Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
bazzz orosz rulett 3 golyóval úgy hogy közben arra fogadnak a sárgák ki nyiffan ki elöször, kész ez a film.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

vagy a keresztapa 2õt? ott is még elég újonc volt

zaki
taxisofõrt láttad?

Amúgy v red dragonben inkább sajnáltam õt, meg lehet érteni a lelki világát. egy ilyen emberre nem ,mint gonoszra tekintek, hanem inkáb lelki sérültre./skizo is volt/

Sztem inkább elvetemült gonosz volt😄

Punker
azért a két szerep nem ugyanaz, a Schindler-ben inkább volt elvetemült mint gonosz....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Decens te most ellentmondásba kerültél amgaddal. Azt állítod , hogy R. Finnesnak nem áll jól a gonosz szerep, meg azt nem lehet elhinni róla, hogy szörnyeteg, de elõtte meg dicséred a Schindler listájában, ahol ugyanúgy gonosz és egy szörnyeteg volt. Hogy is van akkor ez?

Punker
Most nézem a Szarvasvadászt De Niro kicsit furcsa fiatalon és szakállal...

RangeR
The Last Samurai : Kimagasló! Meg is fogom venni, amikor kijön DVD-n!

A Vörös Sárkány valóban jó - lett volna, ha nem Ralph Finnes játsza a fõszerepet. Nagyon szeretem õt, mint színészt, egyike számomra a legjobbaknak. Zseniálisan játszotta a nácit Schindler listájában és szintén nagyon testhez álló szerepe volt a Napfény ízében is. És számára ezek az "érzékeny" karakterek állnak jól, nem pedig az elmebeteg szörnyetegé. Nem lehet róla elhinni, hogy gonosz.
Mindössze ennyi baja volt a Vörös Sárkánynak.

Hi! Tegnap néztem meg Az utolsó szamuráj c. filmet. Hát én ezt ajánlom mindenkinek, komolyan mondom, nagyon jó film. Mondjatok véleményt, mert remélem nem csak én láttam jónak.
Télleg nagyon jó lett a vörös sárkány, jobb sokkal, mint a hannibál, és nem a vérrel borzongat. Sztem 8/10

Last samurai *****
Kísérleti gyíilkosság ****
Frequency ****

O0D:
hehe 😊)) minek olvasod el, ha meg akarod nézni.

Tom hogy van külön topik, de azért beírom:

Jancsó - Mohácsi vész

Ez tényleg könnyedebb vételû mint az eddigi filmjei, de nekem már unalmas volt kapa, emese, meg az a kövér ember aki elõzõ részben mindíg énekelt emesének hogy feléledjen..
Egy kicsit waltdisney szintû lett pár jelenettel ( amikor repkednek pest felett ), meg szerepel benne fekete pákó.

Vannak benne jó poénok is, aki látott már 1-2 elõzõ részt annak mindenképp érdemes ezt is meglesnie!!!

Hajrá Dózsa György!

zaki
mátrix

Még az hbo-n láttam, amikor játszották, amolyan Közellenségre hasonlító filmre emlékszem, nagyon bírom az ilyet.

LezLee
Nem rossz film különben. Az a rész nagyon tetszik, amikor az elején felrobban a labor, és motorral menekül, az nagyon profi volt, pedig nem egy mai film már.
LezLee
Akkor szerintem ez lesz az. A végén egy atomerõmûbõl menekül. Bár tudomásom szerint Lawrence nem játszik benne, csak Morgan Freeman.
De, azaz, köszi.

LezLee
Nem a Láncreakcióra gondolsz?
Bocsi, szal a végén meg valami föld alatti helyeken rohangál, és felrobban az egész, éppen hogy csak ki tud kerülni. Asszem Lawrence Fishburne is játszik benne. A probléma az, hogy nem tudom, hogy mi a címe. Ha tudtok segíteni, akkor pls tegyétek meg.

Azt a filmet nem látta valaki, amelyikben Keanu Reeves a fõszereplõ, és csak arra emlékszem, hogy az egész film alatt menekül, m

zaki
lesz 4. rész?

Szerintem az jo film volt 😊

zaki
az nagyon nagy, amikor áztatja a p*csáját a kádban, aztán jönnek a rosszarcúak, õ meg kiugrik, és 1 szál f*szban elkezdi írtani õket

zaki
lol, az nagyon nagy film

LittleL
Nem az a film, amikor Bruce egy déli államban száll meg,
de meggyûlik a baja az ottani szeszcsempészekkel?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

magus
Last Man Standing

Bruce Willies az 1920as evekben kiirt egy egesz varost, ugy hogy 1 golyo = 5m hatrarepules. alapfilm, muszaj megnezni, ekkora lol filmet ritkan latni

CSOCSO
azok a filmek koze tartozik a battle royale 1-2.. amiket sajnalom hogy mar meglestem.. ujra meglesnem oket agymosas utan😊)))))
CSOCSO
Battle royale2.. az eleje nem tetszett.. de a vege nagyon bejott.. igy visszagondolva ez a ket film nagyon a toppon van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eszmeletlen bejon..sokaig fogom meg ezeket emlegetni.. amugy szerintem a masodik resz Anime kent kurva nagyot robbant volna!!!!!
Sephi
Enismegnezem mert ma' elfeledtem mirol is szol 😊 (lentebb mutkor valaki leirta a veget es akkor azert nem neztem meg)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Darko Ferkó
Végre valaki, de örülök!

Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója erről.

Bandew
Dogville

Nekem eszméletlenül tetszett! Tudom dokan mondják, hogy unalmas, de csak bele kell rázódni, utána már maga az élet, amit az ember lát. Igazi tanmese, ami mindenkinek szól!

100%

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

SaVaGe
Ezzel sajnos én is így vagyok 😞

It\'s not my fault you suck.

LittleL
- Biztos, hogy ilyen ruhákat hordtak a vadnyugaton ?
- Persze.
- Hát nem is tudom. De Clint Eastwoodon sosem láttam ilyet.
- Clint ...kicsodán ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
Ja . Meg:

- Marti. Ilyen ruhában le is puffanthatnak. Ki adta ezt neked ?
- Maga.
- Én?

CSOCSO
walt disney szintu mese nem lenne annyira szar de nem lenne az igazi😞
LezLee
Nem is olyan régen hallottam olyan hírt, hogy Zemeckis meg akarja csinálni a 4. részt, csak mivel ugye Fox beteg, a többiek sem vállalták el, ezért animációs film formájában. Azért nem lenne rossz 😊))
LezLee
Ja ez a beszólás nagyon ott van. Meg volt ilyen is:

- Ez épp olyan különös, mint a rácsos ablak egy csatahajón.
- Mint a rácsos ablak egy tengeralattjárón, mindenki hülyének fog nézni, ha ezeket nem mondod jól.

Valami ilyesmi volt. Nem pontosan idéztem. De marha jók a poénjai. Nekem az elsõ és a második rész tetszett leginkább, a 3. elég lájtosra sikeredett.
Bucser
Nekem a legjobban Biff beszólásai tetszettek (a fiatalé)

-Játszon olyat mint a festék és húzzon innen tata!!
-Játszon olyat mint a festék és kopjon le te marha ne csodáld ha mindenki hülyének néz...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jano
...az öreg Peabody-é... 😄DD

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

CSOCSO
felig meglestem a BR2-t.. hat .. eddig nem jon be.. soot van amit kifejezetten baromsagnak talalok.. de mindegy.. idaig tetszik is meg nemis..
Bandew
Meg:

-Emlékszem régen ez az egész terület (nem tom hogy hívjáké) volt. Az volt a rögeszmélye, hogy az egészet beülteti fenyõfákkal.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
-Hé te! Veszed le róla azt a koszos mancsod.... Muszály azt, hogy koszos mancsod?

Alien
Szerintem Jim Carrey nélkül már nem lesz olyan jó. Ahogy látom Jamie Kennedy lesz a fõszereplõ, akinek általában iszonyat bugyuta filmjei vannak. Nem tudom mennyien láttátok a Malibu's Most Wanted c. filmjét, de aki nem látta az semmit nem veszitett. És aki esetleg tervezte, hogy megnézi, felejtse el szerény véleményem szerint😊

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Jano
- Egy pillanat! Egy pillanat, Doki! Csak nem...? Csak nem azt akarja mondani, hogy...?

- Hé, Apa! Hé, George! Hé, te ott a biciklivel!

- 1.21 GW??? 1.21GW??? Te magasságos!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

LittleL
Viisza a jövõbe legjobb beszólásai:

- Uram, legyen olyan jó és hozzon nekem egy 17 -es kulcsot.
- Véletlenül nem 15- ösre gondolt ?

- Mi az McFly. Nyuszi vagy ?

- Á, mami. Te aztán tudsz pizzát hidratálni.

- Legyen 8 -kor. Én reggeli után szoktam ölni.

- Ha találkozik Jennyfer önmagával, annak beláthatatlan következményei lesznek.
Lehet , hogy megsemmisül a Naprendszer. Megsemmisülhet az egész galaxis is. Szerencsés esetben csak a mi Naprendszerünk fog megsemmisülni.
- Á, az sokkal megnyugtatóbb.

- Trágya !! Már megint trágya !!

- Remélem még látjuk egymást a JÖVÕBEN.
- Vagy a múltban.

LittleL
Örülök, hogy ilyen sok jót irtatok a
Vissza a jövõbe filmrõl.

Majd beírok még egypár mondatot, ami tettszett.

aszittem paródiára 😉