Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Bátorság, önfelálldozás, usa póver.
Ennyi.
Viszont mesterien volt kivitelezve...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója erről.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Erre en nem tudtam mit valaszolni es siman racsaptam hogy talan kene hozza 3D-es szmuveg erre meg elkudot a francba.
Mint kiderult tenyleg kell hozza es nem a minoseg szar 😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
El kell mondjam, hogy kellemeset csalódtam, mert bár nem volt 100%/logikia bukták/, de egész jó!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A mai horrorok között nem rosszak, de összességében volt jobb horror vagy ötezer.
Kiképzés - A Dark Blue sokkal jobb.
Ez utóbbi még poénos is volt :Ð
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Az elsõ rész nem valami JÓ... utána stimmelnek a dolgok (azt hiszem😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Freddy éppen gyilkol, mikor Alice-nak a hûtõben minden a szeme láttára rohad meg. Ekkor becsapódi kaz ajtó, és rá van írva, hogy Die Bitch. Hát ahogy a szinkron mondta, hogy dögölj meg, én majdnem lefordultam a székrõl 😄😄😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Az is tettszett a Commandóban, ahogy a szigeten teljes harci felszerelésbe öltözött. Nagyon állat volt.
Ezt parodizálta ki Leslie Nielsen a Drágám add az életedben. Az is jó volt.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

http://tagok.sg.hu/pictures/zaki_1.jpg 😉
shit happens
Rólad miért nincs még kép fenn?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Aztán a csaj elsüti a rakétavetõt, de fordítva.
A rendõrök meg csak néznek.
De aztán sikerül kiszabadítani.
- Honnan tudta, hogy kell használni?
- Elolvastam a használati utasítást.
hová megyünk?
bevásárolni
ilyen késõn?
milyen már, amikor elkapják a zsaruk svarcit, a csajt meg otthagyják a kocsiban, ami tele van fegyverrel 😄
Csak azért írtam, hogy helyére kerüljön a film.
Ezek nem horror, hanem mûvészfilmek.
A Save the green... több mûvészfilm-fesztiválon nyert díjakat...

film