106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
-
Ajánlom ezt olvasgasd, itt le vannak írva a Múmia meg a Skorpió királlyal kapcsolatos dolgok.
-
Lacc 88 #92164 Valaki meg tudná nekem mondani milyen kapcsolat van a Skorpiókirály részei között? Asszem 4 rész van eddig, de Rock csak az elsőben van benne. Sokan nem szeretik, de nekem az első rész a személyes nagy kedvenceim közé tartozik. Azt se nagyon értem, hogy a Múmiában lévő Skorpiókirály megegyezik-e a filmbélivel, vagy ne is vegyem egy kalap alá őket történet szerint? Tudom lényegtelen dolgok ezek, de mégis érdekelne :D -
Én is végignézem az összeset, szépen lassan, nem sietek.
Dr. No pedig jó Bond film volt szerintem.
Mondjuk én oda vagyok a régebbi filmekért, amikor még kevesebb trükkel operáltak a filmek.
Igen kissé kopottas lehet a film mai szemmel, de hát nem mai darab ugye, több mint 50 éves! :D
De a lényeg: Bond...James Bond -
Na pont ezert nem nezem meg a regi JB filmeket. A Goldeneye elott egyiket se lattam. -
IMDB pontozásom alapján az Inside Out, de szerintem én is ezt a The Martian popcorn mozit élveztem a legjobban. A Mad-Max toporog még a dobogón, de az inkább csak egy egyszerű de látványos adrenalin löket/hajsza film volt, kegyetlen szórakoztató de nem raknám év filmjének.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2016.01.26. 22:49:45 -
gombabácsi #92160 hát igyekszem. érdekes lenne egy topik olyan címmel hogy "a legrégebbi film ami tetszik" :)
mondjuk nekem pl a metropolis is tetszik, az még régebbi -
Nyiri #92159 Készülj fel hogy ha nem a kornak megfelelő szemmel nézed akkor jó ideig a sorozatban nagyon szar filmeket fogsz nézni :)
-
gombabácsi #92158 james bond: dr no (1962)
gondoltam megnézem elejétől fogva a jb filmeket. hát ez az első elég béna volt. hangulat meg a zene jó, de azon kívül elég nagy nudli az egész. -
ja látom, csak a YT on a 2016 zavart meg :D -
Ez is kint van már amúgy :D -
Odébb? Már kint van, csak nem volt időm megnézni, ezért kérdeztem látta-e valaki. Igaz még csak eredeti nyelven elérhető. Viszont ha bírod a scifit itt egy, ami tényleg kicsit odébb van, de még idén kerül bemutatásra, igaz idehaza nem tudom. Ilyen időutazós, mindfucknak néz ki. -
Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk - 1995
Akció
A kilencvenes években az akciófilmek az arany korukat élték. Ekkor jött a bad boys is, a kötelező zsáner elemekkel:
Dögös megmentésre alkalmas cicamica, igazi kőkemény badass zsaruk, faszányos gyors járgányok, egyszavas poénok. Ez egy jó film na :D -

-
The Sand (2015)
Ezt a filmet már a hordóba szorult 200 kilós néger miatt is érdemes megnézni... orbitális nagy trash, de valahogy mégis szórakoztató volt. A lényege hogy tengerparton vannak de nem szabad rálépni a homokra mert valami borzalmas csúnyaság van benne. :D
6/10 -
Valóban nem tetszett, minden más vélemény elfogadott, de ettől még kinevetem a véleményét :DD Leginkább azért, mert a filmről űvölt, hogy amatőr munka, béna színészek, zene, beállítások, beszélgetések... ( igen, még Hopkins is középszerű volt, szegény, sajnálom hogy elvállalta, vajon hogy nem látta, hogy egy egyfilmes rendezővel fog dolgozni... ) Persze enyhítő körülménynek vehetjük, hogy fórumtársunk be volt szivva, és bejöttek neki a béna sablonos vágások a képzelgésekről, de a 9 akkor is erős túlzás, annak ellenére is, hogy a sztoriban volt potenciál, lehetett volna egy jó film. Reméljük pár nap múlva kijózanodva majd átértékeli ő is... -
Az hogy neki nem tetszett a Solace, így bármilyen az övétől eltérő vélemény elfogadhatatlan, és banra való. -
Mivan?
-
nekem egyrészt nagyon jól hozta (majdnem) végig a 60as évek hangulatát, másrészt az tetszett, hogy kicsit komolytalan volt, a Kingsman: The Secret Service-hez hasonló.
nálam pont az utolsó üldözéses jelenetnél bicsaklott meg egy leheletnyit, amikor a modern verdába bepattant, addig tökéletes volt az illúzió...
-
nem, de egyszer nézhetőnek tűnik, köszi a tippet :D (tudom, még odébb van) -
Ezt látta valaki? Terminus a címe, valami idegenes scifi, spartacusos Ceasar gyerekkel az egyik főszerepben. -
Számomra végtelenül gyengén hatott. A motorcsónakos jelenetnél tudtam egyet mosolyogni. Meg az utsó üldözéses jelenet látványa tetszett. De ennyi. A színészekkel nem tudtam szimpatizálni, és őszintén arra sem nagyon emlékszek, hogy miről szólt a film.
Bár lehet azzal hibáztam, hogy Blöff(öt megközelítő) szintet reméltem. -
ezeket a szokásos címeket én nem is ismételném el, viszont ezen kívül ami most így hirtelen beugrik, the man from uncle. pár napja néztem, nem számítottam rá, hogy ennyire tetszeni fog, imádtam! -
Most meglepett, hogy ennyire hasonló filmeket emeltek ki. Nálam a legjobbak:
Kingsman, Ex Machina, Mad Max, Revenant.:) -
Assassination. -
mad max, avengers 2, star wars, the martian, ant-man, éhezők viadala - ezek mind jó filmek voltak, de a legjobb számomra a SW volt, ez egyértelmű. -
Mentol #92140 Az év végieket még nem láttam, de nekem a legjobban a Kingsman tetszett - lefoglalt. -
Nálam egyértelműen a Mad Max. Nem mondhatom azt, hogy minden téren, mert pl sztori szempontjából nem valami ütős, de itt nem is az volt a lényeg. Futottak még kategóriában a Star Wars, Aljas nyolcas (ha 2015-ösnek vesszük), Kémek hídja. -
Passz, kapásból van 6 amiket imádtam.
Star Wars
The Martian
Mad Max
Avengers: Age of Ultron
Inside Out
Ex Machina -
Mit tartotok a 2015-ös év filmjének?
Így első blikkre nálam a The Martian áll legelöl, mert meglepően jó volt és imádom az ilyen témájú filmeket, meg persze a Star Wars -
the last witch hunter.: 3/10
ZS kategória a film. Vin Diesel ebben a filmben is bebizonyította hogy szar színész -
-
Nekem meg pont az a gondom, hogy nem olyan jó a minősége mint a WoW-os trailereknek. Ennek ellenére biztosan megnézem, ahogy adják moziban. -
Creed - Apolló fia - 2015
Dráma
Meglepően jó film lett. Hozta a régi részek hangulatát.
Stallone megérdemelte a szobrocskát, jól játszott nagyon. Azt nem tudom, hogy ez most valami lezárás vagy egy új kezdet lesz e.
Mentőexpedíció - 2015
Scifi
Kellemes csalódás volt. Mostanában kicsit elegem lett az ilyen mentsük meg az embereket filmekből, ezért nehezen vettem rá magam a megnézésére. De simán megérte. -
Solace 9/10
Kicsit becsokizva néztem, szóval lehet ezért ütött nagyot, de valami eszméletlen jó volt. Annyira el tudtam vinni magam a látomásos jeleneteken és és több helyzettel is annyira sikerült azonosulni, átérezni a helyzetet, hogy hihetetlen. Plusz a gyilkossal is eskü egyet tudok érteni. Nagyon jó film!
Expanse S01E1-2
Tudom, ez nem sorozatos topik, de aki szereti a Sci-fi sorozatokat, annak ajánlani tudom. Van valami ebben a sorozatban, még nem tudom mi, de nagyon le tud kötni -
Epilepsziás rángatással? -
én is azt hittem valami délutáni sorozatot nézek, kb azok színvonalával volt egyenértékű a rendezés, zene, párpeszédek... -
Fantastic 4 (2015)
Annyira unatkoztam ma, hogy vegre raszantam magam. A boss fight szanalmas volt. Kb 3 lepesbol megoldottak az egeszet. Az egesz film felejtheto volt. jo szivvel 5/10 -
Aljas 8-as.
Fasza volt/10 -
Nekem ezzel csak az a bajom, hogy olyan, mint ha egy sima Wow átvezető animot látnék, nem egy mozifilmet. De ettől még lehet jó.