106887

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Tegnap megnáztem a Final Destination 2-t!
Nem volt rossz, a téma szinte kimeríthetetlen, a blőd, de brutális halálesetek bemutatása nagyon fasza, de mégis jobb volt az előző!
Mind történetileg, mind izgalmakban! Abban megismételhetetlen jelenetek voltak (Az elektromos vezeték kiszámíthatatlan mozgása, a csajt hirtelen elgázoló busz stb) és ezt nem tudták űberelni!
Minden esetre az egyik legnézhetőbb "klisé-thriller" mostanság. Horronak azért nem horror....
Mondjuk a fogorvosos résznél eltakartam a szemem. Azt az idegeim nem bírták. Rengeteget járok fogorvoshoz sajna, és a fájdalmak minden szintjéhez volt már szerencsém, szal ezért... :-DDDD -
Ezért válogatom azokat, akikkel beszélgetek. -
kicsit csöpögős :PPP -

Jo a story? Csavaros? -
Madmaxx #3308 most láttam: Jill Kelly's Hawaii!
elég jó volt :)) -
De annak a beszélgetésnek nem sok értelme van, ahol mindenki ugyanazt mondja.... -
Az ilyesmi engem nem szokott zavarni.
Légy te is éjszakai bagoly. -
A Soprano-kat szokta valaki nézni? Szerintem jo kis sorozat:) Csak baszott későre tették, köcsög RTL Klub
-
Igen, ez megy nálam is, de a fear.com-nál nem csak ez az elalvós tényező...:-DDDDD -
Ramza #3303 Mondjuk én rendszert szoktam csinálni a filmek alatti elalvásból, teljesen függetlenül attól, hogy tetszik-e vagy sem.
Tegnap a Halálhajó (nem a Szellemhajó!) lett az áldozat, pedig szeretem azt a filmet. -
:-DDDDDDD
Deénmegcsakazértis....:-) -
Ramza #3301 Vazze, mondtam, hogy ne nézd meg :DDDD -
ROFL:) -
Tegnap MÁSODJÁRA aludtam el a Fear.com-on!
Ehh..... -
The Truman Show
Tegnap láttam, nagyon tetszett.
-
Pl. a DIVFixet ajánlanám neki. Megnézheti, hogy mi van az aviban. Kezelése egyszerű, az eredmény nagyszerű, hiszen bele tud nézni egy "félkész" filmbe is. Pl. ... :)
Sweet Home Alabamat láttam tegnap este. Nem mai, de most sikerült megnéznem. Aranyos volt a film. De semmi nagy dobbanás. Hétfőn a "Two Weeks Notice"-t láttam S. Bullockkal. Nézhetőség szempontjából kb. egyforma a két film. Mellesleg a Recruit óta nem láttam normális akciófilmet, pedig este max. az tudna igazán ébrentartani. Nem az előbbi két filmhez hasonló "romavigjátékok" :)
-
Ramza #3295 Ennél már csak az egyik haverom jobb, aki már háromszor szedte le ilyen-olyan file-megosztókról a Matrix 1-et, mert Matrix2.avi néven feltette egy-két vicces figura.
Hiába mondtam neki, hogy higgye el, ha tényleg kijön a második rész, akkor tele lesz a net az erről szóló hírekkel, de leugatott, mondván: ki tudja, érdemes azért megpróbálni :D LOL -
Ramza #3294 Igen, az embereknek van egy ilyen tulajdonságuk :)
Amúgy közel hatvan évesen nem is olyan rossz. -
?atrix 2 szuper volt, de nekem a 3 jobban tetszett...
Terminator 3 viszont jó szar volt...
:-)) -
Cat #3292 jaja, nekem nagyon teccett ;)
és terminator 3mal hogy álltok? sztm schwarci nagyon öregszik -
Ez lelki baj ? Mindössze kerülöm a felesleges konfliktusokat, jobban szeretek beszélgetni, mint vitatkozni.
-
watermark #3290 Valaki latta mar a Matrix 2-ot? -
jaaaj megint ez a lelkibaj.... mutass nekem olyan embert aki szó nélkül bírja (egy fórumon!), ha a sajátjával teljesen ellentétes véleménnyel találkozik
tudom, itt vagy példának te, de hidd el, ez nem egészséges
a tolerancia és a vélemény elfojtása nem ugyanaz..... ha véleményed van, ki vele, max leugatnak páran, de azért van szád (vagy két kezed) hogy beszállj a vitába
különben ilyen temperamentummal mehetsz az öregek otthonába :) -
Nem szeretem azt a filmet.
Joe Pesci annyira idegesítő benne, hogy legszívesebben megrugdosnám:)
-
Most lett vége az RTL-en a Nagymenőknek. És eredeti szinkronnal nyomták. Nyamm :) -
Abban a filmben az a legtutibb, hogy a csávó könnyedén számol le kisebb hadseregekkel, de a végén point a nemzetvezető bácsi jelenti az igazán kemény diót :-)
"Bánatni akarjátok kutyámat, ezért halál"-jelenet rulez :))) -
Világos! A topik címét teljesen kimeríti! Korrekt!
Cak régen nem ilyen volt! De nem hánytam a szemére, csak furcsa volt! Régen máshogy nyomta... -
Lantee #3284 Equilibrium:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Rendesen merít a film az Orwell féle 1984-ből, de nagyon-nagyon jó! Mindenkinek ajánlom! -
Kiképzés. Szinkronos DVD-verzió.
A végén Döglégy Zolee szinkronhangja isteni benne.
"Dő'j le, havero' még a szarodába' va'". :-))
Hozzá sokkal sötétebb környék, és sötétebb emberek, mint amikor Michael Douglas a Trafficban a lányát keresi a gettóban :-)) -
Amilyenné vált ez a topic (nem adnak a másik véleményére, hanem leugatják), nem érzem késztetésem, hogy beírjam a véleményem.
A film nagyon tetszett, másodszor láttam. -
Lantee #3281 Nem csúszik be, de pl. némelyik fájl kellene a progi futtatásához...és mégis árulkodik! Múltkor kellett volna valami a Kazzaa-ról...telepít; egyből ráenged SpyBot; irt; Kazaa meg se nyekken...ehhh :)) -
Szerintem rendes, nem akar befolyásolni minket
-
Sajna azt már nem láttam!
Nekem az tetszet, amikor azt a búvár-járgányt szétszedte a cápa! Mutatták, hogy nekiesik, de semmi egyebet nem lehetett látni, mint hogy eza iszonyat lassu mű-cápa nyitott pofával tolja odébb a szerkezetet. Aztán a következő képen meg már darabokban van....
LOL -
Coine, mostanában jól nyomatod! Bejössz, benyögöd mit láttál és szevasz...:-DDDDD
Végül is semmi bajom a dologgal, csak legalább azt nyögd még be, hogy tetszett-e vagy sem :-DDDDD -
Tigris és Sárkány -
Ramza #3276 A Kazaa-val meg az a baj, hogy mire ott leszedem az egy cd-s verziót, addigra ftp-ről tizenötször oda-vissza töltöm a 2 cd-set :))))) Anno a Hellraiser 1-et másfél hónapig szedtem folyamatosan a Kazaaról :)
Lantee: Spybot mellett szerintem nem nagyon kúszik be semmilyen spyware a gépre. Vagy tévedek? -
Lantee #3275 Nem szeretem ezeket a fájlcserélgetős stuffokat, mert telebasszák a gépemet mindenféle spyware szarral! Mellesleg ha nagy nehezen találok is valamit, akkor az éppen aktuális user TUTI nem engedi a letöltést!! MAradok a jól bevált fizetős FTP-k használatánál! -
Na, filecserélőn ilyen gond sincs...
(Kazaa,imesh stb.)
Egy próbát megér, de te tudod. -
Ramza #3273 Azért, mert az egész munkahelyi winchesterem nincs összesen akkora, amennyit egy jobb helyen megosztott cumüként megkövetelnek dc-n :D -
:)))))))))))
Az igazi íz a HÖRGŐ CÁPA (nemrég pont emlegettem), meg a hajó orrától szétrobbanó fej, ja meg persze a hajó is darabokra esett :)
Egy jó jelenet volt benne, a kisgéppel a vízre való leszállás, na az komoly volt.