Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
még így is túl színes 😄 Filmben is ennyire volt színes, mint ezen a promo képen 😄
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.07.15. 19:05:36

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Ez alapján... valami ilyesminek képzelem:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
Azon tűnődtem, hogy mi változott ezen a ruhán a BvS-hez képest, mert olyan furcsa volt. Aztán rájöttem, hogy azért, mert ez színes színes, nem csak Zack Snyder színes...😄

többi kép

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bexinho
Midnight Special 2016

Kedvelem Michael Shannon játékát, ezért is szavaztam esélyt ennek a filmnek. Sajnos engem a történet nem szippantott be. Próbált a film végig titokzatos lenni, szépen, lassan adagolva az infókat. Egyszer meg lehetett nézni, de nem lesz kultfilm, az is biztos.

6/10

Eye in the sky 2015

Na ez már jobban lekötött. Noha nem teljesen azt kaptam, mint amit szerettem volna látni. De elfogadom, hiszen itt a hangsúly sokkal inkább a morális kérdéseket feszegette, ami elgondolkodtatja az embert.

6/10

Trumbo 2015

Kicsit vontatottnak éreztem és olykor unalmasnak is. Nagy dramaturgiai jelenetekre nem emlékszem. De ez semmiképpen sem a színészek hibája. Sokkal inkább a forgatókönyvírójáé. Érdekes megállapítás annak fényében, hogy maga a film éppen egy zseniális forgatókönyvíróról szól.

6/10

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Már megjelent? Nem is tudtam...

A könyv igazán kellemes volt. Nem ért fel King régebbi könyveihez de jó volt.

Meglesem majd én is.
Synchronous
Cell 2016

Bár nem fogja veszélyeztetni a Remény rabjai vagy egy Halálsoron helyezését, de hozza azt ami egy Stephen King adaptációtól elvárható: horror, némi misztikummal fűszerezve és odaverős befejezés.
A telefonfüggő, a kijelzőt bezombultan bámuló társadalom kritikájának is tekinthető a film. Csak hagyományos vírusfertőzés helyett itt a telefonkészülékek által generált jelek teszik az elmét kiszámíthatatlanná, és változtatják a homo sapienst közveszélyes dühöngő őrültté. Ráadásul főszereplőink már szerepeltek ketten együtt King filmben pár éve... (1408)
Most is hozták a formájukat, bár a közepe táján kicsit unalomba fullad a film, de a kezdés és a vége az brutális... az elején pl. mikor elszabadul a káosz és az emberek megőrülnek... mintha a World War Z képsorait látnánk. Összeségében tűrhető film, de kár az üresjáratért.

6/10

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

k0trapali
Breathe

Na hat en ezen ki voltam akadva. Mi ki nem alakult a sztoriban! Teljesen mast vartam - nem lattam trailert, sem kritikat. Francia film. Azokat meg szeretem. Hat ez is eleg utos lett!
Ajanlom a komolyabb filmkedveloknek.
the purge 1,2
na, ezek jó filmek.

Tikal
beszólás 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Szükség van itt pedig az oktatásra olvasd csak el a saját beszólásod, arra is ráfér...
IMYke2.0.0.0
Biztosan járnak ide...
Azt tudom elképzelni, hogy fejet fogni, röhögni, vagy fejet csóválni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tikal
Imikének mondja, ő a szakértője a témának...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

VinylToy
Hát szerintem egyre kevesebben, mert tényleg halál unalmas ugyanazt olvasgatni két hetente. Egyesek azt gondolják, csak nekik van igazuk, és ezt nem is tudják magukban tartani. Rém ciki ez a topik a sok okoskodás, és a megmondóemberkék miatt.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

vérpocok
Nem tudhatod mennyien járnak ide... van rengeteg read-only emberke is. Még regisztráció sem kell hogy olvasni lehessen a topikot.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Tikal
uramatyám, itt már viccelni sem lehet kérem, nem csodálom ha senki nem jár már ide.....

eksy
Etika!
(Nem mester, csak ember😊

"...és...szerintem...bizony."

LasDen
A Death Proofból kellett olvasnia a WW szerephez? Érdekes...

eksy
Hát, kicsit bekavart magának, de szerintem a "következtető bajnok 😊"-ot szerette volna kiemelni.

A lényeg a lényeg, estig biztos felvilágosít itt valaki.

IMYke2.0.0.0

Bokafix2
De előzőleg nekem is leírta még a privát előtt. (#94034) Ha legalább tájékozódnál is mikor belépsz a topikba és az összes témával összefüggő hsz-t elolvasnád nem lőnél ennyi bakot.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

eksy
Bokafix2, mégsem igaz. Mert a publikust egy másik "következtető bajnok😊-nak írta.

Bokafix2
Taníts mester.

eksy
"Logika odabasz... " ez igaz😊, de a lényeget nem érted.

IMYke2.0.0.0
Nicsak, egy régóta benntartott beszólás... egészségedre!

Bokafix2
"Nem azért kaptad hogy közzé tedd"... vicces... kezdjük azzal hogy a fene sem kért privát üzit és nem is szoktam privát eszmecserét folytatni. Főleg nem akkor ha ilyen cinikus módon nyilvánulnak meg benne mint a jelen üzenetben. Meg különben is mi a f*szért kell privát üzibe elküldeni valamit, amit már előzőleg ide is beírt....? Logika odabasz...
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2016.07.13. 18:57:05

nekem meg a te szarságaid unalmasak. 1-1
repvez
csak ez a rész kéne, onnan meg nem lehet megosztani FB-ra
eksy
A privát az privát. Nem azért kaptad, hogy közzé tedd.

Dynamic
A teljes film nem jó? Az fenn van az indavideón.
eksy
Lehet hogy pont azért?!

repvez
OFF
Bocs ha megzavarom a magasrőptü eszmecserét, de nem tud valaki egy linket a Hollow man (2000) filmből ahol épp eltünik a faszi attól kezdve, hogy benyomják a szert és az eltünésig?
Csak oroszul találtam meg YT-on és a szer beadás nincs meg már
IMYke2.0.0.0
" valaki úgy is ráharap"

Épp ezen attitűd miatt írnak olyan kevesek ide...

Tikal
engem aztán nem érdekel, de valaki úgy is ráharap

IMYke2.0.0.0
Örülnél a lehetőségnek, mi? <#bee1>

Tikal
Jöjjön egy koreai film ajánló, szapuljuk azt is, az már rég volt!

IMYke2.0.0.0
Lépjetek már túl a betmenen és a szuperemberen... baromi unalmas a téma és egymás (személynek, ízlésének, véleményének) szapulása is!

UUUU
Mindketto szar volt. PONT

Ghostbusters (2016)

Engem annyira nem zavart, hogy a trailer a legtöbb dislike-ot kapta, és a trágya zenei feldolgozás sem szegte kedvem 😄

A film egy 5/10 pici jóindulattal. Pedig jól indul, mert szép lassan vezetik fel a Szellemírtók megalakulását (a logó megalkotása egy remek jelenet). De utána mintha azt mondták volna a készítők, hogy : "Ú vazze,mindjárt itt a premier, gyorsan dobjuk össze a filmet,mert szorít az idő!"

Sajnos a fináléra már csak látvány jutott, semmi más. Erőtlen, ötlettelen, semmilyen.

Humor van, tény, hogy 90%-ban Chris Hemsworth-nak köszönhetőek, de legalább viccesek, mert a lányok sajnos nem azok. A szőke csaj, Holtzmann borzasztóan idegesítő karakter, egyszerűen gáz.
Nah mindegy, van sok rövid cameo, mondanom sem kell kiktől 😄 de meglepetések is voltak,mint pl. Ozzy Osbourne.

Szerencsére az eredeti zene is belekerült,nem csak az új moslék, a soundtrack felejthető.

A 3D most REAL D 3D volt. Csodálkoztam az elején, hogy miért van valamennyi levágva a kép alsó és felső részéből. Na azon a fekete részen sokszor belement a filmes effekt,mint pl. lézer, ektoplazma, egyebek. Egész fasza 3D effektek voltak.
Stáblista után van jelenet, de akik megvártak mind egymást kérdezgették, hogy kiről is volt szó abban a pár másodperces jelenetben...

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

És ezek után én lennék a troll??? Köszi topik.

tigeroo
törölni kéne a trollkodó hozzászólásait. igazából reagálnunk sem kéne rá, az lenne a legjobb.
Dynamic
"a bunyó félbehagyása azért, mert ugyanúgy hívták a mutert"

Na persze. Milyen jó amikor valaki(k) nagy mellénnyel a saját intellektusát dicsőíti(ez utóbbit a korábbi fórumozóra értem), miközben nem veszi észre házhoz ment a lófaszért, ugyanis nem jött rá, hogy többről szólt az a jelenet, mint a 2 név egyezése.
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2016.07.13. 13:50:12
Nem azért maradt félbe a bunyó...de tök mindegy.
Tikal
Mondom, gyönyörű volt a CGI, volt min legeltetni a szemeinket, bár én inkább sírtam, mint mosolyogtam.

IMYke2.0.0.0
"objektívan nézve"

Nem. Nincs "objektív" filmnézés. Ahogy "objektív" igazság sincs. S ahogy "objektív" vélemény sincs.

Most hiába hegyezed ki a témát (meg a cerkád reá) újra, nekem akkor is könnyebben eltelt a filmnézéssel töltött idő.
Én nem fogok itt többoldalas kritikát írni, mert ahogy elnézem, megteszik mások, ráadásul többnyire végigveszik a topictársak a jó és a rossz jellemzőket is. Azonban, az egyik esetben esetben épp annyira van a szemétbe lökve a film, mint a másik esetben felmagasztalva.

Én az egyiken jól szórakoztam, a szemeim jóllaktak; a másik kínszenvedés volt (hosszú, felesleges, értelmetlen, csalódás). Ahogy itt említette valaki, a csúcs(xar)pont a bunyó félbehagyása azért, mert ugyanúgy hívták a mutert... nnna, ez a BAN PLEASE!

Tikal
Az Egyiptom Isteneiben legalább jó volt a CGI, na meg a sztori!! <#banplz>

Nekem speciel az Egyiptom Istenei film jobban megérte az időt, mint ez a BatmanSuperman izé (mot megint a többséggel megyek szembe, de az tényleg szar volt).

Totti5
+1, bár nem értem mit kell rajta pörögni, ingyen vót, könnyen jött könnyen ment...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tikal
"Srácok sok filmet kell még megnéznetek, meg sokat olvasnotok aztán gyertek vissza 😊"

Eleve minek nézted meg? Vagy tényleg azt hitted, mert letöltötted a 40GB-os extended verziót, attól majd jobb lesz az a film ami alapból sem a stilusod? 😄 Mert akkor lehet hogy neked kéne inkább többet olvasnod, mielőtt másokat oktatsz ki...

QuippeR
"Srácok sok filmet kell még megnéznetek, meg sokat olvasnotok aztán gyertek vissza 😊"

én is tegnap néztem, és nekem sem tetszett egyáltalán (mondjuk 5/10 maximum), de ettől még nem érzem úgy, hogy paulocoelhói emberóriásként tornyosulok azok fölé, akiknek meg igen. vissza lehetne picit venni az arcból.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.