Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Géppisztolyos prédikátor(2012)

Igaz történeten alapuló film, Gerard Butlerrel a fõszerepben.
A sztori röviden: Sam Childers egy vidéki motoros tróger, frissen szabadul a sittrõl, de azonnal fejest ugrik a legelsõ gödörbe. Semmi jövõkép, csak a pia, az erõszak, meg a drogok. Aztán egyik nap megtörténik valami, amiért kétségbe esésében már csak Istentõl remél segítséget. Sam élete látszólag pozitív fordulatot vesz, munkája révén alkalma nyílik Szudánba utazni, de amit ott tapasztal, az megváltoztat mindent körülötte.
Nos, nekem tetszett a film. Lehet manipulatívnak, hatásvadásznak nevezni, talán kissé az is, de a téma amit feszeget, egy valós, ma is létezõ probléma. Általában ez minden Afrikával foglalkozó filmnél elõjön, hogy a nézõ érzelmeit irányítva próbál közönséget teremteni, vagy valóban reális képet akarnak közölni egy olyan világról, amelynek társadalmi és kulturális viszonyai megdöbbentõen ismeretlenek a nyugati ember számára. Teljesen mindegy, a körülményeket nem ismerve felesleges állást foglalni, azonban kétségtelenül egy olyan morális problémával foglalkozik, ami mellett nehéz elfordítani a fejünk. És hogy ezt a Géppisztolyos hogyan teszi? Jól. A történetvezetés jó, Butler nagyon jó, a jelenetek szépen kivitelezettek és jó pár elég megrázó is, nem akar nagy tanmesét kerekíteni belõle, de elgondolkodtat, a vallással meg csak annyira operál, ami az alapanyag szempontjából nélkülözhetetlen, semmiképpen nem "prédikál" túl, persze nem is hibátlan, nem érzékelteti jól a idõbeli ugrásokat, igazán csak Childers karaktere lett kidolgozott, a sztori néhol ködös, néhol összecsapott, utóbbi igaz a befejezésre is.
A téma kedvelõinek azonban ajánlom, aki szerette pl. a Véres gyémántot, annak ez is tetszeni fog.
8/10

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

A Wrong Turn elsõ részét láttam csak, de azt is csak a csajok miatt (Eliza Dushku) néztem végig. Sosem értettem a gore filmek rajongóit! Nem ijesztõ, nem félelmetes, egyszerûen gyomorforgató. Elég beteg elmére vall - ezt szakemberek is alátámasztják - a kaszabolások, belezések, csonkolások élvezettel való nézése.
Régen volt valami weboldal is (talán nomercy.com), ahol válogatott undormányok között lehetett csemegézni - halálos balesetek, szétnyílt koponyák, ilyesmi. Már akkor, 18-19 évesen is a hányinger kerülgetett, mikor valaki megmutatta, és azóta még lejjebb esett az ingerküszöböm. A DRIVE fejtaposós jelenetét is elég nehezen emésztettem meg.

Na midegy, azért a Piranha 3DD-t tuti megnézem! 😄
fúj bazdmeg😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
A Wrong Turn 2-ben az egyik legdurvább jelenet szerintem ez volt legalábbis nálam !

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A film legeleje amikor leharapja Kimberly állát az egyik mutáns a másik meg szó szerint kettévágja. Az egyik mutáns kiveri a farkát a tengerparton lévõ csajra (Elena) de ezt a mutáns barátnõje észre veszi és eléggé brutális módon végez a csajjal összevissza kaszabolja a hátát hogy a gerince is kilátszik. Na meg amikor az egyik csávót ott darabolják az asztalon és meg is fözik és még fel is tálalják vacsorára és meg is etetik az egyik csajjal!
wesker24
Jah a IV rész volt a Bloody Begins (Véres kezdetek) de akkor is nálam a II rész viszi a primet brutalitásban ! 😄
1. az kurva jó én 3x láttam. Egy igazán jól össszerakott horror, ami akár meg is történhetne

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

dragon11
na ja..de honnan..camos verzió:/

Seth
A 3. rész volt a legrosszabb szerintem. A 4. még elment,mert sokkal undorítóbb volt mint az eddigiek 😄 , meg ha jól rémlik valamiféle elõzményfilmnek tekinthetõ

PSN ID.: Beegabor

Bulykin
azok tényleg jók!
a harmadikat még én sem láttam, de kíváncsi vagyok 😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

még egyet sem láttam, de épp most emlegetik a kollégák, hogy volt a második rész a tv-ben, lehet, hogy megnézem akkor az elsõ kettõt
wesker24
Jaja már van Wrong Turn 4 rész is de annyira pocsék lett hogy az elsõ 2 rész oscar dijas alkotás az utolsó 2 részhez képest !

Az elsõ rész nagyon jó lett még a II rész is elfogadható lett de a 3 rész már nagyon eltért a témától a 4 rész meg már egyszerûen borzalmasan szar lett !
úristen már ebbõl is készült 4?😮

wesker24
Ma megnéztem egyben a Halálos Kitérõ Tetralógiát !

Halálos Kitérõ I 10/8 A legjobb film az összes közül

Halálos Kitérõ II 10/6 Egész korrekt film lett habár ez lett
legdurvább és legbrutálisabb a többi közül !

Halálos Kitérõ III 10/3 1x-szer nézhetõ felejtõs film semmi köze az eredeti filmhez !

Halálos Kitérõ IV 10/1 Legrosszabb film amit valaha is láttam szinte minden kiveszett belõle ami valaha is volt az elözö részekben !
morcosqtya
Háát, anélkül elég szar csak a feliratot nézegetni... 😊
Full hd-ban szedd le esetleg az .srt-t, olyan felbontásúak az e betûk, hogy besírsz. ;-)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Tikal
Akkor lehet elõször a filmet kene beszerezned😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

dragon11
leginkább egyik sem.😞

Tikal
Melyik van meg neked?😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mondjuk mindkettõvel
dragon11
az IMDB-s angol nevével, az I want You-val, vagy az eredeti spanyol nevével ?😊

SASboy
sehonnan

nice legs. what time to open?

nézegetheted minden nap: opensubtitles.org és ne a magyar címével keresd
tomsolo
egyszer

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

dragon11
értem, köszi..:S

s mikor lehet tudni, hogy mikor lesz legalább angol felirat ?

akár CAM-os verzióhoz

<#worship><#worship>

Nincs felirat sehol <#shakehead>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

hogy linkeljünk, ha még felirat sincs?
dragon11
Segítenétek, srácok ?<#worship><#worship>

Tyler1
Miért? Ott van a Blöff, A ravasz, az agy..., Az olasz meló, A banki meló, A király nevében(ami fos film ugyan, de simán jól állna neki egy kosztümös, kardozós film is). Jó pár filmjében bizonyította, hogy értelmes karaktereknek is életet tud adni, én simán eltudnám képzelni kalandfilmben, sci-fiben, vagy akár egy komolyabb szerepben is, pont a nyers, angol macsósága miatt.
De az se baj, ha marad akciószínész, csak próbálkozzon már valami új vonalon.

2013-ban valami Hitchcock feldolgozásnak lesz a fõszereplõje, na majd talán abban... 😊

Dynamic
Nézzétek meg a Blitzet. Oké, Jason Statham ugyanazt a karaktert hozza, de igencsak nézhetõ a film. Mondjuk angol film, nem is amerikai 😊
desigo
Sir Quno Jedi
Jók a karakterszínészek is, pont azért, amit írsz. Tudod, hogy ha az egy sztetemes film, akkor azt kapod, mint múlthéten. Csalódás kizárva. Jójaz. A spkpldalú színészekkel be lehet fürödni, mert szívesen csaponganak akár mûfajok között is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

precision
szerintem meg annyira nem sokoldalú színész 😊
tudatosan választotta ezt a karaktert... nem õ az elsõ és nem is õ lesz az utolsó karakterszínész aki 1 v. max 2 "figurának" szenteli a karrierjét

szerintem is unalmas már, hogy minden hónapban jön egy "Sztetemes" film amit már azelõtt láttál, hogy megnézted volna

Bazinga!

Tikal
statham már a transporter 2 ota kiégett nálam... Gagyi lett

Tyler1
A banki meló óta értelmes filmje nem volt, de amíg az ilyen faék egyszerû agymenéseket erõlteti, addig ne is reméljen minõségi felkérést. Pedig számtalan területen, mûfajban megtudná állni a helyét.

dragon11
Picit fura kérés, de tudnátok linkelni Nekem a következõ filmhez az ANGOL feliratot ?

A felhõk fölött 3 méterrel 2. - Akarlak! - Tengo ganas de ti (2012)

Köszönöm.<#worship>

Jason Statham a mai napig az egyik kedvenc szineszem (meg anno a Transporter 1. reszenel vagodott be nalam),de az utobbi jopar evben egyszeruen nem tudnak ala egy olyan filmet rakni,amiben alakithatna valami ujat.

Allandoan ez a macso,szetutok mindenkit stilus mar uncsi. Baromira kitudja egetni a szineszt. (Chuck Norris ugyebar...)

btw,most neztem meg delutan a Project X-et.

Oriasi film. Elso nekifutasra tipikus amerikai tinifilmnek tunt,amiben kis gempak csinalnak valami jot es ok lesznek a suli sztarjai. Igy is lett.
Azonban mindezt annyira jol kiviteleztek,hogy a vegen mar sajnaltam,hogy vege ennek a tucat filmnek. A kezi kameras felvetel,a jo csajok,poenok,remek hangulat es a vegen a totalis anarchia nagyon odavagott.

Tolem kap egy 10/7-et.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Leszámolás kis Tokióban😄😄

Tyler1
Safe

Jason Statham vs. triád/oroszok. Én nagyon bírom ahogy Statham rekedt hangon motyogva lazán agyonver mindenkit a filmjeiben, de ez az orosz, kínai, japán alvilági vonal ma már k*rva unalmas, fõleg mint a többi, ez is ugyanazokból a klisékbõl épül fel, amit Dolph Ludgren, Jet Li, meg Jackie Chan már kipörgetett a 90-es években.

Taken (Elrabolva) 2008

FSZ: Liam Neeson és Maggie Grace fõképp. Feltûnt benne még Katie Cassidy, aki szerepelt az Odaát c. sorozat 3. évadjában is.

Nos kellõen akciódús, izgalmas és pörgõs film volt, aminek ráadásul bõven lehet valóságtartalma is 1-2 Chuck Norris szintû akció jelenettõl eltekintve.😊

Az apa kegyelmet nem ismerve igázott le minden kapcsolatot, akiknek közük volt a lánya elrablásához, majd eladásához is. És hát magunk közt szólva óriási mázlija volt néhol, dehát kiképzett és tapasztalt testõr volt tulajdonképpen. Különösen tetszett az eleje mikor a lánya tájékoztatta õt az utolsó pillanatban, hogy néztek ki elrablói.

Ismeretlen férfi szerintem még mindig jobb, de Neeson ennek ellenére nem tette lejjebb a mércét, hanem továbbra is tartja a színvonalat és egyre jobb és jobb filmjei vannak.<#eljen>

Hamarosan jön a 2. rész is

desigo
Ma csak az elsõ fél órát sikerült megnéznem de az teljesen szórakoztató volt.
Tatyla
legnagyobb szállóige benne: " Kezdõdjék a baszás! " 😄D

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ideglelés Csernobilban

Sikerült csütörtök este megnézni, nagyon sokan fikázzák, de nem értem, hogy miért.

Teljesen jól össze van rakva, még a cgi is rendben van, viszont az istenért nem bírtam túltenni magam rajtam, hogy nem Pripjatyban forgatták 😄, látszott a környéken, hogy nem olyanok a házak. A sztori nem rossz, viszont hiányzott a magyarázat, hogy mégis hogyan lettek azok a lények, plusz azt hittem lesznek benne eredeti felvételek, de azok sem voltak, csak a trailerben. A vége viszont nagyon rendben volt.

10 / 6.5
TaRka0107
Amerikai pitével én is így vagyok, nem volt nagy durranás, de egynek elment.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

A kertész2011
Nincs egy olyan momentum amit ki tudnák emelni a filmbõl, minõsíthetetlenül szar volt az egész. Azon csodálkozok, hogy egyáltalán mi okból is néztem végig.
10/1

★★★★★

Dynamic
American Reunion
Azt hittem valami nagy durranás készül, ha már elõvették az összes karakter az elsõ részbõl. Ehhez képest a forgatókönyvírók és a tréfagyárosok nem erõltették meg magukat. Egy felejthetõ tucatvígjáték lett, néhány mosolyogtató poénnal de semmi több.
5/10

Haywire
A másik csalódás. Ismét bedõltem a naivitásomnak. Azt gondoltam, hogy olyan nevekkel, amiket a film felsorakoztat, csak jó filmet lehet készíteni. Olyan Bourne színvonalra lõttem be a filmet, de nagyon jó indulattal is csak alulról súrolja.
5/10
zoliii

Király (2011), beteg egy film! 😄
Natalie Portman van benne (Star Wars) 😄

LoSA
Géppisztolyos prédikátor
8/10

Tyler1
Ebben is van igazság. Egy ilyen szereppel azonosulni kell, talán emiatt volt ennyire hideg és üres, ha ezt nézzük akkor ezt kiválóan megoldotta, másrészt viszont pont emiatt nem is tudott megnyerni.

morcosqtya
Martyrs (2008)

Hát nehéz megszólalni.
A francia filmesek olyanok mint a francia mérnökök: vagy szart tesznek le vagy egy teljesen formabontó alkotást.

Nem pontozom, mert több aspektusból lehetne értékelni, több mûfajban.. viszont gondolkodni fogok holnap egész nap az biztos...

Csak kellõen letisztult elmével javaslom a film elé való leülést, és kizárólag egy menetben, szünetek nélkül. Erõsen ajánlott.

Pretorian
Ja egy Matthew Mcconaughey szerintem is jó lett volna erre a szerepre, csak hát ez egy brit produkció, aztán szerintem brit színésznek szánták a fõszerepet.
Az ilyen Fassbender-féle brit/ír sárm (magas, vékony pali brit/ír akcentussal) meg mostanában nagyon bejön a nõi közönségnek úgy tûnik.
Neki ugye mindez adott gyárilag, már csak arcokat kell vágni, meg mindenféle akcenteket begyakorolni, és garantált a siker.
Na jó, biztosan nem ilyen egyszerû a dolog <#nevetes1>
Tényleg jó színész.
Youtube videók komment szekciójában kb. az összes csaj odavan érte, Charlize Theron is belegabalyodott a fasziba elég keményen a Prometheus forgatásán. Csak hát õ a színesbõrû csajokat szereti úgyhogy bummer.

Egyébként valószínûleg szándékosan volt ilyen steril a karakter.
Egy szexfüggõ, érzelmi autista figurát szerintem nem lehet ennél sokkal árnyaltabban eljátszani.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

morcosqtya