Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
6/10
utána megnéztem az eredeti svéd verziót,sokkal nagyobbat üt mint az amcsi kréges rimék 8/10 pár hónap múlva újranézõs lesz
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Honest Trailer: Prometheus
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem véletlenül halogattam eddig a megnézését, kb. azt kaptam amire "gondoltam". Történetileg ez is totál mindfuck, pl. titánok mint anyagkatonát játszó négerek - óriások helyett - vagy Athene mint szende szûz, szóval csodálom, hogy a görögök nem kezdtek el tüntetni a film miatt. (Meggyõzõdésem egyébként, hogy hálivúdba csak az lehet manapság forgatókönyv író aki a maradék eszét is fossá kokszolta: lásd Prometheus.)
Ettõl függetlenül van vmi hangulata a filmnek - bár a Theseus féle buzdító jelent kifejezetten kínos volt és értelmetlen - szóval egyszer végig lehet nézni.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
#70819: akkor lehet h a bõség zavar szimplám... öhm... megzavart. <#fejvakaras>#fejvakaras>
"The trees move. Do you not see it?"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
az elsõ és a 3. rész a csúcs(a két McTiernan rendezés😊 )
a többi felejtõs legalább is számomra
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
de ha lenne olvasható formában, meglesném azt is
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Az elsõ és a második rész elején úgy néz ki, mint akit egy katalógusból húztak elõ, és a harmadikban sem mocskos vagy véres az elején, csak másnapos.
Honnan tudjátok, hogy ez a kiemelt kép a film melyik pontján van? A 4. rész végére is hogy nézett már ki...
Megint megy az okoskodó nyálverés egy képkocka alapján.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Ehhez képest...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A többi kisfilm szódával elmegy.
#70811: port.hu-ra annyi én azért nem hallgatnék, ottani komment szekció valahol youtube szintjén mozog <#smile>#smile> (mondjuk imdb sem panaszkodhat a sajátos netsznobjaival)
ellenben: tud valaki nekem egy jó magyar szót mondani pacing-re? tempó? történetvezetés? ritmus? tippem sincs mi lenne erre a megfelelõ magyar kifejezés <#fejvakaras>#fejvakaras>
"The trees move. Do you not see it?"
a kettõt összevetve talán azt tudnám mondani, hogy a Primer jobb film, viszont a Looper jobb élmény
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mindig kíváncsisággal ülök le olyan filmek elé, ahol tudom hogy idõutazásról van szó. Evvel sem volt másképp, viszont a film nem olyan kegyes és hagy az arcodra esni. Magát a tényt baromságnak, kutyulásnak titulálja és helyette csak használja. Kár.
A film többi része viszont pozitív benyomást keltett;
-a környezet nagyon emlékeztetett Az ember gyermeke címû film látványára. Ott is csak apróbb változásokat figyelhetünk meg, szerencsére hiányzott mindennemû fehér kerekített burkolatú ûr.
-a színészek szerintem jók voltak nem tûnt erõltetettnek semmi. teljesen átjött a fõ karakter két idõbeli énjének motivációja és a személyük közötti hasonlóság (mimika, gesztusok) bár nekem a kis srác játéka tetszett talán legjobban.
8/10
viszont amin még nem tudok túl lenni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zoolander tetszett egyébként tõle.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑