Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Kelly Hõsei a king,utána pedig a Gene Hachmann(Vietnam 1978)
Punker
Sztálingrád se gyenge, Ryan-t megeszi reggelire

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
Híd a Kwai folyón is jó szerintem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
Kelly hõsei & Sas leszállt

zaki
ebbõl a piszkos 12-t láttam, az nem volt rossz

1. ryan közlegény megmentése
2. schindler listája
3. az sok van

RangeR
Ezek közül a Kelly hõsei a nyerõ nálam.

Bandew
Hát, én nem igazán szeretem a háborús filmeket.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

LittleL
Kinek melyik háborús filmek tettszenek a legjobban?

Nálam ezek a legmenõbbek:

- Kémek a sasfészekben
- A halál 50 órája
- Kelly hõsei
- A sas leszállt
- Piszkos tizenkettõ

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

eccsém, olyat még nem pipáltam, legközelebb viszem dzsangapartiba 😄
ja az HBO adta régebben, nekem túl lelkizQs film, olyankicsit mintha be lennél szívva , mikor nézed, olyan bensQséges

Máshogy durva, de nagyon-nagyon kemény film.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Irreversible - azt halottam rola hogy durvabb mint a Requirem For a Dream. Igaz ez? Mert akkor nem ma nezem meg 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zaki
láttam, jókat lehet röhögni rajta 😊

Amúgy az UnderworldrQl tud vki vmit, hgoy miért nem jáccák magyo-n?

Ki nevel a végént láttátok? sztem nagyon jó film😄

Ok meglesz😄

Loál János
Akkor a Bad Taste (Ízlésficam) legyen a következõ film, amit megnézel! 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

MOst néztem végig Peter Jacksontól a BRAINDEADET/Hullajó/ NEmmondom, ilyen véres és leginkább gusztustalan filmet még életemben nem láttam. De ez a jó benne, a végére már csak röhögni lehet rajta, annyira undorító, egyszerqen meg kell nézni! qrva jó!

Blasta
Fullos az a múvi az elejétõl a végéig!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

RangeR
Ja, a Ryant én sem láttam sokáig, de már megvettem a DVD-t. Írták itt, hogy usa power, meg más elcsépelt, de azért ez a film ott van a top-on! Az Ohama partraszálláson kívûl van benne sok jó rész, nekem pl. az utolsó csata, amikor már megtalálják Ryant és védik a hidat, az jobban tetszik, mint a kezdõ csata.

Tegnap megnéztem az Amazonas kincse (Rundown - jól lefordították) c.filmet. Nekem rendkívül jó kikapcsolódás volt. Merem ajánlani!

zaki
Az õrület határán c. filmet látta valaki?

rezsofiz

sazl : c

Sephi
Sugar&Spice - atyam......

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

b-type
😄,
nem utazok a hsz-dra hidd el, de megint csak...
a legnagyobb (az elején kivül), mikor a német végül mégis csak kinyírja a figurát, pedig az szeretné befejezni...,
s közben a gyáva arc meg ott zizeg a lépcsõnél.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Zaki: azt tényleg eltalálták - az elejét... nekem is nagyon bejött...
Amúgy:
Végsõ Állomás 2:
A halálokat kicsit durvábbá tették, mint amilyenek az 1-ben voltak és elég poén film. 7/10
zaki
megnéztem ma a Ryan közlegény megmentése c. filmet. hát szégyellem magam, hogy eddig nem láttam. eddig ez a legjobb háborús film nálam (2. talán a Schindler listája). az eleje a csúcs, a partraszállás. hihetetlen jelenetek, színészi alakítások kiválóak, eszméletlen hangulata van a filmnek. ez a spielberg egy zseni, egyik filmje jobb a másiknál

Tikal
spykids 3d
inkább nem mondok semmit...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
Én unatkozva néztem végig. Többen nem is kérek belõle.
Egyszer nézhetõ.
Csak úgy mint a mozikban most menõ Confidence.
Hiába Dustin Hiffman meg Rachel Weisz, akkor is csak egyszer élvezhetõ kategória. Nem rossz, de semmi extra...

Loál János
A sztori tényleg sablon volt, de Niro (éted, DeNiro), és Norton miatt jó lett a film, akárki akármit mond.

Blasta
A legutóbbi ilyen, ami nagyon nem jött be, az a Gene Hackman és Danny DeVito-s Arany markában (talán)?!
Vérgyenge. És már idegesitett, hogy az a nagyonokos vén tolvajbácsi MINDENKIT ÁTKÚRT...

Blasta
Ez az a tolvajos film?
Nekem nem jött be.
Kicsit sok volt már ezekbõl a VERIOKOS bünözõkbõl, akik MINDIG tdják, hogy a társuk/ellenfelük hogy próbálja õket átkúrni de a végén uccse sikerül neki...

Loál János
Norton iszonyú jól adja az idiótát, és a film csattanója is állat.

Örülök, hogy tetszett!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

zaki
én láttam. robert de niro, marlon brando, edward norton. nem rossz õket 1 filmben látni 😊

zaki
én most néztem meg a filmet, és egyetértek veled. nagyon nagy film. csak az a baj, hogy szinkronosba láttam, jobb lett volna feliratosan. na mind1, majd megnézem valamikor feliratosba is, mert eléggé suxx volt alföldi buzeráns robinak a hangja

zaki
hát nem, eléggé sajt volt én is láttam (sajnos)...

Gothikáról úgy hallottam sokkal jobb.

LezLee
Akkor jó, akkor érdekel a film. Mondjuk a fear dot com nem volt egy jól sikerült próbálkozás.
RangeR
Nemtom pontosan... véres is, meg félelmetes is, a kettõ keveréke. Kb. olyan a hangulata, mint a most divatos horrorfilmeknek, a fear.com vagy a Kör lehetne a példa rá.

LezLee
Gothika? Ez valami horror, vagy thriller???
RangeR
Aha, Gothika az nem rossz. Tetszett nekem is.

LezLee
Ha jól tudom, most Csütörtökön. Én is kíváncsi vagyok rá, a bemutatója nem volt rossz.
harakiri
Adjatok tippeket, mi jó megy mostanában a mozikban, mert lassan lesz idõm és pénzem egy jó kis múvira, és nem szeretnék mellényúlni.
Apropó mikor jön ki a Felejtés bére címû film?

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

Blasta
Nem, az a szpájdi, csak legyakták az összes szupergengsztert és elment hip-hoppozni Erika C-hez :-D

Sephi
Az a csavo brekel vagy netalantan merges pok van a gatyajaba?

Blasta
Ja és csak azért 8/10 mert az eksönt nem vitték benne túlzásba, véleményem szerint 1-2 komolyabb lövöldözés pl. belefért volna, de ettõl még nem rossz a film, csak emiatt nem 9 vagy 10 pontos...
De hála az égnek kung-fu egy deka nincs benne :-DD

Blasta
Internal affairs - szigorúan piszkos ügyek
----------------------
8/10

Kurvajó kis hongkongi krimi! Nézzétek meg jól! Ako teheti, az moziban, bár csak 1-2 jelenet van ami miatt ott érdemes, de azokon nagyokat néztem.
Semmi brutalitás nincs benne, ilyen szinten teljesen fogyasztható.
Viszont izgis és jók a csavarok benne...
Leginkább a Kevin Costner féle Nincs kióthoz tudnám hasonlítani (na ki a kém, ki találja meg hamarabb....) a sztoriját.
Az a film is nagy kedvencem, hát ez is jól sikerült.
És a vége is rendben van, nem számítottam rá!

Darko Ferkó
Megnéztem, most megint drága, pedig már kétszer le volt értékelve 😞

Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója erről.

a.carkey
Shaolin Soccer Extended.

A medve nem játék.