Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Újabb medvetámadásos thriller de lapos és unalmas, a végén van egy kis akció és ennyi. Ez némileg betudható annak hogy a történet teljes egészében true story dehát ezeknek ez a hátránya. A színészek is semmilyenek voltak. Az a kettő.
3/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ebben a topikban nagyrészt mindenki kifejti így vagy úgy a véleményét egy adott filmről, rendezőről, színész(nő)ről, satubbi - na, egy ilyen véleményező topikban elővenni és firtatni a véleményezés jogát egy kissé paradoxon 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
*** = hú, wazz, hirtelen Yar Yar Binks jutott eszembe...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A többire viszont bárcsak ne emlékeznék még csak haloványan is... <#vigyor5>#vigyor5>
Direkt nem akartam a témába egy szót sem írni, mert már kibeszéltük. Várom a Star Trek 3-at és örülök neki hogy Leonard Nimoy utolsó szerepe Star Trek volt, kellemes lesz visszanézni mindig ezt a két részt amiben utolájra láthattuk akció közben Spockot. Szép búcsú és lezárás.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Nem igazán tudom miért nyérvákol mindenki minden kis szaron." - írod, majd rögvest utána: "Ha szar film szerinted akkor legyen szar."
Tehát, megengeded, hogy sírjon mindenki, de aztán jól lebxod őket érte. Döntsd el végre, hogy mit akarsz!
De mostanaban Willtol megszokhattuk, hogy nem igazan sikerul belenyulnia valami jobb fajta filmbe. De azert meg ez is jobb volt egy fokkal, mint a fiaval jatszott sci-fi borzalom.
Persze, Totti5 majd megvédi az újakat is, de nekem megvan a saját, külön bejáratú véleményem a lenseflare-orgazmusos új filmekről...
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.03.23. 18:45:37
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
AMúgy de. Azon a filmen az se segít sajnos...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.03.23. 18:00:05
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Teszem azt el kéne neki játszania egy vidám fickót egy vígjátékban akinek egyesben van az élete. Ő ezt szarul alakítaná. És erre te azzal jönnél hogy hát nem volt ez annyira rossz teljesítmény, mivelhogy a magánéletben nagyon rosszul megy sora, több barátját is elvesztette, meghalt a kislánya stb...
De ez hibás konklúzió, mert egy filmben a néző nem a szereplő magánéletére kíváncsi hanem arra a karakterre amit a vásznon eljátszik. És ha ez nem sikerül, övön aluli a rossz sorára hivatkozni. Mivel azért színész hogy a kamera előtt kikapcsoljon mindent és csak a szerepére koncentráljon. Ha ezt nem tudja megtenni akkor meg ne vállaljon filmet és megkíméli magát egy bukástól.
De szép bauxit, honnan van?
Az "i'm back" kántálás sem hiába van jelen a filmben. Szimbólum arra, hogy a sok szar után kezd talpra állni színészünk.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.23. 16:08:45
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A színészi játékhoz hozzájárul a személy eredeti hangja is. Hadd ne mondjam hogy ez leginkább a drámákban észrevehető. Én elhiszem hogy vannak igényes és minőségi magyar szinkronok (most a legutóbbi ami eszembe jut, az a Django Unchained-nek volt, az teljesen korrekt szinkron volt), de még azok sem adják meg azt a 100%-os élményt mint az eredeti hang.
Meglátom pl. hogy a koma már elkezdett beszélni, de a szinkron még sehol sincs, le van maradva mint a fizetés. Ez engem azonnal ki tud zökkenteni a hangulatból és onnastól már képtelen vagyok folytatni a filmet mert kínosan érzem magam miatta. Moziban is mikor látom egy filmnél hogy "magyar feliratos", a pulzusom azonnal felemelkedik 50-el és el is gondolkodom hogy elmenjek-e megnézni, míg ha a film csak szinkronosan van, akkor annak a bizonyos filmnek nagyon jónak kell lennie ahhoz hogy elmenjek rá.
Lehet rám mondani hogy szinkronellenes vagyok, nem nagyon tud érdekelni. Nekem ez az álláspontom.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"1993-ban kábítószer-túladagolásban elveszítette egyik legjobb barátját, River Phoenix-et. 1999 decemberében akkori barátnőjével, Jennifer Syme-mal közös kislányuk, Eva Archer Syme Reeves halva született, 2001-ben pedig Syme halálos autóbalesetet szenvedett. Reevesnek két húga van, Kim, aki leukémiában szenved, és Karina."
Én ezen információk tudatában kicsit pozitívabban tudtam értékelni a John Wick-et, mint itt egyesek.
Szerintem egy nagyon átlagos film volt,semmi meg lepetés-csavar.Mindent tud a néző hogy mi lesz. Willnek nagy az arca,ennyi
Inyje... hát ez úgy kellett mint etióp gyereknek a csoportos kajajegy. Remekbe vágott, szabott alkotás minden szempontból. Az ázsiai filmgyártás ezen film által is keresztbe-kasba taposta Hollywood-ot. Pazarul van megalkotva a XIX-dik századi Kína. Hatalmas város, embertömegek a kacskaringós utcákon, megannyi portékától roskadozó piacok, színes gömblámpák ezrei... nincs az a néző aki ne érezné magát Wong Fei Hung korában. És nincs az az érzésed mint más filmeknél hogy ugyanaz az 5-6 statiszta mászkál a kamera előtt.
Na és hogy az akció illetve technikai részre is rátérjünk: ez a film a Kingsman-t úgy hugyozza ki, mit Béla bácsi a fél órája megivott langyos söröcskét. Elképesztő brutál harci jelenetek vannak, sztem már az első fél órában több akciót kapunk mint a Kingsman teljes játékideje alatt, és mivel több mint 130 perc a film, még a karakterek jellemábrázolására is marad idő.
Annyira örültem annak is hogy tökéletesen sikerültek a beállítások, az akciót elkészítő koreográfusok tényleg nem a semmiért kapják a pénzüket, nem volt semmi kamera rángás, se kivehetetlen szuperközeli képek, hanem mindent látni lehetett, minden fontos momentum még a legapróbb részletek is mind a szemed előtt zajlanak. Egyszóval semmiről nem maradsz le, tökéletesen élvezhető minden harci jelenet pedig ezerrel pörögnek az események.
Ha most pl. a Taken akció közbeni idióta gyorsvágásaira gondolok csak egy újabb facepalm részemről Hollywood felé. Tanulhatnának ezektől a kis sárga fickóktól, mert nagyon értik a dolgukat.
9/10
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
9/10
Hát ez... ez... iszonyat jó volt. Egyértelműen a MUST SEE!! kategória.
Projektoron nézve valami iszonyat élvezetes volt!
Annak idején a Kapcsolat nem jött be. (lehet ma már tetszene)
Ez a film viszont nagyon jól össze volt rakva. Azt nem tudom, hogy a tudományos szöveg mennyire áll(ta)ja meg a helyét, de még ha kamu is volt legalább nem intézték el annyival, hogy Jodie Foster találkozott a halott apjával... 😊
A zene pedig egyszerűen fenomenális. Hans Zimmer most aztán tényleg óriásit alkotott. Egyértelmű, hogy a zene rengeteget ad a filmhez.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Utoljára szerkesztette: zaki, 2015.03.22. 20:45:04
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Martin esetében sem volt az angoloknak köze a felesége halálához, de már alapvetően rokonszenvezünk a karakterrel, hogy özvegyember, akinek egyedül kell nevelnie a gyerekeit. Wick esetében ez úgy jön le, hogy özvegyember, aki elvesztett a nővel mindent, ami fontos volt neki a világon. A kutya pedig nem csak egy kutya (kutyaimádóként nekem alapvetően sem az), hanem ebben az esetben a felesége iránti érzéseinek jelképe is. Emiatt az érzelmi többlet miatt még inkább hangsúlyos a kiskutya megölése, ami legitimálja azt, amit John Wick tenni fog. És még egyszer hangsúlyozom: akiken bosszút áll nem ártatlan emberek, mint sokkal nagyobb rohadék, mint ő maga.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.