Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Az elsõ még fasza volt.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

+1 😄

tommygear
igen
Calver
jobban jársz, ha belenézel egy szögbelövõbe és ismételten elsütöd.
mármint tényleg.
Stiller csinált pár vállalható dolgot, De Niro-nak is van rengeteg zseniális filmje - ez nem az. nagyon, nagyon nem.

"The trees move. Do you not see it?"

davidka003
Apádra ütök lesz este, érdemes nézni?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

csodálatos pókember
10/8

az elsõ 40 percnél TM féle pókember jutott eszembe és az, hogy miért kellett ez??? Sokkal jobb az eredeti! Aztán a felétõl kezdve jobb jobb és egyre jobb lett, néha már meglepõ jeleneteket láthattunk!
Végül összességében azt mondom jó lett, kb. majdnem egyszinten van az eredetivel, bár az lehet egy hajszállal jobb, talán elfogultság v mert újdonságnak számított a pókember megfilmesítése?!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

pl. meglepõdtem mikor csak úgy elmondta a még nem barátnõjének ,hogy ki is õ valójában! Aztán a rendõr elõtt is leleplezte magát !

a legvégén volt kb. 1 perces jelenet , valaki leírná mirõl is szól?

a dokinak egy adag szérimut adnak amivel befecskendezheti magát és elintézheti pókembert? Csak mert ha igen akkor hülyeség hiszen õ maga menetette meg....
tommygear
teljesen jó
Totti5
Alig látni valami belõle a villanások közepette😄 Jó lesz ez!!!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szabi84
jó lesz, ez kár hogy nem Magyarországként vagyunk benne😞

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Budapesten forgatott V. rész! Várom már<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
Hááát...nagyon izzadság szagúak Willis jelenetei, így elsõre.

tommygear
Ideglelés Csernobilban

hát ez fertelem volt, max idegbajt kap az ember olyan logikátlan az egész film
4/10
Kmarha
kevesebb mint a magyar "mûvész" filmeknek.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Volt ennek bármi értelme?

IMYke2.0.0.0
Hú, így kora reggel felkavaró volt az elsõ 8 perc. Megnézem késõbb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Grave Encounters 2

A film elsõ 30 perce pocsék, szar. Youtube szellem kommentáló? Faxoló? Aztán meg nagy fekete-lyukas szájjal rohangálnak a folyosón. Hagyámá. Tekerhetõ. Aztán ugyan beindulnak a dolgok, de semmi extra. Pár jó effekt, megoldás, és egy meglepi(sajna a imdb stáblista lelövi a poént), cserébe õ legalább színészkedik is. Kár érte, nagyon kár. A következõ részt már nem nézem meg(mondom most, de biztos megfogom).

4/10
tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

+ a filmben a szkafanderekben a nagy totáloknál Scott gyerekei voltak, hogy még nagyobbnak tûnjön a díszlet és a SJ
Köszi. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

snake200
ez az! <#worship> a barátnõm nevében meg : <#puszi> <#taps>

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

Shep
Az átjáró (Devour) az amit te keresel, szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sir Quno Jedi
Azé full más a hangulat, pl. "kissé" másképpen zajlanak le a párbeszédek a robi és a csjsziger között, nem beszélve a táskás jelenetrõl. Lényegesen más így a szinezete/hangulata. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ma esti program; Grave Encounters 2... <#taps> Reméljük jó lesz.
Kmarha
ez a kép csalóka 😊 Dallas feje és SpaceJockey koponyája között van egy szép távolság, csak ebbõl a szögbõl tûnik majdnem azonos méretûnek

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

CSOCSO
Mondjuk ezen a kepen meg a csavo akkora mint a keze...
CSOCSO
csaloka felvetel. Szvsz annyira nincs elrontva a meretezes.

Valszeg maga az elefant suit miatt nez ki gigantikusnak az ember.
CSOCSO
Prometheus alternate endingtol ne sokat szamits. Semmi mas kimenetele nincs a filmnek csak van egy jelenet amit kihagytak es szvsz jobb is

mikor a csaj eszreveszi, hogy a muto szobaban van valami szorny es hivja a robot, hogy a hupikek ember jon utanna.... na akkor a csaj elfut a pult moge a baltaval. A kek csavo bejon es elcsodalkozik a hegedulo kislany videojan majd a robot megint hivja a csajt ami persze hangos es a kek csavo odamegy a pulthoz es elkezdi a csajd dobalni ide oda meg a csaj bele vana baltaval vagy haromszor es ezekutan ugyanugy ott folytatodik a video, hogy az ajtot kinyitja es a pinapolip megtermekenyiti a hupikek gyomrat. Azert lett kiveve mert hulyen nez ki, hogy egy 45 kilos 165 cm csaj akar milyen modon bantani tud egy nala sokkal inteligensebb erosebb es nagyobb lenyt.
Looper - A jövõ gyilkosa
FSZ: Bruce Willis, Joseph Gordon-Lewitt

Moziban láttuk haverommal, nagyon klafa volt, habár a cselekmények, mint a legtöbb mai filmnél gyorsak voltak ez nem csoda, mivel lényegében az idõrõl és annak viszontagságairól szólt a film a jövõben.

Többet nem mondanék róla tetszett, Bruce Willis NO1 marad mindig is, drámai volt és a végén fordulatos is. Film elõrehaladtával a cselekmény két szálon futott.

10/8-at megér

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tommygear
teli találat az a felirat a borítón......
snake200
Sziasztok!én vagyok "a barátnõ!.sajna ez nem az.Nem akarom az egész filmet részletezni.a vége az hogy a fõszereplõ gyerek beleszeret egy szép fiatal csajban,aki kiderül hogy maga az ördög,aki tudja változtatni a külsejét,és végül õ veszi rá,hogy megölje a nevelõszüleit,akiket a gyerek felakaszt a fára és kibelezi õket.És mit ad isten:az ördög az édesanyja a pasinak,akivel ....kb.2007es film lehet.sehol nem találom,akárhogy keresem!

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

k0trapali
Fúúú! Kár, hogy nincs blu-ray lejátszóm mer' minek? <#idiota>

Digitális formátumban nem árulnak még filmeket csak a kalózöbölben?
jAsOn VoOrHeEs
November 28-tól Magyarországon is elérhetõ lesz a Christopher Nolan által rendezett, világszerte hatalmas sikert aratott A sötét lovag: Felemelkedés egy- és kétlemezes DVD-, illetve kétlemezes Blu-ray-változata - jelentette be a Warner Bros. HE. Az említett dátumon számos extra tartalommal két gyûjtõi kiadvány is napvilágot lát: Christopher Nolan Batman-trilógiája, a Batman: Kezdõdik!, A sötét lovag, és A sötét lovag: Felemelkedést tartalmazó gyûjtõdoboz hatlemezes DVD-n, és ötlemezes Blu-rayen is elérhetõ lesz (az elsõ két epizód a korábban már napvilágot látott extrákkal felvértezve).

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Fogalmam sincs, majd a barátnõje megmondja. 😊
davidka003
Erre gondoltam én is elsõre de tényleg ez lenne az? 😄
Amúgy nem volt rossz film régen láttam.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

snake200
Sziasztok' a barátnõm teljesen megõrült :d segítsetek plz! keres egy filmet, anyit tud belõle hogy a film borítóján Devil szó szerepel. A sztori lenyege nagyából anyi hogy egy számitógépes játékon regisztlája magát egy gyerek és onastól fogva telefonon zaklatja az ördög és a gyerek levágja a nyelvét és a fülét átszúrja ceruzával blblabla.... remélem ebbõl rájöttök köszi!

Tyler1
Blair Witch a mûfaj alapja, és sztem mai napig a legjobb(az elsõ rész).

tomsolo
Az eredeti Rinne, Ringu, Ju-on-ok sztem elég parásak.
De a Gin gwai (The Eye) is jó.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Jim Morrison
akkor lehet yt ozok... 😄
cloverfieldet láttam, az annyira nem jött be, blair witch projectet máig nem néztem meg (nem tudom miért). Szerintem akkor ezeket majd szép lassan megsasolom, köszi.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tigeroo
én úgytudom hogy az csak 1 suit és abba bújt bele a humanoid is.
Tyler1
Én sem vagyok nagy horror rajongó, de ahogy alattam is írták, youtube-on ezrével lehet hasonló(vagy igényesebb) szellemvideókat találni, aki parára vágyik 😊 Felesleges ezekbõl filmeket nézni, mert fikarcnyival nem különbek, mint akármelyik amatõr próbálkozás, ellenben elvesz az életebõl 1,5 órát. Fazekat én is eltudnám dobálni itthon, aztán ráfognám valami ordenáré nagy bak szellemre, de nem ér annyit az egész, mint a fazék 😄D

Egyébként Blair Witch Project 1-2, 1-2, Cloverfield, ennyi kapásból ami eszembe jut kézi kamerás ijesztgetésbõl.

Jim Morrison
õszinte leszek. Nem szoktam nézni ilyen filmeket. Most megnéztem a PA okat és kicsit erõsebbre váltanék 😊 horrort meg egyáltalán nem nézek fõleg az ilyen darabolós, elmebeteg (fûrész, motel, Salo, avagy Sodoma 120 napja 😄) fajtákat.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

k0trapali
Youtube-on parább fake ghost videókat néztem valamelyik este mint a PA filmek <#idiota>
IMYke2.0.0.0
Hát, lassan már az jön 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tyler1
Azoknál még a fenti banner is félelmetesebb. Gyerekként még én is féltem a szellemektõl, de elképzelni nem tudom, hogy felnõtt embereket, hogy lehet ilyen hülyeséggel ijesztgetni 😊 PA meg a legalja sztem, annál az ID-n különb mûsorokat adnak ebben a témában.

k0trapali
"az ûrhajó hegesztése nem valóságos" <#nyes>

Én nem szoktam a filmekben észrevenni nagyon a hibákat csak tényleg 1-2 hülye dolgot amit még muterom is észrevesz pedig õt rohadtul nem érdekli csak az, hogy jól szórakozzon. Ez a Prometheus volt mostanság az egyetlen ami nagyon kiakasztott. Jó film meg tetszik is 3x megnéztem már, extrákat is láttam, de akkor is fura. Hemzseg a butaságoktól.
Totti5
Itt már nincs visszaút... a hülyeség ragályos, és most már abba is bele lesz kötve hogy az ûrhajó hegesztése nem valóságos és nem is repülhetne igazából.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

k0trapali
Erre én is kíváncsi lennék mert én még 1 filmen sem tudtam rendesen parázni/izgulni/félni!
Jim Morrison
jó, én sem ugráltam meg semmi, de volt 1-2 jó rész. Akkor úgy kérdezem van valami jó ijesztõ és félelmetes film?

k0trapali
Miért? A paranormal activyti ijesztõ vagy félelmetes? Inkább rohadt unalmas...