106852

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Seten #94400 de hogy miből... az rejtély
Miért, az éves bérjegyzékükről is volt szó a filmben? ;) -
Rossz anyák
Nekem tetszett. Az a tipikus amerikai vígjáték, amiben a házaspárnak 3 autója van, meg sok-sok pénze ránézésre, de hogy miből... az rejtély. Egyébként nem is ez a film lényege, csak úgy feltűnt.. :D Szóval a filmről: voltak benne jó poénok, nem azzal akar szórakoztatni, hogy beszarik, vagy HIV fertőzött valaki, szóval nem alpári ilyen téren, verbálisan már inkább, de szerintem abszolút belefért. Egyébként ezt fel kell hozni egy vígjátéknál manapság, hogy nem nagyon vannak benne kaki-pisi poénok, mert már ez is valami. Engem végig szórakoztatott, kikapcsoltam az agyam, és röhögtem a válogatott baromságokon. 7/10 -
Uj Tini Teknocok - Nem Bay rendezte o csak producer
Az elso utan nem sok jora szamitottam es kellemeset csalodtam. A teknocok gettoakcentusat levetkoztek, a szerepek a rajzfilmekbol felismerhetoek es mind Krank mind Rocksteady es Bebop vicces volt.
Feludito a kepregenyfilm tomegben /10 -
Ezt tegnap este néztem meg.: "The Sea of Trees"
- Matthew McConaughey
- Ken Watanabe
- Naomi Watts
Ajánlom megtekintésre. -
Bizalom
Általában a filmek az elején vizuálisan és verbálisan is megalapozzák a karakterek stílusát, hogy érthetőek legyenek a motivációk, stb. Itt meg teljesen ellentétes dolgokat mutattak és történtek. Az első 5 percben azt látjuk, hogy Frodo laza, leszarom stílusban nyomja a melót, míg Cage egy rendes, rendszerető, szabálykövető rendőrnek tűnik. Erre a következő pillanatban "- Nézd, ennek a dílernek sok pénze van. Raboljuk ki! - Oké!". Én mag csak néztem meg üvöltöztem a filmmel, hogy most akkor mi van. Annyira random volt az egész. De amilyen szarul kezdődött, annyira korrekt lett a közepére. Aztán a végére teljesen felesleges konfliktussal elbaszták az egészet. Érződött az erőlködés rajta, mert annyira flottul ment minden, hogy kellett valami baromság a végére.
6/10
Keanu - Macskaland
Nem vagyok Key & Peele rajongó, vannak jó sketcheik, de ez a film eléggé mellényúlás volt.
4/10
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.09.02. 17:08:20 -
Na ja, a konfliktus valahogy nem is volt konfliktus igazából, elég izzadságszagú lett így az egész :) -
hapi #94394 Amerika kapitány: Polgár háború
Tetszettek az 1v1 küzdelmek, jó volt hogy nem csak zúztak hanem "ötletesen" próbálták használni a képességeket.
Értékelni sajnos nem tudom, mert ez az izzadságszagú katyvasz, hogy miért is ugranak egymásnak ez teljesen eltorzította a filmet.
Ráadásul soha nem fogom sem megérteni sem megbocsájtani, hogy vasember karakterét így kiherélték. -
Egyik szereplő 3D scan testére gondoltam...
Súgok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tivadar Andrea
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.01. 13:48:50 -
A Digic is besegített a filmbe, szóval van ott magyar még egypár :) -
S a 3D Scan személyek közt (stáblista) észrevetted a magyar hölgyet? :) -
Én is így éreztem a film után. Az első része nagyon jó volt, a másodikra meg elfogyott a jó ötlet. -
Valami követ (It Follows 2014)
A film eleje valami elképesztően hatásos. A libabőr futkosott a hátamon szinte végig az első hármonegyed órában. Nagyon erős jelenetek váltották egymást, mondom, ha ez így megy végig, akkor ma este nem alszom... Na aztán jött a film második fele. Átment valami logikátlan zagyvaságba, vagy csak én vesztettem el a fonalat... bár szerintem inkább az előbbi. A hangulat is leült eléggé, meg amúgy a főszereplő csajért sem tudtam aggódni, hisz egy egyszerű r.banc, aki a film másfél órája alatt 3 pasival fekszik le egyébként. Meg úgy általában a többi karakter is csak van, de minek... Az első kb 45 perc viszont eléggé befosatott, ez javít azért az összképen, mert ritka az olyan horror, aminél szabályosan futkos a hideg a hátamon, és NEM a jumpscare-ek miatt, és ez ennek a filmnek a nagy előnye. Csak azt a maradékot tudnám feledni... 7/10 -
Azér jó látni, hogy a nézői visszajelzések pozitívak a legtöbb esetben. Valamelyik nap én is sort kerítek rá. Nekem anno a FFVII: Advent Children is bejött, pedig a játékkal nem volt lehetőségem játszani. Erre meglepődtem mikor az elmúlt 1-2 hónapban megtudtam, hogy azt is lehúzta a többség :D -
hvitya #94387 Kingsglaive: Final Fantasy XV
Meglepően jóra sikerült, a metacritices érték amin jelenleg áll abszolút nem mérvadó. Én simán adok rá egy 8.5/10-et. A történet semmi eget rengető azonban sikerült megalapoznia egy jó sztorit, kiváncsi vagyok, hogy folytatódik a sztori a játékban az animáció pedig néhol elképesztően részletesre sikerült ezen a téren tényleg nem lehet panasz. Amit egy Final Fantasy filmtől el lehet várni azt a szintet simán hozta. -
Hangot még mindig nem tudnak vágni a youtubra, és a compressort sem ismerik...:8 -
-
Az IBM Watson szuperszámítógépe csinált egy előzetest a most mozikba kerülő Morgan c. filmhez. Amit egyébként Luke Scott, Tony fia, rendezett. És elég fasza lett ez az előzetes. Többet is csinálhatna :DD
-
The Stanford Prison Experiment (2015)
Ezt a kísérletet több film is feldolgozta már, amiket láttam is. Az elsőnek a címére nem emlékszem, még a fősulin egy pszichológia órán tudtam megnézni. Talán német film volt, és elég B kategóriás. A másik a Forest Whitaker-es "The Experiment", ami szintén nem volt kiemelkedő alkotás (5/10), mert elég hollywoodira sikerült véleményem szerint. Viszont itt van ez a 2015-ös változat, ami ismert színészeket nem vonultatott fel (bár akadtak benne sorozatokból ismerősek arcok), mégis életszerűbben hatott. Noha engem még így sem tudott meggyőzni (talán nem filmben, hanem minisorozatban kéne egyszer vászonra vinni - jobban kibontva), de az alkalomadtán bevágott beszédes párbeszédek nagyon ott voltak. Olykor olyan kérdéseket tettek fel, amire a nézőnek kellett magában válaszolnia, és igen. Nagy igazságok voltak benne.
Ha a 3 filmet összevetem, akkor elsőként biztosan ezt a változatot ajánlanám megnézésre, pláne, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a vége nem megy át baromságba. Szimplán lezárják, mint egy IRL megtörtént kísérletet.
6/10 -
xido #94382 Hangulata miatt pótold be a Jason Scott Lee változatot,ha nem láttad volna még...kb 20 éves,de nagyon kellemes a mai napig -
Triple 9
7/10
Eleg egyedi krimi. Nem megszokott elemekkel.
Boven a nezheto kategoria. -
A dzsungel könyve
Favreau a séf után újabb jó rendezéssel állt elő. Nagyon szép lett a film, ezzel nem lehet vitatkozni. Maugli is teljesen jó volt a szerepben. Tetszett, hogy a dzsungelben kvázi mindenki ismert mindenkit. Ismerték Lajcsit, Balu ismerte Bagirát és hasonlók. Az egész így valahogy hangulatosabb volt. Az oroszlánkirály eastereggen jót mosolyogtam. Jó kis film volt. És Maugli persze maradt a dzsungelben, mert folytatás... :D
7/10 -
nekem ez
-
az én kedvencem a fotózás :)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.08.30. 21:07:22 -
RIP Gene Wilder
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyelőre webrip van. Három-négycsigabájt. -
Prof William #94374 Már kijött? A mai felhozatalt ismerve ha csak hozza a "sima Scifi-Fantasy" szintet az már pont jó lesz. :) -
Kingsglaive Final Fantasy XV (2016)
Minden tiszteletem a Puppet-os és a Digic-es srácoknak szép munkát végeztek, de sajnos a látványtól még nem lett több egy sima fantasy scifis akció filmnél, nálam a három FF film közül továbbra is az Advent Children a kedvenc.
7/10 a látvány miatt
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.08.30. 18:26:44 -
spiderman2 #94372 Ezez,köszi :-) -
az -
ez?
-
spiderman2 #94369 Sziasztok.
Keresek egy filmet,ami nagyon hasonlít egy,a ma a moziban látott filmelőzeteshez ( Nerve - Idegpálya)
Abban a filmben,egy férfi kap telefonon keresztül feladatokat,amiket ha teljesít pénzt kap. Az első,hogy öljön meg egy legyet, és egyre durvábbak a feladatok.
Valaki esetleg tudja a címét?
Előre is köszi a segítséget. -
Én is néztem akkoriban.
Akkortájt lett a kedvenc állatom a patkány. ; ) -
A Brókerarcok, igen azt láttam már korábban :) -
kutyakiki81 #94366 Mechanic : Resurrection
Tuti láttam az első részt, de semmire nem emlékeztem belőle.
Ez egy közepestől kicsivel jobb akciófilm. Elég nagy az üresjárat az első felében, de a második etap kellemesen pörgős. A verekedések rendben vannak, de a robbanások Asylum szintet ütnek csak meg. Tommy Lee Jones-nak nagyob szerep járt volna, Jessica Alba meg mutathatott volna többet is magából :)
6/10 -
xido #94365 TMNT 1-2
Mivel épp kijött a 2.rész,egyben pótoltam is az elsőt..Hááát..az olyan volt amilyen..de a folytatás sokkal jobb,közelebb állt ahhoz az élményhez,amit pisisként a Skyon néztem a 80as évek közepén :) -
xido #94364 vin diesel egyik korai filmje is jó a témához kapcsolódóan -
Tőzsdecápák 1-2
Randizgatok mostanában a tőzsdével, gondoltam kikapcsolódásként beiktatok valami témához illőt. Az első rész teljesen korrekt volt, sztorijában, rendezésben, színészi játékban (Charlie Sheenben ekkor még mekkora potenciál volt), bár Gekko karaktere mögött semmi Oscar díjas teljesítmény nem volt. A második rész sem nevezhető rossznak, az alapsztori jó lenne, még Shia LeBouf sem lógott ki, de rengeteg a felesleg a filmben, a romantikus szál szintén súlytalan, pedig jelentős részt adtak neki a játékidőből, a rendezés meg sokszor idegesítő volt, a befejezés 2 forintos hülyeség lett. Eli Wallachot viszont jó volt még utoljára látni. A folytatás eléggé egyszernézősre sikerült, Oliver Stone pedig már rég letért arról az ösvényről, ami naggyá tette. -
xido #94362 CA3:civil war
nem tudok pontszámokban értékelni,de messze nem volt olyan rossz,mint lehúzták sok helyen...hogy sok az üresjárat,kevés akció..dögunalom.....havi megjelenésű képregényként bőven belefér ilyen lassú drámai töltelék is..heti tévésorozatba még inkább..moziban nehéz tolerálni,hiszen 2 évente jön egy rész és akkor az ember nem drámázni ül be egy képregény filmre..ettől eltekintve nekem bejött,felszínesen,de jól ki lettek építve a motivációk (képregényt nem olvastam,így spoilereket se tudtam előre a történetben)...jól megcsinálták a sokszálú marvel filmekkel az odavissza utalásokat,csak győzzön rá az ember emlékezni is... -
kutyakiki81 #94361 Sausage party
EZ durván beteg volt... Szerencsére nem csak a kolbászok és egyéb élelmiszerek szólalnak meg, hanem a wc papír, az óvszer, meg sok más is :D
Népcsoportok, szexuális beállítottság, vallás, mindenki kapja a fikát. A szexjelenet a film csúcspontja, ott könnyesre röhögtem magam.
7/10 -
hol láttad?