Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PREMIERE1
Pl. kamerás-ra gondolok. (Mielõtt még vki rosszra gondol ...)

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"

PREMIERE1
A "The Passion of Christ" címû Mel Gibson filmet meg lehet már találni - khm... :) - bármilyen változatban?

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Nekem a HOOK 1000x jobban teccet.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mike
Pán Péter
modern mesefilm. kicsit gügye, de azért nem rossz, szépen kivitelezett
igazából nem tudunk meg semmit, hiába 2 órás a film, illetve egy dolgot igen, ha gyerekek akrunk maradni, és fiúk vagyunk, a csajok mindent csak tönkretesznek :)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Minden6ó - DVD verzió
nagy baromság, de jókat lehet rajta röhögni
a kihagyott jeleneteket rendezõi kommentárral érdemes megnézni, csomó mindent pluszt meg lehet tudni a történetrõl - szvsz a vágószobában a poénok kedvéért kivéreztették a filmet

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Blasta
Pedig abban voltak iszonyat poénok! :-dDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

PREMIERE1
Én a Manitu bocskora címû szuperprodukción. :( (Bár nagyon fáradt voltam.)

Sephi
En a Contact filmen aludtam el :)

Na meg meg sok mason de azon a moziba :)

Darko Ferkó
Hannibal életem második filmje volt, amin elaludtam moziban (annyira nem volt azért rossz, csak nagyon fáradt és depressziós voltam).
A Vörös sárkány nagyon kellemes meglepetés volt, a Bárnyok pedig alap.
Ha gyõztest (= kedvencet) kellene kijelölni, akkor én meglepõ módon a Vörös sárkányt választanám, szorosan mögötte a Bárányokkal. Hannibal messze mögöttük legalább 4 ponttal.

Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója errõl.

Sephi
Szerintem is a Hannibal butasag volt...

De tudod hogy mar keszul a negyedik film a szeriaban ?:)

Oké.:)

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

zaki
nekem az 1. rész tetszett a legjobban

Bandew
Hannibál jobban tetszett mint a Bárányok? Pedig az tök gagyi volt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Alien
na akkor majd ha megnéztem a filmet (szerintem szombaton fogom) majd megírom rájöttem-e mire gondolsz:) Ha nem akkor áruld majd el!:)

Ja. Nagyon ígéretesen indul, de hihetetlenül ellaposodik a végére. Az elõször jól induló sztoriról menet közben kiderül hogy "gyanusan" hasonlít egy kb. 2 évvel ezelõtti filmre, aminek nem árulom ez a címét mert akkor végképp dögunalom lesz megnézni.:) De azonnal be fog ugrani ha láttad.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Alien
Én majd a Gothika c. filmet fogom megnézni. Az elõzetese alapján nem rossz. Látta már vki a filmet?

Sephi
Jaja es is nagyon jo :)

Alien
szerintem tetszeni fog ez is:)

Na msot ekzdem el nézni a Vörös sárkányt, majd írok vmi kritika félét róla, elõzõ részek teccetek, leginkább a Hannibál.

Sephi
Jezusom! Megneztem a Looney Tunes : Back In Action! Te jo eg! Hogy lehet egy muvi ennyire unalmas? Meg jo hogy volt Dodo kacsa mert azon rohogtem meg parszor de hat ehez kepest a Space Jam mualkotas volt.

zaki
jaja, pont nekem is vmi ilyesmi jutott róla az eszembe :)

Bandew
Megnéztem. Háááát, elég Potter feelingje volt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Zemeckis k*rva jó filmeket szokott csinálni. Remélem ez is jó lesz, mint a többi.

zaki
1ébként lesz egy 3. Robert Zemeckis-Tom Hanks film (animációs), a címe The Polar Express, láttam a trailer-t

zaki
ZemeCkis :)

A válaszok sorban:
- nem
- igen (bár érdekes borító (plakát?), még csak hasonló jelenet sincsen)
- nem
- igen (valószínûleg, bár kicsi a kép)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

PREMIERE1
Ez az a film?

Ez az a csaj? :)
02

Sex is Zero - azt szokták mondani, hogy ez a koreai Amerikai Pite. Hát, ez önmagában nem volt túl jó ajánlólevél, felkészültem végtelen mennyiségû szarós-hugyozós poénra - szerencsére ezek elmaradtak, helyette a rejszolós poénokra volt szinte minden kihegyezve. Hmmm... ha csak ez lett volna benne, akkor azt mondom, egy rakás szar.
De szerencsére akadtak benne jó poénok itt-ott, maga a sztroi sokkal bájosabb mint amerikai megfelelõje, és néha sokkal komolyabb kérdéseket boncolgat, összességében nézhetõ volt azért. A fõszereplõ hölgybe pedig szerelmes vagyok :)

Nincs szívem közepes pontot adni neki, bár sokkal többet se érdemel: 6/10

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Alien!
részemrõl is örök kedvenc a vissza a jövõbe trilógia...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sephi
Ami kesik nem mulik.

Most ami engem oszinten izgat az a Indiana Jones 4-dik resze lesz. Hogy fogjak azt megoldani...

PREMIERE1
Úgy tudom egyszerre írták, csak a második rész világát még nem tudták volna úgy megcsinálni a "80-as években" (mint a bár neve, LOL), mint ahogy ténylegesen sikerült.

Kb. mint a SW elsõ 3 része. Azok is tul képpen technikai problémák miatt halasztódtak el.

Crhis Lloyd meg tényleg zseiális krapek. Itt "tombolta ki" magát leginkább. Mást el sem tudtam volna képzelni a szerepben.

Amúgy a sorozatból két részt is jelöltek Oscarra.

Back to the Future
1985 MUSIC (Original Song) -- "The Power of Love," Huey Lewis and the News
SOUND
SOUND EFFECTS EDITING
WRITING (Screenplay Written Directly for the Screen) -- Robert Zemeckis, Bob Gale

Back to the Future II.
1989 (62nd) VISUAL EFFECTS

Ebbõl az elsõ SOUND EDITING kategóriában nyert. A forgatókönyv sajnos nem. Az oka: "A kis szemtanú" volt Harrison Ford fõszereplésével. Hát, nem tudom ... Azért a két forgatókönyv összehasonlításakor is egyértelmûen látszanak azok a finomságok, amelyek a "Back to the Future"-ben benne vannak. Logikus, profi munka. A csúcs az, hogy csak 4x dolgozták át!!! Ez kurva ritka! A többi részt hozzávetve, ritka tökéletes munkát végeztek Zemekisék. Fõleg Zemekis. Nagy mesélõ. Rendezõnek is zseniális! (A Forrest Gump - regényben és filmen is - elsõrangú volt. Sajnálom, hogy a 2. részt nem csinálták meg megõle. Pedig az is "ütne", mint az elsõ.)

Ha már lassan itt az Oscar ...

CSOCSO
oks
SaVaGe
A másodikra nem mondanám, hogy szar, de az elõdjének a nyomába se ér. Leszedheted, már csak azért is, hogy megtudd mi lett Nanahara sorsa, de sokat ne várj tõle...

It\'s not my fault you suck.

CSOCSO
pontosan.. egyszeruen felfoghatatlanul komolyan osszefuztek a 3 reszt.. mintha egyszerre irtak volna az egeszet!!! egyszeruen zsenialis trilogia!!! egy olyan trillogia aminek mindegyik resze felejthetetlen
CSOCSO
masodik szar?? leszedjem?? kill bill azert sajna nem volt ilyen jo. de azert tetszett!!
Dark City-t valaki látta még annak idején? Most néztem meg harmadszor, régen láttam 2x, és az a darkos hangulat még mindig teljesen átjön, ami a film nagy részét jellemzi, és ami miatt egyik kedvencemmé vált.

A legnagyobb filmek között van, amiket életemben láttam. A Doki figurára még nagyon sokáig emlékezni fogok, ahogy azt mondja: "Annak beláthatatlan következményei lehetnek!"
Lloyd alakítása páratlan, egyszerûen nem tudok vele betelni.
Engem legjobban a második rész fogott meg, még mindig érzek késztetést, hogy még egyszer megnézzem. Ebben volt kivitelezve legjobban egy másik világ, baromira bejött az a rész, ahol a cselekmények megváltoztatták a jövõt.

SaVaGe
A Battle Royale elsõ része tényleg döbbenetes. Utoljára a Kill Bill-el voltam így, de ez sokkal extrémebb érzéseket keltett bennem...

It\'s not my fault you suck.

Darko Ferkó
Az bizony alap :)
Mondjuk a harmadik rész annyira már nem tudott lázba hozni, de az elsõ kettõt imádtam.

Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója errõl.

Jano
Õskedvenc.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

LittleL
És a Vissza a jövõbe trilógiára emlékeztek ?

A legjobban kivitelezett és logikailag megtervezett
vígjáték trilógia, amit láttam.

Dok. Marti.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

CSOCSO
ehhez a battle royale hoz is a japcsik kellettek.. ha ezt amcsik, vagy franciak vagy angolok csinaljak ezt a filmet. .akkor ezt tinihororrnak hivjak es sokkal szarabb lesz.. szal le a kalappal a japcsik elott.. szerintem ezt csak ok tudtak igy megcsinalni!!!
Loál János
Az kár, mert ez tényleg durva volt.

Volt egy félvér rab, aki úgy manipulálta az õröket, ahogy akarta. Az õrök közt nem volt összhang, a csákó meg kihasználta, és irányította az egész bagázst. Még azt is megszabta, hogy egyszerre csak 1 õr mehet be a cellájukba. :D
És rohadtul hasonlított az egész szitu a filmben bemutatottakra, ugyanúgy az volt a téma legtöbbször, hogy ez csak játék, nem kéne komolyan venni, mégis komoly konfliktusok voltak. Affene, hogy lemaradtam rõla. :/

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

CSOCSO
koszike.. ramfer.. mar hajnali fel 4....
Mázlista :)
Nekünk meg még itt a teljes munkaidõ.
Jó éjszakát!

CSOCSO
en nem vagnam fel az ereimet.. de felallni se tudok.. itt ulok es gondolkodom.. gecc.. mi lenne ha....szamomra keves ilyen film volt!!!!!!!!.. soot hirtelen csak egy filmet tudok mondani ezenkivul. az meg a timemachine volt... a film maga nem tetszett annyira.. de ulve maradtam utanna...hogy mi lenne ha... pppff... kesz vagyok.. mentem aludni!
A geciek nálunk nem tudtak angol nyelvû tv-adót berakni a kábel programba :(

Loál János
Jaja, azé raktam idézõjelbe. Nekem is bejövõs volt.

BBC Prime-on ment egy hasonló bentlakásos-börtönös-valóvilágos mûsor, sajnos csak kevés részt láttam belõle, pedig arra kíváncsi lettem volna, elejétõl végéig. :///

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Ja, látom idézõjelben van, nem szóltam.