Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
modern mesefilm. kicsit gügye, de azért nem rossz, szépen kivitelezett
igazából nem tudunk meg semmit, hiába 2 órás a film, illetve egy dolgot igen, ha gyerekek akrunk maradni, és fiúk vagyunk, a csajok mindent csak tönkretesznek :)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
nagy baromság, de jókat lehet rajta röhögni
a kihagyott jeleneteket rendezõi kommentárral érdemes megnézni, csomó mindent pluszt meg lehet tudni a történetrõl - szvsz a vágószobában a poénok kedvéért kivéreztették a filmet
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Na meg meg sok mason de azon a moziba :)
A Vörös sárkány nagyon kellemes meglepetés volt, a Bárnyok pedig alap.
Ha gyõztest (= kedvencet) kellene kijelölni, akkor én meglepõ módon a Vörös sárkányt választanám, szorosan mögötte a Bárányokkal. Hannibal messze mögöttük legalább 4 ponttal.
Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója errõl.
De tudod hogy mar keszul a negyedik film a szeriaban ?:)
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
- nem
- igen (bár érdekes borító (plakát?), még csak hasonló jelenet sincsen)
- nem
- igen (valószínûleg, bár kicsi a kép)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
De szerencsére akadtak benne jó poénok itt-ott, maga a sztroi sokkal bájosabb mint amerikai megfelelõje, és néha sokkal komolyabb kérdéseket boncolgat, összességében nézhetõ volt azért. A fõszereplõ hölgybe pedig szerelmes vagyok :)
Nincs szívem közepes pontot adni neki, bár sokkal többet se érdemel: 6/10
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Most ami engem oszinten izgat az a Indiana Jones 4-dik resze lesz. Hogy fogjak azt megoldani...
Kb. mint a SW elsõ 3 része. Azok is tul képpen technikai problémák miatt halasztódtak el.
Crhis Lloyd meg tényleg zseiális krapek. Itt "tombolta ki" magát leginkább. Mást el sem tudtam volna képzelni a szerepben.
Amúgy a sorozatból két részt is jelöltek Oscarra.
Back to the Future
1985 MUSIC (Original Song) -- "The Power of Love," Huey Lewis and the News
SOUND
SOUND EFFECTS EDITING
WRITING (Screenplay Written Directly for the Screen) -- Robert Zemeckis, Bob Gale
Back to the Future II.
1989 (62nd) VISUAL EFFECTS
Ebbõl az elsõ SOUND EDITING kategóriában nyert. A forgatókönyv sajnos nem. Az oka: "A kis szemtanú" volt Harrison Ford fõszereplésével. Hát, nem tudom ... Azért a két forgatókönyv összehasonlításakor is egyértelmûen látszanak azok a finomságok, amelyek a "Back to the Future"-ben benne vannak. Logikus, profi munka. A csúcs az, hogy csak 4x dolgozták át!!! Ez kurva ritka! A többi részt hozzávetve, ritka tökéletes munkát végeztek Zemekisék. Fõleg Zemekis. Nagy mesélõ. Rendezõnek is zseniális! (A Forrest Gump - regényben és filmen is - elsõrangú volt. Sajnálom, hogy a 2. részt nem csinálták meg megõle. Pedig az is "ütne", mint az elsõ.)
Ha már lassan itt az Oscar ...
It\'s not my fault you suck.
Lloyd alakítása páratlan, egyszerûen nem tudok vele betelni.
Engem legjobban a második rész fogott meg, még mindig érzek késztetést, hogy még egyszer megnézzem. Ebben volt kivitelezve legjobban egy másik világ, baromira bejött az a rész, ahol a cselekmények megváltoztatták a jövõt.
It\'s not my fault you suck.
Mondjuk a harmadik rész annyira már nem tudott lázba hozni, de az elsõ kettõt imádtam.
Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója errõl.
A legjobban kivitelezett és logikailag megtervezett
vígjáték trilógia, amit láttam.
Dok. Marti.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Volt egy félvér rab, aki úgy manipulálta az õröket, ahogy akarta. Az õrök közt nem volt összhang, a csákó meg kihasználta, és irányította az egész bagázst. Még azt is megszabta, hogy egyszerre csak 1 õr mehet be a cellájukba. :D
És rohadtul hasonlított az egész szitu a filmben bemutatottakra, ugyanúgy az volt a téma legtöbbször, hogy ez csak játék, nem kéne komolyan venni, mégis komoly konfliktusok voltak. Affene, hogy lemaradtam rõla. :/
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Nekünk meg még itt a teljes munkaidõ.
Jó éjszakát!
BBC Prime-on ment egy hasonló bentlakásos-börtönös-valóvilágos mûsor, sajnos csak kevés részt láttam belõle, pedig arra kíváncsi lettem volna, elejétõl végéig. :///
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.