Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UUUU
Éhezők viadala final
Csak azért nem pontozom, mert nem láttam végig, mivel a felénél kb. bealudtam.
Viszont addig is egy ótvar fos volt, mint a többi része.

Curve 2015

Olvashattunk itt nemrég olyan filmekről ahol egyetlen teremben vagy szobában történnek az események. Emeljük a tétet: legyen a helyszín egy fejreállt kocsi szűk utastere. Tény hogy az ilyen szűk helyeken játszódó filmek közül sem ez az első, viszont mindenképpen a legújabb.
A filmből kiderül miért nem szabad idegen stopposokat felvenni. Mondjuk nem lenne ez a gond olyan nagy ha lakott területen történne, de itt a hegyek és völgyek között ahol a szerpentines úton csak pár környékbeli muki száguldozik a rozzant dzsipjével, már elég komoly akadály felülemelkedni a helyzeten. Főleg ha a kutya se hall, akárhogy kiabálsz.

Kicsit elkezdtem rajta gondolkodni hogy hasonló esetben hány nap után szánnám rá magam a patkányhús evésre és a vizeletivásra... mint a főszereplő. Mert a Nap ugye süt, növekszik a kiszáradás veszélye, és a biológiai szükségleteket sem szuszpendálja a szervezet csak azért mert szarban vagy.

Na meg nem beszélve a helyzet okozta pszichés terrorról... délutánonként vidám őzgidák jelennek meg akik pofátlan nyugalommal nyeldeklik a moszatokban gazdag zuzmót, miközben te szenvedsz mint a kutya, és mielőtt annyit mondhatnál hogy "áá" máris elsasszéznak a levesbe.

Szóval nem volt ez annyira tré, bár többet is ki lehetett volna belőle hozni, azonos költségvetés mellett. A színészi játék tökfacsaró, szerencsére nem szerepelnek benne sokan. Nem nyújtották túl hosszúra a felvezetést sem, a táj meg nagyon ott van, úgyhogy egyszeri nézésre kifejezetten alkalmas.

6/10

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Hollow: zsészar, végigtekertem.

Circle: ebből is elég volt az első és utolsó 5 perc. Akkor már inkább Exam és The Man from Earth.

Beszerezhető ez valahonnan? Mert moziban nincs szóval gondolom már BR-en van.
LasDen
A Karib-tenger kalózai trilógia

Néhány évente elő szoktam venni. Valamikor csak egy részt, van amikor mindet. Látvány, humoros, könnyed meg hát Jack Sparrow. Lehet szidni Deppet is, hogy azóta átment gagyiba, de itt működik. Haláli karakter, nélkül kategóriákkal szegényebb lenne a sorozat. Persze miatta éri meg leginkább megnézni újra a részeket. Mégha Bloom és Knightley nem érnek fel hozzá (bár az őkettősük is tud szórakoztató lenni), de Rush és Nighy feltud nőni Depp mellé. A mocskos világát is imádom minden túlzásával. Ahogy szinte minden ez is túl van játszva/színezve.
Mondjuk érdekes, hogy az sokkal önállóbb első rész után a másik kettő már jobban épít egymásra. Bár voltak utalások az első részben is. Mondjuk a 3. rész a közel 3 órájával azért erősen próbára tesz...
A 4. rész eléggé mellé ment, de annak is van itt-ott egy jó pillanata. Én várom az 5. részt, remélhetőleg jó lesz...

8/10

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mulli1986
Kössz fiúk, valamelyik nap beugrott ez a kép, ahogy hullik szét a hold, és nem tudtam, hogy melyik film. Persze kérdés beírása közben beugrott. Én se bírom annyira azt a filmet, meg láttam anno vagy 10szer és így most nincs kedvem hozzá 😄

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

IMYke2.0.0.0
Ez lesz az. - "The Time Machine" 2002

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
Az időgép (a legjobb rész a filmben, mikor elindul előre és meg-meg áll, a többi meh)
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.11.26. 20:04:27

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mulli1986
Melyik film az, amelyik a jövőben játszódik és az okozza a problémát, hogy a hold szét akar hullani, mert szétbányászták? Aztán ha jól emlékszem időt utaznak, mert zuhan bele a földbe a hold. Az időgép lenne az?

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

DantszEE
Gondolom, úgy ült le elé, mint én. "Jó lesz a sztori, vagyunk olyan érettek, hogy nem hátrálunk meg egy-két nem kedvelt színész miatt."
Sajnos, nem jó a sztori, és tényleg nagyon erőltetett az egész.

Nem film de pl a Ga-Rei Zero c. animációs sorozatban meglépték, hogy

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A már hetekkel ezelőtt bemutatott és mindenütt promózott "főszereplőket" mind egy szálig kinyírták az első rész végén és második résztől új, - most már az igazi - szereplőgárdával ment tovább a sztori...

Ez a No Escape felkeltette az érdeklődésemet. Eddig nem is halottam róla de a promó alapján nagyon ígéretes.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.11.26. 17:19:23
Jim Morrison
mozitörténelmi csavar lett volna az biztos 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
csak ha nem bírod őket, akkor minek megnézni? azt vártad, hogy talán mégsem ők lesznek a főszereplők?

IMYke2.0.0.0
A többieknek: https://en.wikipedia.org/wiki/American_Ultra

Starring:
* Jesse Eisenberg
* Kristen Stewart

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

cobol
American ultra. Nagyon szar és erőltetett film.A 2 legiritálobb színésszel. <#duhos2>

No Escape (2015)
IMDB

Feszult drama/akcio egy atlagos kozulunk valo csaladrol, akik egyik percrol a masikra egy haboru (felkeles) kello kozepebe kerul, es ateli annak minden borzalmat.
Az, hogy a film foszereplojenek alakitoja ilyen szokatlan (Owen Wilson eddig inkabb csak vigjatekokban szerepelt) nagyban raerosit arra, hogy o bizony nagyon nem ide tartozik a csaladjaval, es minden meroben ellentetes az o moraljaval, ebben a szamara eletidegen szituacioban.
A film nagyszeruen tartja fennt a feszultseget es a figyelmet, hiszen egyaltalan nem biztos, hogy happy end lesz a vege... Foleg akkor fogod atelni a helyzetuket, ha neked is van csaladod. Te mit tennel...?
Bar a film el tudja hitetni, hogy itt bizony a legrosszabb is megtortenhet, es nem lesz tabu; vegul gyavak, hogy megtegyek ezt az utolso lepest. A csodaval hataros menekules azert ront az eddig borzaszto realitas hangulatan.

8/10 (7-et akartam adni, de mivel 1 nappal kesobb is porog kicsit rajta az agyam, kapott megegyet)

cylonflatus
Ncoreon fönt van pl. Circle címmel keresd.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Csacsi
Én ezt a filmet nem találom. Tud valaki linket adni?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

IMYke2.0.0.0
<2015> - (imdb) - "Hitman: Agent 47" - 3/10
(2015.11.25) (97 perc, amerikai)

Úristen, mit műveltek ezzel a játék franchise-zal... úgyis mindenki meg fogja nézni, bármit is írok, gondolok erről a celluloid hulladékról, de:
* Hannaw Ware, mint "a kislány"***... 😞 Na meg az amit a filmben "előadott"...
* Zachary "Heroes" "fémember" Quinto - beszarás, mi a csöcsnek ő?! Ja, tudom, a Heroes miatt.
* Rupert Frienddel nem volt akkora baj .
A történetről semmit, bunyók nagy része kamerarángatással, és vágással lezongorázva, a kisebb hányad elment.

//*** = wikipedia - 33 éves.

Atisz
Jobb lett volna, ha egy nagy multinacionális cég keveri a lapokat, éppen mint az Exam esetében. Az UFO-s kártya kijátszása általában fantáziátlanságra utal.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

VinylToy
Csak egy kis elmélkedés:

A végén egy csoport áll és nézik az "űrhajókat", ahova odasétál a főszereplőnk.

Valóban több helyszínen zajlottak az események, és ők a túlélők? Elég vegyes az összetétel, de látni lehet terhes nőket, gyerekeket.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

UUUU
Tudjuk a seppuku is csak egy irás és nem az erkölcsből es a bushidóból fakad. Wait, mégsem...

Bokafix2
Haláli iramban (2015)

Hogy ez mekkora kretén állatság volt. Ez a paródia olyan szar hogy már jó. 😄

Azért a nyitott ajtót berúgni nagyon kemény... 😄

7/10

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

DantszEE
Meglestem én is a húgommal.
Valóban érdekes volt, végig fenntartotta az érdeklődésünket. A "színészek" játéka időnként megmosolyogtató volt, de összességében nem mondanám zavarónak.
Engem speciel nem lepett meg a vége.

Húgom a terhes nőt tippelte befutónak, én az első 4-5 halál után majdnem biztos voltam benne, hogy az a csávó lesz. Gyanúsan semleges volt (nem rasszista, nem színesbőrű, stb.), mégis az elejétől kezdve fontos mondatokat ejtett el.
Az utsó 10 embernél elkezdtem gyanakodni a néma faszira a passzivitása miatt. Aztán végül csak az első tipp volt a befutó.
Egyébként én személy szerint titkon a félkarúnak szurkoltam.

Én is 😊

SPL 2 néztem mostanában (hong-kong-i filmeket imádom) csak valahogy a felénél tovább még nem jutottam pedig van benne Simon Yam meg Ong Bak srác is.

Meg hát Johnnie To apánk is rendezhetne valami újat, szeretem a filmjeit.

cylonflatus
Egy kivételével mindet láttam 😊

IMYke2.0.0.0
Kíváncsi vagyok a véleményedre majd a koreai (Karib-tenger) filmmel kapcsolatban 😊

cylonflatus
Minden jöhet ami Wing Tsun 😊

Kalóz öbölről lejött nekem simán most delutan a Wing chun.
És Köszi a Pirate ajánlást is!

IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊

cylonflatus
Köszi! Azt hittem valami nagyon új, azért nincs fönt.

IMYke2.0.0.0
Innen:

cylonflatus
Ezt a filmet honnan szerezted? Ncore-on nem találtam.

LasDen
A bushido csak egy írás. És a korábbi korok romantizálták a szamurájokat. De a valóságban ugyanolyan emberek voltak, mint bárki más. Az egyik áruló, a másik gyáva, a harmadik meg lojális stb. Nem jobbak, nem rosszabbak...

Több száz évig fennmaradó uralmaknál az uccsó tizenpár év nyugodtan nevezhető a dinasztia "végnapjainak". Mások is használják ezt a kifejezést ilyen nagyságú intervallumokban.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

extra sensory
Talán mert jó néhányan nem követték azt az erkölcsi kódexet amit kötelességük lett volna. Főleg a lepukkant gazdátlan szamurájok, vagy az olyanok akiknek az uraik kenhetőek vagy korruptak voltak.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

LasDen
A sógunátus végnapjai mondjuk egy kicsit túlzás. 68 még odébb van 😄 Régen úgy gondoltam, hogy a szamurájok meg a bushido mennyivel jobbak, mint az európai nemesek voltak. De rá kellett jönni, hogy nincs semmi különbség 😄
A végén látszik a filmnek amúgy a legjobban, hogy Miike film. Patakokban folyik a vér... 😄

13 Bérgyilkos 2010

1800-as évek közepe. A Sógunátus végnapjaiban járunk. 13-an akarják megakadályozni hogy egy pszichopata szamuráj trónra kerüljön. Ha ez megtörténne Japánra véres polgárháború várna. Monumentális csatajelenet a vége, látszik hogy ebbe a jelenetbe rengeteget beleöltek, hosszú és tele van akcióval, tán csak a Gyűrűk Urás meg Hobbitos jelenetek verik ezt látványban. Amilyen vehemenciával ezek harcolnak pikk-pakk rendet tennének a Közel-Keleten is. 13-an.
Mert ahhoz őrültnek kell lenni hogy valaki 13 kollégával egy több száz fős állig felfegyverzett kíséretre rátámadjon. Őrültnek és szamurájnak... viszont nincs más alternatíva: aki eltér a tisztesség és az egyenes jellem útjáról, annak meg kell halnia - ez a Bushido törvénye.

8/10

stargatelost
The Subjects is mostanában jött ki, ez is egy szobában játszódó random emberes, itt pedig szuperképességeik lesznek egy szertől 😊 Nem volt rossz.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

VinylToy
Én is megnéztem, a végével nem vagyok elégedett. Annyira nekem nem tetszett, mint a lent említett Exam, de egyszer nézhető.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

IMYke2.0.0.0
<2014> - (imdb) - "Hae-jeok: Ba-da-ro gan san-jeok" (The Pirates) - 8/10
(2015.11.24) (130 perc, dél-koreai)

Vérbeli koreai, kosztümös akció komédia - Kalózok és császáriak között vérre menő hajsza egy nem hétköznapi és mit sem sejtő (kicsinyiét védelmező) bálna után, ami történetesen a bendőjében hordozza egy kínaiak adta "új ország" pecsétjét.
Rég nevettem annyit, mint amikor az egyik csoportban az egyik tengeri bolond megpróbálja elmesélni a többi szárazföldi bolondnak, hogy mi is a bálna, és voltaképp mekkora... 😊
Emellett még számos zűrös és poénos szituációba keverednek hőseink . Brutál jól van elegyítve a szükséges CGI, a gyönyörű látkép, a lassítások, a harcok és a humor.
Erősen ajánlott a kikapcsolódni vágyóknak.

//1392-ben Joseon megalapításra is került. WIKI

genndy
"13" is jó ilyen egyszobás-fogynakazemberek témában.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

LasDen

VinylToy

ez tényleg jó volt, bár a legvégét nem igazán értettem...
vannak hasonló filmek, pl a human race, ami még jobb is ennél (bár az horror eléggé, és kultgyanús számomra)
a grönholm módszer meg ezeknél is jobb, bár az meg nem scifi (de magyarul is fenn van a neten valahol)

meg volt még egy amiben egy szobában volt pár ember, asztalok is voltak, nem jut eszembe a címe, az is elég jó

tommygear
😄
ProGabe
Még pár high concept, low budget film, a jobbik fajtából

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

IMYke2.0.0.0
Meglepő módon: "Kör". (Circle)

extra sensory
szerintem ez Circle

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

davidka003
Mi az eredeti címe?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;