Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

snake200
Sziasztok' a barátnõm teljesen megõrült :d segítsetek plz! keres egy filmet, anyit tud belõle hogy a film borítóján Devil szó szerepel. A sztori lenyege nagyából anyi hogy egy számitógépes játékon regisztlája magát egy gyerek és onastól fogva telefonon zaklatja az ördög és a gyerek levágja a nyelvét és a fülét átszúrja ceruzával blblabla.... remélem ebbõl rájöttök köszi!

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

Tyler1
Blair Witch a mûfaj alapja, és sztem mai napig a legjobb(az elsõ rész).

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tomsolo
Az eredeti Rinne, Ringu, Ju-on-ok sztem elég parásak.
De a Gin gwai (The Eye) is jó.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Jim Morrison
akkor lehet yt ozok... 😄
cloverfieldet láttam, az annyira nem jött be, blair witch projectet máig nem néztem meg (nem tudom miért). Szerintem akkor ezeket majd szép lassan megsasolom, köszi.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tigeroo
én úgytudom hogy az csak 1 suit és abba bújt bele a humanoid is.
Tyler1
Én sem vagyok nagy horror rajongó, de ahogy alattam is írták, youtube-on ezrével lehet hasonló(vagy igényesebb) szellemvideókat találni, aki parára vágyik 😊 Felesleges ezekbõl filmeket nézni, mert fikarcnyival nem különbek, mint akármelyik amatõr próbálkozás, ellenben elvesz az életebõl 1,5 órát. Fazekat én is eltudnám dobálni itthon, aztán ráfognám valami ordenáré nagy bak szellemre, de nem ér annyit az egész, mint a fazék 😄D

Egyébként Blair Witch Project 1-2, 1-2, Cloverfield, ennyi kapásból ami eszembe jut kézi kamerás ijesztgetésbõl.

Jim Morrison
õszinte leszek. Nem szoktam nézni ilyen filmeket. Most megnéztem a PA okat és kicsit erõsebbre váltanék 😊 horrort meg egyáltalán nem nézek fõleg az ilyen darabolós, elmebeteg (fûrész, motel, Salo, avagy Sodoma 120 napja 😄) fajtákat.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

k0trapali
Youtube-on parább fake ghost videókat néztem valamelyik este mint a PA filmek <#idiota>
IMYke2.0.0.0
Hát, lassan már az jön 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tyler1
Azoknál még a fenti banner is félelmetesebb. Gyerekként még én is féltem a szellemektõl, de elképzelni nem tudom, hogy felnõtt embereket, hogy lehet ilyen hülyeséggel ijesztgetni 😊 PA meg a legalja sztem, annál az ID-n különb mûsorokat adnak ebben a témában.

k0trapali
"az ûrhajó hegesztése nem valóságos" <#nyes>

Én nem szoktam a filmekben észrevenni nagyon a hibákat csak tényleg 1-2 hülye dolgot amit még muterom is észrevesz pedig õt rohadtul nem érdekli csak az, hogy jól szórakozzon. Ez a Prometheus volt mostanság az egyetlen ami nagyon kiakasztott. Jó film meg tetszik is 3x megnéztem már, extrákat is láttam, de akkor is fura. Hemzseg a butaságoktól.
Totti5
Itt már nincs visszaút... a hülyeség ragályos, és most már abba is bele lesz kötve hogy az ûrhajó hegesztése nem valóságos és nem is repülhetne igazából.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

k0trapali
Erre én is kíváncsi lennék mert én még 1 filmen sem tudtam rendesen parázni/izgulni/félni!
Jim Morrison
jó, én sem ugráltam meg semmi, de volt 1-2 jó rész. Akkor úgy kérdezem van valami jó ijesztõ és félelmetes film?

k0trapali
Miért? A paranormal activyti ijesztõ vagy félelmetes? Inkább rohadt unalmas...
Jim Morrison
Ha lennének a szintek a filmek világában, akkor a paranormal activytis filmeknél mi lenne egy szinttel feljebb? 😊 (ijesztegetõsebb, félelmetesebb,...)

k0trapali
Nem veszem én azt halál komolyan... csak egy szXr az egész... ennyi! <#pias>
Sajna van benne jó sok marhaság, de ezzel együtt nekem tetszett. A legjobban engem is a sisak levétele zavart tudóséknál. De késöb mikor már olyan jól bevált marhaságok jöttek mint, hogy "egyenesen futok a guruló/csúszó ûrhajó elõtt" már el se mosojodtam. Legalább nem sajnáltam a legénységet. Mindegyik Tajgetosz pozitív.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mi az alternate ending?
Esetleg Spojlerban beírnád?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

IMYke2.0.0.0
Ennyire nem szabad fanatizálni a filmeket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tatyla
szervezz az arckönyvön egy rituális öngyilkosságot a film miatt...<#idiota>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

k0trapali
Ridli Szkott amúgy szellemi fogyatékos? Már bocsánat...

Az alien-ben a space jockey biztos volt vagy 4-5 méter magas mert mellette az emberek liliputiak voltak kb. Ráadásul ült is.

Prométeuszba meg betesznek egy nagyra nõtt embert azt viszont látásra... <#falbav> Ez szúrta nekem a legjobban a szemem a filmben. Az Alien-ben sokkal titokzatosabbnak és idegen lényesebbnek és nem emberszerûnek hanem egy ormányos lénynek hatott az ûrutas. Lerombolta a rendezõ az egész legendát, mííítoszt ami köré szövõdött a sok találgatás el lett bXszva... <#rinya>
Totti5
Ez is olyan megosztó mint a Prométeusz? valaki minden képkockában valami hibát vél felfedezni, valaki meg egyszerûen élvezi? ez minden filmre elmondható😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tigeroo
ezt a hsz-ed lementem és betanulom <#eljen>
-fav
Sir Quno Jedi
DE

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hát nagyon kevés a midiclorian szinted ha ezt nem fogod fel <#idiota>

jah és még1x mielõtt lezárnám a témát

a scifi mûfaj nem halott 😛

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Sir Quno Jedi
blablablabladios

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

abban nincs semmi kötekedés hogy állítasz egy valótlanságot utána meg terelsz egyet az helyett hogy elismernéd hogy nem volt igazad, nem engem kéne meggyõznöd hanem magad

szercsilovcsi

Seth

PSN ID.: Beegabor

Sir Quno Jedi
Ez mán hagyomány a Star Trek-ekben is, hogy sosenem hordanak védõruhát/ûrruhát/sisakot, mikor pedig kéne. Ha hordanának, nem lenne semmi bajuk és akkor nem lenne sztori, visszasugaraznak a hajóra és elhúzzák a belüket, The End...

Ugye ott a berendezés, ami fel-le transzportálja õket elvileg kiszûri a fetõzéseket (is). Összehasonlítja a leküldésükkori (illetve a flotta nyilvántartásában szereplõ) mintázatukat (beszkenneli õket elõször, a mintázatot a tárolókba elteszi, majd újra összeállítja õket máshol) a fölsugarazáskorival és korrigálja a gyanúsabb dolgokat. NODE általában pont akkor nem mûködik sosenem (vagy éppen hibázik/nem ismeri fel a fertõzést/szennyezést/idegen tárgyat/lényt/eszközt, esetleg valami zavarja a sugarazást), mikor a legnagyobb szükség lenne rá. Evvan, ez az izgalomfaktorrr! 😄DD

Az biztos, hogy valós eseten én sem venném le a sityakomat, mer nem vagyok síkhülye. Igaz itt ezzel sem értem volna sokat, mert a többi agyhalott már levette, így ha õk megfertõzõdnek, vagy ilyesmi, akkor azt már úgyis felhurcolják a hajóra és ott nem hordhatok ûrruhát a végtelenségig, mert elõbb-utóbb bé kell mennem a hibernátorba, ennem is kell normál kaját stb., szal. nyûgös. Bár ha el tudnék különíteni egy steril kabint, ahova csak én mehetek be és elõtte lehet fertõtleníteni, akkor talán.

davidka003
Avengers végén ki volt az a piros gonosz? Van neve?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Sir Quno Jedi
Most direkt kötekedni akarsz? Én személy szerint nem szeretnék egyetlen másodpercet sem arra pazarolni az életembõl, hogy meggyõzzelek valamirõl, amirõl neked már úgyis ellenkezõ a véleményed. Szíved joga, engem meg nem érdekel, felõlem fel is szívódhatsz egy logikai buborékban. Részemrõl ezzel le is van zárva a vita, még mielõtt kibontakozna. 😄

Píszendláv!

Ezen én is néztem hogy "Fú ez pont olyan mint a földé!" "De halálos!"

Változtattak volna 2 sort hogy mondjuk

"Az atmoszféra összetétele 80% argon és 20 szén-dioxid. Akkor ez védõruha nélkül halálos!"

Ennyi kellett volna és máris egy dologgal kevesebb csámcsogni való.

A maszklevételt is el lehetett volna intézni annyival, hogy:

"Prüty, prüty, prüty.
A mûszer szerint a levegõ mentes mindenféle szennyezõdéstõl és mikroorganizmustól.
Jól van emberek akkor maszkot le! "

Tessék. Még egy hülyeség megoldva.

Úr Isten! Jobb vagyok mint Ridley Scott!
Looper

Kevés zsánerbe vagy mûfajba lehet egyértelmûen bekategorizálni a filmet, ugyanis sci-fi is, thriller is, krimi is, dráma is, némi természetfeletti beütéssel. Ami közös, hogy mindegyik szál profi, és rendkívül jól ötvözte a rendezõ-író a felsorolt elemeket. Hirtelen stílusváltások, remek forgatókönyv, meggyõzõ színészi alakítások, több 'leteszed a hajadat' csúcspont.

Spoilerek nélkül nem is lehet róla többet beszélni, így aki nem szeretné kihagyni az év eddigi legjobb (és talán legmegosztóbb) filmjét, annak irány a mozi!

10/9
Tom Hardy, Mr. Bane magyar megfelelõje:

pff 😄 vagy ha az alien trilógia nem lett volna siker vagy hány ilyen nevetséges közhelyet hozol még fel?

Mot meg van itt egy Looper, meg jön a Clode Atlas is.
Ja Cruise két sci-fiben is szerepel majd kapásból. Az Oblivion csak az egyik ...
A Pacific Rim meg vagy oltári bukta lesz vagy marha nagy meglepetés.

ProGabe
A Prometheustól meg titkon (?) azt várták, hogy visszatérhetnek a keményvonalas(abb), okos sci-fik. Hát ezt kétlem, hogy megtörténik.

Egy érdekes ábra:

'13-'14-ben lesz pár jónak tûnõ sci-fi:
Riddick 3
Oblivion
After Earth
Pacific Rim (!!!)
Gravity (!!)
Robopocalypse (Spielberg)
Elysium (!!!! - Blomkamp)
The Host

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sir Quno Jedi
Ez a film sem készülhetett volna el, ha az Avatar nem jön be a népnek.

Persze, nyilván, ez neked tök ésszerûnek tûnik. De elárulom, ez csak azért van, mert kibaszottul gecibuta vagy a témához.

Elárulom, hogy a tudományban soha a büdös életben nem fogsz semmi olyat találni, ami 100%. Viszont az "extremely unlikely"-nál NINCS erõsebb negatív feltételezés. Ugyanis a tudomány semmit nem zár ki kizárólagosan. Az is csak "extremely unlikely", hogy holnaptól taszítani fog a gravitáció, és minden atomjaira hullik.

Fasz meg hasonlatokkal nem jutsz sehová. Nap mint nap több száz vírussal találkozol, amit a szervezeted lenyom, és semmi hatással nincs rád. Idióta már a száz tudósos felvetés is, bár tõled nem is várok többet.

CSOCSO
Az a facepalm, hogy mennyit szpojlereztetek az elmult par oraban 😞
minden évben jön ki több magas költségvetésû scifi, attól még hogy nem pörög úgy vmi mint a 80as években még nem halott

Sir Quno Jedi
Prometheus

Én nem vettem úgy, hogy ez bárminek az elõzménye, vagy kezdete, vagy utózmánya vagy bármi (pedig én alien ügyileg túlképzett is vagyok és fan). Viszont jó volt ez. Persze ezer helyen bele lehet kötni, de manapság egy ilyen minõségû kalsszikus scifi olyan ritkaság (konkrétan nincs), hogy egy szavam sem lehet. Ha sikeres lesz, talán kapunk újra valódi scifiket, ha nem, akkor végleg halott a genre.

Az alternate ending jobban tetszett. 😄

hatásos érv :-) most nagyon leereszkedek, hogy megértsd
ahogy a NASA linkedbõl is kiderül nincs 100%-os álláspont, hisz csak elméletek vannak, senki nem hozott még ide idegen vírust (ne kelljen most soroljam, hogy hány zseni elméletét cáfolja most meg a technika)
szóval ha holnap azt mondják van itt egy szoba amiben van egy vírus van 100 tudós, 99 azt mondja ha bemész semmi gond, 1 azt mondja ha bemész kampec a legszörnyûbb módon amit eltudsz képzelni
bemész vagy nem?
Nem kell válaszolni, 1, ha bemész, én sztem egy marha vagy, 2, ha nem akkor nekem van igazam.
tomsolo
Ajánlott film a témában: Az Androméda törzs.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

jackoneill90
Én most láttam a kincs ami nincs-t. csak a pufin adhat erõt...

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Tikal
uh, lényegtelen a mondanivalóm szempontjából 😊 Veszélynek tették ki magukat azzal hogy levették a maszkot. Pont.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

megvan honnan van a fekete trugyi a prométeuszban!

a district9-bõl

:o)

az 😄 újvól -fav a topic... sok értelme így nincs..