106887
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Közönséges Bűnözők.
  • Blasta
    A lényeg az, hogy én láttam mind a 2 trailert, de úgy tünik te nem!!!!!

Csupán azért, mert a dumb&dumberer-ben nem ő játszik (és Jeff Daniels sem)....
    Megnéztem a trailert és elment a kedvem tőle! Így elbaszni a Dumb&Dumber "mítoszt" :-D
    Szánalom...
  • Tikal #3229
    Hát én sem az elejétől.... Mi volt az a film amiben vmi bűnözőt hallgatott ki egy rendőr, a csávo meg a faliujságrol találta ki a sztorit?
  • Tikal #3228
    A Bruce Almighty-nak láttátok már a trailert-ét, vagy a dumb&dumberer-nek? Végre két jo kis film jim carreytől:))))

Amugy most a kill bill-t várom, király a zenéje nagyon :)))
  • FREAK
    hát akkor minden tiszteletem a tiéd, én a kritikus pillanatig nem is sejtettem, hogy a békés főszereplők a kísértetek, és amikor a nő tombolni kezdett az asztalnál, a szar is nyomott egy padlóféket bennem..... vagy kurva okos vagy, vagy nem figyelted a filmet, és nem élted át a csavart.....
  • The Garrett
    Tényleg el is felejtettem:
    Tök jó film volt a TITAN bár a mozgásanimációk kicsit gagyik.

Dreamcatcher miko' jön?
  • Ramza
    Szerintem meg annyira nem volt jó film (persze bőven átlagon felüli!), de nagy volt a csavar :)
  • Tikal #3224
    Hát a végén nem nagyon lepődtem meg, bár jo film volt nem azt mondom, de szerintem ez nem volt egy nagy csavar...
  • Blasta
    Ja, jó oksa!
  • Galy
    Te...nagyon kéne az a pénz...

...Te...engem ezek vernek.....

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
  • Sephi
    Mi ez?
    Micsoda?
    Hat ... ez!?
    Melyik ez?
    Ez a vas!?
    Ja? Nem tudom... Elado!
    Menyiert?
    16000.
    16000?
    Ja.
    Lerakom ide a penzt!

Loooooooooooooooool :)))
  • Sephi
    Szal orulok hogy teccet de az alatalam emlitett Pisztoly Kardozas nem az amit te irtal le. Nezd meg vegig a filmet mert a vegen lesz az a jelenet amirol beselek hogy leesett a pofam :)
  • a.carkey
    Full Metal Jacket
    :)
  • Ramza
    Ezek szerint nem :)
  • Blasta

Nagy kaliber rulez! :-DDD

Christian Bale
  • Blasta
    Tegnap elkezdtem nézni az Equilibrium-ot, Sephi tanácsára!
    Eddig nem is hallottam róla, de határozottan kellemes! A főszereplő srácot meg a Shaft óta figyelem. Iszonyat karakteres feje van, abban a filmben láttam először (Christian Blae - ő játszotta a Shaft-ben a csúnya, gonosz rasszista millert) és nagyon bejött a játéka és a karaktere! Vártam már, hogy lássam másban is! (Mondjuk a Reign of fire-ben is ő játszott, de az nem volt valami nagy durr, ráadásul alig lehetett felismerni a hosszú haj és a szakáll mögött)

Szóval a filmet csak félig tudtam megnézni, mert dolgom volt, de eddig bejött!
    A műfaja action-scifi-thriller, az imdb.com-on 7.9%-ot kapott!

Freak:
    A "pisztollyal kardozás" -ahogy Sephi mester írta- az nem kifejezett kardozás! Arról van szó, hogy kiképezték a jövőben ezeket a "Tiszteleteseket", akik olyasmik mint a Dredd bíróban a BÍRÁK!
    Külön harci stílusuk van, amit a filmben FEGYVERES KATA-nak hívnak! Olyan mint a kung-fu, ugyan olyanok a mozdulatok, csak épp nem ütnek, hanem a kezükben levő 2 nagykaliberü pisztollyal okoznak maradandó sérüléseket :-DDD
    Marha jól néz ki, ennek a harcmodornak az elődjét a DESPERADO-ban láthattuk, amikor is Banderas 2 cm-ről lövöldözi le a rossz bácsikat! Csak itt komolyabbra van véve a stílus! Nekem nagyon tetszett maga a megvalósítás, természetesen telerakva stílszerü lassításokkal és extra kameramozgásokkal!

A sztori meg olyan Stallone-s DEMOLITION MAN-es, miszerint a 3. V. háború után, megalkották a "tökéletes világot", amiben nincs helye semmilyen érzelemnek és ezt egy rendszeresen adagolt kábítószerrel érik el!Az emberekből kiölik az érzéseket. A szabályok betartására a már említett Tiszteletesek felügyelnek!

Gondolom itt is nagy happy end a vége, mindenki rájön, hogy sokkal jobb baszni, lopni, csalni, hazudni, szeretni, háborúzni mint nem érezni semmit!

Röviden és tömören ennyi! Minden esetre azért is tetszik eddig a film, mert szinte a semmiből került elő, nem hallottam róla semmit, nincsenek benne megasztárok, de kellemes csalódás!
    És imádom a sci-fi/thrillereket!

Na pá!
  • FREAK
    ezt komolyan kérdezed??? vagy te végig vágtad a szitut?
  • Jano
    szén=szám ugye? :)
  • CSOCSO
    tetszenek a katasztrófa filmekben ahogy rájönnek mi miért tötrtént ebből mi fog következni stb..de ez a film azért annyira nem nagy szén e téren...
  • CSOCSO
    :))))))))))
  • Jano
    Csavar? Úgy érted csattanó?
    Nézd meg az Éjféli bunyót James Woods-szal. Régi film, és szar is, de a csattanóján 10 percig röhögtem. :)
  • BADE
    a legnagyobb katasztrófa a film maga:)))
  • CSOCSO
    ja amugy meglestem a magot....hááááát... legalább valami katasztrófa..sok hülyeség de azé meg lehet nézni...
  • Coine, The A&O
    13 kísértet

humoros
  • Tikal #3207
    A másvilágban mi volt a nagy csavar? Nem figyeltem volna? :))))
  • Blasta
    Baze, ha valamin elalszom, akkor az nem kelti fel az érdeklődésemet, ergo nem nekem való!

A Donnie Darko fasza volt, de nálam nem alapfilm!
    Te meg még nem is láttad, szal kusé!:-)
    Remélem világos voltam. :-DDDDD
  • Galy
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!
  • FREAK
    Neked az Űrodüsszeia is vontatott :)) Ha 10 percig nem lőnek, akkor ott valami nagy gond van, mi? :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Blasta
    A mementó az más! Attól felállt a faszom! :-DDD
    A Donnie Darko-tól nem! Csak simán tetszett! Igazából az nem jött be benne, hogy kicsit talán vontatott! Nálam asszem itt hasalt el :-DD
  • Ramza
    Túl kusza neked? De hisz te istenítetted a Mementót :)
    Amerikai história tényleg nagyon jó, én is szeretem, jópárszor megnéztem már. De nálam ez a film most akkorát ütött, hogy majd' szétbaszta a fejemet :D (jó értelemben persze)
  • Blasta
    Én is megnéztem már vagy 2-3 hete!
    Nekem nagyon vegyesek az érzelmeim a filmmel kapcs.
    Tetszett a sztori, tetszett a főszereplő (iszonyat jól játszott) de valahogy ez nekem már túl kusza! A végén durva volt a csavar, és ahogy az anyuci integetett a "kislánynak"...:-DDD

De annyira engem nem érintett meg a film. Én legutóbb az Amerikai história után voltam olyan állapotban amiről te beszéltél most...:-)
  • Ramza
    Donnie Darko

Huhh. Nem tudom mit írjak, hogy ne ragadtassam el magamat. Pedig muszáj. Minden idők öt legjobb filmje közt van nálam. Aki azt hitte, hogy végkifejletben nem lehet nagyobbat csavarni a Hatodik érzéknél és a Másvilágnál, az tévedett.
    Nagyon-nagyon hosszú idő óta ez volt az első olyan film, aminek a megnézése óta se tudok másra gondolni - hihetetlen, hogy ilyen filmek európába el sem jutnak, hihetetlen, hogy egy 25 éves csóka ilyen filmet tud írni/rendezni - minden nagyon hihetelen számomra, ami ezzel a filmmel kapcsolatos. Tökéletes. Zseniális.

(Mielőtt többen elindulnának leszedni/megnézni, megjegyzem, hogy valószínűleg a többségnek nem az lesz a véleménye róla mint nekem :) Biztos lesznek, aki harmatgyengének tartják majd - azt is sejtem, hogy ki - de szerintem kötelező)
  • Galy
    EASY RIDER ÖCSÉM!!! :)
  • Blasta
    Üvegtigris szvsz az egyik legalapabb magyar filmmé avanzsálta magát!
    Egyszerüen hatalmas nagy!
    Mindenkinek csak ajánlani tudom!
  • Sephi
    Uvegtigris - Ahm jo kis magyar film bar nem rohogtem halalra magam megis teccet:)
  • Sephi
    Jovanna bazz.. Pistoly Kardozas nah ... szal a ket hapi a jo eg a gonosz egyik jelentben egy egy pisztolyal verekednek es ugy nez ki mintha kardoznanak szal tok jo. Nezd meg ! :)
  • FREAK
    "piszotly kardozas"

Ezt csak én nem értem?
  • Sephi
    Emberek! Akartok jo filmet nezni??
    Nezetek meg a Equilibrium -ot kurva jo!!! nekem nagyon teccet! Elso eredeti fiolm amiben van piszotly kardozas! Ilyen mas filmben nem volt... Szal kurva jo a film!
  • Vialis
    Elveszett gyerekek városa.... furifuri film. Én meg ezt nem tudom hova tenni magamban. Látta valaki?
  • zakika
    hetfon az mzvn megneztem a les miserablest belmondoval

mast vartam, de utana meg egy orat nem tudtam aludni
    most nem tudom jo volt e, vagy kar volt atcsinalni az eredeti hugot...