Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mármint tényleg.
Stiller csinált pár vállalható dolgot, De Niro-nak is van rengeteg zseniális filmje - ez nem az. nagyon, nagyon nem.
"The trees move. Do you not see it?"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
10/8
az elsõ 40 percnél TM féle pókember jutott eszembe és az, hogy miért kellett ez??? Sokkal jobb az eredeti! Aztán a felétõl kezdve jobb jobb és egyre jobb lett, néha már meglepõ jeleneteket láthattunk!
Végül összességében azt mondom jó lett, kb. majdnem egyszinten van az eredetivel, bár az lehet egy hajszállal jobb, talán elfogultság v mert újdonságnak számított a pókember megfilmesítése?!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pl. meglepõdtem mikor csak úgy elmondta a még nem barátnõjének ,hogy ki is õ valójában! Aztán a rendõr elõtt is leleplezte magát !
a legvégén volt kb. 1 perces jelenet , valaki leírná mirõl is szól?
a dokinak egy adag szérimut adnak amivel befecskendezheti magát és elintézheti pókembert? Csak mert ha igen akkor hülyeség hiszen õ maga menetette meg....
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
hát ez fertelem volt, max idegbajt kap az ember olyan logikátlan az egész film
4/10
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A film elsõ 30 perce pocsék, szar. Youtube szellem kommentáló? Faxoló? Aztán meg nagy fekete-lyukas szájjal rohangálnak a folyosón. Hagyámá. Tekerhetõ. Aztán ugyan beindulnak a dolgok, de semmi extra. Pár jó effekt, megoldás, és egy meglepi(sajna a imdb stáblista lelövi a poént), cserébe õ legalább színészkedik is. Kár érte, nagyon kár. A következõ részt már nem nézem meg(mondom most, de biztos megfogom).
4/10
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Valszeg maga az elefant suit miatt nez ki gigantikusnak az ember.
FSZ: Bruce Willis, Joseph Gordon-Lewitt
Moziban láttuk haverommal, nagyon klafa volt, habár a cselekmények, mint a legtöbb mai filmnél gyorsak voltak ez nem csoda, mivel lényegében az idõrõl és annak viszontagságairól szólt a film a jövõben.
Többet nem mondanék róla tetszett, Bruce Willis NO1 marad mindig is, drámai volt és a végén fordulatos is. Film elõrehaladtával a cselekmény két szálon futott.
10/8-at megér
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice
Digitális formátumban nem árulnak még filmeket csak a kalózöbölben?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Amúgy nem volt rossz film régen láttam.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De a Gin gwai (The Eye) is jó.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
cloverfieldet láttam, az annyira nem jött be, blair witch projectet máig nem néztem meg (nem tudom miért). Szerintem akkor ezeket majd szép lassan megsasolom, köszi.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egyébként Blair Witch Project 1-2,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én nem szoktam a filmekben észrevenni nagyon a hibákat csak tényleg 1-2 hülye dolgot amit még muterom is észrevesz pedig õt rohadtul nem érdekli csak az, hogy jól szórakozzon. Ez a Prometheus volt mostanság az egyetlen ami nagyon kiakasztott. Jó film meg tetszik is 3x megnéztem már, extrákat is láttam, de akkor is fura. Hemzseg a butaságoktól.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10