Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak azért nem pontozom, mert nem láttam végig, mivel a felénél kb. bealudtam.
Viszont addig is egy ótvar fos volt, mint a többi része.
Olvashattunk itt nemrég olyan filmekről ahol egyetlen teremben vagy szobában történnek az események. Emeljük a tétet: legyen a helyszín egy fejreállt kocsi szűk utastere. Tény hogy az ilyen szűk helyeken játszódó filmek közül sem ez az első, viszont mindenképpen a legújabb.
A filmből kiderül miért nem szabad idegen stopposokat felvenni. Mondjuk nem lenne ez a gond olyan nagy ha lakott területen történne, de itt a hegyek és völgyek között ahol a szerpentines úton csak pár környékbeli muki száguldozik a rozzant dzsipjével, már elég komoly akadály felülemelkedni a helyzeten. Főleg ha a kutya se hall, akárhogy kiabálsz.
Kicsit elkezdtem rajta gondolkodni hogy hasonló esetben hány nap után szánnám rá magam a patkányhús evésre és a vizeletivásra... mint a főszereplő. Mert a Nap ugye süt, növekszik a kiszáradás veszélye, és a biológiai szükségleteket sem szuszpendálja a szervezet csak azért mert szarban vagy.
Na meg nem beszélve a helyzet okozta pszichés terrorról... délutánonként vidám őzgidák jelennek meg akik pofátlan nyugalommal nyeldeklik a moszatokban gazdag zuzmót, miközben te szenvedsz mint a kutya, és mielőtt annyit mondhatnál hogy "áá" máris elsasszéznak a levesbe.
Szóval nem volt ez annyira tré, bár többet is ki lehetett volna belőle hozni, azonos költségvetés mellett. A színészi játék tökfacsaró, szerencsére nem szerepelnek benne sokan. Nem nyújtották túl hosszúra a felvezetést sem, a táj meg nagyon ott van, úgyhogy egyszeri nézésre kifejezetten alkalmas.
6/10
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Circle: ebből is elég volt az első és utolsó 5 perc. Akkor már inkább Exam és The Man from Earth.
Néhány évente elő szoktam venni. Valamikor csak egy részt, van amikor mindet. Látvány, humoros, könnyed meg hát Jack Sparrow. Lehet szidni Deppet is, hogy azóta átment gagyiba, de itt működik. Haláli karakter, nélkül kategóriákkal szegényebb lenne a sorozat. Persze miatta éri meg leginkább megnézni újra a részeket. Mégha Bloom és Knightley nem érnek fel hozzá (bár az őkettősük is tud szórakoztató lenni), de Rush és Nighy feltud nőni Depp mellé. A mocskos világát is imádom minden túlzásával. Ahogy szinte minden ez is túl van játszva/színezve.
Mondjuk érdekes, hogy az sokkal önállóbb első rész után a másik kettő már jobban épít egymásra. Bár voltak utalások az első részben is. Mondjuk a 3. rész a közel 3 órájával azért erősen próbára tesz...
A 4. rész eléggé mellé ment, de annak is van itt-ott egy jó pillanata. Én várom az 5. részt, remélhetőleg jó lesz...
8/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.11.26. 20:04:27
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Sajnos, nem jó a sztori, és tényleg nagyon erőltetett az egész.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a No Escape felkeltette az érdeklődésemet. Eddig nem is halottam róla de a promó alapján nagyon ígéretes.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.11.26. 17:19:23
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Starring:
* Jesse Eisenberg
* Kristen Stewart
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
IMDB
Feszult drama/akcio egy atlagos kozulunk valo csaladrol, akik egyik percrol a masikra egy haboru (felkeles) kello kozepebe kerul, es ateli annak minden borzalmat.
Az, hogy a film foszereplojenek alakitoja ilyen szokatlan (Owen Wilson eddig inkabb csak vigjatekokban szerepelt) nagyban raerosit arra, hogy o bizony nagyon nem ide tartozik a csaladjaval, es minden meroben ellentetes az o moraljaval, ebben a szamara eletidegen szituacioban.
A film nagyszeruen tartja fennt a feszultseget es a figyelmet, hiszen egyaltalan nem biztos, hogy happy end lesz a vege... Foleg akkor fogod atelni a helyzetuket, ha neked is van csaladod. Te mit tennel...?
8/10 (7-et akartam adni, de mivel 1 nappal kesobb is porog kicsit rajta az agyam, kapott megegyet)
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
(2015.11.25) (97 perc, amerikai)
Úristen, mit műveltek ezzel a játék franchise-zal... úgyis mindenki meg fogja nézni, bármit is írok, gondolok erről a celluloid hulladékról, de:
* Hannaw Ware, mint "a kislány"***... 😞 Na meg az amit a filmben "előadott"...
* Zachary "Heroes" "fémember" Quinto - beszarás, mi a csöcsnek ő?! Ja, tudom, a Heroes miatt.
* Rupert Frienddel nem volt akkora baj
A történetről semmit, bunyók nagy része kamerarángatással, és vágással lezongorázva, a kisebb hányad elment.
//*** = wikipedia - 33 éves.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A végén egy csoport áll és nézik az "űrhajókat", ahova odasétál a főszereplőnk.
Valóban több helyszínen zajlottak az események, és ők a túlélők? Elég vegyes az összetétel, de látni lehet terhes nőket, gyerekeket.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Hogy ez mekkora kretén állatság volt. Ez a paródia olyan szar hogy már jó. 😄
Azért a nyitott ajtót berúgni nagyon kemény... 😄
7/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Valóban érdekes volt, végig fenntartotta az érdeklődésünket. A "színészek" játéka időnként megmosolyogtató volt, de összességében nem mondanám zavarónak.
Engem speciel nem lepett meg a vége.
Húgom a terhes nőt tippelte befutónak, én az első 4-5 halál után majdnem biztos voltam benne, hogy az a csávó lesz. Gyanúsan semleges volt (nem rasszista, nem színesbőrű, stb.), mégis az elejétől kezdve fontos mondatokat ejtett el.
Az utsó 10 embernél elkezdtem gyanakodni a néma faszira a passzivitása miatt. Aztán végül csak az első tipp volt a befutó.
Egyébként én személy szerint titkon a félkarúnak szurkoltam.
SPL 2 néztem mostanában (hong-kong-i filmeket imádom) csak valahogy a felénél tovább még nem jutottam pedig van benne Simon Yam meg Ong Bak srác is.
Meg hát Johnnie To apánk is rendezhetne valami újat, szeretem a filmjeit.
És Köszi a Pirate ajánlást is!
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
A végén látszik a filmnek amúgy a legjobban, hogy Miike film. Patakokban folyik a vér... 😄
1800-as évek közepe. A Sógunátus végnapjaiban járunk. 13-an akarják megakadályozni hogy egy pszichopata szamuráj trónra kerüljön. Ha ez megtörténne Japánra véres polgárháború várna. Monumentális csatajelenet a vége, látszik hogy ebbe a jelenetbe rengeteget beleöltek, hosszú és tele van akcióval, tán csak a Gyűrűk Urás meg Hobbitos jelenetek verik ezt látványban. Amilyen vehemenciával ezek harcolnak pikk-pakk rendet tennének a Közel-Keleten is. 13-an.
Mert ahhoz őrültnek kell lenni hogy valaki 13 kollégával egy több száz fős állig felfegyverzett kíséretre rátámadjon. Őrültnek és szamurájnak... viszont nincs más alternatíva: aki eltér a tisztesség és az egyenes jellem útjáról, annak meg kell halnia - ez a Bushido törvénye.
8/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
(2015.11.24) (130 perc, dél-koreai)
Vérbeli koreai, kosztümös akció komédia - Kalózok és császáriak között vérre menő hajsza egy nem hétköznapi és mit sem sejtő (kicsinyiét védelmező) bálna után, ami történetesen a bendőjében hordozza egy kínaiak adta "új ország" pecsétjét.
Rég nevettem annyit, mint amikor az egyik csoportban az egyik tengeri bolond megpróbálja elmesélni a többi szárazföldi bolondnak, hogy mi is a bálna, és voltaképp mekkora... 😊
Emellett még számos zűrös és poénos szituációba keverednek hőseink
Erősen ajánlott a kikapcsolódni vágyóknak.
//1392-ben Joseon megalapításra is került. WIKI
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
vannak hasonló filmek, pl a human race, ami még jobb is ennél (bár az horror eléggé, és kultgyanús számomra)
a grönholm módszer meg ezeknél is jobb, bár az meg nem scifi (de magyarul is fenn van a neten valahol)
meg volt még egy amiben egy szobában volt pár ember, asztalok is voltak, nem jut eszembe a címe, az is elég jó
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick