1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bandew
    A FALU (The Village)

Nos állítólag ez a film bukás volt Amerikában. Ezek az amcsik tényleg hülyék! A filmmel egyáltalán nincs semmi különösebb baj, igaz nem is az a film, ami örökre megmarad a filmtörténelemben.

A sztori szvsz nagyon jó. Ma már nagyon ritkán lehet olyan filmet látni, aminek a sztorija teljesen új. Szinte már az összes film koppint, átalakít (ez nem mintha negatív dolog lenne, hisz én se tudnék új dolgokat kitalálni). De ez teljesen egyedi volt. Néha egy-egy jelenet szinte teljesen ugyanaz volt, mint a Jelekben. Ez kicsit bosszantott, de hamar túltettem magam rajta.

!SPOILER!
    Na akkor elmondom miért lett ez a film Amerikában bukás. Mert nincsenek benne szörnyek! El is képzeltem a hülye dagi amcsigyerek arcát, hogy "De hát akkor most nincsenek is szörnyek? Akkor ebben most mi a félelmetes?".
    Nos pont erre megy rá a film témája is, csak egyesek túl hülyék és bezártak, hogy ezt észrevegyék. Ugyanis a filmben nem a szörnyek a gonoszak (mivelhogy nincsenek is), hanem az emberek. Ezért hagyták ott a várost és a technikát, ezért menekültek és készítettek maguknak egy saját világot. Nem tudom ki hogy van vele, de ezt már én is éreztem. Volt, hogy annyira elegem lett az emberek gonoszságából, butaságából, hogy tényleg azt kívántam, bár csak egy kis kunyhóban élnék az erdőben, mindenféle elektromosság nélkül. Na a filmben szereplők ezt tényleg meg is valósítják!
    Igaz a vége felé már sejtettem, hogy nem a múltban vagyunk, mindenesetre nagyon ötletesnek találtam.
    Egyszóval egyáltalán nem azt kaptam a filmtől amit vártam, hanem többet. Ha nincs A Falu, én csinálom meg. :-D

7/10