Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"95-ben milyen terroristák"?
1983 Beirut, USMC laktanya, 240 amerikai halott!
Nem tudom szerintem a Heat során pont ebbe az utolsó lövöldözõs jelenetbe nem lehet belekötni.
Kb ez olyan mintha a Bourne Identity autós üldözõs jelenetén keresztül próbálnád bizonyítani, hogy mennyire lehetetlen. Pedig sok más elcseszett jelenet mellett az speciel kurva jó lett.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Viszont!😄 Ok 4-en össze-vissza rohangálva leszedik az összes rendõrt (kivéve Al Pacinot), viszont a rendõrök fedezék nélkül képtelenek eltalálni õket. Az meg hogy a kocsit szarrá lõtték, de csak a sofõr sérült meg... nem bííírom az ilyet!
Nos igen.. ott valóban nem véd a mellény😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Mondjuk abban is biztos vagyok, hogy sok régi rajongó is megnézi ezt a ***t. 😮)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
DE 2007-ben? KÖNYÖRGÖM!!!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
PSN ID.: Beegabor
a golyóálló mellényrõl meg annyit, hogy ugyan rég láttam már, de ha jól emlékszem azt a pasit aki a gyereket túszul ejtette a felsõtestén lõtték meg, meg a másik srác, asszem Val Kilmer (így kell írni?) is a felsõtestén sebesült meg.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Heatben volt rajtuk golyóálló mellény.... Mit néztél te a csillagkaput?
"A másik meg a végén, amikor tök lazán bejutnak a reptér kifutójára. Ha ez ilyen egyszerû lenne, akkor már rég ott lebzselnének a terroristák"
95-ben milyen rohadt terroristákról beszélsz??? (jó voltak, de abszolút nemvolt jellemzõ amerikára terrortámadás és amiatti paranoia 2001 szept. 11-ig...)
És valszeg szrevették mert mikorra lelövik a rosszfiút már ott vannak a zsaruk.
A másik meg a végén, amikor tök lazán bejutnak a reptér kifutójára. Ha ez ilyen egyszerû lenne, akkor már rég ott lebzselnének a terroristák. Ja, és senki sem vette észre, hogy a repülõk között rohangálnak.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A szüzet szüntess amilyen ramaty film,annyira szeretem Elisha miatt.
Zene nélkül mit érek én?
Hja, én eddig néztem a filmet, aztán kikapcsoltam. 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Amúgy én is szívesen kacsintok a régebbi filmek felé.A Rambo-t már rég meg akarom nézni,csak tartok tõle,hogy gáz lesz és primitív.Ez igaz?
Amúgy most következik a Ponyvaregény és a Halálsoron.Böööööööö...lehet irigykedni. 😊
Zene nélkül mit érek én?
Heat-Szemtõl szemben 10/10 Gondolom nem kell bemutatnom Mr. Mann-t és a két fõszereplõt.
A szállító 2 2/10 Nagy baromság az egész. A régi szép idõk mikor még a 1 ment.....
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Na menj már a fenébe! 😄 Nézzél dokumentum filmet oks?! 😄
Nekünk meg hagyd meg kedvenc mesénket 😄 (mondjuk moziba talán én sem mennék, de amerikába kicsit más a szokás, ott majdnem hogy heti program a mozibajárás egyeseknél 😛)
<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#help>#help><#wilting>#wilting>
Zene nélkül mit érek én?
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Valamelyik nap ment a Viasat 3-on. Aki sz*r szinkront akar hallgatni, akkor ezt nézze meg. Ennél pocsékabb szinkront még életemben nem hallottam. Nagyon szívesen elbezsélgetnék a szinkronrendezõvel, hogy ezt hogy gondolta. Annyira borzasztó volt, hogy 20-30 percet bírtam csak ki és nem is néztem tovább. A szinkronangok egyáltalán nem illenek a karakterhet, teljesen unott, hangsúlytalan volt az egész, volt oylan, mintha egy gép mondta volna, annyira rossz volt, nem is tudok mint mondani, teljesen sz*ar. Akinek esetleg volt elég lelki ereje végignézni, az leírhatná pár mondatban, hogy mi volt a filmben, mert alapból a szori érdekelt volna.....
-10/10
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Nem osztom ezt az álláspontot, én egy filmet mint ÖNÁLLÓ FILM értékelem, nem pedig az adott mezõnyben való helytállását nézem. 😊
Blastának meg igaza van, hogy tudni kell hova elhelyezni az ilyen filmeket 😉
Ez mit jelent? Hogy önálló filmet megnézhetek magában de ezt csak a képregénnyel együtt? 😊
(királyné + áruló tanácstag cúnabáci)
Bazinga!
Eszemben sincs vitatkozni, de azért nézzük meg egy kicsit objektíven a filmet. Kiveszed az összes látványelemet belõle,akkor mi marad? ----> Semmi, na ugye.
( Ui.: Semmi bajom a látványfilmekkel, én is szeretem õket. )
Bazinga!