Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A teljes (svéd) trilógiát nézd meg! Érdemes.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bakkerman
Tetovált lány
6/10

utána megnéztem az eredeti svéd verziót,sokkal nagyobbat üt mint az amcsi kréges rimék 8/10 pár hónap múlva újranézõs lesz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

batman
A megjelenésüktõl függetlenül a titánokkal folytatott harc volt szerintem a film legjobb jelenete, az nekem kifejezetten tetszett. A film kapcsán egyetértek teljesen.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

IMYke2.0.0.0
A már ismert "betegektõl" 😊
Honest Trailer: Prometheus

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
Immortal

Nem véletlenül halogattam eddig a megnézését, kb. azt kaptam amire "gondoltam". Történetileg ez is totál mindfuck, pl. titánok mint anyagkatonát játszó négerek - óriások helyett - vagy Athene mint szende szûz, szóval csodálom, hogy a görögök nem kezdtek el tüntetni a film miatt. (Meggyõzõdésem egyébként, hogy hálivúdba csak az lehet manapság forgatókönyv író aki a maradék eszét is fossá kokszolta: lásd Prometheus.)

Ettõl függetlenül van vmi hangulata a filmnek - bár a Theseus féle buzdító jelent kifejezetten kínos volt és értelmetlen - szóval egyszer végig lehet nézni.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tikal
Szar ez a die hard 4... mclanenek jo dumái vannak, meg a srácnak is, de szar a történet, szarul van összerakva, semmi erõszak... amikor azt hinnéd hogy lelõtt valaki bruce, akkor is kiderül hogy mégse, csak azért csinálta hogy gonosz azt higgye mennyire badass.. hát már nem az..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

precision
The Avengers

Erõs 9 pont.

MIB 3

6/10

Bazinga!

De mindegyik (talán csak az 1-ben nem.) szerintem éppen hogy a fõrohadék legyõzése béna. némi véresebb halál jobb lenne a végén. A 4-ben is milyen halált kapott már a fõgenya? Amilyen idegesítõ volt kicsit szenvedhetett volna.
Shep
Hát a taxis Hézusz poénon én még mindig tudok röhögni pedig biztos láttam vagy 10x a filmet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Effe88
3 mindent visz😄
zeus és mcclane nagy páro😄+a fõgenyó irons, legjobb

Shep
Szerintem a 2 az ilyen akárhányszor meg lehet nézni kategória, mondjuk a 3 is, 1 nem annyira a 4 is jó szerintem de a 2-3 a legjobbak 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

másodikat láttam tízszer, a negyedik elsõre is szenvedõs volt <#vigyor3>
REALista
Simán jobb szerintem a 4. rész a 2.-nál.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tomsolo
imho kifejezetten nyálas az a film

nem tudom a Die Hard 4-el mi bajotok, csak 4x láttam eddig a filmet a fõgonosz is nagyon el lett találva (Peter Gabriel), egy kissé sok a hackerkedés benne, de pont ez teszi moderné és látványossá a filmet. Lényeg, hogy nem kimondottan egy altató film, nem is egy horror, hanem egy Eksön film

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
hát a 4.nél jobb
annyi szent

Tikal
már nem 30, nem lehet egész életében tróger kinézetû 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

motyodlee
kicsit félreértettelek, de már tiszta 😊

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Calver
har har har <#bohoc>

#70819: akkor lehet h a bõség zavar szimplám... öhm... megzavart. <#fejvakaras>

"The trees move. Do you not see it?"

tomsolo
A kettõ is jó csak ne lenne a végén az a Tûzzel csinál fényt mondat... <#gonosz1>

Malakai
Nem kimondottan erre gondoltam, hanem hogy a történet, a teória mellett filmként, mint erre a médiumra készített anyagként egyáltalán nem kiemelkedõ. Az öncélú "mûvészfilmek" közé lehetne kb sorolni. Ez nem lehúzás, a scifi aspektusa nagyon érdekes a filmnek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Effe88
egyetértek

az elsõ és a 3. rész a csúcs(a két McTiernan rendezés😊 )
a többi felejtõs legalább is számomra

TaRka0107
Szerintem jó volt a négy. Sima akciófilm ennyi. Többet nem is vártam tõle.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

tomsolo
A négy már irgalmatlan gáz volt, én kicsit szkeptikus vagyok ezzel a filmmel, Bruce ide vagy oda.

Tyler1
Ez is lehet, bár egy Die Hard film kapcsán a teaserben sem egy jól öltözött, mosolygó Willisre számítana az ember. Forgatási képeken sem volt nagyon megcibálva.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

motyodlee
szerintem attól hogy hagy egy kis homályt az embernek, még nem veszt azt értékébõl, ha ellenpontozza valamelyest. van egy pár kis jel, ami kisegíti az embert a zavarodott helyzetben.
de ha lenne olvasható formában, meglesném azt is

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Guren
ezzel arra akartam utalni, hogy nem valószínû, hogy a legnagyobb akciójelenetbõl van kiragadva a kép. és igen, láttam a filmeket.

Riddick21
És te láttad a filmeket?
Az elsõ és a második rész elején úgy néz ki, mint akit egy katalógusból húztak elõ, és a harmadikban sem mocskos vagy véres az elején, csak másnapos.
Honnan tudjátok, hogy ez a kiemelt kép a film melyik pontján van? A 4. rész végére is hogy nézett már ki...
Megint megy az okoskodó nyálverés egy képkocka alapján.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Tyler1
Ööö láttad a filmeket?

Guren
john mcclane izzadtan, véresen, szakadtan jár az utcán is?

Tyler1
Bevallom kicsit borostásabb, mocskosabb, izzadtabb, véresebb, szakadtabb John McClane-re számítottam.

Ehhez képest...

Malakai
Primernél pont a filmes megvalósítás ami gyenge lett, de a történet eleve nem kimondottan filmre való, tipic olyan ami könnyebben feldolgozható olvasva és talán élvezetesebb is egy novellaként.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tomsolo
pace = beké

<#gonosz1>

IMYke2.0.0.0
Prometheus "extrák" megnézve - nem volt kár a kivágott jelenetekért, egyáltalán nem hiányoztak a filmbõl.
A többi kisfilm szódával elmegy.

Tikal
pont felsoroltad az összes jó kifejezést a szóra 😊 Persze attól függ melyik a legjobb hogy hol akarod használni...

CSOCSO
a tempoval meg ritmussal mi a baj?
Calver
ahhoz pont nem volt szerencsém... belegondolva nem is láttam tõle sok igazán filmet, de általában vállalható alakításokat hoz (max "lejátsza" pár ember a vászonról, lásd Tropic Thunder), de ettõl függetlenül szvsz Apádra Ütökben kb egy értékelhetõ dolog van, és az is négylábú <#gonosz1>

#70811: port.hu-ra annyi én azért nem hallgatnék, ottani komment szekció valahol youtube szintjén mozog <#smile> (mondjuk imdb sem panaszkodhat a sajátos netsznobjaival)

ellenben: tud valaki nekem egy jó magyar szót mondani pacing-re? tempó? történetvezetés? ritmus? tippem sincs mi lenne erre a megfelelõ magyar kifejezés <#fejvakaras>

"The trees move. Do you not see it?"

motyodlee
no igen, a Primer nagyságrendekkel jobb a témában 😊
a kettõt összevetve talán azt tudnám mondani, hogy a Primer jobb film, viszont a Looper jobb élmény

Tikal
ezekbõl a félmásodperces villanásokból megmondtad milyen Bruce <#taps>

Késõ van már és mindjárt kelek ...

Malakai
Az a 22-23 inkább 9. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ilyen szempontból a full amatõr The Primer még mindig viszi a pálmát a maga 22-23 logikus és össze nem kutyult idõvonalával. Csak éppen ezért kell vagy 3-4 megnézés leessen mirõl szólt.

<#eljen> 8/10 az teljesen reális erre a filmre, pedig a port.hun lehúzták

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

motyodlee
Looper

Mindig kíváncsisággal ülök le olyan filmek elé, ahol tudom hogy idõutazásról van szó. Evvel sem volt másképp, viszont a film nem olyan kegyes és hagy az arcodra esni. Magát a tényt baromságnak, kutyulásnak titulálja és helyette csak használja. Kár.
A film többi része viszont pozitív benyomást keltett;
-a környezet nagyon emlékeztetett Az ember gyermeke címû film látványára. Ott is csak apróbb változásokat figyelhetünk meg, szerencsére hiányzott mindennemû fehér kerekített burkolatú ûr.
-a színészek szerintem jók voltak nem tûnt erõltetettnek semmi. teljesen átjött a fõ karakter két idõbeli énjének motivációja és a személyük közötti hasonlóság (mimika, gesztusok) bár nekem a kis srác játéka tetszett talán legjobban.

8/10

viszont amin még nem tudok túl lenni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Abe... méghozzá az a beszélgetés, hogy Franciáországba vagy Kínába menne szívesen Joe. meg ugye eleve a jövõbõl jött, valószínûleg összefutott az idõsebbik Joeval.

k0trapali
Nekem sem tetszett...
LoSA
Ház az erdõ mélyén

4/10

davidka003
Sejtettem. 😄
Zoolander tetszett egyébként tõle.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tyler1
Az elsõ még fasza volt.

+1 😄

tommygear
igen