Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem jobban tetszett mint a Fury. A második világháború végén pár makacs német nem akarja megadni magát és gerillaharcot folytatnak egy fontos útvonal közelében. A céljuk megsemmisíteni minden arra haladó amerikai konvojt. Nagyobb hangsúly van a taktikázáson mint a nyílt harcon és ezt kiválóan hozza is a film.
De a sztori fő tanulsága hogy a faji előítélet és a rasszizmus még az olyan emberek nyerési esélyeit is komolyan csökkenti akik egy oldalon harcolnak és nyerésre állnak.
7/10
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Jó volt a moziban. Vicces és izgalmas is.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Láttuk már a sztorit de nem volt rossz. 8/10
CGI brutál látványos volt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Utoljára szerkesztette: zaki, 2015.03.29. 11:07:33
Hát ez annyira szar hogy már jó. <#idiota>#idiota> Mondjuk nem meglepő hogy Stephen Chow már 20 éve is ilyen dilis volt. És az is nyilvánvaló hogy egy szándékosan túlerőltetett Terminátor paródiáról van szó. Mindenesetre józanon senki se álljon neki megnézni.
6/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
(2015.03.28)
21 éves főszereplőnőnk (Aoi Yu fincsi fiatalon, 23 évesen, most 30) börtönből szabadulva saját útját kezdi járni - 1,000,000 yen megspórolásával elindul egy olyan helyre, ahol senki sem ismeri, és ha majd ott is összeszedte az 1 milliót, továbblép, és viszi magával a sajátmaga által varrt függönyét is...
Útkereső fiatalunk sorsa összefonódik az ideiglenes munkahelyein lévőkével, és ilyenkor lelép, mígnem... amikor az amerikai filmes klisé kezdett körvonalazódni, már fejben lepontoztam, de akkor jött az utolsó mondat, és széles vigyorral megkönnyebbültem.
Aoi Yu amúgy a Rurôni Kenshin filmekben a doktornő volt 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Per Aspera Ad Inferi.
Nem rossz, de nem sok újdonságot mutat a Taken filmekhez képest. Illetve néhány elemében a John Wickre is emlékezet (akikkel korábban jóban volt, most azok lesznek az ellenségei), és nem átalltak albán rosszfiúkat belerakni (Taken, ugye).
5.5/10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Tanulságos kis flm. Persze a főszereplő "enyhén" pszichopata, de mivel a többiek sem sokkal jobbak, így akár lehet is ő a pozitív főhős (not).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy az Interstellar nem egy nagy eresztés...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kellemesen csalódtam,jó film volt. Röhögni is lehetett rajta,volt pár vicces jelenet.A színészek jól játszottak.
Christina Hendricks meg dögös csaj.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(2015.03.27)
A cunami után magához vett 10 éves kislány, és a befogadó idegen férfi (aki apukája lett) közti érdekes viszony. Felnőtt történet Hokkaidoban, valódi jégtáblákon is, később Tokióban.
Jó kis hackerfilm. Chris Hemsworthnak kifejezetten jól állt hogy letette a kalapácsot és a köpenyt. Az akciók is tetszettek.
7/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
//S mielőtt jönne valaki, és mondatról mondatra leírná, hogy miről szól a 80-es De Niro film: tudom. Az a lényeg, hogy nekem azonnal az ugrott be a trailer alapján
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.27. 18:53:34
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nekem tetszett. Nem éreztem unalmasnak.
8/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
=
Jó volt. Eleinte voltak kétségeim a minőséggel kapcsolatban, de egész gyorsan helyre rázódott. Egészen fantasztikus képeket csináltak. A sztori sem volt rossz, szóval minden a helyén volt. A végén nincs panasz semmire...
7/10
Éhezők diadala: Lázadás (az ugye?) 1. rész
Uncsi volt. Az mentette meg, hogy faterral egész jól elbeszélgettünk miközben ment. Nem maradtunk le semmiről és nem is unatkoztunk nagyon
5/10 (de lenne az 4 is amúgy)
Tusk
Kevin Smithnek elgurult a gyógyszerre. Sejtettem, hogy őrült a fazon, de azt nem, hogy klinikai eset.
És a többi színész sem normális. Ilyen beleéléssel ezt eljátszani...
Ez a film egyszerre vígjáték, dráma, agyrohasztó, érdekfeszítő, beteg, gusztustalan, vállalhatatlan, érdekes.
Szerintem sem leírást, sem trailert nem szabad elolvasni előtte, mert úgy üt igazán ez a valami, ha meglepetésként hat.
Nem tudom hibáztatni azokat, akik kiakadtak/kiakadnak rajta.
Az biztos, hogy egy élmény volt.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.03.26. 23:04:38
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Holott, én nem ijedek meg egy kis úszógumitól a nő*** derekán.
*** = értelemszerűen itt most általánosan
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.26. 19:23:45
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
A kis dagadt csajszi a Little Miss SUnshinebol meg egesz jo bringa lett (persze a zombiva valas elottre ertem 😄) 😄

Utoljára szerkesztette: zaki, 2015.03.26. 12:28:01
beteg (7)/10
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
De a trailer, rettentően jól sikerült:
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Felesegem mar kerdezte 1:20 korul, hogy mikor lesz vege. En majd elaludtam rajta.
legyen 5/10
Semmi egetrengeto sztori. Biztos vagyok, hogy ennel durvabb dolgok is megtortentek masik 100.000 katonaval csak ok nem voltak olimpikonok.hurra
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''