Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Ahhoz képest semmi arra utaló jel nem volt, hogy a bekerítésbõl bármi hátrányuk származott volna, úgyanúgy elõlrõl jött az ellenség. Ezt a részt akkoris elbaszták.
I.C.ram
Basszus tényleg... 😛 mindegy, majd legközelebb 😄
Seth
ehh, most se jött össze 😊 tényleg nehéz szó

PSN ID.: Beegabor

Bucser
a vége egyszerûen azért volt így, mert bekerítették õket.

Eddig azért tudtak legyilkolni ezreket, mert õk voltak a legvédettebb helyen.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

I.C.ram
elhullót=elhulott... nehézszó
I.C.ram
Nekem sem jött be 100%-osan, de nekem inkább valami hiányzott belõle, de nem igazán tudom, hogy mi. Lehet az, hogy gyakorlatilag 0 volt a cselekménye a filmnek. A vége a filmnek meg olyan volt, hogy "fejezzük már be, mert ebédszünet van.." Az eddig ezreket ledarált spártai csapat, most hírtelen elhullótt pár nyílvesszõtõl, meg egy-két olyan katonától, akiket eddig halomra gyaktak. Szóval gáz volt a vége nagyon...

Mondjuk nekem olyan 6,5/10.
sadvagabond
de hülye helyzet:
sikerült megszerezni az employee of the month c. filmet,meg feliratot is,annyi csupán a probléma,h a film a 2006-os,míg a felirat a 2004es filmhez való,pedig mindkettõ érdekelne.a felirathoz tartozó film sehol,a filmhez tartozó felirat szintén...
😊

Gladiator
<#wow3>

Bucser
Ráadásul Csupo évek óta kint él USA-ban

"

Csupó Gábor 1952-ben született Budapesten. 23 éves korában külföldre távozik, majd pár év múlva az Amerikai Egyesült Államokban látjuk viszont, ahol Arlene Klaskyval megalapítja a Klasky Csupo Inc.-et. A stúdió a világ egyik legismertebb animációsfilm stúdiójává válik, hiszen olyan filmsorozatok készülnek benne, mint a Simpsons (Simpson család), a Rugrats (Fecsego tipegõk), a Duckman vagy az Aaaahh!!! Real Monsters. Számtalan díjat sepernek be, többszörös Emmy-díjasok. Csupó Gábor magyar származású amerikai rajzfilmes mûvész, producer, zenész "

www.manifeszt.hu

éljen az általánosítás...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

barnie1990
Az ilyeneknek mint te nem való modern mozi.Az meg,hogy a metálzenét nem szereted,csakis a te bajod.

Zene nélkül mit érek én?

Jano
300

Direkt nem olvastam a szöveges véleményezéseket, csak a jópár 9-10 pontos értékelést láttam, és sejtettem, hogy messze nem fog ennyire tetszeni a film.
A képi világ nagyon ász (nem kis meló lehetett minden egyes képkockára rányomni a Dragan-effektust 😊), a figurák nagyon jól néznek ki, az agyrémek is tetszettek, a repkedõ testrészek perfektek, Gerald Butler anno Attilának és most Leonidásznak is tökéletes volt, de ezektõl ugyan miért lenne 9-10 pontos a film? Írtátok, hogy klisés a történet, ezt egy 2500 éves legendának nem igen tudnám hibaként felróni. Olyan, amilyen. A megvalósításával van probléma, ennél az übergáz Trójában is több élet volt.
A belassítás-begyorsítás "effektustól" a végére már hányingerem támadt. Kicsit eltúlozták a használatát. A csatajelenetek fele extraközeli felvétel, azaz fabatkát sem ér. Ahol egy sisaknál több is látszik a küzdelembõl, az viszont jól kidolgozott, látványos harc (pl. Asztinosz-Sztéliosz közös küzdelme). A sok lassú képsor mintha csak azért lett volna, hogy hosszabb legyen a film. A metálgitártól frankón a fejemet fogtam, szvsz nagyon nem kellett volna. Az iszonyat kicsi mélységélességû optikáktól is szédültem a végén, szerintem itt is átestek a ló túlfelire. A vért is írtátok, mint problémát, a Zatoichi-hez képest ez kutyakuki, ezzel nem volt bajom.

Mindezek ellenére ajánlom a nagyvásznas megtekintést.

6 pont.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

barnie1990
Torrenten,nekem is onnan van.Ja és nekem tetszett a film.Egyszer meg lehet nézni.

Zene nélkül mit érek én?

barnie1990
PÁNIKSZOBA

Nagyon tetszett,úgy izzadt a tenyerem,ahogy az elõ van írva.Jodie Foster szót sem érdemel,annyira zseniális.

ROCKY BALBOA

Na ez nem igazán tetszett több okból is:
-Stallone-nek nem is tudtam,hogy igazából ilyen idegesítõ hangja van
-Sok lelkizés,üres mondandók,másfél óra után azt veszi észre az ember,hogy nem is történt még semmi 😞
-a boxjelenet jó volt,még ha realitása nem is volt

Zene nélkül mit érek én?

Nem tudna nekem valaki adni egy olyan linket ahol fennt van a DÖGÖLJ MEG JOHN TUCKER?
CSOCSO
World Trade Center

hat... ez nem volt egy nagy pukkanas. sokkal tobbet vartam tole. a romokon kivul kb semmit nem csinaltak meg benne.. sehol egy latvanyos robbanas.. nem latjuk belecsapodni a gepeket a toronyba ahhoz kepest hogy ezekrol voltak felvetelek... ahh mindegy. kozepes film
Kmarha
World's Fastest Indian

Anthony Hopkins hatalmasat alakit. Igaz csak pár riportot és videót láttam Munroról, de azok alapján nagyon jól vissza sikerült adni ennek a kicsit sem normális embernek a stilusát. Talán csak a tánc az, mely nem kevésbé látszik spontánnak és ösztönösnek exHannibálunk játékában. 😊)

Aki egy kicsit is a sebbeség megszállotja, az tudja mi lesz a futam vége, mely a filmrõl szól, a többieknek azért lesz oka kicsit szorítani a karfát. 😊 De így hogy tudom a végeredményt, így is egy hatalmas filmélmény volt a számomra. Nincs akció, vér, krimi.. csak egy fura figura életének legnagyobb pillanatáig elvezetõ kis "rövidke" út története, mely annyira szivbe markoló, megható, és sok helyen mulatságos, hogy óriási kár ezt bárkinek is kihagyni! 😊 Bár én úgy tudtam, hogy ha nem is rutinos, de már sokszor probált versenyzõként jutott el Amerikában, de a filmben nem igy történik.. sebaj, igy sokkal szívszorítóbb volt a történet. 😊 (vagy én tudtam rosszul 😛)

Hihetõ alakítások, csodás 70es évekbeli ruhák és járgányok, aranyos történések, olyan alakítás, hogy a fõhöst a nézõ hamar a szívébe zárja.. nagyon kellett már, hogy e hónapban végre egy ilyen film is elém kerüljön.

Anno errõl az Indian Scoutról még láttam felvételeket akörül mikor visszavitték véglegesen Ausztráliába.. hát hihetetlen hogy milyen barbár módszerrel összetákolt, szinte roncsnak kinézõ valami volt ez.. és hogy mikre volt képes! Majd keresek neten pár videót meg képet róla, tényleg hihetetlen (ahogy azt a filmben is látthattuk, a fémkockával, a whiskys kupakkal meg az ajtó kapoccsal, és nem utolsó sorban a gumirésekbe tömött pasztával 😄 😄)

sok/a sokból

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
sztallóne ? <#hehe>

desigo
Dögölj Meg, John Tucker

Ritka gagyi egy film.
Sehol egy jó poén benne😞
Bandee1987
300

9/10

Jó volt a film, csatajelenetek is rendesen meg voltak csinálva. Bár némely helyen igencsak a Gladiátorra emlékeztetett az egész.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Gladiator
csak ez? aszittem már valaki megint általánosít, hogy ha magyar a rendezõ csak szar lehet...

nézd meg MOZIBAN

BUDA > miskolc.

desigo
Directed by
Gabor Csupo

imdb
Gladiator
magyar rendezõ módjára? ezt hogy értsük?

DaemoonHunter
Honnan szedtétek le a 300-at? Magyar felirattal kellene.

Bridge To Terabithia

Gagyi, gagyi, gagyi! Tiniszerelem magyar rendezõ módjára, totál szar.

10/-100

én a Commander vagyok én

Sephi
Tudod az a baj hogy itt neha par embert csak azert ir be velemenyeket hogy megmutassak hogy ok mennyire ertenek a film kritikahoz.

Meg mindig az a meno dolog ha leanyazunk egy filmet es meg vagy oten eggyetertenek.

En meg nem lattam a 300-at de az tuti hogy en nem azt fogom nezni hogy mi igaz es mi nem. Sot meg a hibakra se akarok odafigyelni. Egyszeruen elvezni akarom.

Es most jojjenek a mai termesek.

The Good Sheppard -

Amikor negy ember 50 perc utan meg mindig nem erti hogy ki kicsoda es mi tortenik akkor ott mar baj van. Sajnos ez is egy olyan film amit nem fogok vegig nezni... legalabbis nem ma.

Charlottes Web -

Hat jo hogy gyerekmese de ahoz is talan kicsit lama volt. Ugyertem mostanaba a gyerekmesekbe es van egy par cucc a "felnotebb" kategorianak de ez kizarolag gyerekeknek keszult.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

300
10/9 simán, nagyon jó volt

BUDA > miskolc.

TMNT

Nagyon jó volt, fõleg az elején olyan Warcraft hangulat volt... 😊

10/8

én a Commander vagyok én

Azt mondja, hogy maguk a színészek felejtették el néha a méretkülönbségeket és az a gáz 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

precision
pont ezt akartam én is írni, a 300 engem jól elszórakoztatott, lenyûgözött a látvány, jók voltak a zenék, a mondanivalója se marhaság, a karakterek is kellõképpen kidolgozottak, ennyi nekem elég egy jó filmhez

aki a hibákat keresi az sosem fog tudni élvezni egy filmet... persze az egetverõ baromságok és hibák az én figyelmemet is felkeltik, de pl a 300 -ban egy ilyen se volt szerintem

Bazinga!

Sephi
Latod hova jutottal? Te mar nem azert nezel egy filmet hogy kikapcsolodj hanem hogy megfigyeld a meretaranyokat.

Pahh...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew
A Potter filmek sztem tényleg gyerekfilmek. Sajna nem azt hozzák ki belõlük, amikre egy nomrális olvasója vágyik. De nem baj, a gyerekeknek jó móka.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
300

Hát...

Nem valami nagy durranás. A látvány és a csaták tényleg baromi jók, de ez kevés egy filmhez. Az ágyjelenet irtó gagyi lett, és a Gladiátor hatása is igancsak erõsen érzõdik a filmen. Leonidasz és Xerxész karaktere király lett, jó volt õket nézni. Bár a méretkülönbséget elég rosszul csinálták meg. Nem értem, hogy a GYU mindhárom résza alatt oda tudtak figyelni arra, hogy a "kis" emberek a nagyok arcára nézzenek, mikor beszélgetnek, itt meg csak azért sem sikerült. Dramaturgia nuku, nem éreztem együtt a karakterekkel, feszültség sem igen volt nála. No mindegy. Egyszer nézhetõ, egyszer élvezhetõ kis popcorn movie.

6/10

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Szolnokboy1
én az elsõ részt nevezném annak, bár már abban is voltak dolgok amik megcáfolták ezt. A többi mese, de nem gyereknek szól 😊

(pls help a vlcben 😊)

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

precision
Hát najó, akkor erõs túlzással lehet fantasy is. De ne értsd félre, nem negatív jelzõként írtam a gyerekmesét, én is megnéztem az eddigis összes részt 😊

Bazinga!

schrank
azt is írta hogy gyerekes felnõttek kedvence is de nekünk már elég a kis szemüveges hülyegyerek képe és egybõl az osztály strébere ugrik be gyerekkori emlékeinkben ami elég ahhoz hogy ne nézzünk ilyen mesefilmeket

Szolnokboy1
"HP meg gyerekmese"

Miért is? Ezt kikérem magamnak...

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

schrank
nna én ezt értettem haditechnikai különbségnek <#idiota> nem az "állatkertes" jeleneteket <#nezze>

precision
thx, akkor én is rosszul tudtam ezt a görög-hellász dolgot

Bazinga!

precision
Hát azért a 300 -at a Gyûrûk Urát és a Harry Pottert egymáshoz hasonlítani ... nem gyenge 😄
A 300 történelmi film, a GY.U. fantasy a HP meg gyerekmese kb 😊 Elfogadom nyílván, hogy szted pl a GYU "undormány" (persze nem értek vele egyet, mert nekem az egyik kedvencem), de nem értem, hogy a történelmi filmek miért és hogyan szoríthatják ki a fantasykat 😄 😄

Bazinga!

Voltan
Na, megvolt nekem is a 300 tegnap. Odaver, de csúnyán. Kegyetlen szép és jó lett, abszolút hozza a képregény hangulatát. Ez kult darab lesz, érzem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Kmarha
nyugi az is meglesz! Moderátoroknak már szólva lett 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Dynamic
Jó lenne ha végre nem bant vagy figyelmeztetést kapna az illetõ, hanem a kommentet TÖRÖLNÉK a fenébe!
Kmarha
Legyen további szép tiltásod! Szevasz!

<#ejnye1>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

desigo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A varázslók molotov koktélokkal dobálták a spártaiakat amíg az egyik halála közben kiejti a kezébõl és az odagurul a kupac molotov koktélhoz ami felrobban.
Ezt látni a távolból...
Kmarha
Láttad te a filmet?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott robbantak fel a gyújtóbombák meg velük együtt a colos csapatai 😛

CSOCSO
Blood Diamond

hat nem az a film amit meg egyszer meg fogok lesni, de egyszeri filmnek nagyon jo volt.
szerintem egy olyan eros 8/10es.
CSOCSO
kb tenyleg ket poen volt az idiocracyban de azok nagyon jok voltak de amugy nekem ugy az egesz osszessegeben tetszett.. a baromsagok amiket kitalaltak a jovorol meg ilyenek. erdekes film.