106887
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Tegnap megnáztem a Final Destination 2-t!

Nem volt rossz, a téma szinte kimeríthetetlen, a blőd, de brutális halálesetek bemutatása nagyon fasza, de mégis jobb volt az előző!

Mind történetileg, mind izgalmakban! Abban megismételhetetlen jelenetek voltak (Az elektromos vezeték kiszámíthatatlan mozgása, a csajt hirtelen elgázoló busz stb) és ezt nem tudták űberelni!
    Minden esetre az egyik legnézhetőbb "klisé-thriller" mostanság. Horronak azért nem horror....

Mondjuk a fogorvosos résznél eltakartam a szemem. Azt az idegeim nem bírták. Rengeteget járok fogorvoshoz sajna, és a fájdalmak minden szintjéhez volt már szerencsém, szal ezért... :-DDDD
  • Coine, The A&O
    Ezért válogatom azokat, akikkel beszélgetek.
  • PResident Evil
    kicsit csöpögős :PPP
  • Tikal #3309

Jo a story? Csavaros?
  • Madmaxx
    most láttam: Jill Kelly's Hawaii!

elég jó volt :))
  • FREAK
    De annak a beszélgetésnek nem sok értelme van, ahol mindenki ugyanazt mondja....
  • SoDI---
    Az ilyesmi engem nem szokott zavarni.
    Légy te is éjszakai bagoly.
  • Tikal #3305
    A Soprano-kat szokta valaki nézni? Szerintem jo kis sorozat:) Csak baszott későre tették, köcsög RTL Klub
  • Blasta
    Igen, ez megy nálam is, de a fear.com-nál nem csak ez az elalvós tényező...:-DDDDD
  • Ramza
    Mondjuk én rendszert szoktam csinálni a filmek alatti elalvásból, teljesen függetlenül attól, hogy tetszik-e vagy sem.
    Tegnap a Halálhajó (nem a Szellemhajó!) lett az áldozat, pedig szeretem azt a filmet.
  • Blasta
    :-DDDDDDD
    Deénmegcsakazértis....:-)
  • Ramza
    Vazze, mondtam, hogy ne nézd meg :DDDD
  • CSOCSO
    ROFL:)
  • Blasta
    Tegnap MÁSODJÁRA aludtam el a Fear.com-on!
    Ehh.....
  • PetruZ
    The Truman Show
    Tegnap láttam, nagyon tetszett.
  • a.carkey
    Pl. a DIVFixet ajánlanám neki. Megnézheti, hogy mi van az aviban. Kezelése egyszerű, az eredmény nagyszerű, hiszen bele tud nézni egy "félkész" filmbe is. Pl. ... :)

Sweet Home Alabamat láttam tegnap este. Nem mai, de most sikerült megnéznem. Aranyos volt a film. De semmi nagy dobbanás. Hétfőn a "Two Weeks Notice"-t láttam S. Bullockkal. Nézhetőség szempontjából kb. egyforma a két film. Mellesleg a Recruit óta nem láttam normális akciófilmet, pedig este max. az tudna igazán ébrentartani. Nem az előbbi két filmhez hasonló "romavigjátékok" :)
  • Ramza
    Ennél már csak az egyik haverom jobb, aki már háromszor szedte le ilyen-olyan file-megosztókról a Matrix 1-et, mert Matrix2.avi néven feltette egy-két vicces figura.
    Hiába mondtam neki, hogy higgye el, ha tényleg kijön a második rész, akkor tele lesz a net az erről szóló hírekkel, de leugatott, mondván: ki tudja, érdemes azért megpróbálni :D LOL
  • Ramza
    Igen, az embereknek van egy ilyen tulajdonságuk :)
    Amúgy közel hatvan évesen nem is olyan rossz.
  • Blasta
    ?atrix 2 szuper volt, de nekem a 3 jobban tetszett...
    Terminator 3 viszont jó szar volt...
    :-))
  • Cat #3292
    jaja, nekem nagyon teccett ;)
    és terminator 3mal hogy álltok? sztm schwarci nagyon öregszik
  • Coine, The A&O
    Ez lelki baj ? Mindössze kerülöm a felesleges konfliktusokat, jobban szeretek beszélgetni, mint vitatkozni.
  • watermark
    Valaki latta mar a Matrix 2-ot?
  • FREAK
    jaaaj megint ez a lelkibaj.... mutass nekem olyan embert aki szó nélkül bírja (egy fórumon!), ha a sajátjával teljesen ellentétes véleménnyel találkozik

tudom, itt vagy példának te, de hidd el, ez nem egészséges

a tolerancia és a vélemény elfojtása nem ugyanaz..... ha véleményed van, ki vele, max leugatnak páran, de azért van szád (vagy két kezed) hogy beszállj a vitába

különben ilyen temperamentummal mehetsz az öregek otthonába :)
  • Dynamic
    Nem szeretem azt a filmet.
    Joe Pesci annyira idegesítő benne, hogy legszívesebben megrugdosnám:)
  • cSuwwi
    Most lett vége az RTL-en a Nagymenőknek. És eredeti szinkronnal nyomták. Nyamm :)
  • SoDI---
    Abban a filmben az a legtutibb, hogy a csávó könnyedén számol le kisebb hadseregekkel, de a végén point a nemzetvezető bácsi jelenti az igazán kemény diót :-)

"Bánatni akarjátok kutyámat, ezért halál"-jelenet rulez :)))
  • Blasta
    Világos! A topik címét teljesen kimeríti! Korrekt!
    Cak régen nem ilyen volt! De nem hánytam a szemére, csak furcsa volt! Régen máshogy nyomta...
  • Lantee
    Equilibrium:

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Rendesen merít a film az Orwell féle 1984-ből, de nagyon-nagyon jó! Mindenkinek ajánlom!
  • SoDI---
    Kiképzés. Szinkronos DVD-verzió.
    A végén Döglégy Zolee szinkronhangja isteni benne.

"Dő'j le, havero' még a szarodába' va'". :-))

Hozzá sokkal sötétebb környék, és sötétebb emberek, mint amikor Michael Douglas a Trafficban a lányát keresi a gettóban :-))
  • Coine, The A&O
    Amilyenné vált ez a topic (nem adnak a másik véleményére, hanem leugatják), nem érzem késztetésem, hogy beírjam a véleményem.
    A film nagyon tetszett, másodszor láttam.
  • Lantee
    Nem csúszik be, de pl. némelyik fájl kellene a progi futtatásához...és mégis árulkodik! Múltkor kellett volna valami a Kazzaa-ról...telepít; egyből ráenged SpyBot; irt; Kazaa meg se nyekken...ehhh :))
  • Tikal #3280
    Szerintem rendes, nem akar befolyásolni minket
  • Blasta
    Sajna azt már nem láttam!
    Nekem az tetszet, amikor azt a búvár-járgányt szétszedte a cápa! Mutatták, hogy nekiesik, de semmi egyebet nem lehetett látni, mint hogy eza iszonyat lassu mű-cápa nyitott pofával tolja odébb a szerkezetet. Aztán a következő képen meg már darabokban van....
    LOL
  • Blasta
    Coine, mostanában jól nyomatod! Bejössz, benyögöd mit láttál és szevasz...:-DDDDD

Végül is semmi bajom a dologgal, csak legalább azt nyögd még be, hogy tetszett-e vagy sem :-DDDDD
  • Coine, The A&O
    Tigris és Sárkány
  • Ramza
    A Kazaa-val meg az a baj, hogy mire ott leszedem az egy cd-s verziót, addigra ftp-ről tizenötször oda-vissza töltöm a 2 cd-set :))))) Anno a Hellraiser 1-et másfél hónapig szedtem folyamatosan a Kazaaról :)
    Lantee: Spybot mellett szerintem nem nagyon kúszik be semmilyen spyware a gépre. Vagy tévedek?
  • Lantee
    Nem szeretem ezeket a fájlcserélgetős stuffokat, mert telebasszák a gépemet mindenféle spyware szarral! Mellesleg ha nagy nehezen találok is valamit, akkor az éppen aktuális user TUTI nem engedi a letöltést!! MAradok a jól bevált fizetős FTP-k használatánál!
  • Dynamic
    Na, filecserélőn ilyen gond sincs...
    (Kazaa,imesh stb.)
    Egy próbát megér, de te tudod.
  • Ramza
    Azért, mert az egész munkahelyi winchesterem nincs összesen akkora, amennyit egy jobb helyen megosztott cumüként megkövetelnek dc-n :D
  • FREAK
    :)))))))))))

Az igazi íz a HÖRGŐ CÁPA (nemrég pont emlegettem), meg a hajó orrától szétrobbanó fej, ja meg persze a hajó is darabokra esett :)

Egy jó jelenet volt benne, a kisgéppel a vízre való leszállás, na az komoly volt.