Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pozitív csalódás volt a film.A két óra nagyon jól volt beosztva.
Jól felépített,pörgõs történet szerethetõ karakterekkel.
Peter Parkert hitelesen alakította a fõszereplõ srác.
Nagyon látványos,szépen kidolgozott amikor a várost/épületeket pásztázzák különbözõ szögekbõl.
A gyík nekem bénának tûnt.Szája inkább mosolygásra állt mintsem félelem keltésre.A 3D eléggé hullámzó volt.Hol szépen kidolgozott élvezhetõ percek voltak hol sokáig semmi.
Összességében megérte a mozijegy az árát.
7/10
Nem is volt rossz. Kicsit uncsiak, de jópofa.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Lockout 6/10
get the gringo 7/10
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Abból az elsõ még jó is volt de a második félelmetesen rossz.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Lockout (2012): Luc Besson és tsai-féle film, szóval kb. hozza az elvárható 3-4/10-et. A CGI néhol istentelen gagyi, de a belsõ terek okésabbak. A sztori egyenesági koppintása az Escape from NY/LA filmeknek, kötelezõen laza és beszólogatós fõhõssel (Guy Pearce), de persze nem ér fel Snake Plissken-hez. Pár tényleg vicces rész azért volt, kár, hogy nem mentek el jobban ebbe az irányba, kifejezetten jó börtönös-menekítõs paródia lehetett volna belõle.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Még mindig remek film és nem azért mert "Fúú Holokausztfilm azt szeretni kell különben náci vagy!", hanem mert Spilber tényleg szenzációsan adja elõ a történetet. Kevés film van amiben minden szereplõ telitalálat de ez az. Úgy sikerült a témához nyúnia hogy az embernek nincs olyan érzése hogy "újabb n+1 holokausztfilm mert kelett még pár Oscar" hanem egy tényleg érdekfeszítõ történetet tár elénk.
http://cspv.hu/03/53/schindler/
Ennél jobban én sem írhattam volna le a véleményem a filmrõl.
Schindler elképesztõen szuggesztív stílusa, ahogy minden lehetõséget megragad az elõrehaladásra a film legjobb jeleneteit adja.
Ami idén tetszett, az a Projekt X. Amerikai pitét még nem láttam, de szerintem az sem fog csalódást okozni. Elsõ 3at imádtam.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Nagyon tetszett. Tényleg jobb ez az új Peter Parker. A nénikéje csak nekem volt benne túl fiatal? Szerintem jobb mint az eredeti 1. Rész.
Nagyon élveztem minden pillanatát.
Nekem 10/10
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nalam az ev eddigi legjobb vigjateka.
10/10 volt szamomra
Hatalmas film. Vegig szakadtam az egeszet. Channing Tatum nagyon illett ebbe a szerepbe. Az auto uldozeses jelenet is oriasi volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
9/10
Vegre valami "uj". A vege valamilyen szinten kiszamithato volt mar a film felenel,de megis uj volt es a befejezes is rendben volt.
Ha jol emlexem 9/10 re pontoztam. Egyetlen baja az volt, hogy nem volt uj egetrengeto soha nem latott fordulat benne. De az egetrengeto fordulatok mar kihalltak a 80as evekben.
7/10 et siman megerdemel.
Haywire ha jol emlekszem az MMA csajos film. Csajos akcio filmnek siman 8/10!
Mel Gibson Mexikoi bortonbe kerul.
Nem tudom mikor volt mozikban. Azt se tudtam mirol szol a film, csak annyit tudtam, hogy vmi Gibsonos film. Nagyon kellemes meglepetes volt. Tokeletes volt egy keddi unalmas estere.
Aki teheti nezze meg!!!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nagyon rossz film. Végig untam, már úgy voltam a felénél, hogy kikapcsolom... de mivel haverral néztem, így nem nyomtam ki. Igaz, neki sem élete filmje.
Sherlock Holmes 2 9/10
Elsõ rész is nagyon bejött, ez pedig még inkább. Egy percet sem untam belõle.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
1/10 ez mi a szar volt?
Blitz
3/10 gagyi
Safe House
5/10 egyszer nézhetõ
John Carter
7/10 na ez viszont jó kis film volt
V9ykn8_TZL0
Valaki tudja ENNEK a filmnek a címét?