Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vegicsek
vegicsek megyen fürdni pojéénbó

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

schrank
ikszakták megyen a vinyóró <#ijedt>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Sephi
Shrek megyen a TV2!!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Jano
Zászlaja.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Riddick21
Köszi, de azt az oldalt ismerem, sajna nem oldotta meg a gondomat: Kim Ki-duk Shi gan c. filmjéhez keresek feliratot, angolul, bár ha van magyar, természetesen jobb lenne, de ez ki van zárva. Amúgy az eredeti címe Time, de ez sem sokat segített a keresésben...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Az opensubtitles.org-on mindenféle nyelvû felirat található.

Riddick21
Nosztalgianapok eredménye:
Die Hard 1-2-3: 10/10
Halálos fegyver 1-2: 10/10 3.:7/10 4.:9/10
Az utolsó cserkész: 10/10

Még jó, hogy ezek -majdnem😄H3- mind megvannak DVD-n, unokáim is látni fogják.

Nem tud vki egy oldalt ajánlani, ahol széles választékban lehet angol nyelvû feliratokat találni?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Kmarha
FLAGS OF OUR FATHERS = A Dicsõség Százlaja. Lentebb irtam én is hogy jó volt 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

schrank
én tegnap láttam a B13-at dzsetli meg csekicsan sehol nem van a gettócsávóhó képest csak ne lett volna gagyi a film 5/10

mark oh
tegnap megnéztem a FLAGS OF OUR FATHERS cimü filmet(magyar cimet nem tudom).jo volt,jo megcsinálták a sziget ostromlását.a héten még megnéztem a 28 NAPPAL KÉSÖBB filmet.jo. meg a PULSE(nálunk mesgye).jo volt,bár sok sablon volt bene.ma megnézem a ÉJSZAKA A MUZEUMBAN kiváncsi vagyok rá.ezeket a filmeket gondolom látátok már.

Choke off

Mike at home
"Le volt irva es ki volt tanacskozva" magyarság a köbön
bárki is irta, olvasson egy kis Jókait, ráfér

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Bucser
Gratulálok filmkritikus úr....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

magus
T4XI

Ekkora egy fostalicskát. Imádtam az elsõ két részt, még a 3.-on is mosolyogtam, itt max egy-két jelenet volt amit megmosolyogtam, amúgy egyszerûen szar volt. Elcsépelt helyzetkomikumok, idegesítõ karakterek szerencsétlenkedése. Egyszerûen nem hiszem el, hogy ezt a kupac szart megnézem moziban.

abszolút 0/10

THE DEPARTED

Jack Nicholson hihetetlen mit alakított, imádom ezt az embert. Még Matt Damon is tetszett benne, habár õt vmiért nem csípem. Dicaprio is jó volt. Nem láttam az eredetit, nem tudom mit változtattak. A sok haláleset után mondjuk enyhén kiszámítható volt a vége. A film maga nem volt annyira jó sztem mint amennyire jó színészgárdát sikerült szerezniük, de üdítõ volt vmi normális filmet nézni mostanában

8/10

Sephi
Jo csak mondtam na , hogy mi zavart.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dynamic
Nem lehet idõutazós filmet készíteni paradoxon nélkül(legalábbis nem láttam olyat, amiben ne lenne "hiba"), így felesleges agyalni azon, hogy miért így vagy úgy történt.
igen.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Sephi
Ne hari de igy hirtelen nem akarok errol veled tobbet beszelni mert latom nincs kivel. K BYE

vegicsek
Hmm megnéztem a parfümöt.Nagyon bejött.Minden egyes pillanatban volt valami mondanivalója, nem voltak benne töltelék részek, így volt egész, mint egy jól megkomponált mû.A vége felé gondolkoztam, hogyan is fogják megoldani a befejezést, de végül is nem lett rossz.Csak ajánlani tudom

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

schrank
te is az elején azt hitted a dikaprioról hogy mett demon mint én <#taps>

Bandee1987
Sliver

8/10

Remek Sharon Stone film volt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végig nem lehetett tudni, hogy ki is a gyilkos. Elõször Jack, majd a végén Zekét hittem a gyilkosnak, végül kiderült, hogy mégiscsak Jack volt. De vajon ha ezt Zeke tudta, akkor miért nem tett ezért valamit? Amúgy erotikus jelenetek nagyon ott voltak 😊
Amúgy meg Sharon Stone kurvajó nõ 😊))

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

sziasztok.most néztem meg a Tégla címû filmet.Nekem nagyon bejött.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Bucser
Akkor meg minek állítassz valótlanságot?

"Le volt irva es ki volt tanacskozva 😄 "

Felvilágosítanál, hogy hol és melyik részén (tudom most szokásod szerint biztos jön az a rész, hogy mekkora barom vagyok, hogy én nem vettem észre hatalmas szarvas hibákat)? Amíg meg nem mondassz egyetlen hibát is addig meg minek kommentelsz róla? Kb mintha levegõbe beszélnél... És hadd ne legyek kedves neked....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
Nem akarlak megbantani kedves de irtam en hogy ebben a forumba lett kitargyalva? Nem. Amugy meg attol meg mindig tele volt hibakkal 😄

SASboy
parfüm nagyon bejött
dejavut még nem láttam

Match Point szerintem nagyon jó film.

nice legs. what time to open?

Egyet értek realista-val!😊

REALista
Alvás😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Kandurex
Dejavu!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

vegicsek
Kisegítenétek?
Mi legyen a mai esti program
Dejavu, vagy parfüm?

Somós sziti

9/10

Nekem tetszett ez a film csak van egy hosszú unalmas része.

Tatyla
dehogynem,nem az határozza meg egy filmnél hogy szinkronos lesz e dvd-n,de amugy dvd premierre minden filmet leszinkronizálnak kivéve a különleges eseteket mint a Passio vagy az Apocalipto

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex
Bridge To Terabithia

5 / 10

Nem tetszett, fõleg a vége miatt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Blasta
Dehogy rossz, kicsit lassú film, de a vége nagyon üt!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ha már Woody Allen, a Match Point jó film?? mert a trailere tetszett, de egy ismerõsöm azt mondta h nagyon rossz..szóval kiváncsi lennék még pár véleményre.
schrank
nnnna meg a nagy kedvenced a majommal mi is a címe ... <#hehe>

Bandew
Die Hard 3 <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

edios
Köszi a tippet, szép egybeesés, épp a Woody Allen filmeket nézem a többi böngészõablakban😊
A Jason Biggs fõszereplésével készült filmjét már láttam, az nem is volt rossz! Hát akkor asszem nekiállok!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Bucser
jahh IMDB-n keress rá Woody Allenre. Fõleg a rendezésekre. De asszem olyan is van ahol csak szereplõ😊

Szolnokboy1
pár kivétellel az összes Woody Allen film 😊 Jó idõtöltést, van egy pár 😄

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

edios
Sziasztok!
Tudtok ajánlani 1,2 jó filmet(nem szuperhõsös ill egyéb bugyuta kateg.), ami New Yorkban játszódik? (Rá vok kattanva most a cityre, aztán keresgéltem imdb-n egyet, de nemnagyon volt ötletem, szóval idejöttem segítségért!)

Nemrég láttam a Boldogság nyomában c. filmet, az például nagyon tetszett, azóta is ha van pár üres percem, beletrekkelek.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Kmarha
nem de mondták hogy érdemes lenne megnézni. Már be van tervezve 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Bucser
A letters from Iwo Jima-t láttad?

Szerintem az is jó lett😊 Csak éppen a másik oldalt mutatja be.

Kmarha
No, terítékre került a Clint Eastwood álltal rendezett, Dicsõség Százlaja, mely film ismételten bebizonyította, hogy nem szabad kritikákat olvasni, úgyis csak hülyeségeket írnak, hasracsapás módszerrel. 😊 Vagy csak nekem van teljesen más izlésem?

Szóval a film rohadt hosszúnak tünt, talán csak a mozgalmas csatajelenetek között beékelõdõ, hol a háború közeljövõjében, hol a mi jelenünkben játszodó cselekmények miatt. És hát igen, nem minden másodpercben akciófilmre kell számítani, hanem egy hamisitatlan háborús és háboru utáni történeteket bemutató drámára. Az egy biztos dolog, hogy kedvenc szereplõt itt sem érdemes választani 😊 A film az Iwo Jimán készült világhírû képrõl, és hatásairól szól:

Film az ott elhunytakról, a visszatérõ "hõsökrõl" és a világról, melyben élniük kell, mind a háború alatt, mind utána.

A film legnagyobb mondanivalója a végén található. A magyarosított feliratból idézném (egy-két szót átalakítva azért 😄):

"Talán nincsenek hõsök. Talán csak emberek vannak, mind õk.
A hõsöket mi teremtjük, mert szükségünk van rájuk. Egy módja van, hogy megértsük a felfoghatatlant.
Hogyan képesek mások ennyit feláldozni értünk?
Ezek az emberek, a veszélyt és a kapott sebeket, társaikért vállalták. Lehet, hogy a hazáért harcoltak, de a barátaikért haltak meg. Az elõl lévõért, a mellette lévõért. És ha meg akarjuk becsülni õket, õrizzük õket olyannak emlékeinkben, amilyenek valóban voltak."

Mindig megborzongok a háborus filmek láttán. Egyszerüen nehezen birom felfogni egyes emberek mire nem kényszeritik a népet a pénzért és a hatalomért.

A film erõségge a harcjelenetek, ez egyértelmü. A háború utáni dolgok, inkább csak magyarázatok, keserûédes komédiája a népbutításnak, pedig minden igy történt, ahogy bemutatják.
A csaták kellõen véresek, hisz nem egy családi filmet akartak csinálni, de egy jelenettnél, ahol az egyik ismerös katonát megtalálják, az egyikük szavával érve gusztustalanul megcsonkítva, csak társának arcát látthatjuk ahogy a barlang sötétjébe lép. Itt látszik hogy Clint Eastwood célja nem a sokkolás volt, hanem tényleg a filmmûvészetetet probálja mívelni 😛

Amin a legjobban ledöbbentem azok a támadás méretei voltak. Mikor láttam a hajó oszlopokat, csónakokat, katonák százezreit, akkor mondtam magamban hogy nézd már Eastwood bácsi milyen látványvilágott össze hozz nekünk, talán kicsit eltúlozta a dolgokat. Aztán a film végén jönnek a hamisítatlan, eredeti világháborús képek, és csak néztem ki a fejembõl. Egyeltalán nem volt túlzás. Nagyon durva. Egyébbként azok a fekete fehér képek pillanatai sorra-sorra feltünnek a filmben. A bekötözött fejü ember támogatása, a kutyás katonák, a lángszoró, a bunkerben megbúvó ágyúk..

No de hiába szövegelek itt össze-vissza, tessék mindenkinek megnézni! Nem a szokásos amerikát éltetõ vagy éppen szidó filmet kapunk, hanem ebbõl, abból is egy kevesett, egy filmet, mely probál minnél közelebb állni a valósághoz!

Bucser
Annyira ki volt tanácskoza, hogy ennyit írtál róla:

"Jo. Lehet en vagyok hulye... de itt annyi hiba volt hogy az valami borzalmas. Vagy lehet nem hibak voltak de akkor a film totalisan szar volt mert nem magyarazta el a dolgokat."

Na most egy olyan grafomán mint te nem hiszem, ha akad egy téma kibírjha fikazoid megjelenítés nélkül😊

Sephi
Le volt irva es ki volt tanacskozva 😄

Bucser
Milyen kronológiai hibára gondolsz?

schrank
a de javu nem lesz szinkronoson mert a mozibase ?

Elõször tanuld meg az akciófilm és a vígjáték fogalmát, aztán próbáld õket összehasonlítan, aztán nézz nagyon sok érdekes filmet, próbálj róluk normális vélemyényt írni, aztán tanulj meg vitázni a filmekrõl, és ha mindez megy akkor nevezheted magad filmekkel foglalkozó embernek... De ne hidd azt hogy te vagy a Mr. überfilmkritikusúr...

Ja és ha ez mind megvan akkor menj a Minimax fórumra szerintem ott megtalálod a magad színvonalát, ha már erre panaszkodtál...

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Szolnokboy1
Omen 666

Nem különösebben vágyom mostanság horror filmre, különösen nem remakere, valahogy azonban mégis az utamba keveredett az Omen 666. A régi trilógia egyik darabját sem láttam, tehát teljesen szubjektíven álltam a témához. Az elsõ kérdés ami még a promóció idejében felmerült, az az volt, hogy jó ötlet-e azzal a bizonyos számmal meg a dátummal machinálni, a sátánista téma amúgy is fõként botránykeltésre jó. Késõbb ugye a bevételek alapján kiderült, hogy nem volt sok jelentõsége ennek az akciónak (könnyen még nagyobb buktához vezethetett volna). A filmrõl: ha a történet szempontjából nézzük a dolgokat, akkor igen izgalmasan indul, már ha tisztában vagyunk a tudattal, hogy kicsoda is a kis Damian valójában, várjuk a feszültség kibontakozását, a fejleményeket mitöbb ugye a megoldást. Ez a várakozás meglehetõsen kellemetlen. Miután az elsõ áldozat elhalálozik ( miért nincs légkondi a limuzinban vajon ? ) egy darabig kissé Végsõ állomás utánérzéssel haladunk tovább, mindeközben teljesen egyedül érezve magunkat, tekintve, hogy nincs karakter akire támaszkodhatnánk( nem végig lesz így, majd késõbb adódik ilyen). Ha netán még a megtekintés elõtt rátévedünk az IMDBre, majd ott
az "Omen" szócskára keresünk rá, az eredményekre pillantva józan paraszti ésszel kitalálhatjuk a film abszolút nem meglepõ befejezését is. Liev Schreiber-t megkedvelhetjük a végére viszont a Damien-t játszó színész(?)palánta rém idegesítõ és tehetségtelen, ám jópárszor elhangzik a "Milyen szép fiúcska!" mondat a filmben, ami ugyancsak megkérdõjelezhetõ. Mindent összevetve az Omen 666 egy ízetlen,színtelen,szagtalan kísérlet mindd a horrorfilmek mindd pedig a feldolgozások fényében.

4/10

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Sephi
Deja Vu-ba naon sok "kornologiai" hiba volt es a vege fele el volt tulozva.

Bucser
Deja Vu

Lassan indul jó a közepe a vége pedig frappáns😊

Kell e több egy jó kis akció/krimihez?? szerintem nem.

A mostanaban igencsak szegényes akciófelhozatalban megér egy 8-at. (Igaz nálam a Bad Boys 1 is csak 7-es a Kettõ meg bõven 5 alatti az utolsó kubás részig onnantól meg símán csak 2) De Riddick"filmesztéta"21 ugyis megmondja a frankót mert egy olyan "hatalmas oltás" amit õ levágott nekünk falusi tahóknak kifejezi, hogy õ biza biztos jobbat tudna csinalni és értékelni és legalább a Stalker-t vagy a Solaris-t eredeti oroszban nézte a filmmûvészet nagyobbodása végett. Egyébként mg mirõl is beszélünk ugye...