Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Meg kell fejtenünk ennek a hegedûsnek a kódját.
Kössük rá a GBLX computerre.
- A GBLX komputerre? De hát az vezérli a rakéta-elhárító rendszerünket!
- Édesem. Mond mi a valószínûsége egy Orosz támadásnak csütörtök este. Ugyan már.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
szóval a régebbi filmeknek jó a szinkronjuk, az újabb filmeknek meg nem mindig
Magas barna féfri felemás cipõben? fsz:Tom Hanks
az mekkora film volt. Húú.
Vagy 30 szor láttam már.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Kemény lóvé: Nem tudom eldönteni, mi volt benne olyan jó, hiszen csak egy elég szimpla "keresd a zsetont, futkozz a táskáért" film volt, de valamiért igen tetszett.
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
20%
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ja, az elõzményeket nem Herbert írta.
Egyébként én a dûne elõzményt olvastam, trilógia, qrva jó sztem. Abszolút bejön a Dûne, sztem nagy klasszikus. De hát az izlések különböznek.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Csak úgy.
Kakszi Lajos 😉
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Minden szempontból kiemelkedõ alkotás, atyaúristen színészek, durva megható és kemény történet - nem is írok többet, úgysem tudnám kifejezni az érzelmeimet jól.
Ez klasszikusan 10 pontos film nálam.
Mekkora jó magyar vígjátékok vannak már!
Az amerikaiak többségén már gyakran mosolyogni sem tudok, de a magyar kalsszikusok mindig megröhögtetnek!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
3 (6) részes HBO-Dûne: betûrõl-betûre, szolgai módon másolja a könyvet, valahogy mégsem sikerült elkapni a fonalat -> közepes, erõsen.
Csináltak új Dune filmet?
Én a legutóbbit az HBO-n láttam, 3 részes sorozat volt és iszonyatosan gagyi volt.
Mellesleg a dune világa nekem sem annyira bejövõs. Kicsit már-már túl szürreális, de azért értékelem, csak valahogy nem ragadott meg.
Viszont játszani szerettem vele :-DD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Pedig ez az uj muvi alitolag erosen utos.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Kocka ill. Kocka2 - Hiperkocka
Az elsõ rész még valamennyire izgalmas volt, a csapdákkal, a második része meg inkább beszélgetõs, gondolkodósra sikerült. Volt benne 1-2 horrorosabb rész, de összességében nem tudom miért sorolták a horror kategóriába. (A körre ez sokkal inkább igaz volt.) Vagy csak nekem nem elég horrorisztikus? 😊
shit happens
Miért van az, hogy mostanság egyre inkább azt érzem, Hollywood-on kívül mindenütt tudnak filmet készíteni?
Ez a film iszonyat. Véres, mocsokszájú, a fõ"hõs" egy elmebetegpszichopatabörtöntöltelék, egy csomó részlet nincs benne a filmben (önéletrajzon alapszik, de csak 1 szelet szeletkéje az, amit bemutat, szvsz), zene nincs, nincs folyamatos cselekmény, stb, stb, stb.
Ha hasonlítani kellene, akkor leginkább a Reservoir Dogs-hoz (Tarantino) hasonlítanám (de nem csak azért, mert ebben is van hasonló csonkolásos jelenet).
Ennek ellenére, vagy épp ezért állítom, hogy ez az utóbbi idõk egyik, és Ausztrália legjobb b-múvija.
Nézzétek meg!
Ramza! Kötelezõ!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF