Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teljesen egyetértek. Kiváló film. A Memento-t már tuti láttad, de ha mégsem, akkor azt nagyon ajánlom. Nolan talán legjobb filmje.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Azért teszem be, hogy a láthatóak legyenek a színészek, mindenféle sallang infók nélkül - az imdb-n ugye meglehetõsen el vannak dugva néha a non-credited szereplõk, vagy más érdekességek, miközben a stáblistákon , gyakran a felbukkanás, abc stb. szerint vannak, és jobban láthatóak, elkülöníthetõek.
Aki bõvebbre kíváncsi, az meg ugye kapja az imdb linket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Bazi jó film, szokásos Nolan minõség <#eljen> Én nem gondolkoztam sokat film közben, inkább csak gyûjtögettem az infókat, úgyhogy a vége ütött rendesen.
(ugye mindenki tudja, hogy a tudós segédje Andy Serkis, a GyU-filmek Gollamja (és a Hobbit segédrendezõje)? <#nyes> Jó arc nagyon.)

btw. Imy, miért teszed be a stáblistát képként? (fõleg hogy linkeled is az imdb-rõl a filmet) Bizonyíték hogy végignézted? <#fejvakaras>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Egyetértek.
Annyira, hogy bár sejthetõ, de elkezd kételkedni az ember 😊

Nem világmegváltó fordulatok, cserébe jó jellemek, a színészek kitesznek magukért és a 2 óra 10 perc huss, elröppen, mert leköti az embert.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A filmben az a zseniális, hogy ha még nem láttad, akkor kb. 5 percenként változik kit gondolsz a jónak és rossznak és így folyamatosan van egy "WTF?" érzése a nézõnek.

IMYke2.0.0.0
Voltaképp:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A dublõrös mutatvány miatt az ember már sejthette, hogy mi lesz a - mint késõbb kiderült: csak egyik - végkifejlet.
A dupla csavarnak szánt dolgot meg valóban lelõtte a gép és a kalapok.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rég láttam a filmet, fantasztikus, de úgy rémlik a kalapos dologgal túl hamar lõtték le a csattanót.

IMYke2.0.0.0
<2006> - The Prestige (A tökéletes trükk) - 8/10

Áldozatokat kell hoznunk a siker oltárán.

Még nem láttam.
A hozzászólásom korábbi változatában kitértem a végkifejletre, de aztán most, még elküldés elõtt töröltem, és módosítottam az egészet - úgy kell megnézni ezt a Nolan-féle filmet annak, aki még nem látta, hogy szinte semmit sem tud róla.
Csak annyit, hogy a Now you see me (2013) mindössze egy erõsebb bolhaszellentés ehhez a filmhez képest.
Bírtam, ahogy a színészek az akcentusokkal játszottak és Scarlett Johansson is, Rebecca Hall is jó nõ.

Stáblista és David Bowie:

Stream-en nézném. (Nem is tudom hogy TV-ben adják-e valahol. Azt tudom hogy az HBO-n igen, de hát arra meg nem vagyunk elõfizetve. 😄) Alap angol tudásom meg van. Ha nagyon odafigyelek, megértek dolgokat. (persze nem mindent)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Malakai
Én láttam már párat, olyan háttérben futós dolog – ha egyébként is éjjeli bagoly vagy – nem egy olyan mûsor, ami komoly odafigyelést igényelne. 😊
Egyébként általában a hosttól függ, idén Ellen DeGeneres lesz, aki már volt egyszer, akkor az nem sült el rosszul (fõleg utóbbi évek fényében), de kétlem, hogy idén megnézném.
Egy jótanács, szinkront kerüld (márha lesz élõ szinkron), nem érdemes azzal, ami poén, ötletesség esetleg van a showban azt úgyis kiölik. Ha nem tudsz angolul, akkor meg hagyjad az egészet.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Tyler1
Pont a legszarabbal?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Én sem. Eddig mindig az volt hogy másnap reggel megnéztem kik lettek a gyõztesek és ennyi. De most pont emiatt bepróbálkozok ezzel. Hátha tetszeni fog.

Tikal
még életemben nem néztem végig egyet sem....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Fogja valaki nézni hétfõn az Oscar-t? Én biztosan. Én eddig még soha nem néztem, de most úgy döntöttem hogy mégis csak.

Fogságban

Fasza kis film volt.
Sok köze nincs az itt kak által hasonlított Hetedik c. Filmhez.
Sokkal inkább a Titokzatos folyó remekmuhoz van közelebb.

Érdemes megnézni

8/10

ForzaInter
Out of Furnace

Kökemény dráma egy kibaszott szar világról remek színészi alakításokkal. 9/10

Yo, Bitch!

Tyler1
Escape Plan

Temérdek logikai bukfenc, ami akciófilmnél persze nem feltétlenül kontra, viszont annyira meg nem volt jó a sztori, hogy ne legyen szemet szúró. Minõségibb egyszernézõs kategória.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Totti5
3, ezen írás alapján te nem fogod megnézni
4, mi megfogjuk, várjuk mert egy igényes csilliárdokból készült LÁTVÁNY orgiát várunk

ui: a végén úgy is meg fog dögleni, de kit érdekel, nem a story miatt nézik ezeket már jó lenne ezt elfogadni lassan, vagy 10 év múlva is itt tartunk majd? minden ilyen filmnél le kell ezt írni azoknak akiket nem érdekel, de nem bírják megállni?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

The Protector
Én jelentkezem.Nekem nagyon nem bírja a szemem a 3d-t.Semmilyet sem.A tv-stõl fáj a fejem a mozistól meg nem látok.Konkrétam elvesznek a részletek.Ha vmi gyors abból alig érzékelek vmit.A Man of Steel-nél nekem a kriptonos részt újra kellett néznem itthon mert nem láttam szart sem a gyors jeleneteknék.Kb fél óra mire a szemem megszokja a 3d-t.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

IMYke2.0.0.0
Nem tudom, hogy rossz-e a szeme , de azt a nagy számok törvénye alapján neked is el kell ismerned, hogy simán elõfordulhat, hogy konkrétan bántja a szemét az ilyesmi...

Seth
Sem tv-ben,sem moziban nem folyik ki a szemem 😊
Neki szar a szeme gondolom, megértem ,ha valami ilyenkor bekattan az agyában, mint az epilepsziára hajlamosaknak.pontpontpont

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Azt hittem, van olyan rendszered (nem, nem monitor) a dologhoz, mint Sir Quno Jedinek.
Ja, hogy nincs... akkor nem értem, miért értetlenkedsz... neki kifolyik tõle.

Seth
Mit próbáljak ki? Nézzek meg még 20 trailert amiben ilyen van? Továbbra sem zavarja a szemem, nem akarok tõle rosszul lenni.

IMYke2.0.0.0
Hirtelen fókuszálás esete. Próbáld ki...

Seth
"Fullra nézhetetlen, kifolyik a szemed "

orlybagoly.jpg

nemá, szokás szerint túlzásokba esel 😊

IMYke2.0.0.0
Makszimálisan egyetértünk.

Sir Quno Jedi
Eleve szar, mikor a trailert ilyenek szakítják meg. Fullra nézhetetlen, kifolyik a szemed (és tömöríteni is horror).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
A fekete háttéren, lassan a nézõ felé közelítõ (lehetõleg fehér színû és rohadt nagy), pár szóból álló feliratokról ne feledkezz meg 😊

Blasta
En eskuszom gondolkozom már egy ideje egy 1.5 órás traileren. Komplett film, melyhangu faszi narralja, es vegig sejtelmes, fadein-fadeout jelenetek lesznek, azt sugallva, hogy valami komooooooly, valami naaaaaagy fog még jonni.
Csak aztán jól nemjon 😄
Maximum az oscar bacsi 😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Ams
Konklúzió? Ezeket a tucat szörnyes/szüperhösös plottalalan filmeket 10-20 percesre kéne vágni, és emberi hang csak sikoly vagy a test trancsírozás megengedett. Egy mozijegyért kétszer nézheted meg.

Call me Warner Bros.

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Kongy
Okok, majd ha kijött akkor lehet fikázni, addig meg feleslege.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Blasta
1. Baszki 5 hsz-szel alattad linkelte a kollega, szemed van-e?
2. Az osszes szaros katasztrofa/szornyes/akcios/stb filmnek tipikusan brutáldurva, sejtelmes a trailere, de a filmek SOSEM ILYENEK! Illene már megtanulni, hogy a teljes film valszeg 2 ora hosszan, sok elcsépelt vagy tipikus elemmel tarkitott (hosszu felvezetés, a szkeptikus szereplok gyozkodése minden siker nélkul, ja és persze sokáig nem mutatják a szornyet, mintha nekunk megkellene lepodnunk azon, hogy Godzilla filmre mentunk be) giccshalmaz lesz, ami vélhetoen a látványvilágon kivul SEMMI UJAT NEM HOZ. Pár akciójelenet, 1-2 láványos rész még várható a filmben, de ezeket a Godzilla kovetkezo trailerjében UGYIS BEFOGJÁK MUTATNI és lelovik a legtobb eyecandy jelenetet, jól megszopatva ezzel sokakat.<#vigyor1>

THINK!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

IMYke2.0.0.0
Sose dõlj be a trailereknek. Sose!

k0trapali
Uuu gyerekek ez brutál jó lesz!

a.carkey
Majd ha Hamiltont szerepébe bújik, akkor megkapja ...

A medve nem játék.

Devv
Úgy tudom, hogy ez a hír kacsa.
Tikal
mindjárt más...not. persze ettõl még szomorú, de nem egy clint eastwood...más kategoria

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mégvadabbdisznó
Ez nem a humiari

De szép bauxit, honnan van?

Kongy
Jézusom... 😄 Ez úgy hangzik, mint Harrison Ford az Indi 4-ben... Ebbõl nem sülhet ki sok jó.. :S Nekem az örök fav. az És megint dühbe jövünk a pisztácia fagyival 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ams

RAWR!

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Bokafix2
Bud-nak még muszáj bírnia... ugyanis lesz folytatása a Megint dühbe jövünk-nek méghozzá Terence Hill-el. "Utoljára jöttünk dühbe" lesz a címe. Állítólag már idén kezdik forgatni.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Meg volt õ producer és rendezõ is párszor.

tomsolo
Hunger Games 2

Hát... mondanám, hogy jobb mint az egy de minek. Tök értelmetlen jelenetek tömkelege, ezer helyen vérzik a plot. A csaj jól nézett ki, de az öregebb színészeken kívül mindenki felejtõs. Ezzel ki is merítettem a pozitívumokat. 😄

Szegény Philip Seymour Hoffman rossz volt látni egy ilyen rossz filmben, rossz szerepben.

nemeztérdemelte/10

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

cylonflatus
Harold Ramis íróként alkotott nagyot. Õ írta a Szellemirtók 1 és 2., Csak egy kis pánik, Még egy kis pánik, Golfõrültek, Idétlen idõkig... többek között.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Tikal
tudsz még mondani fejbõl 3 filmet amiben szerepel?

Ja hát igen, még õ is.

Kongy
Meg Bud Spencer is egész jól bírja (látszólag) 😊

Hát igen. Már pont azt a kort éljük amikor a nagyok elbuknak. Én azon csodálkozom a legjobban hogy Clint Eastwood még mindig makk egészséges (legalább is annak tûnik, és eddig nem nagyon olvastam hírt arról hogy kórházba kellett volna szállítani).

cylonflatus
A 2. pont tegnap volt a tvben. Megnéztem, jó volt kicsit nosztalgiázni. Aztán fölmentem a netre és ez fogadott. Szar érzés volt nagyon.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!