Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehetett volna kicsit izgalmasabb és kevésbé kiszámíthatóbb :S
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Egy bugyuta vigjatek... ezerszer veri Ridley Scott romantikus filmjet.
Fejezuk be ezt a temat mert ebbol csak haragudas lesz jo?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
hmm... romantikus vígjáték? Holiday 1000x veri szerintem. Bár nem ugyanaz a kategória, mert a Holidayen lehet nevetni, van sztorija, fordlatok, jó a zene, a vágás, úgy az egésznek van egy hangulata. ennek nincs.
Hogy miert? Leirtam. Kibaxottul kilog a sok szemet kozul ami most van. Egyetlen egy filmet mutassal mostanaban ami van ennyire romantikus es joizlesu mint ez , termeszetesen ebben a kategoriaban.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nem mintha az elõzõvel bármi bajom volna, de az amcsi katonák pokoljárását már túl sokszor láttuk. Sokal érdekesebb ugynaz a harc a Japán szemszögbõl. Akik tudták, hogy arról a szigetrõl nem jutnak ki élve.
"A történet maga túl sûrû, túl bonyolult, részleteiben kidolgozatlan, ezért a nézõ hamar elveszítheti a fonalat, ráadásul a benne felmerülõ kérdésekre nem feltétlenül kap választ a film befejeztével sem. A karakterek kissé elnagyoltnak tûnhetnek, és a cselekedeteik mögött meghúzódó motivációk néha nem teljesen világosak."
Néhány CGI (Computer-generated imagery, azaz számítógép generálta ábrázolás) nagyon-nagyon eltúlzottnak (giccses)hatott. Jó pont, hogy szórakoztató és látványos verekedések vannak benne.
Egyedül a megválaszolatlan flamelés az amit nem szeretek. Egyébbként az elenvéleményt álltalában elfogadom. (kivéve a Taxidermia esetében, ott nem)
Anno még a Narnia krónikája miatt kaptam a fejemre, de hát kit érdekel 😊 Én tudtam gyerek lenni másfél órácskára, és nekem jó volt, ez a lényeg. 😊 Egyik torkának sem ugrottam neki: "hát nem vagy normális ezt a filmet nem szeretni teee.. baahhh..". Nem tom másnak miért kell ezt csinálnia?
De max nem olvasom tovább a hozzászólásait, vagy csak nevetek egyet az odaképzel feleslegesen pulykavörös fején 😛
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Hmm?
(amúgy nem hiszem, hogy egy fórumnak arról kellene szólnia, hogy mindenki -egymást ignorálva- beírogatná a véleményét a filmekrõl és szépen rávágná az ellenvéleményre, hogy ízlések és pofonok. Meg ugye a "szerintem" szó használata is hanyagolható, az miért nem elég, hogy az adott vélemény az illetõ neve alatt olvasható? Akkor mégis ki szerint???
De mind1.
Én a héten a Bábel-t és a 21 Grammot néztem és SZERINTEM ha Iñárritu-nak ennyi lenne az életmûve, akkor is a legnagyobbak között lenne a helye, de ami még jobban érdekel: ezek után mivel fog elõállni, mert ez a többszálon vezetett drámai személyiségelemzés már ebben a trilógiában maximálisan ki lett tárgyalva (vagy az én képzelõerõm gyengélkedik).
Mindenesetre továbbra is a Korcs szerelmek c. munkáját tartom a legtöbbre, engem az érintett meg leginkább, bár tény, hogy a másik kettõ is olyan hatással volt rám,amit nem mostanában felejtek.
Továbbá érdekes,hogy több helyen is olvastam, hogy a filmjei a halálról és keserûségrõl, ill. végletekig ellehetetlenített élethelyzetekrõl szólnak, kilátástalan képet festenek a máról, de szerintem ez nagyon nem így van. Inkább -talán a 21 grammra mindez egy kicsit igaz- egy életigenlõ és nyitott útra mutatnak, csak tragikus áldozatok árán.
Ha vki vette a fáradtságot és elolvasta mindezt, kifejthetné a véleményét, majd igyekszem nem elküldeni az anyjába...<#lookaround>#lookaround>
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
'C' kategóriás filmrõl van szó. Helyenként vicces, csak sajnos nem annak szánták. Egyebet nem tudok mondani 😊 2.5/10
Ui: 2.5 pont ---> mert a dokicsaj tetszett 😛
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
písz
Koszi!
Mondjuk G.I. Jane is meg Hannibal is bizonyos idõközönként megnézhetõek sztem 😄
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
Én is szeretem Scott filmjeit, de néha-néha (G.I. Jane, Hannibal) van felejtõs alkotása. A Gladiator nekem is nagy kedvencem, sõt még a Mennyei Királyság is tetszett, ami sokaknak volt csalódás.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Az, hogy te meg nem tudtad már az elején, hogy mi lesz benne...
SPOILER
Borzalmasan nehéz volt kitalálni, hogy a nagy üzletembernek semmi kedve a házzal foglalkozni, de majd eltölt ott 1-2 napot és minden megváltozik, és végül feladja eddigi életét és odaköltözik, persze szerelmes lesz egy lányba is...
SPOILER OFF
A helyszín tényleg szép, ezér is kapott +3-at.
Én nem a brutális CGI-t hiányoltam (nem tudom ezt honnan vetted), hanem csak simán vmi mondanivalót, vagy egy érdekes fordulatot a történetben, vagy egy normális rendezést, zenét... Téged mi hatott meg benne?
(tényleg nem ajánlom, maradjanak meg inkább az elsõ rész kellemes emlékei)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
NEKED szép és megható, maradjunk ennyiben
Es akkor azt ami tenyleg szep es meghato meg lebombazzak... 😞
erdekes kis film de szvsz nem volt egy nagy vasziszdasz.
nagyon irritalt ahogy egymassal viselkedtek a szulok... mar nemtom mit tennek ha itt tartanek a felesegemmel...
Hát bazzeg... A film megnézése után nem akartam elhinni, hogy ezt Ridley Scott rendezte... Ilyen fos szar rendezést nem is tudom mikor láttam utoljára... A másik ami nem tetszett az a zene. Jaj de nagyon nem illettek oda. Eleve a film úgy indul, mint egy dráma, aztán utána átcsap idióta vígjáték szerûséggé, majd a végéig cikázik az idióta vígjáték-dráma között. Borzalmas. Egyedüli jó dolog benne a helyszín, mert minden álmom nekem is egy kis provance-i szõllõültetvény ilyen igazi francia "borász házzal". A táj gyögyörû, a csajok is, csak a rendezés... Ja, meg persze már a legelején tudod, hogy mi fog történni a filmben. Amit nem értettem, hogy akkor most a megmurderelt pasinak a lánya minek is volt benne a filmben? Mer az se elõre nem vitte, se hátra a történetet. Ha ki is vennénk minden jelenetet amiben õ szerepelt, akkor se lehetne észrevenni bármi változást.
4/10 és a +3 csak a helyszín meg a csajok miatt
Next PC upgrade: 2022
schrank: megint nem értünk egyet. Az elsõ részben szó se volt róla hogy meg kéne halnia, csupán csak ott a végén derült ki hogy egy rákban szenvedõ emberke tervezte ezt az egészet.
A 2. részben már a végsõ stádiumban találhattuk elmebeteg gyilkosunkat, és a 3. részben már csak az utolsókat rúgta, és a végén meg is pusztult.
Így hülyeséget mondtál (már megint), fõleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy a fordulatok (az ucsó részt kivéve) nem Jigsaw állapotáról szólnak, hanem az áldozatai körüli dolgokról (az elsõ részben a szoba közepén található "hulla" feltámadásáról, a két férfi közötti kapcsolatról, a hátborzongató megoldást kínáló eszközrõl, a második részben az apa szeme elött elrejtett fiúról, arról hogy tényleg semmit nem kellett volna tennie ahoz hogy megtalálja, a kis csapat tagjai közötti kapcsolatról, valamint a benfentes nõcikérõl volt egy-egy hatalmas forduló pont, meglepõdés. A 3.ban talán csak Jigsaw végsõ megoldása számított annak, de nem az hogy most 3 részen keresztül haldoklik).
Ettõl függetlenül teljesen egyetértek abban, hogy a Fürész 3 egy sótlan, erõtlen tucathorror volt, mely gusztustalan sokkoló hatását megtartva, a történetekre nagy ivben szart!
Uff.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Tudom, régi már, de csak most láttam. Nem volt rossz, annak ellenére, hogy köze sincs a játékhoz... Jól meg volt csinálva.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ha az amire gondolok, akkor kevés butább filmet láttam. Nálam max 3-as(jóindulattal).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem szenvedés volt a film 😊
szerintem nagyon faszán megcsinálták sok jó rész van benne remélem lesz folytatása 8/10
Fûrész 3
9/10
meglepõ fordulatok vannak benne szokásos véres (Y) jól megcsinálták nekem ez a kedvenc fûrész részem ..😊
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Nekem nagyon tetszett. Fõleg azért, mert eleinte nem nagyon akartam megnézni és másra számítottam. Röviden két hétköznapi család hétköznapi életébe, gondjaiba, nehézségeibe pillanthatunk bele. Egy teljesen unalmas történet lenne, de a film mondanivalója talán az, hogy a gyermekek mindig képesek színt vinni a szürke hétköznapokba. A rendezésben sem találtam különösebben kivetni valót, gratula érte.
Nálam 8/10 simán megvan.