Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen. Már pont azt a kort éljük amikor a nagyok elbuknak. Én azon csodálkozom a legjobban hogy Clint Eastwood még mindig makk egészséges (legalább is annak tûnik, és eddig nem nagyon olvastam hírt arról hogy kórházba kellett volna szállítani).

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

cylonflatus
A 2. pont tegnap volt a tvben. Megnéztem, jó volt kicsit nosztalgiázni. Aztán fölmentem a netre és ez fogadott. Szar érzés volt nagyon.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Kongy
Egyetértek. Oscar-t Brühl-nek! 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ForzaInter
Daniel Brühl-nek minden díjat amit létezik oda kellett volna adni ezért az alakításért, elképesztõ mennyire hitelesen játszotta el Lauda-t.

Nálam simán 2013 legjobb filmje volt. Röhej, hogy 1 Oscar jelöltést sem ért a film..

Yo, Bitch!

zorrobomber
Egyetértek, zseniális alkotás. Egymás után háromszor néztem meg. <#eljen>

Tyler1
Rush

Zseniális. Utóbbi 10 év valószínûleg legjobb sportfilmje, amit még az autósportokat nem kedvelõk is minden bizonnyal élvezhetnek. Kiváló forgatókönyv, rendezés, színészi játék, hitelesség. Természetesen a filmpolitikailag inkorrekt Akadémia patrióta csapatánál ez egyetlen jelölést nem ért idén, pedig legalább 5 kategóriát tudnék mondani amiben simán versenyben lenne, elnézve a megint felejthetõre sikerült oszkárfilmek listáját.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

davidka003
12 years a Slave

Nekem nagyon tetszett. Cseppet sem éreztem unalmasnak.
Érdekes volt, végig lekötött.
9.5/10

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Moziban láttam az elsõ kettõt.
Vazzer, 12 éves voltam az elsõnél (akkoriban ugye több éves késéssel is érkeztek a filmek, fõképp vidékre).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Meg kéne már nézni a Ghost Busters részeket. 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

tomsolo
<#ijedt>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

cylonflatus
RIP Egon (Harold Ramis)

cylonflatus
Mondjuk a Szárnyas fejvadászt el nem tudnám az a sok esõ nélkül képzelni.

ForzaInter
Snowtown

Nagyon nyomasztó film, amit szinte már rossz nézni néha, de mégis baromi jó volt. Daniel Henshall félelmetesen jó volt.. Ami pedig durva, hogy a film cselekménye tényleg megtörtént. Az ausztrálok vmit nagyon tudnak, már az Animal Kingdom is marha jó volt. 8/10

Yo, Bitch!

tomsolo
Walter Mitti titkos életét (1947) nemrég néztem meg Danny Kaye-el nekem az is tetszett ezt újat nem láttam de nem várok sokat.

Kongy
Hetedikben sem esett folyton, a legnagyobb tragédia verõfényes napsütésben történt. 😊 Az esõ miatt a Fogságban nyomasztóbb volt, mivel kb sosem sütött ki a nap. Ez hozzáad egy picit a film atmoszférájához. Amúgy meg az is lehet, hogy nem volt szándékos, hogy esõben forgattak, csak ilyen idõszakot fogtak ki, meg ilyen környéket... 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

The Protector
Gyors értékelés.

Philips kapitány:Nagyon jó rendezés,színészek,hamar elelt az a majdnem 2óra.Mindenki jól játszott.NEm is gondoltam volna,hogy a sok tutajozás után ismét tengerre mer szállni egy ekkora FedEx-es hajóval a fõhõs.De mint utalás is volt rá lett új felesége és gyereke is.Vártom volna még egy apró happy endet Wilson meglétével kapcsolatban.

Prisoners:Zseniális.Jake hihetetlenül jól játsza a kétesmúltú(utalás tetkók stb....) tikkelõs nyomozót.Nagyon érdekes volt a történet,minden színész szintén jól játszott.Elfogult lennék a filmel kapcsolatban ha nem lett volna ennyire jó mert Jake az egyik kedvenc színészem.Aki meg ezt a filmet hasonlítgajta a Hetedikhez az nem látta a hetedik címû filmet.Gyakorlatilag nincs olyan aspektusa az esõn kívül amiben hasonlítana.

Amúgymeg😛öcsöm tele van már azzal,hogy drámát,horrort vagy bármilyen kcsit komorabb hangvételû filmet készítenek azt mindig esõvel,hóval,hideggel akarják átadni.Szerintem szikrázó napsütésben is tud az ember félni,borzongani,gyilkolni,meghalni.Nincsenek jelek.

Rush:Szintén jó kis film volt.Az eleje nekem nem tetszett annyira,unalmas volt,késõbb rá kellett jönnöm,hogy az eleje is szuperjó mivel itt ismerhetjük meg a két versenyzõ motivációját,személyiségét.Nagyon jó volt a történetvezetés.Nem vagyok nagy F1 fanatikus.Én szentül azt hittem,hogy Lauda már rég meghalt.Úgy tudtam bennégett a kocsiban jó sok évvel ezelõtt,szóval nekem egy kis okosítás is volt a film.Nah hát ennyire nm vagyok képben az F1-el kapcsolatban.

Walter Mitti titkos élete:Nagyon nem tetszett.Ezt hasonlítgatni Gumphoz olyan mint a Gundelt a Tescos májkrémhez.Mindkettõ ehetõ de az egyiket azért kicsit jobban élvezed.Nem értékelném a filmet kimondottan.Volt mondanivalója stb....de ez nem jött be nekem.NEm is mondanék róla semmi többet.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
Szinte gondoltam.

zorrobomber
Ez is Torrente idézet volt 😊

IMYke2.0.0.0
Jujjjj 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Ferde szemmel néznek ránk a nõõk? Nem elég hogy kurvák, még fizetni is kell értük! 😄

IMYke2.0.0.0
És akkor férfiakként csodálkozunk, hogy a nõk ferde szemmel néznek ránk... fõképp ezen fapados "viccek" hallatán...

Kongy
HAHAHAHAHAHHAHAH DE VICCES (not.)

zorrobomber
De, ez jó poén 😄

Egyik legjobb párbeszéd az elsõ részbõl:

Az egyik mellékszereplõ férfi odaszól egy nõnek.
-Szereted a gyerekeket?
A nõ bólint (vagy helyesel, már nem emlékszem).
-Csináljak neked?

Lehet hogy ez nem számít (jó) poénnak, de nekem ez örökre megmaradt. :'D

zorrobomber
Benne hagyta valaki a szottyot 😄

The Protector
Én nagyon csípem minden részét.NAgyon jó poénok vannak benne,sok benne az idióta szereplõ.A torrente sztem nagyon rétegfilm.Sok embert kiakaszt,és elüldöz a rasszista/szexista humorával.Van aki nem vevõ rá.Én kívülrõl fújom a szövegeit,nekem az egyik kedvenc filmem.A szinronja is egetrengetõen jó.

Nekem mindig a torrentét megformáló színész egyik mondása jut eszembe:
Mindenki egy picit torrente legbelül:Miért is?Meglátsz egy terhes nõt és látod,hogy ez a nõ hamarosan anyuka lesz és magában hordozza a gyermekét,csodálatos dolog.Ugyanakkor az is eszedbe jut,hogy valaki ezt a nõt jó rendesen megbaszta és teleélvezte a pináját.Röviden EZ torrente és felszínre hozza a bennünk mélyen,elfolytott torrentét.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

tomsolo
A szállítóhajó ugyanilyen jól játszott, bennem egy pillanatra sem merült fel, hogy nem hiteles ahogy úszik, meg ahogy farolgat a nagy hátsójával jóóój aaw.

Hiányoltam is hogy nem jelölték az Oscaron a legjobb díszlet vagy vmi ilyesmi kategóriában. <#banplz>

Mindegy addig berakom a Halál és lánykát hadd ripacskodjon benne Kingsley meg Weaver.

IMYke2.0.0.0
A teljes hitelesség. Számomra. Egyetlen pillanatra sem tûnt úgy, hogy ne húsvér rossz emberek lennének - a túlélésért.

Kongy
Fogságban

Na aki azt mondta, hogy ez olyan mint a Hetedik... Nagyon nem ! 😄 Elõször is nekem kicsit vontatott volt helyenként, és indokolatlanul hosszú, másodszor pedig semmi sorozatgyilkos nem volt.. 😊 A történet elment, ami igazán tetszett az a színészi játék volt. Hugh Jackman is, de fõleg Jake Gyllenhaal játszott nagyon jól, hitelesen. És bár sokan mondták, hogy tudni fogom ki a gyerekrabló... hát nem jöttem rá.. 😄 Meglepõdtem. Én azt mondom egynek jó, ha van felesleges 2 és fél órád, csodát azonban nem szabad tõle várni, csak jó színészi játékot. 7/10

vérpocok
Az miben nyilvánult meg hogy lejátszották Hanks-et? Nem kötekedés, csak érdekel mi tetszett meg az afrók-ban annyira.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

IMYke2.0.0.0
<2013> - "Captain Phillips" (Phillips kapitány) - 8/10

Tom Hankset a film három negyedéig szinte lejátszották az afroamerikai színészek. S ez nagyon nagy szó.
A vége viszont megkérdõjelezhetetlenül a fõszereplõé. Teljes mértékben a hatása alá kerültem, amit a végén láttam tõle. S ez újfent nagy szó.

Elég gyorsan filmet faragtak a 2010-es könyvbõl (és ahogy a végén írták, nyilván kicsit dramatizáltak is rajta).

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ja
Jakuza1
Yurusarezaru mono (2013)
6.5/10

A japan Unforgiven, amely szinte egy-ket kisebb valtozasoktol eltekintve, megegyezik az eredeti filmmel.
Majdnem hozza ugyanazt a szinvonalat is, de csak majdnem, de ehhez valoszinuleg hozzajarult az is, hogy nem egy ujdonsag, hanem egy klon.
Viszont a kepi vilag es a zene, nagyon rendben van. Foleg a kameramunka, mert azt mesterien talaljak a nezonek.

ForzaInter
Olaszok is tudtak volna.. Nem rossz film, de sokkal jobb is lehetett volna.

Yo, Bitch!

Tyler1
A témája nem rossz, a kivitelezés gyenge. A brazilok inkább tudtak volna ebbõl az anyagból brutál filmet csinálni.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Sir Quno Jedi
A.C.A.B All Cops Are Bastards 2012

Na ez NEM amerikai nyáltakony. Súlyos, szinte dokumentumfilm minõségû film a római rohamrendõrség legkeményebb osztagáról. Kicsit kõkemény. Drámai és valóságos. Politika, fajgyûlölet, hulliganizmus, bevándorlók, bûnözés, minden nyíltan, ahogy az emberek nap, mint nap megélik. Nem egy könnyed esti szórakozás, az biztos. Baromi jók benne a karakterek, fõleg a veteránok.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kaposi1
Nekem is tetszik.<#fogmosas> Torrente egy állat.<#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Oh, megnyugodtam. :')

Seth
SG-n nincs kiközösítés. Levadászás és elpusztítás van.

PSN ID.: Beegabor

Hát akkor tessék, itt egy kivétel. Lehet engem kiközösíteni. Én sem vagyok oda érte, viszont én tudom élvezni. Lehet ez azért is van, mert én bírom a beteg dolgokat.

Én sem bírtam végignézni.
genndy
Én sem tudtam magam rávenni hogy megnézzem, nem is hiányzik. De több ismerõsöm is isteníti.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

davidka003
3 ismerõs is kívülrõl fújja az összes "poént". Mondták, hogy nézzük meg, mert nagyon jó. Nagy fos sajnos.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

tommygear
fosss
IMYke2.0.0.0
Röviden: nem az.

Az utolsót is a csajokkal próbálták eladni, meg hát ugye a pop*-c*c*-sz*pás-imitálás triumvirátussal.

ZilogR
<#eljen> tökéletes megfogalmazása a valóságnak. Nekem nagyon nem jött be, van munkatársam, aki kiment elé a reptérre együtt fotózkodni, amikor nálunk járt és oda-vissza tudja az összes "poént" a filmjeibõl.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Kongy
Szvsz az egy ótvar szar, értelmetlen alpári film 😊 De van akinek bejön..

davidka003
Torrente jó film?
Tegnap haverral kezdtük el nézni de 30 perc után kinyomtuk, mert 1 deka poén nem volt benne. Most akkor bennünk van a hiba?

Dynamic
A könyv ettõl még lehet jó. De a film nem az. Szinte mindenhol lehangoló kritikát lehet csak olvasni róla.