Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Mondjuk abban is biztos vagyok, hogy sok régi rajongó is megnézi ezt a ***t. 😮)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
DE 2007-ben? KÖNYÖRGÖM!!!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
PSN ID.: Beegabor
a golyóálló mellényrõl meg annyit, hogy ugyan rég láttam már, de ha jól emlékszem azt a pasit aki a gyereket túszul ejtette a felsõtestén lõtték meg, meg a másik srác, asszem Val Kilmer (így kell írni?) is a felsõtestén sebesült meg.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Heatben volt rajtuk golyóálló mellény.... Mit néztél te a csillagkaput?
"A másik meg a végén, amikor tök lazán bejutnak a reptér kifutójára. Ha ez ilyen egyszerû lenne, akkor már rég ott lebzselnének a terroristák"
95-ben milyen rohadt terroristákról beszélsz??? (jó voltak, de abszolút nemvolt jellemzõ amerikára terrortámadás és amiatti paranoia 2001 szept. 11-ig...)
És valszeg szrevették mert mikorra lelövik a rosszfiút már ott vannak a zsaruk.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A másik meg a végén, amikor tök lazán bejutnak a reptér kifutójára. Ha ez ilyen egyszerû lenne, akkor már rég ott lebzselnének a terroristák. Ja, és senki sem vette észre, hogy a repülõk között rohangálnak.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A szüzet szüntess amilyen ramaty film,annyira szeretem Elisha miatt.
Zene nélkül mit érek én?
Hja, én eddig néztem a filmet, aztán kikapcsoltam. 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Amúgy én is szívesen kacsintok a régebbi filmek felé.A Rambo-t már rég meg akarom nézni,csak tartok tõle,hogy gáz lesz és primitív.Ez igaz?
Amúgy most következik a Ponyvaregény és a Halálsoron.Böööööööö...lehet irigykedni. 😊
Zene nélkül mit érek én?
Heat-Szemtõl szemben 10/10 Gondolom nem kell bemutatnom Mr. Mann-t és a két fõszereplõt.
A szállító 2 2/10 Nagy baromság az egész. A régi szép idõk mikor még a 1 ment.....
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Na menj már a fenébe! 😄 Nézzél dokumentum filmet oks?! 😄
Nekünk meg hagyd meg kedvenc mesénket 😄 (mondjuk moziba talán én sem mennék, de amerikába kicsit más a szokás, ott majdnem hogy heti program a mozibajárás egyeseknél 😛)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#help>#help><#wilting>#wilting>
Zene nélkül mit érek én?
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Valamelyik nap ment a Viasat 3-on. Aki sz*r szinkront akar hallgatni, akkor ezt nézze meg. Ennél pocsékabb szinkront még életemben nem hallottam. Nagyon szívesen elbezsélgetnék a szinkronrendezõvel, hogy ezt hogy gondolta. Annyira borzasztó volt, hogy 20-30 percet bírtam csak ki és nem is néztem tovább. A szinkronangok egyáltalán nem illenek a karakterhet, teljesen unott, hangsúlytalan volt az egész, volt oylan, mintha egy gép mondta volna, annyira rossz volt, nem is tudok mint mondani, teljesen sz*ar. Akinek esetleg volt elég lelki ereje végignézni, az leírhatná pár mondatban, hogy mi volt a filmben, mert alapból a szori érdekelt volna.....
-10/10
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Nem osztom ezt az álláspontot, én egy filmet mint ÖNÁLLÓ FILM értékelem, nem pedig az adott mezõnyben való helytállását nézem. 😊
Blastának meg igaza van, hogy tudni kell hova elhelyezni az ilyen filmeket 😉
Ez mit jelent? Hogy önálló filmet megnézhetek magában de ezt csak a képregénnyel együtt? 😊
(királyné + áruló tanácstag cúnabáci)
Bazinga!
Eszemben sincs vitatkozni, de azért nézzük meg egy kicsit objektíven a filmet. Kiveszed az összes látványelemet belõle,akkor mi marad? ----> Semmi, na ugye.
( Ui.: Semmi bajom a látványfilmekkel, én is szeretem õket. )
Bazinga!
A Fekete Városban viszont annál jobban feltünt, hogy a városi tanács mint 19-20 éves, tarkopasz kiskatonákból állt 😊 Mire nem jó a magyar haderõ?! 😄 Statisztának bárhova elmegy 😄DD
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
A Rettenthetetlenbõl is emléxem jó csatákra, aztán a Gladiátor eleje is ütött (kb. igazinak ható lovasrohammal), és még sorolhatnám.
A kamera látószögébe pedig bármit bele tudnak paszírozni, ez csupán technikai kérdés (az már másik kérdés, hogy jól néz-e ki).