106840

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
már vártam mikor szúrja be ide is ezt a hülyeséget, még hogy remek film :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
szegény angry joe is megnézte...
-
nem erre gondoltam, de nem is számít
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.05.19. 00:36:28 -
gombabácsi #93462 jujha megint valaki ellent mert mondani a csordaszellem istennek? botrány!!! -
basszus, smiley helyett popcorn gifet kellett volna linkelnem :( -
here we go again... -
gombabácsi #93459 hát ha neked az számít hogy a tömeg hogy pontozza, akkor hajrá :)
sw7 9 körül áll, pedig egy bénább tévé sorozat egy rosszabb epizódjának szintje kb :)
és még sorolhatnánk -
Ultron kora meg 7,5 / 66, na most akkor mi is van?
-
Jajjdejó, el is hiszem, hogy remek film, rohanok is megnézni és koszi az ajánlást!
Utoljára szerkesztette: Blasta, 2016.05.19. 00:08:47 -
gombabácsi #93456 gods of egypt
hát ez teljesen jó volt. látványos, szórakoztató, és ami nekem a legfontosabb: ötletes. kb 50x annyi vizuális és egyéb ötlet volt benne mint egy szuperhősfilmben (na persze ez nem nagy teljesítmény, mivel a szuperhősfilmek szinte teljesen ötlettelenek)
a látvány se merült ki abban hogy robban minden, hanem tök látványosak voltak az épületek, helyszínek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a káosz démon marha jó volt, meg az ötlet hogy a "nagyfater" küzd ellene. "nagyfater" űrhajója is király volt, ahogy húzza maga után a napot, a sík föld felett :) -
Karantén 2: Terminál
Kifejezetten nézhető annak ellenére hogy a koncepció lerágott csont (zombis). 6/10 -
Itt a dal:
-
[2006] - (imdb) - "Minyeo-neun goerowo" (200 Pounds Beauty) - 7/10
(2016.05.17) (117 perc, dél-koreai)
Poszter: klikk
Nem minden embernek adatik meg - még ha szándéka, ereje is volna rá -, hogy a külseje, teste olyan legyen, ahogy azt a szíve szeretné. Testi és testkép hibák, súlyfelesleg, kisebbségi komplexus és ezer arcú más defektek nehezítik az ember életét egy olyan világban, ahol csak a tökéletesség és a szépség dominálhat.
Kang Hanna, a hősnőnk egy kövér, nem túl szép testű, viszont annál gyönyörűbb hangú ember. Másodállásként, édesapjának dolgozva, egy személyes telefonos lelki tanácsadó szolgálatot működtet. Hangjáért odavannak a férfiak.
Hanna, aki számos embernek ad tanácsot, saját életében nem látja meg az arany középutat. Miközben megadatott neki a lehetőség, hogy szinte nap mint nap a szeretett Férfi (a producer) közelében legyen, érzelmeinek nem tud hangot adni, és folyton csak őrlődik. A lánynak koncertről koncerte a színfalak mögött kell énekelnie, miközben a "sztár" Ammy, a színpadon allűrösködik.
Mikor Hanna véletlenül meghallja, hogy a Férfi minek is tartja őt, nekiszalad a világnak, meghalni indul... egy telefonhívás kizökkenti, és rábreszti, hogy van még egy lehetőség: a Dél-Koreát hírhedté tett plasztikai sebészet.
S ezt követően 360 fokos fordulatot vesz az élete...
//Kezdjük a legjobbal: a főszereplő egy nagyon tehetséges színésznő (Kim A-Joong) (idén 34 éves), és nem mellesleg bombanő (s igen, nyilvánvaló, hogy maszkírozva volt, mint annyi hasonló amerikai filmben). Igen, a "fordulatok" is amolyan amerikaiasak, hál' istennek nem annyira túljátszottak.
//A másik, hogy az a Joo Jin-Mo a Férfi, aki valami elképesztően jól játszott két évvel később (2008) Frozen Flowerben (2016.04.11, 9/10).
//A plasztikai sebészet ilyen-olyan szempontból kényes kérdésének boncolgatása volt annyira szemléletes, még ha felületes is, hogy ne legyen egy kézlegyintéssel elintézhető (már csak azért sem, ugye, mert az egész film erre épült) - az erkölcsi tanulságot a Hanna körül élők mutatott reakcióiból ki-ki levonhatja magának.
//Egy biztos: ez a világ a szépség körül forog. Teljesen lecsupaszítva: ha egy szép nő akar venni autót, okoz balesetet, őt akarják feljelenteni, vagy bármit elérni a környezete egészen másként reagál, mintha tenné ugyanezt (mondjuk úgy) csúnyán...
//Why South Korea is the plastic surgery capital of the world
//Kiegészítés: Joo Jin-Mo - és a filmjei.
//Ja és ezt a dalt sokkal jobban énekelte a koreai színésznő, mint az eredeti...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.18. 08:48:42 -
-
Ugyan ezt éreztem én is.
A fene se tudja, öreg vagyok én ezekhez a szuperhősös filmekhez, nekem egyik sem tetszett.
Ajánlották hogy nézzem meg 'Az Őrzők' c. kultuszművet mert az más, de a felénél kikapcsoltam, egy kínszenvedés volt.
Szóval nem én vagyok a célközönség ez most már biztos, több Marveles/DC filmet már tuti hogy nem fogok megnézni. -
[2009] - (imdb) - "Wedingdeureseu" (Wedding Dress) - 7/10
(2016.05.16) (110 perc, dél-koreai)
Go Eun (Song Yoon-A), esküvői ruhatervező és készítő, kislányát egyedül nevelő özvegy anyuka és nem mellesleg nagyon beteg.
Talpraesett, önálló gyermeke, So Ra (Kim Hyang Gi - most már 16 éves) nem könnyíti meg a dolgát, de édesanyjának határozott célja, hogy minden rendben legyen, és lesi lányának minden kívánságát. Az eltékozolt, és ki nem használt időt nem, de a gyermeke figyelmét sikerül visszaszereznie. Sőt, So Ra is teljesíteni kezdi édesanyja kívánságait.
Vicces-szívmelengető-és-nagyon-szomorú film.
A pontozás az érzelmeknek, és a két (kicsi és nagy) nő kémiájának szól elsősorban, mert - szerintem - egy ilyen nehéz sztorit nem illik kiemelkedő pontozással illetni, miszerint "szórakoztató" volt...
Ha ismered "Az élet nélkülem" című Sarah Polley filmet, akkor nagyjából sejtheted, mire számíthatsz. Ebben a filmben ugye nincs apuka... -
Az az Egy új remény volt -
A Birodalom Visszavág remake nem rég ment a mozikban
-
Point Break 2015
A feléig bírtam/10
Elmennek ezek már tényleg a picsába, sorrendben a SOKADIK eroltetett remake ami a KOZELÉBE sem ér az eredeti anyagnak, mind színészek, mind sztori terén. Ha annyira akartak extrémsport videokat forgatni, hát forgassanak azt, ne eroszakoljanak meg egy kult-státuszú akciófilmet.
Oldman, Robocop, most meg ez. A Birodalom Visszavág mikor jon???
-
Deadpool
Volt pár jó poén, az akciók jók voltak, az r-rated előnyéül szolgált, a Gina Carano fétisem is ki lett elégítve, de maga a deadpool karakter engem sokszor idegesített. Nem a film hibája, engem valahogy irritál, ha valaki megállás nélkül pofázik feleslegesen. Meg ez a "minden második jelenetben kiszólok a közönségnek, vagy kiparodizálok valamit" is sok volt nekem (tudom, ilyen a képregényben is, stb).
Viszont Reynoldsnak jár a gratuláció, hogy a semmiből összehozta ezt a filmet, és hatalmas sikere lett. -
Dot.Kill; Death Tube 1,2; Chatroom; Hack -
Lol, ebből egyik se olyan xD fülke, lol. Ő nem így gondolta a telefont, hanem hogy képernyőt nézünk végig a filmen (facebook, net, chat, stb...).
#93442: Mivel a The Dent írtad, láttad a legjobbat. Most nem otthon vagyok, de majd gondolkozok ilyeneken, asszem van még egy kettő. -
Mozdulatnal túsz
A fülke
Félelem.com -
spiderman2 #93442 Sziasztok
Segítségeteket kérném, mostanában rákattantam a különböző found footage filmekre.
Ezek között volt kettő, Unfriended (2014), és The Den (2013) címmel.
Tudtok hasonló filmekről, ahol a cselekmény nagyrészt számítógép, telefon stb... beszélgetéseken keresztül zajlik?
Nem gondolnám, hogy sok ilyen van, de hátha valaki tud segíteni :)
Előre is köszi -
Captain America: Civil War
Nem voltam elájulva tőle. Akik látták az előző részeket azoknak érdemes megnézni de amúgy semmi extra.
6/10 -
[2015] - (imdb) - "Chong fan 20 sui" (Miss Granny) - 6/10
(2016.05.15) (133 perc, kínai)
A kínai verzió...
Nem bírták ki, és odaszúrtak a kisebb országnak a botoxszal.
Szépen követték a koreait, a szereplőket is igyekeztek a lehető leghűebben másolni, itt-ott még meg is fejelték pár dologgal (jobb volt a bevezető a digitális trükkökkel, és a mahjong sem maradhatott ki).
Ami kellemes meglepetés volt: visszakacsintás az eredeti filmre és színésznőre a buszmegálló reklámban.
A dalok nem voltak jók, poénok alig voltak (az elején próbálkoztak, utána abbamaradt), a nagyi gondolatait egyáltalán nem hallottuk (ez hatalmas baklövés volt, elveszett az egésznek a sava-borsa) és - bár meg kell hagyni, a főszereplőnk csinosabb volt, mint az eredeti verzióban - a hősnőnk nem tudta hozni a "fiatal testben idős lélek" kombót. Énekelni viszont szintúgy tud.
Megmosolyogtató volt az is, hogy lepukkant helyről sugározták a műsort, és később még jobban lepukkant, olcsó helyen szólt a koncert (ráadásul, a helyi "tomboló" közönség úgy mulatott, vonatozott, és indián táncot járt, mintha ismerték volna a dalt - holott, vadonatúj szerzemény volt. Talán mindegy is volt nekik, csak feszüljenek a húrok, és szóljon valami hang is mellé).
Az eredeti jobban ütött.
//Ja, és az eredetiben és a kínaiban is jól nézett ki az asszisztensnő :)
//Yang Zishan amúgy már foglalt.
//S egy montázs a két filmről, röviden:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
tényleg nem volt rossz az előzetes. Először fanyalogtam, de gyorsan megfordult a dolog. Tényleg nem tűnik rossznak... -
Koppixer #93438 "Mi volt a végén a visszafelé menő idő?"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A film mint sci-fi eljátszik a gondolattal, hogy mi volna, ha a táguló univerzumunk egyszer elkezdene összehúzódni (Nagy Reccs), és ezzel együtt az entrópiaváltozás iránya is megfordulna, vagyis az egyre csak növekvő rendezetlenség helyett a rendezettség nőne.
Ez a folyamat egy eszköz a filmben, hogy a főhős elérje a célját. Életének sok sikertelen elágazása helyett visszatérhet a kezdetekhez. -
Apropó - most láttam meg a pendrive-on, majdnem el is felejtettem megmutatni, hogy az egyik szereplő mit is olvas a metrón :)
Kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hidd el, baromi jó a film :)
imdb-n nézd meg a trailert (angol feliratos) :)
A kínaiak 2015-ben megcsinálták a sajátjukat belőle. Sajnos, azt még nem tudtam beszerezni. Ha sikerül, akkor arról is írok.
Ráadásul, rossz az imdb link és a cím: (imdb) "Su-sang-han geu-nyeo"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.15. 17:35:37 -
jajj. Így elsőre borzalmasan hangzik ez a hirtelen 20 éves sztori. De lehet csak az ilyen hirtelen felnőtt/más korú filmek rossz tapasztalata miatt van.... -
[2014] - (imdb) "Su-sang-han geu-nyeo" (Miss Granny) - 8/10
(2016.05.15) (125 perc, dél-koreai)
Oh Mal-Soon egy 74 éves nagyi, aki egy napon szomorúan veszi tudomásul, hogy csak teher a családja nyakán - tanácsaival, modorával beteggé tette a menyét, közben unokáit és professzor fiát folyton pesztrálja.
Ahogy keserűen, elhagyatottan Szöul utcáit járja, rábukkan az Örök Ifjúság Fotóstúdióra. Úgy gondolja, hogy mikor halott testére találnak majd, annak a lehető legjobb formában kell lennie, hogy a családja méltó módon búcsúztathassa majd a szertartáson.
A fotós tanácsára szépen kisminkeli magát (fiatalon sosem tette), csinosan leül a székbe és a vaku villan.
A villanással egyúttal az élete is megváltozik: a Sors fintora/áldása, hogy a teste hirtelen 20 évessé válik.
S ez bizony fura, kínos és humoros fordulatokat hoz az életébe... mert mindeközben a jelleme mit sem változott.
Sim Eun-kyeong egyszerűen fenomenálisan hozta a fiatal testben idő lelket. Ha vigyorgás nélkül kibírod, akkor valami nem stimmel nálad :)
//39 perctől a zeneszámot (Raindrop) erősen ajánlom. Ráadásul, nem tátika, valóban a színésznő énekel (minden dalt).
//Sim Eun-kyeong:
Érdekesség, hogy a színésznő 2014-ben valóban kerek 20 éves volt (1994.05.31).
In the 2014 comedy Miss Granny, Shim played a woman in her 70s who miraculously finds herself back in her 20-year-old body. She said, "This film is quite close to my heart as it is the first film for me to star in not as a child actor, but as full-fledged actress."
With 8.65 million admissions, its box office success surpassed Sunny's, proving Shim's ability to carry a film. She also won Best Actress at the Chunsa Film Art Awards, the Baeksang Arts Awards, the Director's Cut Awards, and the Buil Film Awards.
Jim szerk: kicseréltem a linket és címet.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.05.15. 17:46:59 -
b*szki... 3 kommentel lejjebb írtad le hogy mások vagyunk.... -
Ezek a gusztustalan dolgok vs ne esznek közben sosem értettem.
Én lazán tudnék enni ha közben odaszarnának mellém vagy agyontrancsir belezős horror mellett is.
Szerintem ezzel nem vagyok egyedül. -
Bite (2016)
Ez rohadtul gusztustalan és nyálkás volt... egy fiatal hölgy rovarrá válását követhetjük nyomon... hasonlít a Légyhez, csak kicsit jobb a technika. Ugye ez értelemszerű, hisz A légy az nyolcvanas évek. (enni nem érdemes közbe)
6/10
-

-
lolmá. War Machinennek azok a coffok :DDD -
Mások vagyunk. Nekem az nem 3D-s film ahol nem jön ki az arcomba a cumo.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.15. 13:21:13 -
Nem az a 3D amikor van egy jelenet és ott direkt benyomják, hogy nagyon 3D legyen, ami 2Dben nézve is vicces mert az egész effekt, jelenet csak is a 3D pillanatnyi hatásra van készítve.... -
Na, így már jobb:
-
"nem belemegy az szemedbe debilségek" 
Szívből köszönöm ,megspóroltad a 3D-s mozijegyet.Okádék ez nem 3D akkor.