Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig azért tudtak legyilkolni ezreket, mert õk voltak a legvédettebb helyen.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mondjuk nekem olyan 6,5/10.
sikerült megszerezni az employee of the month c. filmet,meg feliratot is,annyi csupán a probléma,h a film a 2006-os,míg a felirat a 2004es filmhez való,pedig mindkettõ érdekelne.a felirathoz tartozó film sehol,a filmhez tartozó felirat szintén...
😊
"
Csupó Gábor 1952-ben született Budapesten. 23 éves korában külföldre távozik, majd pár év múlva az Amerikai Egyesült Államokban látjuk viszont, ahol Arlene Klaskyval megalapítja a Klasky Csupo Inc.-et. A stúdió a világ egyik legismertebb animációsfilm stúdiójává válik, hiszen olyan filmsorozatok készülnek benne, mint a Simpsons (Simpson család), a Rugrats (Fecsego tipegõk), a Duckman vagy az Aaaahh!!! Real Monsters. Számtalan díjat sepernek be, többszörös Emmy-díjasok. Csupó Gábor magyar származású amerikai rajzfilmes mûvész, producer, zenész "
www.manifeszt.hu
éljen az általánosítás...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Zene nélkül mit érek én?
Direkt nem olvastam a szöveges véleményezéseket, csak a jópár 9-10 pontos értékelést láttam, és sejtettem, hogy messze nem fog ennyire tetszeni a film.
A képi világ nagyon ász (nem kis meló lehetett minden egyes képkockára rányomni a Dragan-effektust 😊), a figurák nagyon jól néznek ki, az agyrémek is tetszettek, a repkedõ testrészek perfektek, Gerald Butler anno Attilának és most Leonidásznak is tökéletes volt, de ezektõl ugyan miért lenne 9-10 pontos a film? Írtátok, hogy klisés a történet, ezt egy 2500 éves legendának nem igen tudnám hibaként felróni. Olyan, amilyen. A megvalósításával van probléma, ennél az übergáz Trójában is több élet volt.
A belassítás-begyorsítás "effektustól" a végére már hányingerem támadt. Kicsit eltúlozták a használatát. A csatajelenetek fele extraközeli felvétel, azaz fabatkát sem ér. Ahol egy sisaknál több is látszik a küzdelembõl, az viszont jól kidolgozott, látványos harc (pl. Asztinosz-Sztéliosz közös küzdelme). A sok lassú képsor mintha csak azért lett volna, hogy hosszabb legyen a film. A metálgitártól frankón a fejemet fogtam, szvsz nagyon nem kellett volna. Az iszonyat kicsi mélységélességû optikáktól is szédültem a végén, szerintem itt is átestek a ló túlfelire. A vért is írtátok, mint problémát, a Zatoichi-hez képest ez kutyakuki, ezzel nem volt bajom.
Mindezek ellenére ajánlom a nagyvásznas megtekintést.
6 pont.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Zene nélkül mit érek én?
Nagyon tetszett,úgy izzadt a tenyerem,ahogy az elõ van írva.Jodie Foster szót sem érdemel,annyira zseniális.
ROCKY BALBOA
Na ez nem igazán tetszett több okból is:
-Stallone-nek nem is tudtam,hogy igazából ilyen idegesítõ hangja van
-Sok lelkizés,üres mondandók,másfél óra után azt veszi észre az ember,hogy nem is történt még semmi 😞
-a boxjelenet jó volt,még ha realitása nem is volt
Zene nélkül mit érek én?
hat... ez nem volt egy nagy pukkanas. sokkal tobbet vartam tole. a romokon kivul kb semmit nem csinaltak meg benne.. sehol egy latvanyos robbanas.. nem latjuk belecsapodni a gepeket a toronyba ahhoz kepest hogy ezekrol voltak felvetelek... ahh mindegy. kozepes film
Anthony Hopkins hatalmasat alakit. Igaz csak pár riportot és videót láttam Munroról, de azok alapján nagyon jól vissza sikerült adni ennek a kicsit sem normális embernek a stilusát. Talán csak a tánc az, mely nem kevésbé látszik spontánnak és ösztönösnek exHannibálunk játékában. 😊)
Aki egy kicsit is a sebbeség megszállotja, az tudja mi lesz a futam vége, mely a filmrõl szól, a többieknek azért lesz oka kicsit szorítani a karfát. 😊 De így hogy tudom a végeredményt, így is egy hatalmas filmélmény volt a számomra. Nincs akció, vér, krimi.. csak egy fura figura életének legnagyobb pillanatáig elvezetõ kis "rövidke" út története, mely annyira szivbe markoló, megható, és sok helyen mulatságos, hogy óriási kár ezt bárkinek is kihagyni! 😊 Bár én úgy tudtam, hogy ha nem is rutinos, de már sokszor probált versenyzõként jutott el Amerikában, de a filmben nem igy történik.. sebaj, igy sokkal szívszorítóbb volt a történet. 😊 (vagy én tudtam rosszul 😛)
Hihetõ alakítások, csodás 70es évekbeli ruhák és járgányok, aranyos történések, olyan alakítás, hogy a fõhöst a nézõ hamar a szívébe zárja.. nagyon kellett már, hogy e hónapban végre egy ilyen film is elém kerüljön.
Anno errõl az Indian Scoutról még láttam felvételeket akörül mikor visszavitték véglegesen Ausztráliába.. hát hihetetlen hogy milyen barbár módszerrel összetákolt, szinte roncsnak kinézõ valami volt ez.. és hogy mikre volt képes! Majd keresek neten pár videót meg képet róla, tényleg hihetetlen (ahogy azt a filmben is látthattuk, a fémkockával, a whiskys kupakkal meg az ajtó kapoccsal, és nem utolsó sorban a gumirésekbe tömött pasztával 😄 😄)
sok/a sokból
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
9/10
Jó volt a film, csatajelenetek is rendesen meg voltak csinálva. Bár némely helyen igencsak a Gladiátorra emlékeztetett az egész.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
BUDA > miskolc.
Gagyi, gagyi, gagyi! Tiniszerelem magyar rendezõ módjára, totál szar.
10/-100
én a Commander vagyok én
Meg mindig az a meno dolog ha leanyazunk egy filmet es meg vagy oten eggyetertenek.
En meg nem lattam a 300-at de az tuti hogy en nem azt fogom nezni hogy mi igaz es mi nem. Sot meg a hibakra se akarok odafigyelni. Egyszeruen elvezni akarom.
Es most jojjenek a mai termesek.
The Good Sheppard -
Amikor negy ember 50 perc utan meg mindig nem erti hogy ki kicsoda es mi tortenik akkor ott mar baj van. Sajnos ez is egy olyan film amit nem fogok vegig nezni... legalabbis nem ma.
Charlottes Web -
Hat jo hogy gyerekmese de ahoz is talan kicsit lama volt. Ugyertem mostanaba a gyerekmesekbe es van egy par cucc a "felnotebb" kategorianak de ez kizarolag gyerekeknek keszult.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
10/9 simán, nagyon jó volt
BUDA > miskolc.
Nagyon jó volt, fõleg az elején olyan Warcraft hangulat volt... 😊
10/8
én a Commander vagyok én
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
aki a hibákat keresi az sosem fog tudni élvezni egy filmet... persze az egetverõ baromságok és hibák az én figyelmemet is felkeltik, de pl a 300 -ban egy ilyen se volt szerintem
Bazinga!
Pahh...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Hát...
Nem valami nagy durranás. A látvány és a csaták tényleg baromi jók, de ez kevés egy filmhez. Az ágyjelenet irtó gagyi lett, és a Gladiátor hatása is igancsak erõsen érzõdik a filmen. Leonidasz és Xerxész karaktere király lett, jó volt õket nézni. Bár a méretkülönbséget elég rosszul csinálták meg. Nem értem, hogy a GYU mindhárom résza alatt oda tudtak figyelni arra, hogy a "kis" emberek a nagyok arcára nézzenek, mikor beszélgetnek, itt meg csak azért sem sikerült. Dramaturgia nuku, nem éreztem együtt a karakterekkel, feszültség sem igen volt nála. No mindegy. Egyszer nézhetõ, egyszer élvezhetõ kis popcorn movie.
6/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
(pls help a vlcben 😊)
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Bazinga!
Miért is? Ezt kikérem magamnak...
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
A 300 történelmi film, a GY.U. fantasy a HP meg gyerekmese kb 😊 Elfogadom nyílván, hogy szted pl a GYU "undormány" (persze nem értek vele egyet, mert nekem az egyik kedvencem), de nem értem, hogy a történelmi filmek miért és hogyan szoríthatják ki a fantasykat 😄 😄
Bazinga!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt látni a távolból...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hat nem az a film amit meg egyszer meg fogok lesni, de egyszeri filmnek nagyon jo volt.
szerintem egy olyan eros 8/10es.