Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Harmadik nekifutásra sikerült végignéznem, ez mindent el is mond. Bõdületesen rossz. A történetvezetés, a karakterek, a szövegkönyv, teljesen kidolgozatlanok. A Grimm tesók foroghatnak a sírjukban, mert nemhogy szegény Bella(akit manapság divat utálni, pedig annyira nem volt rossz) nem illett - az egyébként is teljesen üres - címszerephez, de konkrétan a film még csak rá sem köszönhetne az eredeti meséjükre.
Egyetlen pozitívum a látványvilág, azt nagyon igényesen alkották meg.
3/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A második részre a 'régi' csapat tényleg összeállt. Az elsõ rész sajnos teljesen közepes volt minden téren, úgyhogy a másodikban már muszáj volt villantani.
Itt már nem csak másodpercekre bukkannak fel nevesebb arcok, hanem hosszú perceket töltenek velünk. Bár az Expendables 2-be is bele lehet kötni helyenként, nem teszem, mert az elsõ résszel ellentétben ennek élveztem szinte minden percét. Ezerszer látott, de pörgõs cselekmény, feszes akciók, macho dumák: kúl.
Stallone, Schwarzenegger, Willis, Statham, Van Damme, Lundgren, és Norris amit lehet azt felrobbantanak, akit lehet azt likvidálnak, hogy közben arcizmuk se ránduljon. Bírom Terry Crews-t és a többieket is, mégis õk csak a töltelék itt - a régi arcok az igaziak.
10/8
Mindegy, részemrõl téma lezárva, nincs értelme ezen csámcsogni, nem érdemel annyit.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Erre van igény, egy igényes szuperhõsös filmre, ami az Avangers.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
3/10, de csak néhány effekt miatt. Nekem egyáltalán nem tetszett, elaludtam (!!) rajta. A "fõgonosz" egy nyomi, Amerika kapitány egy balf*sz, Thor hajlakkreklám, stbstb... egyedül Downey Jr. hozta a figurát, de az nem menti meg az egészet. Valóban erre van igény manapság?!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ez volt az elsõ Blu-ray-es élményem és nagyon brutál volt. 😄
Képminõségtõl leesett az állam és a film is teljesen rendben volt. Szerintem még kétszer megnézem decemberig. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nekem csalódás, gyakorlatilag az utolsó 10 másodpercig nem sok köze volt az ALIEN filmekhez... Egyszer megnézõs film, hamar a felejtés homályába merül
Kár, hogy az utolsó 20 percben abszolút semmi koreográfia nem volt, csak mentek az öregek és lõttek. Ha normálisan megcsinálják, akkor egész fasza kis film lett volna ebbõl, így még poénnak is rossz volt.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hát ez eszméletlenül bejött. A Denzel féle szaroknak lazán alávágott, teljesen rendben volt benne majd az összes karakter... kurva jó dialogusok vannak benne, jó párszor tényleg elgondolkodtat. Nem sok jó teroristás film van, ez köztük van.
8.5/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az író, halála elõttig ráadásul a két fõszereplõvel könyv-sorozatot is tervezett. A filmek is sorozatot alkottak volna.
most végeznem kell az összes ilyennel
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
6/10
utána megnéztem az eredeti svéd verziót,sokkal nagyobbat üt mint az amcsi kréges rimék 8/10 pár hónap múlva újranézõs lesz
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Honest Trailer: Prometheus
Nem véletlenül halogattam eddig a megnézését, kb. azt kaptam amire "gondoltam". Történetileg ez is totál mindfuck, pl. titánok mint anyagkatonát játszó négerek - óriások helyett - vagy Athene mint szende szûz, szóval csodálom, hogy a görögök nem kezdtek el tüntetni a film miatt. (Meggyõzõdésem egyébként, hogy hálivúdba csak az lehet manapság forgatókönyv író aki a maradék eszét is fossá kokszolta: lásd Prometheus.)
Ettõl függetlenül van vmi hangulata a filmnek - bár a Theseus féle buzdító jelent kifejezetten kínos volt és értelmetlen - szóval egyszer végig lehet nézni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
#70819: akkor lehet h a bõség zavar szimplám... öhm... megzavart. <#fejvakaras>#fejvakaras>
"The trees move. Do you not see it?"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
az elsõ és a 3. rész a csúcs(a két McTiernan rendezés😊 )
a többi felejtõs legalább is számomra
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
de ha lenne olvasható formában, meglesném azt is
Az elsõ és a második rész elején úgy néz ki, mint akit egy katalógusból húztak elõ, és a harmadikban sem mocskos vagy véres az elején, csak másnapos.
Honnan tudjátok, hogy ez a kiemelt kép a film melyik pontján van? A 4. rész végére is hogy nézett már ki...
Megint megy az okoskodó nyálverés egy képkocka alapján.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Ehhez képest...
(\__/) ( X.x) ( } . { )