Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
The imitation game

Nekem tetszett. Nem éreztem unalmasnak.
8/10

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

LasDen
Lehet, hogy Jilenhóól jól játszik, de ez a sztori nagyon vékony/gyenge....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tyler1
Gyllanhaal, Fuqua, és box fanoknak. Elég sok pozitív visszajelzés előzte meg a filmet, főleg J.G. miatt, úgyhogy számomra már csak miatta is az év egyik legjobban várt múvija lesz.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Aszondod beteg? Akkor ezt meg kell néznem! Köszi a filmért. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Jim Morrison
akkor azt, meg az adatokért mentek vissza... de a robot így is gyorsabban oda tudott volna menni, azt meg látták, hogy a 20centis vízben meg nem fekszik a krapek. Na mindegy, kis apróság..

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mert nem jeladót kerestek eredetileg, hanem a tudóst

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Jim Morrison
jó volt a robot, csak a vízbolygónál nem értem ha, tud olyan gyorsan haladni (mint kiderült) akkor miért az emberek kezdtél el keresni a jeladót meg ezeket csigatempóban? éveket spórolhattak volna vele...meg életet.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison
Interstellar
=
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Időhurokcsak látványosabb, és ők nem emelték ki annyira a sztori lényegét, nem ez volt a téma végig így mindenki elsiklott felette és mindenki érti 😄

zaki
szarkazmus volt benne 😛

tommygear
egy részt nem láttam, de nem éhezők viadala a film címe?
Devv
😊
LasDen
Interstellar

Jó volt. Eleinte voltak kétségeim a minőséggel kapcsolatban, de egész gyorsan helyre rázódott. Egészen fantasztikus képeket csináltak. A sztori sem volt rossz, szóval minden a helyén volt. A végén nincs panasz semmire...

7/10

Éhezők diadala: Lázadás (az ugye?) 1. rész

Uncsi volt. Az mentette meg, hogy faterral egész jól elbeszélgettünk miközben ment. Nem maradtunk le semmiről és nem is unatkoztunk nagyon

5/10 (de lenne az 4 is amúgy)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kmarha
Köszönöm. Ma már biztos nem alszom.

Tusk

Kevin Smithnek elgurult a gyógyszerre. Sejtettem, hogy őrült a fazon, de azt nem, hogy klinikai eset.
És a többi színész sem normális. Ilyen beleéléssel ezt eljátszani...
Ez a film egyszerre vígjáték, dráma, agyrohasztó, érdekfeszítő, beteg, gusztustalan, vállalhatatlan, érdekes.
Szerintem sem leírást, sem trailert nem szabad elolvasni előtte, mert úgy üt igazán ez a valami, ha meglepetésként hat.

Nem tudom hibáztatni azokat, akik kiakadtak/kiakadnak rajta.
Az biztos, hogy egy élmény volt.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.03.26. 23:04:38

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

IMYke2.0.0.0
Nekem például nem jön be a csaj.
Holott, én nem ijedek meg egy kis úszógumitól a nő*** derekán.

*** = értelemszerűen itt most általánosan
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.26. 19:23:45

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jakuza1
Szoszerint husi es az nem a szepsegere ertendo. 😊

n000rbi
Bizony, jó kis husi:

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

zaki
Jonak tunik, jobbnak, mint az uj Terminator, lol.
A kis dagadt csajszi a Little Miss SUnshinebol meg egesz jo bringa lett (persze a zombiva valas elottre ertem 😄) 😄

Utoljára szerkesztette: zaki, 2015.03.26. 12:28:01

Devv
Tusk
beteg (7)/10
Aberrált beteg állatok. Johnny Depp hatalmas volt!
n000rbi
Ráférne az öregre egy tisztességes film. Ez első blikkre igencsak ígéretesnek tűnik, drukkolok!

Kmarha
A leírás alapján elégé félve kattintottam rá. Swarczi lánya zombi fertőzött lesz.. úristen, mi ez már megint?
De a trailer, rettentően jól sikerült:

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

zaki
+1. Pont tegnap este neztem meg en is. Klisesen hangzik, de mar annyiszor lattunk hasonlo tortenetet, csak a reszletek voltak masok.
Amikor sodrodnak a nyilt tengeren, talan az volt a film legjobb resze. A vegen, mikor a japo szemetlada nacigeci osszeomlott, miutan felemelte Zamperini a deszkat orditva, na az volt a film melypontja nalam. A film vegen mikor voltak kis bejatszasok a papirol, az meghatobb volt, mint az egesz film egyuttveve
. Vegulis nem rossz film, de tenyleg extra, ami miatt emlekezetes lenne. 6/10, de valoszinuleg soha nem fogom ujranezni. Zamperininek attol meg riszpekt. AJ meg semmivel sem rosszabb rendezo, mint szineszno. Mivel szineszkedni kb nem tud, nekem total ellenszenves (a Changelingben jo volt, de a film Eastwood miatt lett fasza inkabb) 😄

extra sensory
Minden elismerésem Sammo Hung-nak... még ennyi évesen is milyen mozgékony és fürge. Sok fiatalt lepipál.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

CSOCSO
Unbroken - Rendíthetetlen
Felesegem mar kerdezte 1:20 korul, hogy mikor lesz vege. En majd elaludtam rajta.
legyen 5/10
Semmi egetrengeto sztori. Biztos vagyok, hogy ennel durvabb dolgok is megtortentek masik 100.000 katonaval csak ok nem voltak olimpikonok.hurra
IMYke2.0.0.0
<2014> - (imdb) - "Rise of the Legend" - 7/10
(2015.03.23)

Tetszett.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tikal
Persze hogy saját vélemény, mi más lenne.. engem csak érdekelt hogy éppen mi a rossz a Birdman-ben, ami a rendezést, képi világot illeti, mert ugye innen indult a beszélgetés, erről szól az általam linkelt videó.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LasDen
és ha mégpontosabbak akarunk lenni, akkor Kuroszava Akira. 😄 Mivel az anglo Hepburn-átírás sem hivatalos, így magyarosan szokták írni őket (Tokió, Kiotó, Nagaszaki és hasonlók)

CalebJoe
Mert ezek futottak mostanság és itt is téma volt, de hagyjuk inkább saját vélemény akart lenni ennyi.
Tikal
Mondjuk pont a Birdman-t nem értem minek hozod fel, mikor képileg az nagyon is rendben van, azért Emmanuel Lubezki se ma kezdte a szakmát...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CalebJoe
Rony94: olvass a sorok között

IMYke: jaj hát én ne tudnám<#smile> csak valahogy így égett belém a neve
Tikal
Úgy, hogy a film készítés az művészet, tehát minden filmkészítő egyben művész is, vagyis Nolan is az 😊
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.03.24. 12:58:08

IMYke2.0.0.0
Ha már a nevét említjük, akkor írjuk helyesen: Kurosawa Akira
Ugyanis a japánok ugyanúgy írják a nevüket, mint mi: vezetéknév elől és utónév végül.

Hogy lehet összekötni Nolan-t a művészettel? Nem értem.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

CalebJoe
Egyik hanem e legnagyobb hatású rendező, producer, író Akira Kurosawa, több művészet van az ő műveiben mint az összes mai overrated Nolan meg Birdman féle szarokban csak hát sajnos nem ebben a generációban élt és dolgozott ezért sokan még csak nem is hallottak róla, de a bölcsészkaron biztos ismerik.<#nezze><#ravasz1>
IMYke2.0.0.0
Yogos 😊

Jakuza1
Pontosabban "Yo"jimbo 😊

n000rbi
<#eljen>

Jeffjohnson
Ez nagyon jó!

IMYke2.0.0.0

Ja, én is inkább megvárom a szinkronos verziókat, mert kényelmesebb, és nekem sem ad annyi pluszt az eredeti hangsáv, hogy aztán a feliratot bogarásszam (főleg a pl. már említett akcióközpontú képregény adaptációknál - vagy a cselekmlényre figyelek, vagy a feliratot olvasom...).
CSAK MONDOM!

Amúgy, nekem sokkal jobban tetszett a Kapcsolat, mint eza zInterstellar.

Bokafix2
Backcountry (2014)

Újabb medvetámadásos thriller de lapos és unalmas, a végén van egy kis akció és ennyi. Ez némileg betudható annak hogy a történet teljes egészében true story dehát ezeknek ez a hátránya. A színészek is semmilyenek voltak. Az a kettő.

3/10

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Tikal
nem csak bölcsészeknek... <#ravasz1>

LasDen
Nem

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

IMYke2.0.0.0
Értem, tehát nem hiszed el.

LasDen
Nem

IMYke2.0.0.0
Hiszed vagy sem, nem negatív felhanggal írok ám 😊

Ebben a topikban nagyrészt mindenki kifejti így vagy úgy a véleményét egy adott filmről, rendezőről, színész(nő)ről, satubbi - na, egy ilyen véleményező topikban elővenni és firtatni a véleményezés jogát egy kissé paradoxon 😊

LasDen
nem szapulok senkit. Szóba került a dolog, így kifejtettem, hogy nem értem az ilyet. De részemről itt vége...

IMYke2.0.0.0
Pont annyira akarom bebeszélni neked, mint amennyire te leszarod - az a helyzet viszont, hogy nem hiteles, ha közben épp azért szapulod azokat, akik ezt-azt leszarozzák, amiért véleményt alkotnak, miközben felőled aztán alkothatnak véleményt...

LasDen
ne akard be beszélni, hogy én megmondom nektek, hogy mit csináljatok. Én NEM akarom megmondani nektek. Mondtam már kurva sokszor, hogy PONT LESZAROM. Csak elmondtam a véleményem.