudánba utazni, de amit ott tapasztal, az megváltoztat mindent körülötte.
Nos, nekem tetszett a film. Lehet manipulatívnak, hatásvadásznak nevezni, talán kissé az is, de a téma amit feszeget, egy valós, ma is létezõ probléma. Általában ez minden Afrikával foglalkozó filmnél elõjön, hogy a nézõ érzelmeit irányítva próbál közönséget teremteni, vagy valóban reális képet akarnak közölni egy olyan világról, amelynek társadalmi és kulturális viszonyai megdöbbentõen ismeretlenek a nyugati ember számára. Teljesen mindegy, a körülményeket nem ismerve felesleges állást foglalni, azonban kétségtelenül egy olyan morális problémával foglalkozik, ami mellett nehéz elfordítani a fejünk. És hogy ezt a Géppisztolyos hogyan teszi? Jól. A történetvezetés jó, Butler nagyon jó, a jelenetek szépen kivitelezettek és jó pár elég megrázó is, nem akar nagy tanmesét kerekíteni belõle, de elgondolkodtat, a vallással meg csak annyira operál, ami az alapanyag szempontjából nélkülözhetetlen, semmiképpen nem "prédikál" túl, persze nem is hibátlan, nem érzékelteti jól a idõbeli ugrásokat, igazán csak Childers karaktere lett kidolgozott, a sztori néhol ködös, néhol összecsapott, utóbbi igaz a befejezésre is.
A téma kedvelõinek azonban ajánlom, aki szerette pl. a Véres gyémántot, annak ez is tetszeni fog.
8/10
Régen volt valami weboldal is (talán nomercy.com), ahol válogatott undormányok között lehetett csemegézni - halálos balesetek, szétnyílt koponyák, ilyesmi. Már akkor, 18-19 évesen is a hányinger kerülgetett, mikor valaki megmutatta, és azóta még lejjebb esett az ingerküszöböm. A DRIVE fejtaposós jelenetét is elég nehezen emésztettem meg.
Na midegy, azért a Piranha 3DD-t tuti megnézem! 😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
PSN ID.: Beegabor
a harmadikat még én sem láttam, de kíváncsi vagyok 😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Az elsõ rész nagyon jó lett még a II rész is elfogadható lett de a 3 rész már nagyon eltért a témától a 4 rész meg már egyszerûen borzalmasan szar lett !
Halálos Kitérõ I 10/8 A legjobb film az összes közül
Halálos Kitérõ II 10/6 Egész korrekt film lett habár ez lett
legdurvább és legbrutálisabb a többi közül !
Halálos Kitérõ III 10/3 1x-szer nézhetõ felejtõs film semmi köze az eredeti filmhez !
Halálos Kitérõ IV 10/1 Legrosszabb film amit valaha is láttam szinte minden kiveszett belõle ami valaha is volt az elözö részekben !
Full hd-ban szedd le esetleg az .srt-t, olyan felbontásúak az e betûk, hogy besírsz. ;-)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.