Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
the drop?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DantszEE
A Bronsonban azért eléggé maradandót alkotott.😊

morcosqtya
Batman sajna nagyon nem köt le.
Child 44 az az orosz gyerek-sorozatgyilkos igaz története alapján készült egyik film, nagyon ajánlott de még nem jött meg hozzá a kedvem meg lelkierőm, pedig állítólag jó.
Van egy másik is, X polgártárs vagy ilyesmi, ugyanez a téma.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

szabii98
TDKR(The Dark Knight Rises-én kedveltem Bane karakterét, bár talán nem olyan nehéz őt alakítani), Child 44, az Eredetben is jó volt a karaktere szerintem, bár nyilván ott nem ő volt a lényeg

I met God. She's black

morcosqtya
A Viharszigetben szerintem nagyon jó volt DiCaprio.

morcosqtya
Melyik filmben alakít jól?
(nem flame, komolyan érdekel, mert egyébként szimpatikus színész csak a Mad Maxben teljesen üres, súlytalan a karaktere)

Bokafix2
Az is legalább akkora vicc lenne ha a DiCapriót játszó színész se kapná meg, sőt ő se kapna soha. 😄

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

IMYke2.0.0.0
morcosqtya: össze is téptem volna a személyi igazolványomat, ha azért kapott volna 😊

cylonflatus: 😊))))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

cylonflatus
Valahol olvastam egy poént, hogy milyen vicces lenne, ha mondjuk 40 év múlva csinálnának egy életrajzi filmet DiCaprióról, a színészlegendáról, aki soha nem kapta meg az Oscart - majd a Leót játszó színész ezért az alakításért Oscart kapna... lol.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

cylonflatus
Azt hiszem már tavaly is hír volt, és csacsogtunk róla itt is, hogy készül egy ígéretes film, II.vh.-s bombázókkal a főszerepben. Pontosabban egy ilyen repülő erőd személyzetével a főszerepben. Nem emlékszem milyen címen fut(ott), mint ha egy trailer is lett volna kint. Azóta sem hallottam felőle. Valakinek esetleg rémlik valami -tudom, hogy nem mondtam sokat, de hátha. Nagyon bírom a repülős témát!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Jim Morrison
utolsó képen már amilyen arcot vág, már hozzávágtam volna 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

morcosqtya
A Mad Max-ért nem sűrűn...

IMYke2.0.0.0
Tom Hardy tuti fog kapni Uszkárt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison
első, 'itten nie' ről tudtam(és felismertem a titanicból! 😄) 😊
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.11.30. 16:48:52

IMYke2.0.0.0
Ez itten-é?

Me' én ürá gondútam: itten nie

Jim Morrison
Az 'A' gyerek akinek a szemöldöke sosem kap Oszkárt.

IMYke2.0.0.0
Az 'A' gyerek, aki sosem kap Oszkárt, pedig nem nyomja fullba a kretént?

Jim Morrison
képek a The Revenant ból
nem is tudtam, hogy az a gyerek is játszik benne.. .:S

yep, elírtam
morcosqtya
Már csak mert "legyen"-t írtál, gondolom "lengyel" akart lenni, csak nekem most az ugrott be hogy Vágó néz a kamerába és a játék címe
LEGYEN ÖN IS.. ZSIDÓ... 😄D

morcosqtya
Mármint "lengyel zsidók", nem?

Érdemes megnézni, szépen összefoglalja a legyen zsidók sorsát és eléggé realista módon van a téma megközelítve. Nekem nagy kedvencem.
morcosqtya
Sajnos még nem láttam. Feleségem nyávog azért a filmért..

Azt már a zongoristában is bizonyította... 😄
ReszegKoldus
Angol nem jó?

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

IMYke2.0.0.0
<2014> - (imdb) - "Poker Night" - 5/10
(2015.11.29) (106 perc, amerikai)

A helyi nyomozók szokása, hogy néha összeülnek, pókereznek, és egy újonc nyomozónak elmesélik múltbéli történeteiket, ügyeiket, az okítására.
Hősünk is részt vesz egy ilyenen, utána pedig szemtanúi leszünk, ahogy az élete gyökeres és véres fordulatot vesz.

Videoklipesre, néha retrósra, máskor idegesítő shaky camesre és Fűrészesre vették a figurát, és nagyon erőltették a "fordulatokat". A stílus kedvelőinek ajánlott.

Pirates (dél-koreai)

A humor egyes sajátosságaitól és a midi zenéktől eltekintve igen szórakoztató kaland-vígjáték volt!

8/10

extra sensory
ehhez még felirat sincs sajna

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

IMYke2.0.0.0
Alig várom*, hogy kiváló BD 1080 legyen belőle.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.11.29. 20:30:17

Fekete mise

Mostanában sokszor támadják Johnny Deep, hogy a színészi képességei gyengülni látszanak meg egy sima karakter színész. Ez a film tökéletesen mutatja, hogy egyik sem igaz. Nagyon játszotta a kemény maffia vezért,. Remélem a jövőben látni fogjuk még hasonló szerepekben.
Maga a film is nagyon jó volt, 1 percig sem éreztem, a rétestészta feelinget. Ha volt is azt is sikerült úgy betenni a filmbe, hogy az legyen, "ok ok de legyen már vége ennek jelenetnek".

Aki szereti a maffiás filmeket szerintem azok ezt is szerezni fogják.
Maze Runner The Scorch Trials : Egész jó volt ez a Last of Us mozifilm. A vége kicsit mondjuk bugyuta, az elő résztől eléggé elrugaszkodott szinte különálló filmek lehetnének, de ezeket leszamitva legyen erős 7/10
bakkerman
Hitman: Agent 47 (2015)

Az Olyphant-os első Hitman film után ezt már úgy ültem le megnézni,hogy nem érdekel a címe,és hogy "ez egy Hitman film",mert akkor tuti kinyomom 20 perc után. Szóval nem vártam többet egy B kategóriás akciófilmnél,de Rupert Friend,és az egyik kedvencem Zachary Quinto (Heroes) miatt muszáj voltam megnézni,és végülis nem csalódtam. Egész végig lekötötte a figyelmemet,tempós pörgős film,autós jelenetek,szuperlassítások stb...A sztori az ahogy várható volt bűngyenge,a színészek egy átlagosat hoznak,Hannah Ware pedig szép 😄 Egyszer nézős 6/10
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.11.29. 11:53:13

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

davidka003
Project Almanac

Időutazós, egyszer meglehet nézni de nem volt nagy szám. 6/10

Circle

Nem tudta fenntartani az érdeklődést, a vége se volt nagy szám. Nyugodtan kihagyható.
5/10

Time lapse

Na ez igen. Végig lekötött pedig nagyrészt egy házban játszódott.
Ez is időutazással kapcsolatos.
Nagyon ajánlom a téma iránt érdeklődőknek.
9/10

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ezt végignéztem rendesen: hong-kongi filmeket imádom, akciójelenetek első osztályúak, sztori elmegy egynek, nem panaszkodom.
Trailer

mégvadabbdisznó
És melyik része volt überfasza, az első vagy az utolsó 5 perc?

De szép bauxit, honnan van?

SPL 2 - végignézve, überfasza, 9 pont.

Jim Morrison
ugyanez a trailer angolul már kint van egy ideje

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

plas

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

plas
Good Kill
IMDb
Egy amerikai dronpilota eletet mutatja be a film. Hogyan birkozik meg a munkaval, csaladdal. Hogyan egyeztetheto ossze miutan kiiktat egy terrorcsoportot tobb ezer km tavolsagbol majd hazamegy a csaladhoz.
Nekem tetsztett.
8/10

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

morcosqtya
😊
Ez volt itt egyszer értékelve. Egy mondatban:
"Adrien Brody jól szenved. 8/10"

ehhez hasonló: http://www.imdb.com/title/tt1316622/
ez nekem nagyon bejött, 10/10-es
ezt a curve-t is beszerzem 😊

UUUU
Éhezők viadala final
Csak azért nem pontozom, mert nem láttam végig, mivel a felénél kb. bealudtam.
Viszont addig is egy ótvar fos volt, mint a többi része.

Curve 2015

Olvashattunk itt nemrég olyan filmekről ahol egyetlen teremben vagy szobában történnek az események. Emeljük a tétet: legyen a helyszín egy fejreállt kocsi szűk utastere. Tény hogy az ilyen szűk helyeken játszódó filmek közül sem ez az első, viszont mindenképpen a legújabb.
A filmből kiderül miért nem szabad idegen stopposokat felvenni. Mondjuk nem lenne ez a gond olyan nagy ha lakott területen történne, de itt a hegyek és völgyek között ahol a szerpentines úton csak pár környékbeli muki száguldozik a rozzant dzsipjével, már elég komoly akadály felülemelkedni a helyzeten. Főleg ha a kutya se hall, akárhogy kiabálsz.

Kicsit elkezdtem rajta gondolkodni hogy hasonló esetben hány nap után szánnám rá magam a patkányhús evésre és a vizeletivásra... mint a főszereplő. Mert a Nap ugye süt, növekszik a kiszáradás veszélye, és a biológiai szükségleteket sem szuszpendálja a szervezet csak azért mert szarban vagy.

Na meg nem beszélve a helyzet okozta pszichés terrorról... délutánonként vidám őzgidák jelennek meg akik pofátlan nyugalommal nyeldeklik a moszatokban gazdag zuzmót, miközben te szenvedsz mint a kutya, és mielőtt annyit mondhatnál hogy "áá" máris elsasszéznak a levesbe.

Szóval nem volt ez annyira tré, bár többet is ki lehetett volna belőle hozni, azonos költségvetés mellett. A színészi játék tökfacsaró, szerencsére nem szerepelnek benne sokan. Nem nyújtották túl hosszúra a felvezetést sem, a táj meg nagyon ott van, úgyhogy egyszeri nézésre kifejezetten alkalmas.

6/10

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Hollow: zsészar, végigtekertem.

Circle: ebből is elég volt az első és utolsó 5 perc. Akkor már inkább Exam és The Man from Earth.

Beszerezhető ez valahonnan? Mert moziban nincs szóval gondolom már BR-en van.
LasDen
A Karib-tenger kalózai trilógia

Néhány évente elő szoktam venni. Valamikor csak egy részt, van amikor mindet. Látvány, humoros, könnyed meg hát Jack Sparrow. Lehet szidni Deppet is, hogy azóta átment gagyiba, de itt működik. Haláli karakter, nélkül kategóriákkal szegényebb lenne a sorozat. Persze miatta éri meg leginkább megnézni újra a részeket. Mégha Bloom és Knightley nem érnek fel hozzá (bár az őkettősük is tud szórakoztató lenni), de Rush és Nighy feltud nőni Depp mellé. A mocskos világát is imádom minden túlzásával. Ahogy szinte minden ez is túl van játszva/színezve.
Mondjuk érdekes, hogy az sokkal önállóbb első rész után a másik kettő már jobban épít egymásra. Bár voltak utalások az első részben is. Mondjuk a 3. rész a közel 3 órájával azért erősen próbára tesz...
A 4. rész eléggé mellé ment, de annak is van itt-ott egy jó pillanata. Én várom az 5. részt, remélhetőleg jó lesz...

8/10

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mulli1986
Kössz fiúk, valamelyik nap beugrott ez a kép, ahogy hullik szét a hold, és nem tudtam, hogy melyik film. Persze kérdés beírása közben beugrott. Én se bírom annyira azt a filmet, meg láttam anno vagy 10szer és így most nincs kedvem hozzá 😄

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

IMYke2.0.0.0
Ez lesz az. - "The Time Machine" 2002