Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A cél egy alternatív univerzum létrehozása volt, és ez nyilvánvalóan sikerült is. Az Igazság Ligája gyakorlatilag rosszabb mint a terroristák, és durvább módszerekkel dolgoznak mint egy pszichopata (bár a jó oldalon).
Superman lényegében Zod fia, Batman meg vámpír... ötletes volt, kemény akciókkal, és ez a verziófrissítés is jót tett a franchise-nak még ha csak 2D-ben is.
Jöhet még ilyen a Warner boszorkánykonyhájából, a Csipsz-gyártók meg örülhetnek, mert iszonyatos mennyiséget be lehet falni a film alatt. 😄
8/10
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
De előfordult hogy egy magas pontozású film nem jött be túlzottan. Szóval úgy vagyok vele egy ideje hogy nem hagyom magam befolyásolni az imdb-s pontok által. Aztán vagy igazam lesz, vagy rábaszok. Most az utóbbi fordult elő, de mindegy ki lehet bírni. <#smile>#smile>
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Azaz, igaz történeten alapuló könyvből készült.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(2015.07.20)
Először is: senkit se riasszon el, hogy ázsiai és romantikus film! Valószínűleg, ha amerikaiak készítik, még több "fura" poén lett volna benne, de amúgy meg a történet univerzális.
Rendkívül szórakoztató film volt - az első percektől kezdve. Röviden: nem egy szokványos romantikus sztori, az egyszer biztos.
Hősünk egy nap szem- és fültanúja lesz egy - és amúgy az "ő típusa", de - fura lány ámokfutásának a metrón, mely során, úgy alakul, hogy az utazóközönség szemében ő lesz a lány pasija, tetteiért pedig neki kell vállalnia a felelősséget. S ettől a naptól kezdve a 25 éves, végzős egyetemista élete csupa felfordulás lesz.
A jó pillanatokban megszólaló narráció sokat emelt a humorfaktoron.
Érdekesség: már a folytatás utómunkálatai folynak, remélhetőleg még idén látható lesz.
//lemaradt link
//A "The Girl" - Ji-hyun Jun - 35 évesen is ultra dögös.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.07.21. 06:59:13
(2015.07.20)
Olyan régen láttam, hogy már nem is emlékeztem csak néhány momentumra, így majdnem teljesen új élmény volt.
Jó volt kicsit nosztalgiázni, elnézni a "dacos zsaru lenyom mindenkit", és a majdnem-végtelen táras lövöldözős, valódi pirotechnikás, zéró CGI-s törés-zúzást a 90-es évek stílusában.
A nosztalgia faktor komoly volt.
Néhány fiatal pszichopata srácnak az a hobbija hogy fiatal lányokra vadásznak baltával az erdőben. Adnak nekik 5 perc előnyt majd utánuk vetik magukat és kicsinálják őket. A következő jelöltjük viszont egy magasan képzett bérgyilok lányka, így a szopóálarcot bizony most nekik kell viselni.
És mivel a plot nem hangzik rosszul, már kattintottam is a filmre és megnéztem... de sajnos ezen még lett volna mit javítani... kissé amatőr lett a kivitelezés, pedig nem kezdődik rosszul a film. Mégis valahogy jobbra számítottam. Ugyan a rendezőt nem kezdtem le szidni a végén, de valami mégis hiányzott ebből a filmből. Nagyon egyszernézős, sőt kissé gyenge lett.
4,5/10
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
(2015.07.19)
Tetszett, és nem unatkoztam a 129 perc alatt - Hiroyuki Sanada jól nyomta, Rie Miyazawa meg gyönyörű volt (és 2015-ben sem más).
Történetünk egy családi okokból "visszavonult", és földműves, valamint a királyi gabona raktárbeli munkájából próbálja ellátni 2 leánygyermekét, és szenilis öreganyját - látszólag nehezen, mert még a saját tisztaságára is nehezen tud időt, pénzt és energiát fordítani .
Mindenki úgy véli, hogy egy dolgos asszony kéne csak, és Iguchi élete rendbe jönne... de vajon ki lenne önként szegény, egy szánalmas szamuráj oldalán?
Remek film volt.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Igen a lényeg a Felhőatlasz Vs Vaslady felállás volt + az hogy Leo úgysem kap Oscart akárhogy is igyekszik. 😊
(2015.07.18)
Az alapfelállás hasonlított az ausztrál "Véres hétvége" (Long Weekend (2008)) c. filmre - abban a karakterek és a páros jobban ki voltak dolgozva, erősebb volt köztük az érzelmi töltődés és kötődés. No, és a Természet...
Persze, ebben a műben is volt tunkolás és (meg)menekülés, csak másként. A 2008-as ausztrált ajánlom, ezt a filmet nem.
//Érdekes mód, ha az imdb-pontozásra ad az ember, fordítva lenne "reális".
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Mondjuk az én agyam a "legjobb maszk" a Felhőatlasz vs Diana -nál dobta le végleg az ékszíjat, ahol Felhőatlasz (minden szereplő 4-5 féle smikben) helyet a Diana nyert ahol Merly Streep et egy idős hölgyből egy másik idős hölgyé maszkírozták... 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
egy újabb fos a Wacho testvérektől, a kérdés már csak az, hogy miért kapnak ezek még mindig munkát?
4/10
Sajnos ugyanolyan gagyi mint az elso.Ha valaki betep hozza akkor lehet hogy elvezheto, de nem en vagyok a celkozonsege ennek sem.
Nem ertekelnem, tegye meg inkabb olyasvalaki akinek ez a tipusu humor fekszik.
<#hehe>#hehe>
-1/10
(ha még nem volt ZS utáni kategória, akkor ezzel a filmmel lett)
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szerintem ra gondolsz. Miss April 😊 Idezet "Néhány tanár azonban nem tudott kibékülni különleges, fátyolos hangjával"
pont a múlt héten volt a tvben a "nagyon nagy ő". minden alkalommal feltépi a sebeket. egy tök jó jack black-film, de magyarul egyszerűen nézhetetlen.
nem tudom ki lehetett az az agyhalott barom, aki szerint lang györgyi ideális választás a szinkronhoz. 200 kilós a filmben a csaj, akkor legyen az a valóságban is, höhö... vagy nem tudom mi járhatott a fejükben. nulla tehetséggel, monoton hangon feldörmögte a szöveget, és a végeredmény egy kritikán aluli szűk két órás "élmény"...
Per Aspera Ad Inferi.
a másik ilyen a tv2 TAP, amit a képernyőre kellett ragasztani, én emlékszem rá baszki, de senki más az ismerőseim közül...