106885
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Izlesek es pofonok! Nekem is teccet de nem annyira hogy vegig nezem! Pedig tudom hogy szegyen de nem tudtam :(
  • Sephi
    Tudod , en akar mit irok le te bele tudsz kotni ha akarsz! Tehat engem mar hidegen hagy es nem fogom a szivemre venni az irasaidat. Egyszer tok rendes vagy maskor meg annyira arrogans es undok hogy az ember nem tudgya mi bajod lett.

Nem tudod felfogni azt hogy en nem bantani akarlak es nem kotekedni. :((((
  • Sephi
    Mily erdekes hogy emezek a diskuciok soha sem tudnak befejezodni. Engem nem erdekel a kotekedesed mert en elvbol nem kotekedek hanem te erted felre.

En is a 199X -es filmekrol beszeltem. Szamold ossze hany keszult 2000-ig es meglatod melyik a jo es melyik a stilusos jo.

A regi filmek az igaziak! A mostanik nagy szarok egy ket kivetellel.

• Nyiri
    Akkor veled lehet baj mert en tavaly lattam eloszor a keresztapa sorozatot es azt kell mondjam, hogy minden idok legjobb filmjei kozott vannak. Mind a harom. Pedig nem vagyok idos. 22 voltam akkor.
  • Ramza
    Pedig igaza van.
    Néha észrevehetnéd, hogy amit leírsz, az mást jelent, mint amit magadban gondolsz róla.
  • Ramza
    "Nezd meg az Imdb top-ot is... hany uj filmet szamolsz 1990-tol idaig?"

Miről beszélsz?
    A tíz legjobb között pl. 5 darab készült 1990 után.
    Arra most nincs időm, hogy mind a 250-ről pontos statisztikát készítsek...

Egyébként nem voltam berúgva, egy kortyot sem ittam.
    Csak egyszerűen elegem van abból, hoghy állandóan "megtalálsz", ráadásul néha érdekes stílusban.
    Tudom, erre azt mondod, hogy te nem is "azt" akartad mondani, de ha egyszer száz emberből 99-nél ugyanazt jelenti az adott mondat, akkor feltehetőleg úgy kell értelmezni. Tudod, erre szokták azt mondani, hogy ha leírod a neten, hogy "kurva anyád", és utánaraksz egy szmájlit, attól az még ugyanazt jelenti.
  • Sephi
    Bizony! Teli van gyulolletel es tiszteletlenseggel! Hogy voltam kepes ilyet irni?

Bazi nagy bun volt! Bocsas meg Istenem hogy igy kezdtem amondatomat!

Baz...
  • MrSpock
    Ahétvége termése:
    Beavatás: Nem új film,nekem tetszett,bár gondoltam,hogy Pacino a hunyó.
    Hellboy: Rászántam magam,és ez is tetszett,kis humor,meg nemkellkomolyanvenni,de szórakoztató.
    Resident 2: Az elsőnél sokkal pörgősebb,több akció,több zombi.Úgy leültet arra az időre.Milla nagyonkemény benne.
    A Falu: Ez nekem nemjött be,valahogy..hmmm.nemtudom,többet vártam,és nem a szörnyek hiánya,mert tudtam,hogy nincsenek benne,már a rendező neve sejtette,egy kis csattanó a végére.Azért meglehet nézni.
  • Jano
    Asszem senki nem veszi jó néven, ha egy felé intézett komment így kezdődik: "Most butasagot mondtal. De ezt mar megvitattuk."
  • Sephi
    De figyej miert van az hogy akkoriban egy film bazi nagy sikereket aratott es akar mindegyikrol ami hiresseb el lehet mondani hogy ultra brutal es a mai idokben megsem jon ki semmi emlitesre melto (tisztelet a par kivetelnek).

Nezd meg az Imdb top-ot is... hany uj filmet szamolsz 1990-tol idaig?

Egyebkent megjegyzem hogy verig meg vagyok rola gyozodve hogy az este be voltal csipve mert te nem szoktal ilyen alpari modon beszelni :)
  • Ramza
    De miért lenne ma gyenge?
    Én sem szóltam le, csak egyszerűen arról van szó, hogy nálam nem ütött akkorát.
    Keresztapa - tetszés szerint lehet bármilyen régi klasszikust beilleszteni a példámba. Az pedig, ha valakinek nem tetszik, az elfogadható természetesen, de ettől még olyan filmről van szó, ami kidolgozottságának, színészeinek és monumentalitásának köszönhetően ma is nagy film (még ha nem is tetszik mindenkinek, olyan film talán nincs is a világon, ami mindenkinek tetszene).
  • Bandew
    Na majd én zsűrizek, mert (csodával határos módon) én még nem láttam a Kersztapa egyik részét sem. :-DDD
  • Sephi
    Oktat teged a banat! Majd pont teged foglak en oktatni! :)))))

Bocs de nem kioktatos jellegel mondtam.

En most par hete fogtam neki a Keresztapanak! Meg van mind a harom resz DVD-en! Es mi tortent? A masodik resz felenel beleuntam es nem neztem tovabb! Egyszeruen unalmas lett a film! De garantalom hogy ha 199X evekbe neztem volna es talan oregebbel ettem volna akkor elveztem volna!

A Usual Suspect pedig akkoris nagyon rulez muvi volt a maga idejeben de ha most nezed meg akkor persze hogy gyenge!

• Ramza
    Bocs, de kurvára elegem van a kioktatásaidból.
    A Keresztapa ugyanolyan jó film volt 30 éve mint most.
    A remény rabjai 10 éve is akkora élményt jelentett, mint ma.
    Ha szerinted nem, akkor gondold így.
    De a kioktató mondataidat tartsd meg magadnak.
  • Sephi
    Most butasagot mondtal. De ezt mar megvitattuk. Hozza nem lehet hasonlitani a mostani filmeket a regebiekkel. Mas elet volt es mas felfogas! :)
  • PetruZ
    A csaknem egy éve kész és várva várt új Jet Li film (a Danny The Dog), úgy néz ki, végre révbe ér - Unleashed címmel. Megjelent az első hivatalos trailer, elérhető pl. itt.
  • Ramza
    Feliratos a magyar dvd, de amúgy is úgy néztem volna meg.
    A "hogyan" tényleg zseniális volt, de ezt több filmről is el tudnám mondani (pl. Hatodik érzék).
  • winnie
    ermélem nem szinkronosan láttad:) nálam ez A minden idők legnagyobb filmje, de egyértelmű, hogy ha megvan valakinek a befejezés, akkor nem üt akkorát, de gondolom azért a 'hogyan' nem volt meg? a végén az a csészés jelenet szerintem filmtörténelem:)
  • Roll
    Megnéztem ma a Tűz óceánját és az Én a robot c. fimeket.
    A kettő közül nálam ma az Én a robot vitte a prímet, nagyon jó kis film. Tetszett a látvány benne.
    Nálam 7/10.
  • Ramza
    Én úgy gondolom, hogy egy igényes filmalkotás ugyanakkorát szól a készítésekor, mint 10 vagy 20 év múlva.
  • CSOCSO
    nem szegyen az!!! en is belekonnyeztem
  • Sephi
    Hat igen eros meglatas. Nekem szemely szerint ez a filmsokat jelnetett akkoriban.

Szerinem az is nagy baj hogy majdnem 10 evre ra nezted a megjelenes ota :)

Akoriban egy ilyen story erosen utos volt!
  • BADE
    Most volt az HBO-n Az Utolsó Éjjel című film Edward Nortonnal a főszerepben.Szerintem egész jó volt a film,éreztem benne egy kis História X-es style-t is.
    Lassan már azt veszem észre,hogy az Edward Norton név garancia a jó filmre!
    8/10
  • Ramza
    Ja, + imdb-n a 18-ik a toplistán.
  • Ramza
    Közönséges bűnözők
    Számomra óriási csalódás. (és igen, szégyellem, hogy csak mostláttam, de legalább megvettem olcsón a dvd-t)
    Éveken keresztül hallgattam baráti körből:
    "Ez minden idők legjobb filmje"
    "Örökös kedvenceim között van"
    "10 kedvem filmem közül az egyik"

Na ezek után mi mást tehettem volna, mint hogy nagyon sokat várok.
    Amit kaptam:
    - eszméletlenül jó szereposztás
    - jó, de nem kiemelkedő történet
    - a negyvenedik (!!!) percben kitalálható befejezés
    - kellemes, de nem eget rengető csavarok
    - színvonalas krimi
    - Kevin Spacey és Benicio Del Toro önmagában is rulez

Ez önmagában kellemes, és elég is lenne, de nem ilyen elvárások után.
    Szerintem 7,5 pontot ér, egy tizeddel sem többet.
    Mivel tudom, hogy hatalmas a rajongótábora, így erőteljes flémre számítok :) Sajnálom, ennyi a véleményem.
  • Sephi
    En is! Sot nem is egyszer! Aszonypajtas meg majd hogy nem bogott :)
  • PetruZ
    Akinek bejött az Ong-Bak és kíváncsi a thai (akció)filmgyártás következő termékére, látogasson el ide. Letölthető két borzalmas minőségű (wmv...) trailer, de a látottak azért ígéretesek... még ha nem is egy Ong-Bak-jellegű (értsd: magányos harcművész hős lenyom mindenkit :) ) filmről van szó. A kemény muay-thai azért itt is lesz: a trailerben van egy, a földből alig kinőtt kiscsaj, aki üt-vág, de kegyetlenül. :) A stunt munkára meg - azt hiszem - nem lesz panasz, már amit mutattak, az egyszerűen hátborzongató...
    A filmet egyébként Thaiföldön már bemutatták nemrég, szóval hamarosan várható.
  • Nyiri
    Szegyen nem szegyen en azon a filmen elsirtam magam :)))
    Nagyon jo film es Duncan hihetetlen mondon jatsza figurat.
  • Sephi
    The Green Mile -

Mi csak ma neztuk meg es el kell hogy mondjam hogy eloszor megijedtem hogy Stepehen King adaptacio de Tom Hanks miatt ultunk le mert aszontuk hogy ez nem lehet rosz film. Es nem is tevedtunk.

Egyszeruen fenomenalis volt!
  • Sephi
    Uhh bazzz... akkor te nem fogtad fel a film mondokajat! Szerintem egy mestermu a film! Orokke emlekezni fogok ra! Nekem az egyik kedvenc filmem!
  • Blasta
    Mint már említettem, nem a filmértékelésedet szóltam le, hanem, hogy beszólsz másnak, hogy fordítva pontozzon.

Cseszdmeg, neki úgy tetszett!!!
    Nemtom mit olyan nehéz ezen megérteni.

Na fejezzük be.
  • Roll
    A leírásod alapján kedvet kaptam a filmre, megnézem én is.
  • Roll
    Ha nem is láttad akkor minek szólsz bele?
    Nézd meg, utána rájössz miért mondtam hogy fordítva a pontok.
    Egyébként meg nem neked írtam.
    És foglalkozz a Te iq-al, tréningezz rá.
  • fifi
    Érdemes letöltéssel tökölni?
  • Bandew
    A FALU (The Village)

Nos állítólag ez a film bukás volt Amerikában. Ezek az amcsik tényleg hülyék! A filmmel egyáltalán nincs semmi különösebb baj, igaz nem is az a film, ami örökre megmarad a filmtörténelemben.

A sztori szvsz nagyon jó. Ma már nagyon ritkán lehet olyan filmet látni, aminek a sztorija teljesen új. Szinte már az összes film koppint, átalakít (ez nem mintha negatív dolog lenne, hisz én se tudnék új dolgokat kitalálni). De ez teljesen egyedi volt. Néha egy-egy jelenet szinte teljesen ugyanaz volt, mint a Jelekben. Ez kicsit bosszantott, de hamar túltettem magam rajta.

!SPOILER!
    Na akkor elmondom miért lett ez a film Amerikában bukás. Mert nincsenek benne szörnyek! El is képzeltem a hülye dagi amcsigyerek arcát, hogy "De hát akkor most nincsenek is szörnyek? Akkor ebben most mi a félelmetes?".
    Nos pont erre megy rá a film témája is, csak egyesek túl hülyék és bezártak, hogy ezt észrevegyék. Ugyanis a filmben nem a szörnyek a gonoszak (mivelhogy nincsenek is), hanem az emberek. Ezért hagyták ott a várost és a technikát, ezért menekültek és készítettek maguknak egy saját világot. Nem tudom ki hogy van vele, de ezt már én is éreztem. Volt, hogy annyira elegem lett az emberek gonoszságából, butaságából, hogy tényleg azt kívántam, bár csak egy kis kunyhóban élnék az erdőben, mindenféle elektromosság nélkül. Na a filmben szereplők ezt tényleg meg is valósítják!
    Igaz a vége felé már sejtettem, hogy nem a múltban vagyunk, mindenesetre nagyon ötletesnek találtam.
    Egyszóval egyáltalán nem azt kaptam a filmtől amit vártam, hanem többet. Ha nincs A Falu, én csinálom meg. :-D

7/10
  • Bandew
    Abban hogy hatásvadász, teljes mértékben egyetértek.
  • Ramza
    Gondolom úgysem érdekel, csak érdekességként megszámoltam, hogy eddig 54 (!) nemzetközi filmdíjat nyert jó fél év alatt, és legalább ennyi jelölése is volt még mellé.
  • Loál János #16245
    A HVG a Te Bibliád? :D
  • Mike at home
    erre hajaz a Getno egyetlen ertelmes mondata

az emberek mikor ertik meg, ha arnyekban allnak akkor ne a napra haragudjanak

vagy vmi ilyesmi :)
  • Blasta
    Csak úgy mellesleg: én még nem láttam a filmet, csupán a Te roppant IQ-s hozzászóláasodat kommentáltam, de sebaj, majd legközelebb jobban figyelsz... ha tudsz