Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kellemesen csalódtam,jó film volt. Röhögni is lehetett rajta,volt pár vicces jelenet.A színészek jól játszottak.
Christina Hendricks meg dögös csaj.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(2015.03.27)
A cunami után magához vett 10 éves kislány, és a befogadó idegen férfi (aki apukája lett) közti érdekes viszony. Felnőtt történet Hokkaidoban, valódi jégtáblákon is, később Tokióban.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jó kis hackerfilm. Chris Hemsworthnak kifejezetten jól állt hogy letette a kalapácsot és a köpenyt. Az akciók is tetszettek.
7/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
//S mielőtt jönne valaki, és mondatról mondatra leírná, hogy miről szól a 80-es De Niro film: tudom. Az a lényeg, hogy nekem azonnal az ugrott be a trailer alapján
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.27. 18:53:34
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nekem tetszett. Nem éreztem unalmasnak.
8/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
=
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó volt. Eleinte voltak kétségeim a minőséggel kapcsolatban, de egész gyorsan helyre rázódott. Egészen fantasztikus képeket csináltak. A sztori sem volt rossz, szóval minden a helyén volt. A végén nincs panasz semmire...
7/10
Éhezők diadala: Lázadás (az ugye?) 1. rész
Uncsi volt. Az mentette meg, hogy faterral egész jól elbeszélgettünk miközben ment. Nem maradtunk le semmiről és nem is unatkoztunk nagyon
5/10 (de lenne az 4 is amúgy)
Tusk
Kevin Smithnek elgurult a gyógyszerre. Sejtettem, hogy őrült a fazon, de azt nem, hogy klinikai eset.
És a többi színész sem normális. Ilyen beleéléssel ezt eljátszani...
Ez a film egyszerre vígjáték, dráma, agyrohasztó, érdekfeszítő, beteg, gusztustalan, vállalhatatlan, érdekes.
Szerintem sem leírást, sem trailert nem szabad elolvasni előtte, mert úgy üt igazán ez a valami, ha meglepetésként hat.
Nem tudom hibáztatni azokat, akik kiakadtak/kiakadnak rajta.
Az biztos, hogy egy élmény volt.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.03.26. 23:04:38
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Holott, én nem ijedek meg egy kis úszógumitól a nő*** derekán.
*** = értelemszerűen itt most általánosan
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.26. 19:23:45
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
A kis dagadt csajszi a Little Miss SUnshinebol meg egesz jo bringa lett (persze a zombiva valas elottre ertem 😄) 😄

Utoljára szerkesztette: zaki, 2015.03.26. 12:28:01
beteg (7)/10
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
De a trailer, rettentően jól sikerült:
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Felesegem mar kerdezte 1:20 korul, hogy mikor lesz vege. En majd elaludtam rajta.
legyen 5/10
Semmi egetrengeto sztori. Biztos vagyok, hogy ennel durvabb dolgok is megtortentek masik 100.000 katonaval csak ok nem voltak olimpikonok.hurra
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
IMYke: jaj hát én ne tudnám<#smile>#smile> csak valahogy így égett belém a neve
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.03.24. 12:58:08
Ugyanis a japánok ugyanúgy írják a nevüket, mint mi: vezetéknév elől és utónév végül.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
CSAK MONDOM!
Amúgy, nekem sokkal jobban tetszett a Kapcsolat, mint eza zInterstellar.