106839
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    "de fogalmam sincs, hogy ez a film mi volt..."

Visszaemlékezés egy életútra és annak elágazásaira és az "akár így is történhetett volna"-szerűségekre (nem véletlenül vannak kifejtve ezek a szálak), és tettekre. Ráadásul, egy olyan közegben, ahol már olyanokat nem csinálnak az emberek, mint amiket ő tett.
  • Selminar
    London has Fallen

Me IQ has fallen 3/10
  • cleric
    Valaki elmagyarázná kérem _érthetően_, hogy mi a jó eget néztem én 2 és fél óráig a Mr. Nobodyban?
    Azt olvastam ott, ahonnan letöltöttem, hogy a film feléig totál káosz, aztán helyére kerül minden és hű meg ha! Hát én becsülettel végignéztem az egészet, még a depis anya full gáz táncolós performanszát se tekertem el (pedig ahhoz már kedvem lett volna), de fogalmam sincs, hogy ez a film mi volt...
  • Kongy
    Johansson-nak van 2-3 sora a filmben :D
  • Totti5
    The Jungle Book

fantasztikus

A 3D 3D volt és nem belemegy az szemedbe debilségek. Ott ahol kellett ott volt és jó volt, egy másodpercig sem túllőve vagy hatásvadászkodva.

Látvány elképesztő, az összes állat megszólal annyira élethűek, a környezet detto.

Ami a lényeg hogy nem lett gyerekmese szint, de nem is lett a másik véglet. Képi világ ahol kell ott sötét, sejtelmes, máskor színes szagos. Mint ahogy szövegek és a poénok sincsenek túltolva és sehol semmi debilség. Igényes, szórakoztató de ahol kell ott gonosz.

Mindenkép meg kell néznem eredeti nyelven is ( Bill Murray, Scarlett Johansson stb... )

Még ilyen újrafeldolgozásokat kérek!
  • IMYke2.0.0.0
    Nálam 9/10-re jó volt.

"[2 óra 5 perc 40 mp-től: Pavane OP.50 (Gabriel Fauré) c. dal!!!]
    Fenomenális film volt. Nincs mese."
  • gombabácsi
    ez hihetetlen, pont ezt a filmet kerestem. régen láttam és nem emlékeztem a címére
  • IMYke2.0.0.0
    Mr. Nobody
  • LasDen #93415
    Mr. Nobody
  • repvez
    ez melyik filmből van összevágva?
  • cobol
    Triple 9.

Előzetes alapján kiképzés szerű filmet vártam,korrupt zsaruk stb.. Sajnos nagyon közepes lett a film.

5/10
  • tigeroo
    amerika kapitány 3

jó volt, felnőttek az ilyen komolyabb dolgokhoz is, jó felvezetés lesz a későbbiekhez. azért volt pár logikai buktató, amit feláldoztak a történetmesélés oltárán (pl. vasemberre ráesik pár autó és magatehetetlenné válik kiesve a harcból- sajnos már tudjuk, hogy a régi vaspáncéljai is miket bírtak ki)
  • gombabácsi
    10 cloverfield lane
    jó kis oldschool scifi. színészek közepesek, sokszor erőltetett, de azért nem rossz. a vége meg király :)

donnie darko
    ezt jó régen láttam, megnéztem újra. zavaros, béna sztori, de jó színészek, meg van hangulata, szóval egész jó.
  • Selminar
    Pride Prejudice & Zombies

Jól indult, második felében leült kicsit de még így is tetszett.
  • RatBaG #93409
  • CalebJoe
    Ecto-1 a legjobb akkor is.
  • IMYke2.0.0.0
    Holmi hulladékzenésassassintrailer helyett ezt nézzétek meg:

"Custom Car Creations: Brothers Build Incredible Replica Movie Cars
  • IMYke2.0.0.0
    Minden relatív.
    A kedvenc zenei stílusomban is mutatok neked tucatnyi hulladékot - a saját szubjektív megítélésem által szűrve, értelemszerűen.
    Itt találsz pár hulladékot. Pedig szeretem a trance-t.
  • Jim Morrison
    ezt úgy mondod, mintha fos zene csak abban a rétegben akadni :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (ez persze relatív)
  • IMYke2.0.0.0
    Hát azért a dubstep és társai stílusban akadnak...
  • Tikal #93403
    Azt hiszem ezt nem nekem kell megmondani, hanem azoknak akik ezzel foglalkoznak, mindenesetre azt meg tudom mondani, hogy ennél fosabb zenét nem lenne könnyű találni....

Nem tudom melyik az a két trailer, megnéztem most párat, de semmi érdekes...
  • CalebJoe
    Ezt nyomták volna alá elcsöppentem volna.:)

• Jim Morrison
    hát nem egy battlefield 1 trailer az biztos!
  • Tyler1
    Milyen zene illene alá? Ajánlom a Unity és a Syndicate trailereket, amikhez az Ubisoft pont ilyen beteg zenéket választott.
    Egyébként szerintem maga a trailer is borzasztóan gyenge.
  • Jim Morrison
    :v

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.05.12. 17:21:40
  • LasDen #93398
    tessék az előzetes jó zenével :D
  • Tikal #93397
    Ha valaki még nem látta az Assassin's Creed trailerét akkor ajánlom, hogy hang nélkül nézze meg és tegye be alá a kedvenc számát, jobban jár....

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem is emlékszem mikor láttam utoljára ilyen elbaszott egy zene választást trailer-hez, nem is akarom többet megnézni...megy neki a dislike

Legjobb comment a videó alatt: "I hope there's no glitches"
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.05.12. 16:56:43
  • Nyiri
    Egy szakmai körökben forgó ismerősöm mondta, hogy a Deadpool elején a kimerevített kép a főcím alatt az egy realtime engine. Azért ez meglepett... Lehet másoknak ez ismert volt, de én meglepődtem.
  • hiper KOCKA
  • IMYke2.0.0.0
  • HoldenC
  • HoldenC
    Sziasztok!

Tag vagyok egy FB csoportban, és egy nagyon nehéz feladvány a mai! Nézzetek be, hogy ki lehet a képen?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206253114627267&set=gm.475428869322438&type=3&theater
  • LasDen #93391
    A nagy dobás

Whaddafuck? Nekem néhol még így is túl magas volt a magyarázás, de azért többnyire felfogtam, hogy mit miért, mi miért. Az utolsó percek azért erősek voltak az elbocsátásokkal, hiába tudja az ember előre. VIszont nagyon jól, nagyon értelmesen lett bemutatva, hogy mi is történt és az átlag ember számára érthetően. Néha kicsit mintha egy dokumentum filmet néztem volna, bár nem bánnám ha ilyenek lennének.

7/10
  • vérpocok
    Általában bírom Rob Cohen filmjeit (my fault).

De ha jól emlékszek te 3-szor is elmentél megnézni a Furious 7-et mint ami számodra csillagos 10-es... stimm? Nézd vissza róla az értékeléseket. Van aki 3-asra értékelte itt. Te felhúztad, más lehúzta... pont mint most, csak az értékelő(k) és a film(ek) változtak.
  • Tikal #93389
    nálam mondjuk nem, de a rendező személye se nyűgözött le, szóval csak van abban az értékelésben valami :)
  • Bokafix2
    Lehet többeknek be kéne írni az aláírásába ami ik2-nak is bele van írva hogy "szigorúan magánvélemény"... nem láttam a filmet, de ha láttam volna se biztos hogy ugyanúgy értékelnék mint egy kritikus. A 9/10 meg az ő szubjektív magánvéleménye a filmről. Nálam is volt olyan hogy bedőltem egy magas imdb értékelésnek vagy filmes blognak és ez alapján néztem meg egy filmet de nem tetszett túlzottan. Vagy fordítva: egy alacsonyabb értékelésű bejött. De itt is annyi különböző értékelés van ugyanazokról a filmekről (pl. szuperhősfilmek) hogy éjt nappallá téve lehetne vitatkozni azon hogy most rossz-e a film vagy jó.
  • Riddick21
    Szó sincs erről. De azért azt el tudom képzelni, hogy blockbustereket, akciófilmeket, thrillereket legalább NAGYJÁBÓL el tudnak találni a kritikusok. Ha 13%-uk találta csak elfogadhatónak, az szinte kizárólag rosszat jelent, de még mindig lenne esély rá, hogy tévednek, viszont ilyen stáb mellett ez ki van zárva. Ez egy fos, látatlanban meg lehet mondani.

Illetve ha ez a - kolléga szerint - feszült thriller 9|10, akkor vajon menni nála a He7edik? (csak hogy műfajon belül maradjunk)
    Szóval érted, ugye? Vajon ki téved rohadt nagyot, így látatlanban? :)
  • Bokafix2
    Ezek szerint nálad a rotten százalékos értékelése dönt egy filmről, nem te... fasza.
  • Tikal #93385
    Remek színészek :D
  • Riddick21
    Mármint ez?