Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mindössze ennyi baja volt a Vörös Sárkánynak.
Kísérleti gyíilkosság ****
Frequency ****
Tom hogy van külön topik, de azért beírom:
Jancsó - Mohácsi vész
Ez tényleg könnyedebb vételû mint az eddigi filmjei, de nekem már unalmas volt kapa, emese, meg az a kövér ember aki elõzõ részben mindíg énekelt emesének hogy feléledjen..
Egy kicsit waltdisney szintû lett pár jelenettel ( amikor repkednek pest felett ), meg szerepel benne fekete pákó.
Vannak benne jó poénok is, aki látott már 1-2 elõzõ részt annak mindenképp érdemes ezt is meglesnie!!!
Hajrá Dózsa György!
de meggyûlik a baja az ottani szeszcsempészekkel?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Bruce Willies az 1920as evekben kiirt egy egesz varost, ugy hogy 1 golyo = 5m hatrarepules. alapfilm, muszaj megnezni, ekkora lol filmet ritkan latni
eszmeletlen bejon..sokaig fogom meg ezeket emlegetni.. amugy szerintem a masodik resz Anime kent kurva nagyot robbant volna!!!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekem eszméletlenül tetszett! Tudom dokan mondják, hogy unalmas, de csak bele kell rázódni, utána már maga az élet, amit az ember lát. Igazi tanmese, ami mindenkinek szól!
100%
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
- Persze.
- Hát nem is tudom. De Clint Eastwoodon sosem láttam ilyet.
- Clint ...kicsodán ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
- Marti. Ilyen ruhában le is puffanthatnak. Ki adta ezt neked ?
- Maga.
- Én?
- Ez épp olyan különös, mint a rácsos ablak egy csatahajón.
- Mint a rácsos ablak egy tengeralattjárón, mindenki hülyének fog nézni, ha ezeket nem mondod jól.
Valami ilyesmi volt. Nem pontosan idéztem. De marha jók a poénjai. Nekem az elsõ és a második rész tetszett leginkább, a 3. elég lájtosra sikeredett.
-Játszon olyat mint a festék és húzzon innen tata!!
-Játszon olyat mint a festék és kopjon le te marha ne csodáld ha mindenki hülyének néz...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
-Emlékszem régen ez az egész terület (nem tom hogy hívjáké) volt. Az volt a rögeszmélye, hogy az egészet beülteti fenyõfákkal.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
- Hé, Apa! Hé, George! Hé, te ott a biciklivel!
- 1.21 GW??? 1.21GW??? Te magasságos!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
- Uram, legyen olyan jó és hozzon nekem egy 17 -es kulcsot.
- Véletlenül nem 15- ösre gondolt ?
- Mi az McFly. Nyuszi vagy ?
- Á, mami. Te aztán tudsz pizzát hidratálni.
- Legyen 8 -kor. Én reggeli után szoktam ölni.
- Ha találkozik Jennyfer önmagával, annak beláthatatlan következményei lesznek.
Lehet , hogy megsemmisül a Naprendszer. Megsemmisülhet az egész galaxis is. Szerencsés esetben csak a mi Naprendszerünk fog megsemmisülni.
- Á, az sokkal megnyugtatóbb.
- Trágya !! Már megint trágya !!
- Remélem még látjuk egymást a JÖVÕBEN.
- Vagy a múltban.
Vissza a jövõbe filmrõl.
Majd beírok még egypár mondatot, ami tettszett.