Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
ez valami jersey shore-os mûmájer?
Nem értek ezzel egyet. Olyan film kellene, mint a Batman Arkham City CG animációs elõzetese.
tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tyler1
Tikal
Hat az elég nagy butaság lenne...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nolannál jobbat úgy sem tudnak.

Tyler1
A Batman históriát jövõre rebootolják, nem az új Nolan részrõl beszélek.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Bulykin
mert jó 😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Pókember filmet azért kellet csinálni, mert a Sony-nál vannak a jogok, és ha nem csinálnak filmet, akkor visszamegy a jog a Marvel-hez(valami ilyesmi). Mivel a régi szereplõk/rendezõ túl sok pénzt kértek, ezért jobbnak látták olcsóbb színészekkel/rendezõvel csinálni egy újrát. A Batman a harmadik rész, a Superman filmek meg mindig is szarak voltak. Ja nem, az elsõ Christopher Reeve Superman film jó volt.
Tyler1
Most miért kellett amúgy új Pókember, meg miért készül új Superman és Batman(nem a TDKR)? Van összefüggés?

Schinder Listája 10/10

Még mindig remek film és nem azért mert "Fúú Holokausztfilm azt szeretni kell különben náci vagy!", hanem mert Spilber tényleg szenzációsan adja elõ a történetet. Kevés film van amiben minden szereplõ telitalálat de ez az. Úgy sikerült a témához nyúnia hogy az embernek nincs olyan érzése hogy "újabb n+1 holokausztfilm mert kelett még pár Oscar" hanem egy tényleg érdekfeszítõ történetet tár elénk.

http://cspv.hu/03/53/schindler/

Ennél jobban én sem írhattam volna le a véleményem a filmrõl.

Schindler elképesztõen szuggesztív stílusa, ahogy minden lehetõséget megragad az elõrehaladásra a film legjobb jeleneteit adja.

bexinho
Én is vevõ vagyok a vígjátékokra, de közel sem ér 7.3-õt (ennyit adtak imdb-n). Sima 5/10

Ami idén tetszett, az a Projekt X. Amerikai pitét még nem láttam, de szerintem az sem fog csalódást okozni. Elsõ 3at imádtam.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Hu, én ennyire megöregedtem volna? Ez a 21JumpStreet annyira nem maradt meg bennem, csak arra emléxem, hogy inkább aludtam volna másfél órát, ahelyett, hogy azt a filmet nézem...

TaRka0107
The Amazing Spiderman

Nagyon tetszett. Tényleg jobb ez az új Peter Parker. A nénikéje csak nekem volt benne túl fiatal? Szerintem jobb mint az eredeti 1. Rész.
Nagyon élveztem minden pillanatát.
Nekem 10/10

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

LoSA
Kémes hármas
5/10

A drama oras "Hit that shit"-rol nincs ilyen gif? 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Ezaz 😄

Malakai
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

21 Jump Street

Nalam az ev eddigi legjobb vigjateka.

10/10 volt szamomra

Hatalmas film. Vegig szakadtam az egeszet. Channing Tatum nagyon illett ebbe a szerepbe. Az auto uldozeses jelenet is oriasi volt.

Amikor mindketten meg kellett enniuk a drogos sutit azon sirtam a rohogestol. FUCK SCIENCE! 😄DDDDDDD

CSOCSO
Being Flynn

😞 szenvedos-egyszer is sok volt.
Warrior

9/10

Vegre valami "uj". A vege valamilyen szinten kiszamithato volt mar a film felenel,de megis uj volt es a befejezes is rendben volt.

CSOCSO
Safe House meg szerintem az ev legjobb akcio-krimi filmje. Vagy mondjatok egy jobbat.

Ha jol emlexem 9/10 re pontoztam. Egyetlen baja az volt, hogy nem volt uj egetrengeto soha nem latott fordulat benne. De az egetrengeto fordulatok mar kihalltak a 80as evekben.
CSOCSO
Szerintem a John Carter is teljesen jo film volt.
7/10 et siman megerdemel.

Haywire ha jol emlekszem az MMA csajos film. Csajos akcio filmnek siman 8/10!
CSOCSO
Get The Gringo

Mel Gibson Mexikoi bortonbe kerul.
Nem tudom mikor volt mozikban. Azt se tudtam mirol szol a film, csak annyit tudtam, hogy vmi Gibsonos film. Nagyon kellemes meglepetes volt. Tokeletes volt egy keddi unalmas estere.

Aki teheti nezze meg!!!
Tikal
Hehe, John carter meg 7 😄 hagyjuk is akkor a miértet😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
mi baj a haywireval? Teljesen korrek film volt.
bexinho
John Carter 3/10

Nagyon rossz film. Végig untam, már úgy voltam a felénél, hogy kikapcsolom... de mivel haverral néztem, így nem nyomtam ki. Igaz, neki sem élete filmje.

Sherlock Holmes 2 9/10

Elsõ rész is nagyon bejött, ez pedig még inkább. Egy percet sem untam belõle.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

The Amazing Spider-Man. Egy nem annyira csodálatos Pókember.
tomsolo
Mesterlövész: A megtorlás fegyvere (Sniper Weapon of Retaliation)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Davidus
Haywire

1/10 ez mi a szar volt?

Blitz

3/10 gagyi

Safe House

5/10 egyszer nézhetõ

John Carter

7/10 na ez viszont jó kis film volt

V9ykn8_TZL0

Üdv!
Valaki tudja ENNEK a filmnek a címét?

Tyler1
Géppisztolyos prédikátor(2012)

Igaz történeten alapuló film, Gerard Butlerrel a fõszerepben.
A sztori röviden: Sam Childers egy vidéki motoros tróger, frissen szabadul a sittrõl, de azonnal fejest ugrik a legelsõ gödörbe. Semmi jövõkép, csak a pia, az erõszak, meg a drogok. Aztán egyik nap megtörténik valami, amiért kétségbe esésében már csak Istentõl remél segítséget. Sam élete látszólag pozitív fordulatot vesz, munkája révén alkalma nyílik Szudánba utazni, de amit ott tapasztal, az megváltoztat mindent körülötte.
Nos, nekem tetszett a film. Lehet manipulatívnak, hatásvadásznak nevezni, talán kissé az is, de a téma amit feszeget, egy valós, ma is létezõ probléma. Általában ez minden Afrikával foglalkozó filmnél elõjön, hogy a nézõ érzelmeit irányítva próbál közönséget teremteni, vagy valóban reális képet akarnak közölni egy olyan világról, amelynek társadalmi és kulturális viszonyai megdöbbentõen ismeretlenek a nyugati ember számára. Teljesen mindegy, a körülményeket nem ismerve felesleges állást foglalni, azonban kétségtelenül egy olyan morális problémával foglalkozik, ami mellett nehéz elfordítani a fejünk. És hogy ezt a Géppisztolyos hogyan teszi? Jól. A történetvezetés jó, Butler nagyon jó, a jelenetek szépen kivitelezettek és jó pár elég megrázó is, nem akar nagy tanmesét kerekíteni belõle, de elgondolkodtat, a vallással meg csak annyira operál, ami az alapanyag szempontjából nélkülözhetetlen, semmiképpen nem "prédikál" túl, persze nem is hibátlan, nem érzékelteti jól a idõbeli ugrásokat, igazán csak Childers karaktere lett kidolgozott, a sztori néhol ködös, néhol összecsapott, utóbbi igaz a befejezésre is.
A téma kedvelõinek azonban ajánlom, aki szerette pl. a Véres gyémántot, annak ez is tetszeni fog.
8/10

A Wrong Turn elsõ részét láttam csak, de azt is csak a csajok miatt (Eliza Dushku) néztem végig. Sosem értettem a gore filmek rajongóit! Nem ijesztõ, nem félelmetes, egyszerûen gyomorforgató. Elég beteg elmére vall - ezt szakemberek is alátámasztják - a kaszabolások, belezések, csonkolások élvezettel való nézése.
Régen volt valami weboldal is (talán nomercy.com), ahol válogatott undormányok között lehetett csemegézni - halálos balesetek, szétnyílt koponyák, ilyesmi. Már akkor, 18-19 évesen is a hányinger kerülgetett, mikor valaki megmutatta, és azóta még lejjebb esett az ingerküszöböm. A DRIVE fejtaposós jelenetét is elég nehezen emésztettem meg.

Na midegy, azért a Piranha 3DD-t tuti megnézem! 😄
fúj bazdmeg😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
A Wrong Turn 2-ben az egyik legdurvább jelenet szerintem ez volt legalábbis nálam !

A film legeleje amikor leharapja Kimberly állát az egyik mutáns a másik meg szó szerint kettévágja. Az egyik mutáns kiveri a farkát a tengerparton lévõ csajra (Elena) de ezt a mutáns barátnõje észre veszi és eléggé brutális módon végez a csajjal összevissza kaszabolja a hátát hogy a gerince is kilátszik. Na meg amikor az egyik csávót ott darabolják az asztalon és meg is fözik és még fel is tálalják vacsorára és meg is etetik az egyik csajjal!
wesker24
Jah a IV rész volt a Bloody Begins (Véres kezdetek) de akkor is nálam a II rész viszi a primet brutalitásban ! 😄
1. az kurva jó én 3x láttam. Egy igazán jól össszerakott horror, ami akár meg is történhetne

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

dragon11
na ja..de honnan..camos verzió:/

Seth
A 3. rész volt a legrosszabb szerintem. A 4. még elment,mert sokkal undorítóbb volt mint az eddigiek 😄 , meg ha jól rémlik valamiféle elõzményfilmnek tekinthetõ

PSN ID.: Beegabor

Bulykin
azok tényleg jók!
a harmadikat még én sem láttam, de kíváncsi vagyok 😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

még egyet sem láttam, de épp most emlegetik a kollégák, hogy volt a második rész a tv-ben, lehet, hogy megnézem akkor az elsõ kettõt
wesker24
Jaja már van Wrong Turn 4 rész is de annyira pocsék lett hogy az elsõ 2 rész oscar dijas alkotás az utolsó 2 részhez képest !

Az elsõ rész nagyon jó lett még a II rész is elfogadható lett de a 3 rész már nagyon eltért a témától a 4 rész meg már egyszerûen borzalmasan szar lett !
úristen már ebbõl is készült 4?😮

wesker24
Ma megnéztem egyben a Halálos Kitérõ Tetralógiát !

Halálos Kitérõ I 10/8 A legjobb film az összes közül

Halálos Kitérõ II 10/6 Egész korrekt film lett habár ez lett
legdurvább és legbrutálisabb a többi közül !

Halálos Kitérõ III 10/3 1x-szer nézhetõ felejtõs film semmi köze az eredeti filmhez !

Halálos Kitérõ IV 10/1 Legrosszabb film amit valaha is láttam szinte minden kiveszett belõle ami valaha is volt az elözö részekben !
morcosqtya
Háát, anélkül elég szar csak a feliratot nézegetni... 😊
Full hd-ban szedd le esetleg az .srt-t, olyan felbontásúak az e betûk, hogy besírsz. ;-)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Tikal
Akkor lehet elõször a filmet kene beszerezned😊

dragon11
leginkább egyik sem.😞

Tikal
Melyik van meg neked?😉

mondjuk mindkettõvel
dragon11
az IMDB-s angol nevével, az I want You-val, vagy az eredeti spanyol nevével ?😊