Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bachstein
😄 😄
davidka003
"Imagine that they make a movie about Leo's life and how he couldn't win an Oscar, and the dude who plays Leo wins an Oscar." 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
😊))

S én kíváncsi vagyok az új filmjére is, idén.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kongy
jaja 😄D meg ahogy adta ezt a nagypofájú, gazdag, kihaénnem zsírtömeget.. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
Ahogy táncolt például 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kongy
Nekem fel sem tûnt, hogy õ az, elég jó a maszkja, de a szemérõl meg lehet ismerni 😄 És igen, hatalmas ebben a filmben 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
Sokan nem bírják a Tom Cruise-t (magánélete miatt többnyire), pedig, szerintem, remek színész.

Nekem ebben TC is tetszett!

Ams
/shudder

Inkább gépelné ezeket a mû-bonyolult mondatokat.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

szucsy89
tigeroo
ennyi, az oscar miatt manapság évente kitermelnek 1-2 filmet, és csak egy belterjes díjátadó már az utóbbi években, semmi értéke nincs

repült a +
Kongy
McConaughey szerintem is megérdemelte, nagyon hiteleset alakított a Mielõtt meghaltamban. Igaz magyaroknál ez a film még kimaradt, azért mondják annyira DiCaprio-t, mert ugye a Wall Street farkasa már eljutott hozzánk és egész szép nézettséget produkált.

Ja és ha már McConaughey 😄D

Totti5
Amiért kapott azokban kiemelekdõt alkotott. Miért lenne sok? te kinek adtad volna ha nem neki?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

daver88
Zlatan Ibrahimovics megmondta: "Nekem nem kell ahhoz Aranylabda, hogy én legyek a legjobb!"

Na én is így érzek DiCaprio iránt, mindenki tudja, hogy megérdemelné...de remélem ez csak még jobban kihozza belõle az állatot, és olyan filme(ke)t tesz le még az asztalra, hogy ámulunk...

(Ettól függetlenül Matthew Mcconaughey elképesztõ fejlõdésen megy keresztül ezekben az években, egyre jobban tetszik a játéka, és õ is megérdemelte...nem is beszélve a True Detectivben játszott karakterérõl)

Akkor benéztem. Nem tudom miért hittem, hogy õ nyert.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ForzaInter
Nem a néger csóka hanem MM kapta a legjobb fõszereplõ díját.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Sokan hisznek, ez látszik a nézettségbõl is, a színészeknek pedig nagyon fontos díj, akármit is mondanak.

Yo, Bitch!

Engem sem zavar hogy a Gravity kapott Oscar-kat, meg nekem a film is tetszett. Az viszont fáj, hogy Leo nem. Jó volt a néger csóka a 12 év rabszolgaságban, de Leo jobb volt,... idén is... tavaly is... meg azelõtt is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

precision
én sem sajnálom a Gravitytõl a 7 Oscart...

Bazinga!

Blasta
Nem ertem mi a gond azzal, hogy 7 oscart kapott a Gravity.
A legjobb rendezesert jaro dij tenyleg nem nagyon mehetett iden masnak, amit Cuaron lemuvelt ebben a filmben az kiemelkedo volt.
Ezen kivul pedig kaptt 6 technikai dijat, amiket szinten nem nagyon lehetett elvitatni tole. Most az a gond, hogy 7et kapott egy latvany/katasztrofafilm?
Na es, a Titanic vagy a Star Wars aztan kurva mely dramak voltak anno...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tyler1
Teljesen felejthetõ sportfilm, amit egyébként a legjobb film kategóriában is jelöltek. Jó oké, életrajzi film, nem rossz ha az ember ismereti bõvülnek ilyesfélékkel is, rossznak nem nevezhetõ, szimplán felejthetõ (a jelölései és díjai pedig totál érdemtelenek). De Bullock alakítása, amire szobrot kapott...az mindent elárul, hogy erre a teljesítményre kapott egy Arany Málnát is. Teljesen hiteltelen. A képlet általában egyszerû. Elnyomott fekete a szegreált társadalomban? Oscart neki!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

zorrobomber
Nem alamizsna szerûen osztogatják a díjakat, hanem megpróbálják kiválasztani a legjobbat, miért olyan nehéz ezt megérteni? Attól hogy valami kapott 8 oscar-t neked még nincs megtiltva hogy véleményed legyen(=leszarozd).

A témák tekintetében sem lehet mást tenni, mint elfogadni hogy ez egy ilyen díj. Lehet nézni Stallone-t meg Segal-t is ha az érdekel.

Ez is ilyen tipikus sg-s vihar a biliben problémakör...

The Protector
Nekem azzal van bajom,hogy év végén jönnek a tipikus oszkárra való filmek,nem az a baj h ezek jönnek hanem mindig ugyan az a téma nyer.

Buzik,háború,rabszolgák,elnyomott emberek,mélyszegénység stb..............

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
Azért lássuk be, nagyrészt megérdemeltek voltak a díjak. Még a Gravity fõképp technikai díjai, de megállhatott volna 3-nál, nem kellett volna 7-et kiosztani neki, azért volt még jó pár film ezen kívül is... Én úgy vettem észre, hogy ez az Oscar-díjátadó mindig felkap egy filmet, és azt agyondíjazza, más filmeket meg csak úgy elfelejt, hogy van....

IMYke2.0.0.0
Utána kellett nézzek, mert már ezer éve kiesett a buksimból, hogy miért is kapta az Oscar-ját.

2009, "The Blind Side". - "A film igaz történetet dolgoz fel, egy amerikai futball-játékos, Micheal Oher élettörténetén alapul"

Nem feltétlenül nekünk, európaiaknak szólt - az amerikai futball szeretete miatt.
Persze, az érzelmi szálak univerzálisak, a másság elfogadása, a feltétlen szeretet kialakulása stb.
Nem rossz film.

Sandra Bullocknak volt egyáltalán magasan mindenki fölé tornyosuló alakítása ?

zorrobomber
Én hiszek benne. Hiszem, hogy ami megnyeri az Oscar-t, az megnyeri az Oscar-t. Az már mindenki egyéni szoc. problémája, ha ennél többet lát bele a díjba.

Tyler1
Komolyan, hisz még valaki ebben a díjban? Jelent valamit, hogy DiCaprio megkapja vagy sem? Eleve röhej filmeket gyártottak megint erre az eseményre, de ahol a Django után egy évvel ismét ugyanaz a film lesz a legjobb, és ahol egy Gravity 7 Oscart kaphat, HETET, az mostanra szerintem csak egy nívótlan giccsrendezvény. Még szerencse, hogy Bullock nem kapta meg a második Oscarját a semmire, mert a legrosszabb alakítását már jutalmazták aranyszoborral...

IMYke2.0.0.0
Hogy túl sokat.

zorrobomber
Hanem?

IMYke2.0.0.0
Nem figyeltél... nem a tematikus Oscart vitattuk.

Seth
Amiért meg is kapta a legjobb vizuális effektekért járó Oscar-t. Nem pedig a legjobb film díjat.

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Egyetértünk - fõképp, hogy green boxos volt 99%-ban.

Kongy
A Gravitáció szerintem messze túl sok Oscart kapott...

IMYke2.0.0.0
Megkapja még.
Mondjuk, drukkolok, hogy ne posztumusz legyen...

precision
hát DiCaprio megint lemaradt... 😞

Bazinga!

IMYke2.0.0.0
<2012> - "Sadako 2 3D" - 5/10

Próbálkoztak, volt jump scare is, de szegényke eléggé gyengusra sikerült.
A kislány, és a fõszereplõ hölgyike azért szépen felhozta 3-asról a filmet.
Itt volt ugye a korábbi felügyelõ, a lányka is, ami a folytonosságot hivatott elõsegíteni.

Csak akkor ajánlom megtekintésre, ha már semmilyen elindítható DVD-d, BD-d, filmanyagod nincs.

A felügyelõ:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Akik most vitték a hátukon a filmet:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

vérpocok
The Haunting of Helena (2012)

Fogtündéres horror... és ezzel mindent el is mondtam róla. Semmi extra, tán annyi hogy a film mûfaján belül van némi újítás, vagyis itt a fogtündér nem egy mesebeli gonosz valami, hanem teljesen más az eredete. A története miatt kicsit többet adok rá mint amit az ilyen típusú filmekre szoktam, de tényleg semmi extra nem volt benne.

6/10

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Jakuza1
Ender's Game
6/10

CGI rendben, a tortenet majdnem jo. Tipikus ifjusagi U.S. movie.
Egyszer nezheto, talan meg a vegen gondolkozni is lehet a fajirtasrol es az emberiseg negativ ertekein es kb ennyi.
Egyszer nezos mozi, se tobb, se kevesebb.

Tyler1
A berni követ

Magyar politikai thriller, melynek egy 58-as berni követségi megszállás szolgál alapjául, a történet azonban titkosítás miatt részben fiktív. Azt kell mondjam magyar filmhez képest (bár csak tv film) elég jó, annak meg külön örülök, hogy ilyen mûfajban is tudunk, ha akarunk, nem kizárólag csak ostoba komédiákat tud szülni a hazai filmgyártás. Bár nem lesz a magyar filmmûvészet gyöngyszeme, de kevés pénzbõl sikerült elfogadható minõséget produkálni. Több ilyet a milliárdos támogatások és adópénzekbõl készült gyalázatos amerikai-magyar koprodukciók helyett, és lehet még remény a hazai filmiparban.

Sir Quno Jedi
This Is The End

Hááát jó trükkök, amúgy még érdekes is lenne a fõsztori, de amit összebaszakodnak Seth-ék, annak a fele se vicces (nyolcada se). Szal. hogy mitõl lett ez nyereséges, az számomra rejtély. Az egész egy nagy rakás üresjárat. Ezen Emma sem segít, meg az obszcén baromkodás sem. Pedig ennyi trükkel és ezekkel a színészekkel kifejezetten jó filmet is össze lehetett volna pakolni az apoklipszisrõl, még viccesre is, igen... Sajnos túlságosan elbaromkodták az egészet. Szokás szerint. Van akinek ez bejön, én is meg tudom nézni, de maradandó nyomot nem hagy. Aki olyat akar, az nézze meg a Dogmát...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

I.C.ram
és nulla történettel, rémunalmas vonalvezetéssel.
ForzaInter
Henry: Portrait of a Serial Killer

Jó film volt, de néhol sokaknak már túl brutális lehet. Michael Rooker jó választás volt a fõszerepre, viszont nagyon rövid film volt (80 perc) és utána olvasva a sztorinak (a film cselekménye megtörtént) ebbõl lehetett volna csinálni egy jobb filmet is. 7,5/10

Yo, Bitch!

Jakuza1
30 perc utan eleg is volt a filmbol, annyira nem jott be.

ForzaInter
American Hustle

Jó film, de közel sem annyira amennyire hájpolják, és a 10 Oscar erõs túlzás. Ezen kívül még 4 Oscar-ra jelölt filmet láttam sztem mind a 4 jobb volt, a színészi alakítások viszont elsõosztályúak. 7/10

Yo, Bitch!

stargatelost
Cloudy with a Chance of Meatballs 1-2

Na, itt egy ékes példa arra, hogyan kell folytatásfilmet csinálni, ami nem az ötletet adja el még egyszer, vagy nem beleerõltetik a sequelt a szereplõkbe/történetbe. Amellett, hogy a második rész ott veszi fel a fonalat másodpercre pontosan, ahol az elsõ abba maradt, a két film tele van intelligens poénokkal és running gagekkel (nyilván a gyerekes dolgok mellett), érdekes történettel, élvezetes karakterekkel.
Remek szórakozás felnõtt fejjel is.

7/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

genndy
Escape Plan
Szórakoztató, de nem jó film. A két öreg még mindig tartja magát, de a rengeteg logikai baki eléggé belerondított az összképbe (és mivel sok akció sem volt, nem volt ami elterelje róluk a figyelmet). Nosztalgiának jó volt, de az Expendables mindkét része határozottan jobban tetszett.
4/10

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Nem értem mit nem lehet ezen szeretni. Zseniális film. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

The Protector
Gyors véleményezés:

A remény rabjai:

Soha nem láttam,pótoltam a lemaradást.Nincs ezen mit ragozni,ez 10/10.Zseniális.

A kolónia:

Egyszer nézõs film.A feléig egész érdekes volt,utána átment ökörségbe,de ettõl függetlenül van egy kellemesen nyomasztó atmoszférája a filmnek.Tetszett az elfagyott világ,bár már 1000szer lehetett ilyet látni.
A film nincsen befejezve,nyitott befejezést kapott.Egy ilyen filmnél szar dolog.

Training DAy:

BEvallom soha nem hallottam a filmrõl.Azt hittem ez egy idei film.Sokszor fogalmazódott meg bennem,bazdmeg de jól tartja magát Mendez kisasszony és Denzel Washington.Csak késõbb jöttem rá arra,hogy ez nem egy új film mikor tesómnak mondtam milyen fasza filmet láttam.Denzel nem véletlenül kapott Oscart érte.Az a buzi folyton hülyére vett engem is a film alatt😊Nagyon tetszett,nagyon jó volt.

Most amit nézni fogok az a Pandorum nevû film,szintén semmit nem tudok róla.

Esetleg ajánlhatnátok jó scifi meg posztapokaliptikus vagy hasonló kevésbé ismert filmeket.
A posztapokaliptikus téma a kedvencem szóval ezekbõl eléggé sokat ismerek,enyhe fronton ide sorolnám ezt a kolónia filmet is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

IMYke2.0.0.0
Igen, láttam.
Sokan nem szeretik azt se - hogy is szokták jó magyarosan mondani róla: mind fuck -, ép többször is láttam (társaság és a film vetítéseim miatt).

Teljesen egyetértek. Kiváló film. A Memento-t már tuti láttad, de ha mégsem, akkor azt nagyon ajánlom. Nolan talán legjobb filmje.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R