Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Hófehér és a Vadász

Harmadik nekifutásra sikerült végignéznem, ez mindent el is mond. Bõdületesen rossz. A történetvezetés, a karakterek, a szövegkönyv, teljesen kidolgozatlanok. A Grimm tesók foroghatnak a sírjukban, mert nemhogy szegény Bella(akit manapság divat utálni, pedig annyira nem volt rossz) nem illett - az egyébként is teljesen üres - címszerephez, de konkrétan a film még csak rá sem köszönhetne az eredeti meséjükre.
Egyetlen pozitívum a látványvilág, azt nagyon igényesen alkották meg.
3/10

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

The Expendables 2

A második részre a 'régi' csapat tényleg összeállt. Az elsõ rész sajnos teljesen közepes volt minden téren, úgyhogy a másodikban már muszáj volt villantani.

Itt már nem csak másodpercekre bukkannak fel nevesebb arcok, hanem hosszú perceket töltenek velünk. Bár az Expendables 2-be is bele lehet kötni helyenként, nem teszem, mert az elsõ résszel ellentétben ennek élveztem szinte minden percét. Ezerszer látott, de pörgõs cselekmény, feszes akciók, macho dumák: kúl.

Stallone, Schwarzenegger, Willis, Statham, Van Damme, Lundgren, és Norris amit lehet azt felrobbantanak, akit lehet azt likvidálnak, hogy közben arcizmuk se ránduljon. Bírom Terry Crews-t és a többieket is, mégis õk csak a töltelék itt - a régi arcok az igaziak.

10/8
n000rbi
Senki nem mondott ilyesmit.

Mindegy, részemrõl téma lezárva, nincs értelme ezen csámcsogni, nem érdemel annyit.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Shep
Mert az X-menes idióta bõrszerkó kellett volna?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

n000rbi
Nem a Marvel univerzummal van a baj, hanem a castinggal, jelmezekkel. Egyszerûen bazári némelyik és a "színész" karaktere sem illik a megformázott figurához. Egy ilyen Amerika kapitány max a plázában fotózkodjon tizenéves csajokkal...

Totti5
Minek nézted, ha taszít az univerzum, és a karaktere? volt elõtte tucat film ami alapján leeshetett volna.

Erre van igény, egy igényes szuperhõsös filmre, ami az Avangers.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

n000rbi
Avengers

3/10, de csak néhány effekt miatt. Nekem egyáltalán nem tetszett, elaludtam (!!) rajta. A "fõgonosz" egy nyomi, Amerika kapitány egy balf*sz, Thor hajlakkreklám, stbstb... egyedül Downey Jr. hozta a figurát, de az nem menti meg az egészet. Valóban erre van igény manapság?!

IMYke2.0.0.0
Gyorsan vegyél normális filmet is, és nézd meg azt is Blu-Ray-rõl...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szabi84
persze mert addig nem is voltak alienek

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

davidka003
Avengers

Ez volt az elsõ Blu-ray-es élményem és nagyon brutál volt. 😄
Képminõségtõl leesett az állam és a film is teljesen rendben volt. Szerintem még kétszer megnézem decemberig. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

w77d
Prometheus

Nekem csalódás, gyakorlatilag az utolsó 10 másodpercig nem sok köze volt az ALIEN filmekhez... Egyszer megnézõs film, hamar a felejtés homályába merül

ProGabe
Expendables 2

Kár, hogy az utolsó 20 percben abszolút semmi koreográfia nem volt, csak mentek az öregek és lõttek. Ha normálisan megcsinálják, akkor egész fasza kis film lett volna ebbõl, így még poénnak is rossz volt.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tomsolo
Traitor (2008)

Hát ez eszméletlenül bejött. A Denzel féle szaroknak lazán alávágott, teljesen rendben volt benne majd az összes karakter... kurva jó dialogusok vannak benne, jó párszor tényleg elgondolkodtat. Nem sok jó teroristás film van, ez köztük van.
8.5/10

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
<#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
De lezárják a sztorit.
Az író, halála elõttig ráadásul a két fõszereplõvel könyv-sorozatot is tervezett. A filmek is sorozatot alkottak volna.

motyodlee
hú ez oltári 😄DD
most végeznem kell az összes ilyennel

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Annyira azért nem jók a folytatások.

IMYke2.0.0.0
A teljes (svéd) trilógiát nézd meg! Érdemes.

bakkerman
Tetovált lány
6/10

utána megnéztem az eredeti svéd verziót,sokkal nagyobbat üt mint az amcsi kréges rimék 8/10 pár hónap múlva újranézõs lesz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

batman
A megjelenésüktõl függetlenül a titánokkal folytatott harc volt szerintem a film legjobb jelenete, az nekem kifejezetten tetszett. A film kapcsán egyetértek teljesen.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

IMYke2.0.0.0
A már ismert "betegektõl" 😊
Honest Trailer: Prometheus

tomsolo
Immortal

Nem véletlenül halogattam eddig a megnézését, kb. azt kaptam amire "gondoltam". Történetileg ez is totál mindfuck, pl. titánok mint anyagkatonát játszó négerek - óriások helyett - vagy Athene mint szende szûz, szóval csodálom, hogy a görögök nem kezdtek el tüntetni a film miatt. (Meggyõzõdésem egyébként, hogy hálivúdba csak az lehet manapság forgatókönyv író aki a maradék eszét is fossá kokszolta: lásd Prometheus.)

Ettõl függetlenül van vmi hangulata a filmnek - bár a Theseus féle buzdító jelent kifejezetten kínos volt és értelmetlen - szóval egyszer végig lehet nézni.

Tikal
Szar ez a die hard 4... mclanenek jo dumái vannak, meg a srácnak is, de szar a történet, szarul van összerakva, semmi erõszak... amikor azt hinnéd hogy lelõtt valaki bruce, akkor is kiderül hogy mégse, csak azért csinálta hogy gonosz azt higgye mennyire badass.. hát már nem az..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

precision
The Avengers

Erõs 9 pont.

MIB 3

6/10

Bazinga!

De mindegyik (talán csak az 1-ben nem.) szerintem éppen hogy a fõrohadék legyõzése béna. némi véresebb halál jobb lenne a végén. A 4-ben is milyen halált kapott már a fõgenya? Amilyen idegesítõ volt kicsit szenvedhetett volna.
Shep
Hát a taxis Hézusz poénon én még mindig tudok röhögni pedig biztos láttam vagy 10x a filmet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Effe88
3 mindent visz😄
zeus és mcclane nagy páro😄+a fõgenyó irons, legjobb

Shep
Szerintem a 2 az ilyen akárhányszor meg lehet nézni kategória, mondjuk a 3 is, 1 nem annyira a 4 is jó szerintem de a 2-3 a legjobbak 😊

másodikat láttam tízszer, a negyedik elsõre is szenvedõs volt <#vigyor3>
REALista
Simán jobb szerintem a 4. rész a 2.-nál.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tomsolo
imho kifejezetten nyálas az a film

nem tudom a Die Hard 4-el mi bajotok, csak 4x láttam eddig a filmet a fõgonosz is nagyon el lett találva (Peter Gabriel), egy kissé sok a hackerkedés benne, de pont ez teszi moderné és látványossá a filmet. Lényeg, hogy nem kimondottan egy altató film, nem is egy horror, hanem egy Eksön film

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
hát a 4.nél jobb
annyi szent

Tikal
már nem 30, nem lehet egész életében tróger kinézetû 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

motyodlee
kicsit félreértettelek, de már tiszta 😊

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Calver
har har har <#bohoc>

#70819: akkor lehet h a bõség zavar szimplám... öhm... megzavart. <#fejvakaras>

"The trees move. Do you not see it?"

tomsolo
A kettõ is jó csak ne lenne a végén az a Tûzzel csinál fényt mondat... <#gonosz1>

Malakai
Nem kimondottan erre gondoltam, hanem hogy a történet, a teória mellett filmként, mint erre a médiumra készített anyagként egyáltalán nem kiemelkedõ. Az öncélú "mûvészfilmek" közé lehetne kb sorolni. Ez nem lehúzás, a scifi aspektusa nagyon érdekes a filmnek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Effe88
egyetértek

az elsõ és a 3. rész a csúcs(a két McTiernan rendezés😊 )
a többi felejtõs legalább is számomra

TaRka0107
Szerintem jó volt a négy. Sima akciófilm ennyi. Többet nem is vártam tõle.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

tomsolo
A négy már irgalmatlan gáz volt, én kicsit szkeptikus vagyok ezzel a filmmel, Bruce ide vagy oda.

Tyler1
Ez is lehet, bár egy Die Hard film kapcsán a teaserben sem egy jól öltözött, mosolygó Willisre számítana az ember. Forgatási képeken sem volt nagyon megcibálva.

motyodlee
szerintem attól hogy hagy egy kis homályt az embernek, még nem veszt azt értékébõl, ha ellenpontozza valamelyest. van egy pár kis jel, ami kisegíti az embert a zavarodott helyzetben.
de ha lenne olvasható formában, meglesném azt is

Guren
ezzel arra akartam utalni, hogy nem valószínû, hogy a legnagyobb akciójelenetbõl van kiragadva a kép. és igen, láttam a filmeket.

Riddick21
És te láttad a filmeket?
Az elsõ és a második rész elején úgy néz ki, mint akit egy katalógusból húztak elõ, és a harmadikban sem mocskos vagy véres az elején, csak másnapos.
Honnan tudjátok, hogy ez a kiemelt kép a film melyik pontján van? A 4. rész végére is hogy nézett már ki...
Megint megy az okoskodó nyálverés egy képkocka alapján.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Tyler1
Ööö láttad a filmeket?

Guren
john mcclane izzadtan, véresen, szakadtan jár az utcán is?

Tyler1
Bevallom kicsit borostásabb, mocskosabb, izzadtabb, véresebb, szakadtabb John McClane-re számítottam.

Ehhez képest...

Malakai
Primernél pont a filmes megvalósítás ami gyenge lett, de a történet eleve nem kimondottan filmre való, tipic olyan ami könnyebben feldolgozható olvasva és talán élvezetesebb is egy novellaként.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tomsolo
pace = beké

<#gonosz1>