Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Azt tudom elképzelni, hogy fejet fogni, röhögni, vagy fejet csóválni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A lényeg a lényeg, estig biztos felvilágosít itt valaki.
"...és...szerintem...bizony."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"...és...szerintem...bizony."
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2016.07.13. 18:57:05
Bocs ha megzavarom a magasrőptü eszmecserét, de nem tud valaki egy linket a Hollow man (2000) filmből ahol épp eltünik a faszi attól kezdve, hogy benyomják a szert és az eltünésig?
Csak oroszul találtam meg YT-on és a szer beadás nincs meg már
Épp ezen attitűd miatt írnak olyan kevesek ide...
Ghostbusters (2016)
Engem annyira nem zavart, hogy a trailer a legtöbb dislike-ot kapta, és a trágya zenei feldolgozás sem szegte kedvem 😄
A film egy 5/10 pici jóindulattal. Pedig jól indul, mert szép lassan vezetik fel a Szellemírtók megalakulását (a logó megalkotása egy remek jelenet). De utána mintha azt mondták volna a készítők, hogy : "Ú vazze,mindjárt itt a premier, gyorsan dobjuk össze a filmet,mert szorít az idő!"
Sajnos a fináléra már csak látvány jutott, semmi más. Erőtlen, ötlettelen, semmilyen.
Humor van, tény, hogy 90%-ban Chris Hemsworth-nak köszönhetőek, de legalább viccesek, mert a lányok sajnos nem azok. A szőke csaj, Holtzmann borzasztóan idegesítő karakter, egyszerűen gáz.
Nah mindegy, van sok rövid cameo, mondanom sem kell kiktől 😄 de meglepetések is voltak,mint pl. Ozzy Osbourne.
Szerencsére az eredeti zene is belekerült,nem csak az új moslék, a soundtrack felejthető.
A 3D most REAL D 3D volt. Csodálkoztam az elején, hogy miért van valamennyi levágva a kép alsó és felső részéből. Na azon a fekete részen sokszor belement a filmes effekt,mint pl. lézer, ektoplazma, egyebek. Egész fasza 3D effektek voltak.
Stáblista után van jelenet, de akik megvártak mind egymást kérdezgették, hogy kiről is volt szó abban a pár másodperces jelenetben...
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Na persze. Milyen jó amikor valaki(k) nagy mellénnyel a saját intellektusát dicsőíti(ez utóbbit a korábbi fórumozóra értem), miközben nem veszi észre házhoz ment a lófaszért, ugyanis nem jött rá, hogy többről szólt az a jelenet, mint a 2 név egyezése.
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2016.07.13. 13:50:12
Nem. Nincs "objektív" filmnézés. Ahogy "objektív" igazság sincs. S ahogy "objektív" vélemény sincs.
Én nem fogok itt többoldalas kritikát írni, mert ahogy elnézem, megteszik mások, ráadásul többnyire végigveszik a topictársak a jó és a rossz jellemzőket is. Azonban, az egyik esetben esetben épp annyira van a szemétbe lökve a film, mint a másik esetben felmagasztalva.
Én az egyiken jól szórakoztam, a szemeim jóllaktak; a másik kínszenvedés volt (hosszú, felesleges, értelmetlen, csalódás). Ahogy itt említette valaki, a csúcs(xar)pont a bunyó félbehagyása azért, mert ugyanúgy hívták a mutert... nnna, ez a BAN PLEASE!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Eleve minek nézted meg? Vagy tényleg azt hitted, mert letöltötted a 40GB-os extended verziót, attól majd jobb lesz az a film ami alapból sem a stilusod? 😄 Mert akkor lehet hogy neked kéne inkább többet olvasnod, mielőtt másokat oktatsz ki...
én is tegnap néztem, és nekem sem tetszett egyáltalán (mondjuk 5/10 maximum), de ettől még nem érzem úgy, hogy paulocoelhói emberóriásként tornyosulok azok fölé, akiknek meg igen. vissza lehetne picit venni az arcból.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
neked hollywood-ban lenne a helyed, nem itt közöttünk a mocsokban. <#worship>#worship>
köszönöm a kritikát, rávilágítottál hogy igazad van. a watchmen is rögtön zuhant nálam 2/10-re mint a BUX index, de az csak azért jobb, mert kevesebben ismerik!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
20 percig bírtam. Ennyi blődséget, giccset, röhejes színészi aluljátszásokat ilyen rövid idő alatt ritkán látni. Biztos bírtam volna tovább is, ha legalább 1%-nál több köze is lenne az ókori Egyiptomhoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
A Marthás jelenetet nem igazán lehet védeni. Rosszul lett kijátszva az egész. Bár az UE kicsit javít rajta, de megmenteni nem lehet.
Az 1/10 meg túlzás imo. Ez nem egy tűzre való, undorító szar film. Vannak hibái, nem is kevés, de objektívan nézve még mindig egy élvezhető és szórakoztató film...
Én leírtam amit gondolok értékeltem a filmet és most kapom az okosoktól a találgatásokat.
"A Batman&Superman mióta Marvel...?" Én ilyet nem írtam, szal szövegértelmezési gondok vannak...
"Biztos nem azt a verziót nézte" ja biztos nem is néztem hanem csak gondoltam rá.
"várhatóan előre tudja, hogy _nagyon_ nem neki szól a film, ráadásul amúgy is utálja az egész műfajt" Te biztos jól ismersz, hogy ennyi mindent tudsz rólam, mondjuk ha egy értelmes érvet írtál volna akkor talán vitázhattunk volna.
Srácok sok filmet kell még megnéznetek, meg sokat olvasnotok aztán gyertek vissza 😊