Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szerintem már itt is volt annó értékelés,akkor senki nem ugrott rá 😄
PSN ID.: Beegabor
Hogy ha le tud kötni egyetlen helységben játszódó film és végigizgulod másfél órán át, s a végén ököllel szemközt üt akkor az egy kiváló film lehet. Már pedig ez ilyen😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
vannak pókok amik ezt csinálják 😊
Számomra tökéletes 10/10-es film. Francia filmeknek nagyon jó humora van,ez e a tény erre a filmre is igaz,de ugyanakkor nagyon tanulságos,és megható is egyben. Aki teheti nézze meg.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ettõl a demottól bejöttek a régi emlékek. 😊
1. Penge 1998-ból! Megnéztem az elejét. A nyitójelenetnél kicsit feltoltam a hangerõt az erõsítõn 😊
Aztán meguntam és átkapcsoltam
2. Kommandó 1985-bõl! Ezzel már egy kicsit tovább idõztem! Milliószor láttam kiskoromban 😊
3. Végül a Ponyvaregény csábított el a Svarcitól!
Jó este volt 😊
Ma még nem tudom mi vár rám...
Hajnalban alltam neki megnezni,de inkabb elmentem aludni valahol a 30. perc kornyeken.
Nemreg ismet elkezdtem,nagy keservesen vegig is neztem. Mar az elejen tudni lehetett,hogy mirol fog szolni,mi lesz a vege. Meg egy kis fordulat sem volt benne,tipikus sablon film. A foszereplo csaj pedig irritaloan hulye.
3/10 szamomra.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Amúgy, valószínûleg, rajtad és még kb.10 képregény fanatikus emberen kívül ezt más nem ismerte.
Okos vízember például nem vállal kiszállást a szaharában, homokember ha van esze nem megy úszómesternek, stb stb..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Tenyleg jo film. Neha kicsit lapos volt ezert tolem csak 9/10-et kap.
Amúgy meg ott van a Pite 2, mai napig röhögök a poénjain, vicces a történet(de legfõképpen VAN), viccesek a karakterek, jók a zenék, ilyen egy jó party vígjáték. De ez, hogy 1,5 óráig nézek vonagló satisztapicsákat, meg bulizó tömeget, amit néha megszakít fél perc beszéd a semmirõl, a senkinek...ezt még filmnek titulálni is erõs.
Más: most olvastam, meghalt Stallone idõsebbik fia, valszínû gyógyszer túladagolásban. Egyébként õ is a filmiparban dolgozott, a Rocky 5-ben õ játszotta Rocky fiát. Kemény lehet most az öregnek, fõleg a TE2 bemutatója elõtt... :S
Mondjuk nekem az American reunion és a 21 Jump street is tetszett. Mostanában ebben a mûfajban sajnos kevés értelmes alkotás van, így már az ilyeneknek is örölük.
Aki nem akar elbaszni 1,5 órát az életébõl arra, hogy egy kézikamerával felvett házibulit nézegessen, az messzire kerülje el. Aki õrületes partyállat, és nem számít, hogy a filmnek se története, se humorforrása, egyáltalán semmi érdemi pillanata nincs, kivéve, hogy "úúúbázzeg mekkora buli vóót" annak hajrá, bár õk inkább a nézzenek meg egy Club Rotation epizódot, mert abban legalább néha elhangzik valami érdekes is.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Nálam 8/10, csak azért nem több, mert sikerült hülyére vennie 😄
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
hát ez a film egy jújjj...tényleg szükségük van az amcsiknak olyan jelentekre egy filmben, mint itt a darusoké
+ még az érdekelne, hogy a forgatókönyvíró nem röhögi el magát amikor ilyeneket leír
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Történet 9/11 egy kisfiú szemszõgébõl!
Nekem hatalmas élmény volt a film, nem egyszer volt gombóc a torkomban..
Aki szereti a drámát annak kötelezõ!
A kisfiú meg tiszta forrest gump xD
10/10
Oriasi film. Az ember folyamatosan agyal,hogy vajon mi lesz a kovetkezo lepes. Nem hagyja elbobiskolni a nezot. A vegen pedig olyan csavar van,hogy percekig csak pislogtam.
Egyertelmuen 10/10 szamomra. <#worship>#worship>
(Unthinkable)
8/10
Egész érdekes volt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nekem ez jutott eszembe az arcáról.
★★★★★
Késõ este, fáradtan, álmosan ültem neki. De 10 perc sem telt el a filmbõl, amikor már tudtam, lehetek akármilyen fáradt, végig fogom nézni. A szomorkás, rideg, de mégsem bántó hangulat már elejétõl magába szippant, és onnan egészen a végefõcímig nem ereszt. Liam Neeson alakítása mindent visz, és bár kedvelem a színészt, nagyon-nagyon régen láttam ilyen nagyhatású szerepben - fõleg, hogy komoly párhuzamot is véltem felfedezni a színész életében történt tragédiával.
A történet a szokásos 'túlélni a vadonban' séma is lehetne, ha a színészek és a rendezõ nem töltötte volna meg sokkal többel - kezdve a valaha volt egyik leghatásosabb repülõgép lezuhanás bemutatásával.
Bár a film néhány alkalommal meglepõen (túlzottan) ijesztõ és véres, mégsem ment át éktelen kaszabolásba, az események drámaiságára próbálta helyezni a hangsúlyt.
Az év egyik legjobb, kalandfilmbe oltott drámája, Liam Neeson for prezident.
10/9
Kissé lassan indul be a film.
A közepe, ahol bontogatják a szárnyaikat a srácok, az átlagos.
A vége meg túlságosan össze van csapva...
6/10
Sci-fi blõdli, a súlytalan szórakoztatás fajtából. Sokan lehúzzák, nem teljesen alaptalanul: faék egyszerûségû történet, sablonos egysoros beszélgetések, teljesen irracionális dolgok. Ámde: aki úgy le elé, mint én, elvárások nélkül, és csak szórakozni akar egyet egy fárasztó nap után, annak akár még tetszhet is. És tetszett is! A motoros üldözés PS2-es szintû grafikáján és túlzásain is jót mosolyogtam, teljesen irónikus volt, ezen nem tudom mit lehet komolyan venni, és emiatt jól lepontozni..
Guy Pierce hozza a laza egysorosokat benyögõ machót, a partnere kicsit súlytalanabb, de nálam õ sem tudta lehúzni a filmet. Olyan ez a film, mint a Duke Nukem: gagyi, de ha kellõ pillanatodban kap el, jól szórakozol.
10/6
ez baromi gyenge lett. hihetetlenül elnyújtott (110 perc? 80-90 bõven elég lett volna) és érdektelen történet, miközben próbálnak lenyomni egy melankolikus atmoszférát a kétlábú torkán, amibõl semmi nem jön át. a színészi játék legalább nagyjából rendben van, ami John Cusack esetén (Grosse Pointe Blank, Being John Malkovich) egy hatalmas sértés, mivel tõle alsó hangon azt várja el az ember, h szokásosan kibaszottul zseniális legyen, itt viszont semmit nem adott a karakterhez (bár ez inkább a forgatókönyv hibája).
kihagyás javasolt, hiába rak be az ember egy zseniális színész fõszereplõnek, szarból nem lehet várat építeni - a forgatókönyv meg kimeríti ennek a fogalmát.
"The trees move. Do you not see it?"
Összecsõdíteni ilyen gárdát a semmiért...
1 órát bírtam ebbõl vegetatív állapotban, aztán kinyomtam. Gina Carano az új Amerikai Gladiátorok széria óta szimpatikus volt, örültem, hogy vele készítenek akciófilmet, csak kár, hogy annyira volt érdekfeszítõ, mint József Attila Altatója. Azért remélem még kap lehetõséget, nagyon megnyerõ csaj, és jól áll neki az akció.
Gina és a (legalább) látványosan kivitelezett bunyós jelenetek miatt arra az 1 órára:
2/10
War of the Worlds
Ez rohadt fílinges volt. Semmi one man army hõsködés, meg katonai szál(akik úgy is kinyírják az összes idegen civilizációt, mert Áááámerika az univerzum teljhatalma), csak a reménytelen menekülés. Kár volt a happy endért a végén, azt hittem Spielberg bevállal egy ütõs drámai befejezést. Egyik leghatásosabb Föld megszállós film.
8/10
Különvélemény
A gondolatrendõrség koncepciója érdekes, de elég nagy falat. Pár sebbõl vérzett azért ennek a mûködése, meg a történet is döccent néha 1-2 logikai buktatón, amúgy rendben volt a film, látványosan kivitelezve. Ja, és Agatha is rettentõen irritáló volt, de ez már csak kisebb problem.
7/10