Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bokafix2
Carnage Park (2016)

Egynek elmegy... egy pszichopata mesterlövészről szól... tipikus "open world" jellegű film. Nagy nyílt terek, kevés lehetőség az elrejtőzésre, és mobiltelefon nuku, ugyanis a 70-es években vagyunk.

7/10

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

az a bizonyos belezés nagyon súlyosan durva benne. pedig az én gyomrom bírja, de ez már határeset volt nálam is 😊

de hogy ez a magyar cím hogy jött? hajjaj. miért nem lehetett pl "csontbalta"? jól is hangzik...

a wall street farkasa

hát nem tudom... pörgős, sodró lendületű, professzionálisan megcsinált film. dicaprio szokás szerint túljátsza. a baj az hogy semmiféle lelkiismereti küzdelem nem látszik egyik szereplőn sem. mintha ez egy sima szórakoztató film akarna csak lenni. pedig a lelkiismereti küzdelem szükséges lett volna, enélkül súlytalan az egész. pedig csak egy nagyon pici kellett volna belőle (mert az ilyen embereknek csak annyi van)...
még súlyosbítja a helyzetet az hogy az utolsó fél órában meg mintha át akarna komolyabb filmbe váltani...
a jachton amikor az fbi ügynökkel beszélgetnek, az mondjuk zseniális, de sok más része is a filmnek... csak hát súlytalan sajnos... (attól nekem nem lesz súly, hogy dicaprió nagyon cool meg laza meg túljátsza...)

Kmarha
Bone Tomahawk - Csontok és skalpok

Most nézem csak IMDB-n, hogy 2015-ös film. Ahhoz képest jó sokat vártak a magyar mozik (tippelem: csak a művész mozikba lehet megnézni), a bemutatással.

Először is, a 18-as karika indokolt. Másodszor, nagyon erősen nem randi film. Ehhez képest szinte csak párokat láttam a moziba, és nem úgy tűnt, hogy mindkét fél élvezte volna a filmet.

A Csontok és skalpok, egy érdekes próbálkozás, amiben a klasszikus western (nagyon nagyon nagyon lassú kibontakozás, rengetek beszélgetés, realista és gyorsan végződő összecsapások) elemeit egészítették ki a kannibal horror filmek (test közelből bemutatott csonkolások, belezések, ahol a "gonosz" nem túlvilági, hanem nagyon is emberi) elemeivel.

A végeredmény: oké. A film ezen elemeket nem keveri ténylegesen, inkább egymás után használja fel. A felütés (a film első percre) a kannibál horror elemmel kezdődik, ahol egy kényelmetlenül közeli és lassú nyaknyiszálásnak lehetünk szemtanúi. Utána jó egy óra klasszikus westernes csapat összeállás és a pusztában barangolást élhetünk át, rengetek karakterek közti beszélgetéssel, amelyek alig mozdítják előre a cselekményt, számomra mégsem voltak unalmasak, és végig lekötöttek. Utána van egy fél órás tényleges mix, ahol a western összecsapás és némi horroros beütéssel kavarodik, csak azért, hogy a leszámolás már tényleges kannibál filmbe forduljon át.

Tehát aki egy jó westernt akar látni félig megkapja, de sokkolni fogja a brutalitás, aki horrorra számít, meg majd halálra fogja unni magát, a végéig. Ráadásul nem mindenhol olyan brutális a film, mint amilyen lehetne.

Rendes gyomorgörccsel jöttem ki a vetítésről, és még mindig nem igazán tudom, hova tenni ezt az alkotást. Az biztos, hogy érdekes próbálkozás, engem végig lekötött, a szereplőkkel együtt tudtam érezni, így nem bántam meg hogy megnéztem. Többször viszont nem fogom.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

MoRT2195
Bocs a késői válaszért. Hát kb 20-25 évesek lehetnek a filmbe ha jól emlékszem. De nem a kick-ass az, teljesen más. Ez egy kb 12-es karikás vígjáték, ami nem rugaszkodik el a valóságtól.

tigeroo #94004: Nem, sajna.
Én mondjuk pont nem azon csodálkoztam ahogyan kibékültek (észhez tértek) hanem, hogy mekkora ökörségen rúgták össze a port.

Seth
Minden égett körülöttük

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Úristen 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
még így is túl színes 😄 Filmben is ennyire volt színes, mint ezen a promo képen 😄
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.07.15. 19:05:36

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Ez alapján... valami ilyesminek képzelem:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
Azon tűnődtem, hogy mi változott ezen a ruhán a BvS-hez képest, mert olyan furcsa volt. Aztán rájöttem, hogy azért, mert ez színes színes, nem csak Zack Snyder színes...😄

többi kép

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bexinho
Midnight Special 2016

Kedvelem Michael Shannon játékát, ezért is szavaztam esélyt ennek a filmnek. Sajnos engem a történet nem szippantott be. Próbált a film végig titokzatos lenni, szépen, lassan adagolva az infókat. Egyszer meg lehetett nézni, de nem lesz kultfilm, az is biztos.

6/10

Eye in the sky 2015

Na ez már jobban lekötött. Noha nem teljesen azt kaptam, mint amit szerettem volna látni. De elfogadom, hiszen itt a hangsúly sokkal inkább a morális kérdéseket feszegette, ami elgondolkodtatja az embert.

6/10

Trumbo 2015

Kicsit vontatottnak éreztem és olykor unalmasnak is. Nagy dramaturgiai jelenetekre nem emlékszem. De ez semmiképpen sem a színészek hibája. Sokkal inkább a forgatókönyvírójáé. Érdekes megállapítás annak fényében, hogy maga a film éppen egy zseniális forgatókönyvíróról szól.

6/10

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Már megjelent? Nem is tudtam...

A könyv igazán kellemes volt. Nem ért fel King régebbi könyveihez de jó volt.

Meglesem majd én is.
Synchronous
Cell 2016

Bár nem fogja veszélyeztetni a Remény rabjai vagy egy Halálsoron helyezését, de hozza azt ami egy Stephen King adaptációtól elvárható: horror, némi misztikummal fűszerezve és odaverős befejezés.
A telefonfüggő, a kijelzőt bezombultan bámuló társadalom kritikájának is tekinthető a film. Csak hagyományos vírusfertőzés helyett itt a telefonkészülékek által generált jelek teszik az elmét kiszámíthatatlanná, és változtatják a homo sapienst közveszélyes dühöngő őrültté. Ráadásul főszereplőink már szerepeltek ketten együtt King filmben pár éve... (1408)
Most is hozták a formájukat, bár a közepe táján kicsit unalomba fullad a film, de a kezdés és a vége az brutális... az elején pl. mikor elszabadul a káosz és az emberek megőrülnek... mintha a World War Z képsorait látnánk. Összeségében tűrhető film, de kár az üresjáratért.

6/10

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

k0trapali
Breathe

Na hat en ezen ki voltam akadva. Mi ki nem alakult a sztoriban! Teljesen mast vartam - nem lattam trailert, sem kritikat. Francia film. Azokat meg szeretem. Hat ez is eleg utos lett!
Ajanlom a komolyabb filmkedveloknek.
the purge 1,2
na, ezek jó filmek.

Tikal
beszólás 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Szükség van itt pedig az oktatásra olvasd csak el a saját beszólásod, arra is ráfér...
IMYke2.0.0.0
Biztosan járnak ide...
Azt tudom elképzelni, hogy fejet fogni, röhögni, vagy fejet csóválni.

Tikal
Imikének mondja, ő a szakértője a témának...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

VinylToy
Hát szerintem egyre kevesebben, mert tényleg halál unalmas ugyanazt olvasgatni két hetente. Egyesek azt gondolják, csak nekik van igazuk, és ezt nem is tudják magukban tartani. Rém ciki ez a topik a sok okoskodás, és a megmondóemberkék miatt.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

vérpocok
Nem tudhatod mennyien járnak ide... van rengeteg read-only emberke is. Még regisztráció sem kell hogy olvasni lehessen a topikot.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Tikal
uramatyám, itt már viccelni sem lehet kérem, nem csodálom ha senki nem jár már ide.....

eksy
Etika!
(Nem mester, csak ember😊

"...és...szerintem...bizony."

LasDen
A Death Proofból kellett olvasnia a WW szerephez? Érdekes...

eksy
Hát, kicsit bekavart magának, de szerintem a "következtető bajnok 😊"-ot szerette volna kiemelni.

A lényeg a lényeg, estig biztos felvilágosít itt valaki.

IMYke2.0.0.0

Bokafix2
De előzőleg nekem is leírta még a privát előtt. (#94034) Ha legalább tájékozódnál is mikor belépsz a topikba és az összes témával összefüggő hsz-t elolvasnád nem lőnél ennyi bakot.

eksy
Bokafix2, mégsem igaz. Mert a publikust egy másik "következtető bajnok😊-nak írta.

Bokafix2
Taníts mester.

eksy
"Logika odabasz... " ez igaz😊, de a lényeget nem érted.

IMYke2.0.0.0
Nicsak, egy régóta benntartott beszólás... egészségedre!

Bokafix2
"Nem azért kaptad hogy közzé tedd"... vicces... kezdjük azzal hogy a fene sem kért privát üzit és nem is szoktam privát eszmecserét folytatni. Főleg nem akkor ha ilyen cinikus módon nyilvánulnak meg benne mint a jelen üzenetben. Meg különben is mi a f*szért kell privát üzibe elküldeni valamit, amit már előzőleg ide is beírt....? Logika odabasz...
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2016.07.13. 18:57:05

nekem meg a te szarságaid unalmasak. 1-1
repvez
csak ez a rész kéne, onnan meg nem lehet megosztani FB-ra
eksy
A privát az privát. Nem azért kaptad, hogy közzé tedd.

Dynamic
A teljes film nem jó? Az fenn van az indavideón.
eksy
Lehet hogy pont azért?!

repvez
OFF
Bocs ha megzavarom a magasrőptü eszmecserét, de nem tud valaki egy linket a Hollow man (2000) filmből ahol épp eltünik a faszi attól kezdve, hogy benyomják a szert és az eltünésig?
Csak oroszul találtam meg YT-on és a szer beadás nincs meg már
IMYke2.0.0.0
" valaki úgy is ráharap"

Épp ezen attitűd miatt írnak olyan kevesek ide...

Tikal
engem aztán nem érdekel, de valaki úgy is ráharap

IMYke2.0.0.0
Örülnél a lehetőségnek, mi? <#bee1>

Tikal
Jöjjön egy koreai film ajánló, szapuljuk azt is, az már rég volt!

IMYke2.0.0.0
Lépjetek már túl a betmenen és a szuperemberen... baromi unalmas a téma és egymás (személynek, ízlésének, véleményének) szapulása is!

UUUU
Mindketto szar volt. PONT

Ghostbusters (2016)

Engem annyira nem zavart, hogy a trailer a legtöbb dislike-ot kapta, és a trágya zenei feldolgozás sem szegte kedvem 😄

A film egy 5/10 pici jóindulattal. Pedig jól indul, mert szép lassan vezetik fel a Szellemírtók megalakulását (a logó megalkotása egy remek jelenet). De utána mintha azt mondták volna a készítők, hogy : "Ú vazze,mindjárt itt a premier, gyorsan dobjuk össze a filmet,mert szorít az idő!"

Sajnos a fináléra már csak látvány jutott, semmi más. Erőtlen, ötlettelen, semmilyen.

Humor van, tény, hogy 90%-ban Chris Hemsworth-nak köszönhetőek, de legalább viccesek, mert a lányok sajnos nem azok. A szőke csaj, Holtzmann borzasztóan idegesítő karakter, egyszerűen gáz.
Nah mindegy, van sok rövid cameo, mondanom sem kell kiktől 😄 de meglepetések is voltak,mint pl. Ozzy Osbourne.

Szerencsére az eredeti zene is belekerült,nem csak az új moslék, a soundtrack felejthető.

A 3D most REAL D 3D volt. Csodálkoztam az elején, hogy miért van valamennyi levágva a kép alsó és felső részéből. Na azon a fekete részen sokszor belement a filmes effekt,mint pl. lézer, ektoplazma, egyebek. Egész fasza 3D effektek voltak.
Stáblista után van jelenet, de akik megvártak mind egymást kérdezgették, hogy kiről is volt szó abban a pár másodperces jelenetben...

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

És ezek után én lennék a troll??? Köszi topik.

tigeroo
törölni kéne a trollkodó hozzászólásait. igazából reagálnunk sem kéne rá, az lenne a legjobb.
Dynamic
"a bunyó félbehagyása azért, mert ugyanúgy hívták a mutert"

Na persze. Milyen jó amikor valaki(k) nagy mellénnyel a saját intellektusát dicsőíti(ez utóbbit a korábbi fórumozóra értem), miközben nem veszi észre házhoz ment a lófaszért, ugyanis nem jött rá, hogy többről szólt az a jelenet, mint a 2 név egyezése.
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2016.07.13. 13:50:12
Nem azért maradt félbe a bunyó...de tök mindegy.