Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
neked hollywood-ban lenne a helyed, nem itt közöttünk a mocsokban. <#worship>#worship>
köszönöm a kritikát, rávilágítottál hogy igazad van. a watchmen is rögtön zuhant nálam 2/10-re mint a BUX index, de az csak azért jobb, mert kevesebben ismerik!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
20 percig bírtam. Ennyi blődséget, giccset, röhejes színészi aluljátszásokat ilyen rövid idő alatt ritkán látni. Biztos bírtam volna tovább is, ha legalább 1%-nál több köze is lenne az ókori Egyiptomhoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
A Marthás jelenetet nem igazán lehet védeni. Rosszul lett kijátszva az egész. Bár az UE kicsit javít rajta, de megmenteni nem lehet.
Az 1/10 meg túlzás imo. Ez nem egy tűzre való, undorító szar film. Vannak hibái, nem is kevés, de objektívan nézve még mindig egy élvezhető és szórakoztató film...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én leírtam amit gondolok értékeltem a filmet és most kapom az okosoktól a találgatásokat.
"A Batman&Superman mióta Marvel...?" Én ilyet nem írtam, szal szövegértelmezési gondok vannak...
"Biztos nem azt a verziót nézte" ja biztos nem is néztem hanem csak gondoltam rá.
"várhatóan előre tudja, hogy _nagyon_ nem neki szól a film, ráadásul amúgy is utálja az egész műfajt" Te biztos jól ismersz, hogy ennyi mindent tudsz rólam, mondjuk ha egy értelmes érvet írtál volna akkor talán vitázhattunk volna.
Srácok sok filmet kell még megnéznetek, meg sokat olvasnotok aztán gyertek vissza :)
bár szerintem nem a bővített verziót nézte azért lett 1/10
ha azt nézi amit te, lehet felment volna 1,1/10-re ; )
De szép bauxit, honnan van?
Ez ám a tökös hozzáállás, így tovább, előre a mazochizmus tengerén ! :)
És hogy ON is legyek: B v S Ultimate Edition: 10/8.5, simán az év legjobb képregényfilmje. Bár nekem már a moziba küldött verzióval sem volt különösebb bajom, de ez a bővített azért érezhetően többet ad. Sokkal több réteg van benne, sokkal érdekesebb szálakon fut, sokkal sötétebb mint egy átlag képregénymovie, és ez jó.
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.07.12. 20:49:52
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.12. 20:11:12
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Csalódás volt a film. Azt hittem hogy egy remek filmet fogok látni a Doom sorozat ikonikus fegyveréről .de erre valami nyálas sztorit adtak le egy kisfiúról meg valami óriásról.
Lehet hogy rossz filmre ültem be. :)
Viccet félretéve a film igazi Késői Spielberg.
Látszik hogy valami oscar díjas eresztést akart összedobni a rendező, ami után zokogva a mondanivalótól eltelve jönnek ki az emberek, de ehelyett egy rendkívül középszerű steril amolyan "közepes iparosmunka" került ki a kezei közül amire egy hónap múlva már senki sem fog emlékezni. Ha mégis akkor is csak max felsorolás szintjén jelenik majd meg a rendező életművében.
10/1
Értem én, hogy Batman Superman ellen és akkor a képregényrajongók jól elmennek megnézni a moziba a filmet, és hirtelen a gatyájukba élveznek. Mondjuk ha megkérdeznek engem a kész forgatókönyvről, ingyen megmondtam volna hogy nem működik. Talán mostanra már többen megértik miért csapás a valódi filmekre nézve ez a Marvel hiszti, de lehet hogy még várnom kell pár ilyen híg fost...
Úgy látszik, nem lehet időzítve linkelni... 1:49-től van az ominózus jelenet
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2016.07.12. 09:57:11
Vagy az onnantól vamzernek számított, vagy mi?
Es latod, ahogy en is most hulye voltam, nalam vannak lenyegesen hulyebbek is. Nezzuk a jo oldalat, az egy tok jo doku, amit linkeltem, tenyleg erdemes megnezni
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2016.07.11. 21:41:25
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hogy mi van? :D Szerinted a vago az szo szerint csak vagdossa a filmet, mittomen, valami jegyzetek alapjan? VAGY, esetleg, talan, csak-csak az egyik legfontosabb muvelet a film eleteben es a rendezovel szimbiozisban keszul a dolog? A kerdes kolti.
Kotelezo anyag:
http://batman-news.com/2016/06/28/batman-v-superman-3-hours-warner-bros-no/
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2016.07.11. 21:29:27
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A Justice League-t is 3 órásnak tervezte, de azt hiszem ezt már a legelején lelőtték, hogy szó sem lehet róla...
Ez mi a fittyfene volt?
zagyvaság/10
* megrendelő és/vagy
* rendező
>>>> vágó utána csak teszi a dolgát.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én is megnéztem az extended verziót és határozottan jobb lett a véleményem. A mozi változattal az volt a gondom, hogy ide-oda kapkodott, nem volt egy egészséges íve az egésznek. Most az volt a fura, hogy nem is nagyon jöttem rá, melyek voltak az eddig nem látott jelenetek, viszont nézés közben érzetem, hogy most már valahogy egyben van az egész, követhetőbb volt a sztori. Néha libabőröztem, olyan epic volt helyenként, meg amúgy is alapvetően jobban tetszik ez a komolykodósabb, sötétebb tónus. Fasza volt ez, na.
Olyna ritkán látni Will Smithet manapság, úgyhogy felüdülés egy film vele. És nem kell sokat várni, mert jön a SS is nemsoká.
Igazából sokkoló film. Főleg, ha ismered a focit és szereted is. Úgy meg még inkább, hogy 2002-től 2016-ig kellett várni arra, hogy az NFL hivatalosan elismerje, hogy a CTE létező dolog a fociban is. Az ilyenek mutatják jól, hogy mennyire torz világban is élünk.
A film maga jó volt. A karakterek, a nyomozás, igazából minden rendben volt. Alakítások terén sincs mire panaszkodnunk. Az tetszett, ahogy az idő múlását érzékeltették anélkül, hogy ki kellett volna írni (az 1-2 kivételtől eltekintve). Azt nem tudom miért, de örülök, hogy Alec Baldwin nem valami negatív figurát játszott. Viszont az elszomorított, hogy Luke Wilson egy ilyen jelentéktelen (a karakter Roger Goodell nem jelentéktelen, de a filmben az volt) háttér szerepet játszott. 1 kivétellel még csak nem is volt konkrétan a kamera előtt, de akkor sem rajta volt a hangsúly.
7/10
Ez már csak azért is vicces mert a Kick Ass-ben nincs egy db szuperhős sem... csak jelmezes idióták szuperképességek nélkül.
De szép bauxit, honnan van?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"...és...szerintem...bizony."
Jó vannak hibái, vaskos logikátlanságok. eisenberg ripacs.
Az hogy más mint a képregény, melyik? Van ezer feldolgozás. Az is igaz a végső harc bár látványos és szórakoztató a főellenség úgymond elég semmilyen. Csak egy ostoba szörny. Semmi több, elég béna dolog. Oké erős de...attól még szar.
Viszont, a sötétebb hangulat, a zene, Ben Afflack, Gal Gadot...ez mind pozitívum és az is jó ,hogy mernek kicsit bele menni a témába, több szálon is fut a történet, mertek némi mélységet adni a dolognak, amit a Marvel is megpróbált a Polgárháborúval, de ott ez annyira nem jött át.
Gondolok arra hogy a superhősök szuperbunyójában emberek halnak meg...ártatlanok, vagy hogy jó-e az önbíráskodás, és más hasonló dolgok.
Szóval jó ez.
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Hát ez nem volt valami jó. Már azt nem értettem, mikor mentek a temetésre. Akkora drámát csapott körülötte Buttler és a nője, mintha vietnámba menne harcolni. Aztán Londonban meg minden elnök, miniszterelnök konvojban, lezárt utakon, hajón mehetnek a temetésre, erre a Japán miniszterelnök a dugóban ül....:D Az első rész CGI-ja még megbocsátható volt, de itt mintha még rosszabb lett volna. Szerencsére csak a film elején voltak, aztán már csak az utcákon harcoltak. Csihi-puhi, bimm-bumm, de semmi érdekes nem volt benne. Ami jót ki tudok emelni az a támadás kezdete. Ahogy robbantottak, kiléptek a sorból stb. az igazán valósnak hatott. De aztán folytatódott is tovább a mese és minden bokorból ugráltak elő a terroristák...
5/10
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Annyi a lényege, hogy van egy csaj meg egy csávó, a csávónak tetszik a csaj és melegnek adja ki magát. Jó barátok lesznek, a csaj úgy tekint rá, mintha mondjuk egy barátnője lenne, tehát le is vetkőzik előtte melltartóra gátlások nélkül, mindent megbeszélnek, stb. Aztán a csaj később megtudja, hogy valójában nem meleg és megharagszik rá... de természetesen végül megszereti. Hát ennyi amit tudok mondani róla. Nem mostani film.
A rossz kritikák, vélemények után halasztgattam a megnézést, de csak sikerült. És nehéz helyzetben vagyok. Mert egyrészt nem egy túl jó film. Legalábbis nem érezni, hogy húde gyorsan lepörög a film. A másik oldalról meg annyira sikerült emelni az egészen, hogy arra szavak nincsenek. Ezt a rengeteg faszságot, amit összehordtak. Ahogy haladunk előre úgy dobnak be egyre beteg dolgokat. A végére már annyi baromságot össze beszéltek, hogy fetrengtem a röhögéstől. Hansel Kiefer Sutherlandes orgiája, a magnum, a fia, az intézet, Sting és a többi beteg faszság :D Tény, az első rész fénypontjait újra elővették és variálva újra ellőtték a poént és valamelyik ült, valamelyik nem. Vannak negatívumok, de a vége annyira random volt, hogy nem bírok kevesebb pontot adni... :DDD
6/10
Annyi zagyvalék cápás film jött ki az utóbbi időben hogy ez a film kifejezetten kellemes csalódás volt. Szörfös csaj vs. cápa... face to face.
7/10