Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Steven Seagal Collection.Vol.1
Steven Seagal Collection.Vol.2
Steven Seagal Collection.Vol.3
Steven Seagal Collection.Vol.4
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én 10/9-et adok rá. Az 1 pont min. azért, mert nem rakták bele az utolsó csatajelenetet, csak amikor megindul a sereg, ezt még igazán megnéztem volna😊 a másik pedig a sok mutáns😄 nem hiszem, hogy ilyenek is léteztek akkor, bár ez is kellett bele, hogy mégjobb film legyen.
Zene nélkül mit érek én?
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az RTL tele van szeméttel,úgyhogy azt abszolút nem is nézem.
Ez nem beszólás volt,csak elmondtam a véleményem.Nem hinném,hogy sértõ volt.
Zene nélkül mit érek én?
(max a robokápról mega T1000-rõl 😄)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mióta adnak ilyen friss kommersz filmeket kereskedelmi adón?
I love this game!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A film legnagyobb erénye,ahogy összefûzi a szálakat,de amúgy sok értelme nincs.Én ebben képtelen vagyok látni a mûvészetet.
Zene nélkül mit érek én?
A zene jo volt. A film.... fele fele. Crash jellegu tobb mese egyben... semmi extra. Jah meg a kepi vilag is szep volt.
Amugy :
Látod, ha ezt már az elején tudod, rögtön 2 dolgot nyertél volna vele: jobban élvezted volna a filmet és nem kellett volna egy teljes oldalt rizsázni.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Megjegyzem ez nagyon visszafogott reagálás volt részemrõl. De fogadok téged sem látunk már itt többet, mert ez ált. így szokott lenni -_-
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
Gondolom a belinkelt videóról írtál. Akkor elmondanám neked, hogy ez egy megtörtént eset feldolgozása volt.
A tûzharcot egy TV társaság helikoptere is nagyrészt követte. A csávó ha jól emlékszem 19 golyót kapott be, mire végre sikerült fejbekapni. Tele nyomta magát drogokkal, és egy gyilkológéppé változott. Sorba szedte le a rendöröket, miközben egy fikarnyit sem törödött azzal, hogy mennyi golyót lõnek belé. Egy kettõ még a testébe is befurakodott, nem állította meg semmiféle mellény. Pl eltalálták az alsó lábszárát is, de tovább sétál a valóságban is, igaz sántikálva. Kb 2szer vagy 3szor került csak földre a becsapodások miatt.
Anyiban igazad van, hogy a videó kicsit csal, mert látszólag közelebb hozták valamivel a rendõröket mint ahogy a valóságban volt. Bár nyiltan nem mutatták szerintem sehol hogy milyen messze vannak egymástól, de látszott hogy a parkoló vége felé lehetnek, nem a keresztedõdésben (ahol a mocsok kamerás vagy 10 percig mutatta a vérét vesztõ rendõrt feküdni :S)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Te lehetnél az idén a Galaxis Legnagyobb Kóklere! (Vagy szõrszálhasogatója?) 😊
Töri könyv volt-e valaha a kezedben? Tudod, ez Spártában úgy mûködött, hogy a férfiakat gyerek koruk óta katonaságra nevelték (ha lenne annyi IQ-d, hogy felfogd a filmet, már az elejébõl is rájöhettél volna). Aki egész életében úgymond "edz" az még szép, hogy izmos és fitt. Tudom, nehéz ezt egy olyan embernek megérteni, aki a súlyzót is csak hírbõl ismeri.
A torzokról meg annyit, hogy az életképtelen csecsemõket, vagy akiben egy kicsi "hibát" is láttak, azt ledobták a Taigetoszról.
Szvsz, ezzel a kommenteddel nagyon vicces próbáltál lenni, de inkább a mûveletlenség gyanúját kelted...
Lezárva az ügyet a részemrõl úgy látom, hogy a célcsoport akinek készült az a fajta generáció, aki egyrészt olvasatlan,"édzsofempájeren", "édiendín" "lordofdkingsen" nevelkedett, az elsõ szexuális kapcsolata a Second Lifeban lesz majd meg, miután végre összeszedte a pénzt az accountra, verekedni az utcán / iskolában pedig dobókockával erõpontok felírásával tud. Másrészt azon fanoknak szól a film, akik ha egy kis digitben látnak vért valami kellemes vangelisesenyás zenére, azonnal helyben maguk alá hugyoznak.
Természetesen vannak a filmnek jó oldala is:
1. Jó volt összevágva a trailer. Rondán rászaladtam.
2. Raktak bele sok lóvét.
3. Minden görög szereplõ egészséges, izmos fittnes srác, a szemetek meg mind torzak és/vagy buzikniggerek. Fúj. Ha kr. u. 300ban lett volna, lettek volna égõkeresztek is, az egyszer biztos.
4. Az afroamerikaiak megkapták, ami kell, hogy bizony már akkor is a nagykirály tesók sok aranyfukszot hordtak mindenhol, aranyozott, oroszlános merdzsóval jártak, szívogattak, és királybulákat tologattak, akik kizárólag csak arra vártak, hogy berakják nekik (nem az új cd raplemezt).
5. Minden barom erre kiváncsi, mert azt hallotta.
6. Biztos jó volt a forgatás, és sokat röhögtek a leendõ fanokon, hogy majd veszik a spártás sisakot, és a McDonaldsban a Xerxes menü senkinek nem kell, csak a "lejonidászos menyü", ahogy az unokahugom mondaná.
Megtekintettem a filmet, és néhány megjegyzésem lenne:
1. afroamerikai-tesó érkezik követként: kengyelben nyugszik a láb, és akkora orrlyukai vannak a perzsa követnek, hogy 500 ft sem lehet televenni fagyival.
2. spártai rendszerben nõ nemigen ugatott bele a megbeszélésbe, az, hogy a király bácsi neje hangosan vakkant, amikor megjön a afroamerikaitesó-perzsa követ, enyhén szólva abszurd.
3. az elején spártai kommandó elhagyja a demilitarizált zónát, ahogy kell szépen átgázolnak a búzaföldön. Tisztázzuk: katona ide vagy oda, de a termést nem tapossa le + érdemes tudni, hogy spártai tesónak egy búzaföld látványa csupán az hozza ki, hogy hány helóta kell még az optimális termeléshez, hogy kiszedje belõlük ami jár neki.
4. spártai kommandó halad a szoros felé, az elején kétágú síppal fújja a sráca nótát. Hm. egy gond van. Spártai tesók megvetették a nóta és egyéb dolgokat. Biztos nótáztak, de az, hogy egy tesó a menet elején fújja hát..., nem vagyok hadtörténész, ha valaki spártais képet mutat a hadbavonulsáról, akkor megkövetem. Egyébként annak, hogy lesz*rt*k a mûvészeteket megvolt az elõnye, hogy ókori irodalomból az eltén nem nagyon foglalkoztunk a spártai irodalommal, mûvészettel... mert nem igazán volt jellemzõ rájuk. Hál' istennek , inkább Athénban, ami egy északabbra lévõ hely.
5. apropó idõjárás. valamelyi b*r*marcú megnézte a térképen, hogy hol volt Spárta, és ott milyen szokott lenni a hõmérséglet??? hójelentés Aigner fõpaptól stb. stb. Nem ott van a környéken a legfrankóbb tengerparti rész? Ja, hogy akkor még volt jégkorszak. Biztos jobban tudod, mert 4-szer láttad a Jégkorszak I.-II.t....
6. az épített és szépített környezetrõl. Akkor még voltak erdõk. Utána vágták teljesen csontra a hajózáshoz. Ez a mindenhol szikla, nincs egy bokor ahova odafossak sutyiba kicsi sántít.
7. Rasszok és kultúrantropológia: a perzsák nemnagyon voltak afroamerikai kinézetûek, hanem perzsák. Mai Irán, Irak meg ilyenek, inkább rájuk hasonlítottak. Erre jó példa a Xerxes nevü tesó. Tisztázzuk: Xerxes tesó nem úgy nézett ki, és nem úgy öltözött mint egy meleg NBA játékos az SM parti elõtt. Értem én, hogy kell valamit adni az afroamerikai lakosságnak, na de azért még se úgy nézett ki, mint aki éppen testékszerezésbõl PhD-zik, és éppen benéz megnézni a Chigago Bullsot egy egész estés "tûsarokkal lépek a herédre, mond tisztelsz-e engem szolga" kult. program elött. Ajánlom kis figyelmetekbe a CNN-en mutogatott megmentettük az iraki mûkincseket c. opuszokat, ahol intelligens, értelmes, a világról és civilizációról remekül tájékozott US Army 12. Lovashadosztály tagjai diszkréten jegyzetelnek, hogy az eBay melyik oldalán lesz a licit a tárgyakról, melyet összeszedtek. Jaj, visszatérve a tárgyakra: rajta van egykét perzsa arcocska. Érdemes nézegetni. Egyiknek sem NBA sztár feje van.
8. kengyel: elején a fennen említett NBA küldött játékos mikor ment a licenszéért a Leonidas brotherhez, akkor kis lábát ha jól emlékszem nem egy Nike 52-es cipõben nyugtatta, hanem kengyelben. Nos, a nyeregrõl kétfelé lelógó talap, melyen a lovas föllép, azaz a nyeregbe kél és fennülve lábait mintegy zsámolyon nyugtatja azt biza az ókori lovasok nem ismerték, de a hunnok már használták. Öhöm, öhöm, hun tesók demozták be európában, ezzel czifrázva a hadiügyeiket, mi magyarok is igen kedveltük, szóval hát az igazság az, hogy ha egy Nike Air lett volna a lábán, jobban jártunk volna.
9. a perzsa elit hadsereg nem orkokra hasonlít, és fõleg nem úgy menetel, bármennyire is azt gondoljuk minden mocskos környezetrobló szemét, keleti befészkelõs csimpánzra.
10. Az orrszarvú hadbaállítása egy kicsit erõs volt. Tudtok nekem egyetlen egy példát mondani a történelembõl (Hérodotosz, Thukidides, Suetonius stb.), aki azt írja, hogy a perzsa sereg hemzsegett az orszarvúaktól. Szerintem azért rakták bele, hogy lássák ázsiaamerikaik, hogy már a perzsák is tudták, hogy mitõl lett nagyobb és keményebb a cerkácska a csata végén...
Gondolom külön orszarrvúagyarlevágó alakulatok voltak, és felledült ilyenkor a kereskedelem, a feketemarket meg a túlkínálat miatt pangott.
11. A bombadobálós kendõs fejü (tiszta pakisztán, vagy egyiptomi menyasszony gönc...) pajtások voltak a legjobbak. Pár apró kérdést felraknék, hogy tisztán lássak. Az egyik, hogy mi robbant ilyen hevesen, hogy repeszdarabok is repkedtek: puskapor, biztos Kínából hozták ugye? Görögtûz? Akkor tisztázzuk, hogy az agyagbomba dobálók kinek is az oldalán álltak. Esetleg mocskos szemét liberálbolsevistnáci görögök voltak álruhában? A görögtûzrõl: hxxp://hu.wikipedia.org/wiki/G%C3%B6r%C3%B6gt%C5%B1z
A görögtûz nem azért görög, mert egy "Görög" gúnynevü perzsa bácsi/néni/transzvesztita találta fel, hanem bizony a görögöké volt a know-how, utána meg a a bizánciaké.
12. van benne egy kövércsávó, aki lefejezi a csúnya bácsikat. Ezek nézték a Taxidermiát?
13. Minden ellenséges katona úgy menetel, mint az orkok a Gyûrök (USD, EUR) Urában
Ezt már írtam nem? Bocs...
14. Aranypénz osztás a hegyen (lépcsõ nem volt, mászni kellett, a csaj aki jósolt, hogyan ment fel? Repült, vagy húzták fel a csúnyabácsik, mint a bulgár kolostorokban?). Spártában volt pld vaspénz is. Nemnagyon nyomatták a gazdasági ügyeket. Szerintem Xerxes tesó idején már volt aranyzseton, de azért informálok mindenkit, hogy az aranyalapú bankrendszert nem spártában kell keresni...
15. A végén a hülyére nyilazott Király brother (aki egyébként annyi nyilat kapott, hogy minden négycm-re 10 jutott volna, jól felismerhetõ keresztalakban heveredett le a kis kiterített pirosköpényében. Tiszta Krisztus. Mel Gibson se csinált volna jobbat. Elképzelem, ahogy felhívják a Gibsont, és mondják neki, hogy mondjon valami ötletet. Õ bemondja: sötétüljön el a nap valamitõl (napfogyatkozás gyenge, legyenek nyilak, gyk. kedvéérté Apocalipticoban van napfogy.), aztán hátast dobjon, lovagoljanak úgy mint én a Rettenthetetlenbe (amerikai kávboj módjára fogva a gyeplõt, nem a ló oldalánál, hanem mellmagasságában egykézzel), rendezõdjön a teste keresztalakba, aztán kell bele valami piros, ami persze nem vér, mert nem megy át a bizottság elõtt majd (a levágott feka fej mehet, aztmár mindenki megszokta 300 év alatt), de akkor is szimbolizálja a dolgot. Ez a kreatív osztály feladata. Hogy ilyen frappánsan jelezze nekünk kr. e 480 ban, hogy már akkor is voltak, akik feláldozták(tak) magukat.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
zsir film volt.
8.5/10 mert a gladiatornal nem tetszett jobban.
mindenesetre majd HD ben meglesem ujra
lol most volt a tv ben a bemutatoja hogy meg lehet venin dvd-n hat nem beletettek azt a reszt mikor rajon a csako hogy a csaj terhes??? hat hogy lehet ilyen spoileres egy kibaszott reklam??? az ilyen miert kap munkat?
Ehh bocs de ez annyira "So full of shit...." ... nem tudom sírjak vagy nevessek?? Ki volt az a barom aki kitalálta, hogy attól, hogy mellény van rajtad semmi bajod nem lesz ha eltalálnak? Nem halsz bele valóban...de nehany loves és pár bordaval kevesebbel lélegzel... pláne közelrõl... Ezez... valami atomvillanás volt....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ismét egy Texasi Láncfûrészes Gyilkos klón. Itt-ott kézikamerásnak tûnõ részlet, furcsa történések, amiket nem magyaráznak meg, a vége pedig, ha minden túlélõnek ez adatna meg, mint a fõszereplõ lánynak, akkor nevezhetnénk túlélõnek, de õ elbújt a segítség elõl. Érthetetlen számomra ez a film, átgondolatlan, fantáziátlan, összecsapott. Azonban a film sok helyen "szókimondó" látvány tekintetében.....Összeségében nem annyira bûn rossz, soha nem nézném meg újra, talán csak azért, hátha rájövök azokra, amiket elsõ nézésre nem értettem.....Ha az embernek van egy szabad estéje és semmi, de semmi filmje nincsen amit megnézhetne, arra jó, de nem kell sokat várni tõle....
5.5/10
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
hûûû
ez a film valami eszméletlenül pocsék volt...komolyan mondom, ha kocsmáztam volna a megnézésére szánt idõ alatt, az hasznosabb lett volna...
hûûû
nem térek magamhoz... EZ a mai filmgyártás? EZ kell az embereknek? ERRE dobnak ki az ablakon dollár milliókat?
szeretem a filmeket, sokmindent megnézek/igényest is, és igénytelent is/ de ez valami förtelemes volt...
hihetetlen...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egy nem normális család nem normális napja 😊 A drogos, szexmániás szókimondó nagypapa, a családját és mindenki mást látszólag utáló, némasági fogadalmat tett kamasz, az öngyilkossági kísérletet elkövetõ amerika elsõszámú buzi tudósa, ki mellesleg a film nagyrészében úgy nézz ki mint akit egy egész életre telenyomtat tudatmódosító szerekkel és nyugtatókkal, a teljesen nyilt mindenrõl beszélni akaró anyuci, az elmebeteg jófej apuci, no meg a jó húsban lévõ szépségversenyt akaró nyerõ kislányka kalandozása a sárga busszal otthonuktól el a szépségverseny helyszínéig. Látszólag az út során mindenkinek tönkre megy az élete, bár a leépülés már korábban elkezdödött mindanyiuknál. Azért talán nagy titkot nem árulok el, de a film végére így vagy úgy, de a család nagy része egységgé kovácsolódik.
A poént nem lövöm le, de a kislány bemutatója az hatalmas. Én sírva röhögtem a tánc alatt 😄 A nagypapitól nem is várhattam mást 😊
Bár néha-néha úgy tünik hogy ez valami fanyar humorral megfüszerezett dráma féleség, de lényegében egy hatalmas vígjáték. Tény, elég furcsa a stílusa, szóval ajánlani nem merem mindenkinek.
Én rohadt jól szórakoztam rajta 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Másrészt egy embernek nyújt csak tiszta célpontot a zsarunak akit lelõ. Tisztán látszik, hogy Pacino nem tudott rálõni a fák miatt. (ezt akkor látni mikor odafut a haldokló zsaruhoz és mutatják az ö szögébõl az autót.)
Másik dolog egy tûzharc nem olyan, mint a doom hogy ahova lõsz ott halál jár.... Lehet a drága rendõrünk izgalmában hamarabb hugyozza össze magát az elsõ másodpercekben minthogy pontosan célbalõjön. Ennyi pont elég egy tapasztalt katonának, hogy kiszedje.
de ez csak szerény véleményem szerint. És most is tartom a véleményemet, hogy a Heat bankrablási és menekülési jelenete az eddigi legjobb CG nélküli üldözési és lövöldözõs jelenet.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF