Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
számomra is:S:S
viszont a van damme tetszett, jó fõgenya volt

Tyler1
+1
Ez hommage film, emléket állít a mûfajnak, meg jó nagy görbetükröt az egykori szebb napokat megélt akciósztároknak. Aki Taken-t várt Stallone-al meg Statham-el, annak bezony csalódás lett.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

könnyeztem!😊

"Ott még maradt egy"😄😄😄

Kb. teljesen hasonló kritika fogalmazódott meg bennem, élveztem szinte minden percét. Pedig mostanában kevés film tetszett, az újak közül. Az Exp1 meg kifejezetten szar volt szerintem. Lehet éppen csak jó lábbal keltem tegnap, de még most is úgy érzem, ezt még 1-2szer meg akarom nézni. 😊

Közben szép lassan haladok az OZ c. sorozattal, így az 5. évad elején megadok rá egy 8/10-et, aki nem látta eddig, nyugodtan pótolja (börtönös téma).

Shep
Nekem nem volt bajom az akcióval meg az akcióvígjátékokkal sem sõt, de ez nekem túl erõltetett volt. Mondjuk úgy, hogy bohócot csináltak magukból ezzel rombolva össze a hosszú évek alatt felépített róluk alkotott képet. Na jó nem de akkor is kár volt ezeket beleerõltetni a filmbe.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Egyáltalán nem ilyenek voltak,ez meg sem közelíti szvsz.

tomsolo
Csak ami régen elment egy-két szereplõ butáskodásaival, az itt így felhalmozva már rettenetesen : erõltetett.

Sõt a E2-ben vannak kifejezetten kínos jelenetek és ezen nem segít semmi.

Kb. ahhoz tudom hasonlítani ha a Cyrano-ban lett volna egy cigány, egy félszemû, meg egy fasztalan és minden második versszakban saját magukat ekéznék, az máris kínos lenne.

Érdekes, hogy az öregfiús holdra szállós film, egy teljesen összerakott történettel mennyivel jobban tudott mûködni. Itt nagyon is zavart Stallone festett hajú karaktere - marha nagy badass az ilyen, mikor kihívta a kiscsávó az étterem elé kajak vártam megfogja-e dugni -, Arnie meg kifejezetten szarul nézett ki vártam mikor esik össze, Norris meg olyan keveset szerepelt, hogy összesen kb. 1-2 percet, hogy teljesen lényegtelen volt.

Dehát ennyit tud ma hálivúd, van akinek ennyi elég van akinek nem.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tommygear
vígjátéknak? 😄
ugyan ilyenek voltak a régi arnoldos meg stallones akciófilmek, csak egyesek már túlságosan hozzászoktak a mai akciófilmekhez
de nem is akciónak készült, hanem önironikus dumákkal tûzdelt 'mindentfelrobbantunk' nosztalgiának

annak meg majdnem hibátlan 😊
desigo
+1
komolytalan kabaré lett nem pedig akciófilm
IMYke2.0.0.0
Hangulat és agy kikapcsolás kell ehhez a filmhez.
Ha a mai filmes trendeknek megfelelõen nézed a filmet, akkor 3/10... Ha agy kikapcs., akció élvez: 7/10 minimum.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Számomra pont ezek az idétlen beszólások és a Csak Norrisz-féle gagyiság vágta tönkre a filmet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Csak nem képzelted, hogy holmi golyók képesek megkarcolni a nagy öregek bármelyikét?
tommygear
<#eljen>
IMYke2.0.0.0
"Expendables 2" vastagon: 8/10

Tetszett, hogy izom- és benzingõz, matuzsálem akcióhõsök, tökös dumák, nagy belépõk, 90-es évekbeli klisés sztori.
Ami nem, hogy arra nem figyeltek, hogy bár két találatot is kap a filmbeli akció végén, a következõben nyoma sincs a sérülésnek - ja, tudom, Sly egy iromnan.
A Van Damme-os gyûrés meg mintha gyorsan lett volna lezavarva.

A szinkronos verzióra lehet, hogy majd vetek egy pillantást, mert az angolbeliben számos ki/beszólás ütött:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Chuck sosem volt a kedvencem, de a belépõje és a kobrás kiszólás ütött.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
Hétvégi termés:

Hero (2002)

Már láttam régebben, de kedvet kaptam újra nézni és még mindig az egyik, ha nem a legjobb kínai filmnek tartom. Ultra jó a hangulata, csodás a fényképezés, rendben van a történet. 9/10

Little Big Soldier (2010)
Jackie megpróbálta megcsinálni a kínai Svejk filmet, többé kevésbé sikerült is neki. Ázsia filmnézõ szemmel minden szempontból rendben volt a film, de aki a Jackie féle eksönökért akarja nézni az kerülje el, mert nem sok lényeges akció van benne, mivel ez egy szimpla vígjáték, több-kevesebb moralizálással, és rengeteg énekkel (by Jackie 😛).
7.5/10

Expendables 2 (2012)
Hát kezdjük ott, hogy nálam már az 1 is a fos-szarral kategória lett hiába raktak bele minden vén akciósztárt, de szerintem a 2 még annál is szarabb lett. (Valszeg nem én vagyok a célközönség, de ez van.) Iszonyú - rossz értelemben vett - nyugdíjas hangulata van, Stallone feketére festett borostája és egyéb szõrzetei nagyon gázos - homofaktor high - volt, Arnie meg öregebbnek néz ki már most mint Clint Eastwood. Lundgrent egyébként simán eltudnám képzelni egy Sin City 2 filmben, mert kinézetre Õ volt az egyik legnagyobb badass csak hát sikerült tök idiótára venni a filmben (pl. köhögõs jelenet).

Borzasztó erõltetett poénok, flash-ek (Rambo, Total Recall, I'll back etc..) plusz random bénázások, a csaj nem vmi szép...etc.
4-5/10

Mr Csé
😊

mazsola alien ürhajós iskola

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Sir Quno Jedi
Azé az alien shipet egy szofisztikált android tanulta meg vezetni, aki közben figyelte az idegeneket a felvételeken és tanulta a nyelvüket. Nem tudjuk mennyit molyolt még ott a vezérlõben (vagy bárhol) és utána mennyi idõ volt, mire fel tudtak szállni, mert biztos volt a dolgában. Tény, hogy nem triviális, egy embernek nem is nagyon ment volna nyilván... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kmarha
ahhoz képest elég sok pontot kapott 😊))

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Mr Csé
Prometheus 7,5/10

spoiler
-charlie theront összenyomja egy óriásfánk(hülye halál)
-szakszervezetisek megmentik a földet
-a vakbél visszavág
-hogyan kell alien shipet vezetni megtanulni 2 perc alatt
-néger dugni akar

ennyi....

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Tikal
Die Hard 3

nos, fényévekkel jobb mint a 4, nem sajnálták még akkor a vért, meg szar CGI se volt 😊 Ja, és nem emlékszem hogy a 4ben elhangzott volna a yippikaye motherfucker, talán még egy fuck se volt benn <#gun> Éppen ezért félek is az 5. résztõl, mert ezek már nem azok az akciófilmek amik régen voltak. PG13, LOL

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Calver
na tömbösítsünk, ezelõtt "kicsit" felülértékeltem pár cuccot (sokszor 1 ponttal), most próbálom nem ezt tenni... Blasta-féle pontrendszer btw megvan még valakinek?

Shuffle - 6/10

elõzõ tömbösítésbõl kimaradt, pedig még akkor néztem. nagyon alacsonyköltségvetésû, konkrétan fekete-fehér móka, amit a készítõk jó ötletekkel próbáltak pótolni. fõszerepben T. J. Thyne, avagy az egyetlen értékelhetõ legjobb arc Bones-ból, aki hozta magával a fél gárdát és Kristen Bell klónját valahonnan, aki mellesleg imádnivaló.
sztori nagyvonalakban annyi, h fõhõsünk mindig az élete különbözõ szakaszaiban ébred fel, amibõl kurvajó dolgokat ki lehetett volna hozni - és az elején sikerült is, késõbb... nem annyira. kár érte, lehetett volna sokkal jobb, viszont a kezdés tényleg ki-be-össze-visszabaszottul jó.

Super - 7.5 8/10

Observe and Report és Kick-Ass szerelemgyereke, és jó. nagyon. és morcos vagyok rá, mert lehetett volna sokkal, de sokkal jobb, ha egy kicsit jobban eltalálják a film tempóját (ezért kérdeztem #70817-ben), mert ott erõsen kilóg a lóláb - a film elsõ 2/3-a csigalassú, és módszeresen unalomba hajlik, a vége meg valami elképesztõen pörög.
fekete komédia, Seth Rogen elmebajához hasonlóan a mûfaj nagyon sötét spektrumából, elképesztõen véres és erõszakos, és nagyon, nagyon, nagyon jó. Rainn Wilson zseniális fõszereplõként, Ellen Paige kattant, pszicho karaktere meg imádnivaló, és akurvaéletbe, Született Gyilkosok nem volt ilyen erõszakos. (na jó, de.)
tl;dr verzió: akinek bejött Observe and Report, ez is tetszeni fog.

Employee of the Month (2004, nem a Dane Cook-os gagyiság!) - 5.5/10

"te maris! van egy jó ötletem egy film fináléjára, miután kipucoltad a wc-t, megírnád az elejét?"
avagy: zseniális befejezés, elõtte közel másfél óra szenvedés. gáz, mert lehetett volna kurvajó is.

The International - 7/10

és mivel három a magyar igazság, még egy film, ahol teljesen elszúrták a ritmusát: elsõ kétharmad lassú, majd a semmibõl feltûnik egyik legjobb akciójelenet, amit utóbbi években láttam, és onnantól kezdve kellemes tempóban hömpölyögnek tovább az események - elõzõ kettõvel ellentétben simán ki lehetett volna belõle nyírbálni majd fél órát, semmit nem vesztett volna értelmébõl a film, és sokkal kellemesebb lett volna a történet sodrása.
maszkmesternek(?) meg gratulálok, rég sikerült bárhol olyan sérülést ábrázolni, amin a szó legszorosabb értelmében nyüszítettem.

Mr. Brooks - 7.5/10

sorozatgyilkosos móka a Dexter "nyomdokain" Kevin Costner és Demi Moore fõszereplésével, plusz egy egészen vállalhatóan játszó Dane Cook-al, és mókás. nem írok róla kisregény, az alapszituáció baromira hasonlít Dexter-hez (+15 év), és akinek az sorozat tetszik, valószínûleg ez is fog.

folyt. köv majd ha itt megfejtik a feladványt, már így is kész kisregényt írtam.

"The trees move. Do you not see it?"

k0trapali
Nolan filmek. Röviden.

Memento (2000) IMDb

Zavarosnak hat, de leköt mert várod, hogy mi fog ebbõl kisülni. Jó film.

Insomnia (2002) IMDb

Hát semmi extra... egyszer meg lehet nézni, de nem ez a legjobb filmje a rendezõnek.

The Prestige (2006) IMDb

Csillagos ötös! Jó történet, jó megvalósítás.

A Batman-ek most kimaradtak...
Sir Quno Jedi
Expendables 2

Jó volt ez. Néhol byonibb részekre számítottam azért (kicsit megkeverhették vón ügyesen és 1xûen), de mindig primitíven rendezték le a forgatókönyvet, nem cifrázták. Nekem tetszett, bár a szinkron gázos.

ÉS vándám nem adta elõ a spárgás trükkjét vaze, meg csák sem ugrott be szélvédõkön!!! 😄DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

sz4bolcs
Nekem ezzel nincs problémám, csak legyen akkor úgy kibontva a karakter, hogy "kurvzseni biológus, aki folyamatos felügyeletre szorul, de cserébe elnéznek neki ezt-azt", akkor talán még belefér egy olyan jelent is, hogy tesközelbõl ismerkedik alien-puncikkal, mert az milyen királyság.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

tigeroo
mondjuk ja, a stoner biológus kurvagáz volt
(nyilván egy csitrilliárdos ûrprojektnél ellenõrzés nélkül vihetnek fel akármilyen személyes motyót a fedélzetre)
sz4bolcs
Ja, még annyit, hogy szerintem elég gáz, hogy a mai filmiparban elég az üdvösséghez, ha egy film hiánypótló.

sz4bolcs
Prometheus 6,5/10

Úgy a film felétõl, kétharmadától kezdett frusztrálni, hogy sokkal több kérdést tesz fel, és hagy nyitva a film, mint amennyi választ ad. Ennek a föloldásához valami baromi nagy katarzis kellett volna a film végén, ami jópár dolgot helyére tesz, de ez elmaradt.
Ez a rendezõi magatartás szerintem vérlázító, és megengedhetetlen egy olyan filmnél, amirõl utólag olyanokat olvasok, hogy "ha siker lesz, lesz folytatás". Egyszerûen képtelenné teszi a nézõt önálló alkotásként kezelni a filmet.
Annyi nyitott kérdést, és elvarratlan szálat hagyott, hogy elkezdtem azt érezni, hogy ez a film a Barátok közt, csak sci-fiben. Mint ha a rendezõ abban reménykedne, hogy lesz folytatás, de még maga se tudja, milyen szálon akar tovább menni. Ennél már csak az a gázabb, ha tudja, ennek ellenére képtelen volt egyensúlyt teremteni ebben a filmben, hogy önállóan is megálljon.
Továbbá az ilyen 'apró' bakik is nagyon zavartak, mint amikor az egyre növekvõ feszültséget a két retardált biológus jelenetével próbálta föloldani a rendezõ. Ez elmenne egy ZS-kategóriás tinihorrorban, meg ha jól hozzá van igazítva a két biológus alakja a jelenethez.

Ez mellett a filmnek vannak baromi jó részei, a remekül megvalósított Nostromos/Ûrodüsszeiás 'klisé', amit én képes vagyok akárhányszor végignézni, a kapzsi halhatatlanság után áhítozó vállalatvezetõ, a lelketlen, manipulatív kiborg, a zseniális látványvilág, szerintem nem baj, hogy ennyi minden akar lenni egy film egyszerre, csak ne tegyen föl mindegyik témához szájbarágós kérdéseket, amiket utána megválaszolatlanul hagy. Meg lehetett volna ezt valósítani jobban.

precision
és ez téged ennyire meglepetésként ért? 😊 volt már Amerika Kapitány film is, volt már Thor film is, láthattad õket eddig is, tudtad, hogy milyenek, hogy néznek ki, milyen a személyiségük...stb.

ha már akkor zavartak ezek a dolgok, miért nézted meg az Avengerst? 😊 vagy ha akkor nem zavartak, most miért? 😊

Bazinga!

Tyler1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen, ott mondjuk tényleg gáz volt a látvány, a rohangáló kis nyulakkal, meg mókusokkal 😄 De egyébként a többi rendben volt, szépen is lett fényképezve, pl. a téli tájon a hollókká változó Theron nagyon eye-candy lett. Mondjuk szerintem õ is gyenge volt, gonosz királynõnek nagyon erõtlenre sikeredett, és olyan hülyeségeket beszélt, hogy néha már nevettem rajta. Látványelemnek viszont tényleg jó volt 😊 De egytõl egyig szar az összes karakter, lógnak a levegõben.

PetruZ
Vszleg már berögzült, hogy nyitva legyen a szája, máskülönben nemigen juthatott volna ilyen szerepekhez... 😉
k0trapali
Igényes látványvilág?
Abban a csodaország izében ótvar CGI lények és környezet volt... még az elején az a troll kajak jó volt, de a csodavilág az bûn gagyira sikeredett. Semmi valóságosat nem éreztem rajta. Tölgypajzsos Thorin és a bandája meg... nevetséges az egész film. Kivéve Theron-t.

Észrevettétek, hogy a csaj mindig nyitva tartja a száját? Szárítja a fogát vagy mibaja? <#fejvakaras>
Tyler1
Hófehér és a Vadász

Harmadik nekifutásra sikerült végignéznem, ez mindent el is mond. Bõdületesen rossz. A történetvezetés, a karakterek, a szövegkönyv, teljesen kidolgozatlanok. A Grimm tesók foroghatnak a sírjukban, mert nemhogy szegény Bella(akit manapság divat utálni, pedig annyira nem volt rossz) nem illett - az egyébként is teljesen üres - címszerephez, de konkrétan a film még csak rá sem köszönhetne az eredeti meséjükre.
Egyetlen pozitívum a látványvilág, azt nagyon igényesen alkották meg.
3/10

The Expendables 2

A második részre a 'régi' csapat tényleg összeállt. Az elsõ rész sajnos teljesen közepes volt minden téren, úgyhogy a másodikban már muszáj volt villantani.

Itt már nem csak másodpercekre bukkannak fel nevesebb arcok, hanem hosszú perceket töltenek velünk. Bár az Expendables 2-be is bele lehet kötni helyenként, nem teszem, mert az elsõ résszel ellentétben ennek élveztem szinte minden percét. Ezerszer látott, de pörgõs cselekmény, feszes akciók, macho dumák: kúl.

Stallone, Schwarzenegger, Willis, Statham, Van Damme, Lundgren, és Norris amit lehet azt felrobbantanak, akit lehet azt likvidálnak, hogy közben arcizmuk se ránduljon. Bírom Terry Crews-t és a többieket is, mégis õk csak a töltelék itt - a régi arcok az igaziak.

10/8
n000rbi
Senki nem mondott ilyesmit.

Mindegy, részemrõl téma lezárva, nincs értelme ezen csámcsogni, nem érdemel annyit.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Shep
Mert az X-menes idióta bõrszerkó kellett volna?

n000rbi
Nem a Marvel univerzummal van a baj, hanem a castinggal, jelmezekkel. Egyszerûen bazári némelyik és a "színész" karaktere sem illik a megformázott figurához. Egy ilyen Amerika kapitány max a plázában fotózkodjon tizenéves csajokkal...

Totti5
Minek nézted, ha taszít az univerzum, és a karaktere? volt elõtte tucat film ami alapján leeshetett volna.

Erre van igény, egy igényes szuperhõsös filmre, ami az Avangers.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

n000rbi
Avengers

3/10, de csak néhány effekt miatt. Nekem egyáltalán nem tetszett, elaludtam (!!) rajta. A "fõgonosz" egy nyomi, Amerika kapitány egy balf*sz, Thor hajlakkreklám, stbstb... egyedül Downey Jr. hozta a figurát, de az nem menti meg az egészet. Valóban erre van igény manapság?!

IMYke2.0.0.0
Gyorsan vegyél normális filmet is, és nézd meg azt is Blu-Ray-rõl...

Szabi84
persze mert addig nem is voltak alienek

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

davidka003
Avengers

Ez volt az elsõ Blu-ray-es élményem és nagyon brutál volt. 😄
Képminõségtõl leesett az állam és a film is teljesen rendben volt. Szerintem még kétszer megnézem decemberig. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

w77d
Prometheus

Nekem csalódás, gyakorlatilag az utolsó 10 másodpercig nem sok köze volt az ALIEN filmekhez... Egyszer megnézõs film, hamar a felejtés homályába merül

ProGabe
Expendables 2

Kár, hogy az utolsó 20 percben abszolút semmi koreográfia nem volt, csak mentek az öregek és lõttek. Ha normálisan megcsinálják, akkor egész fasza kis film lett volna ebbõl, így még poénnak is rossz volt.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tomsolo
Traitor (2008)

Hát ez eszméletlenül bejött. A Denzel féle szaroknak lazán alávágott, teljesen rendben volt benne majd az összes karakter... kurva jó dialogusok vannak benne, jó párszor tényleg elgondolkodtat. Nem sok jó teroristás film van, ez köztük van.
8.5/10

IMYke2.0.0.0
<#nyes>

IMYke2.0.0.0
De lezárják a sztorit.
Az író, halála elõttig ráadásul a két fõszereplõvel könyv-sorozatot is tervezett. A filmek is sorozatot alkottak volna.

motyodlee
hú ez oltári 😄DD
most végeznem kell az összes ilyennel

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Annyira azért nem jók a folytatások.