Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
<#eljen><#eljen>
mark oh
esetleg a feketék fehéren. az se rossz társaságban

Choke off

Gladiator
Nézzétek meg az Én és én meg az Irént. Fiúk körében pusztít.

Amiket eddig közösen néztünk: tibor, vagyok, de hódítani akarok; Show time; csak sex és más semmi; crash. Utóbbit leszámítva talán a vígjátékok a nyerõk. Szóval remélem majd találunk vmi jót.Köszi az ötleteket!😄
hellnight
Hát nem tudom. Én miközben néztem a Bloodrayne-t azért jókat derültem, hogy ennyire el tud baszni egy viszonylag jó játékot xD
De jobban a harcokon nevettem mint állat. Annyi fölösleges vérontást 😄
Planet Terror-ban jól volt adagolva ez az egész, meg ott tudta az ember, hogy egy hót komolytalan a film, meg trancsírozós horror lesz, de Uwe mester filmjénél azért történet is kellett volna legyen xD

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

barnie1990
Uwe Boll-on én inkább sírni tudnék,mint nevetni...

Zene nélkül mit érek én?

hellnight
Sztem vígjátéknak megteszi egy Bloodrayne is 😄
Vagy Planet Terror <#idiota>

barnie1990
-Ha ökrök vagytok (már bocs),akkor mindenképp Csupasz pisztoly,Nagy durranás és Horrorra akadva,bár még akár lehet egy Borat vagy Ali G is.
-Ha akciósok vagytok,megnézhettek egy Die Hard-ot,Con Air-t,Téglát,16 utcát.
-Ha sírni akartok,a Halálsoron és Forrest Gump kötelezõ,de pl.a Széttört szívek háza (nem tudom,hol lehet beszerezni)..na az engem kikészített.
-Ha félni akartok,akkor...nekem a Szem,Az átok 1. meg a Borzongás pl. tetszett de ez erõsen ízlésfüggõ dolog.
Nagyobb társaságnál szerintem mindenképp a komédia az elsõ,mert nevetni mindenki szeret,a vért viszont sokan nem bírják.

Zene nélkül mit érek én?

hellnight
És annak a 15 embernek nagyjából tudod az ízlésüket? 😄
Mert akkor lehet, hogy jobban be tudnánk határolni a filmek skáláját.
De ha nagyon eltérõ az ízlésük akkor sztem egyenlõ a nullával, hogy találj egy olyan filmet ami mindenkinek tetszik. A film megnézése után erõs a gyanúm, hogy hatalmas viták lesznek 😄 xD

Kmarha
300

de tényleg nincs olyan amit mindenki szeretne.

Talán a Die Hard csak 😄DDD

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Gladiator
forrest gump, csupasz pisztoly...

Seth
olyan szerintem nem létezik 😊

PSN ID.: Beegabor

Este összejön egy kb. 15 fõs társaság dvd-zni. Különbözõ ízlések. Tudtok ajánlani egy filmet, ami mindenkinek tetszene? köszi
barnie1990
Végre sikerült megnézni a téglát!Nagyon szuper film lett,fordulatos és néha még vicces is,de azért komolyan veszi önmagát.A vége...inkább nem írom le.

Zene nélkül mit érek én?

Gladiator
😊

A Tégla 9/10
T4xi 5/10
No Comment!!!!!!!!!!!!!
hellnight
Ha jól tudom <<<EZ>>> a Japán eredeti.

Kmarha
Na gondoltam hogy ez is egy japán utánzat lesz 😄DD Az amcsit láttam, de most már kiváncsi vagyok a japánra is 😊 (a fõszereplõ csajszi tényleg nem semmi)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Gladiator
Nem tudjátok hol lehet neten találni régi tv-mûsort? Decemberben láttam egy vígjátékot, csak elfelejtettem a címét. Valami nagy hajcihõ, vagy vmi ilyesmi. Francia film, kb 25 éves. A lényeg az, hogy egy kis bolt mellett nyílik egy supermarket, és a kisbolt tulaja felbérel pár idiótát, hogy kicsit amortizálják le, vagy nem is tudom. Valaki nem ismeri?

hellnight
És ez az eredeti Japán változat vagy az amcsi remake?
Ha a remake az nekem nem jött be. Eltekintve a fõszereplõ csajtól és a néger barátnõjétõl 😄

Tikal
rrrrrrr! francia vigjáték
10/10, aki birja az abszurd humort meg az idiotábbnál idiotább poénokat annak kotelezõ 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kmarha
Pulse

Rájöttem hogy nem csak a kritikusokra, de senkire sem szabad hallgatni, minden filmet meg kell nézni, vagy bejön neked vagy nem. Errõl a filmrõl egy barátom beszélt le, de mivel nem volt mit néznem, gondoltam elalváshoz jó lesz.

És megérte. Aludni most már biztos nem fogok tudni, de ha nem is minden idõk, de a közelmúlt legjobb horror filmjét sikerült megnéznem. Ilyen világvége pusztulást ebben a stilusban még nem láttam. Egyértelmüen az újfajta (új? elég régi már) horrorok közé sorolható, rémisztõ hangok, fakó, eltünedezõ rémalakok, futkározás az elvileg mindenen villámgyorsan áthaladó, mégis folyóson lehagyható szellemek elõl.

De akkor is! A történet tele van, legalábbis szerintem logikai buktatókkal, de hát oly keveset tudunk a világról, simán elfér ez egy filmben. Rémisztõ jelenetek, depressziós hangulat, lehangoló befejezés. A világ pusztulása, és a szellem invázió izgalmas képsorai, szinte mindenféle vér eregetés nélkül. Néhány nagyagy kisérletezik holmi frekvenciákkal, útat nyitva valami olyan rémség világ elött, mely lakói mindenkit felemésztenek.

Olyan mintha a zombis filmek hangulatát vegyítenék, a Kör és az Átok stílusával.

Nehezen szántam rá magam, hogy a film után kimenjek a WC-re. 😄 Én csak ajánlani tudom, max többet nem hallgatok rám 😄

Bridge to Terabithia

Ez nagyon ott volt. Decc lájf. Na persze fantazi-lájf <#smile> 8/10
Seth
egy rendezõnek nem feltétlen kell minden mûfajban otthon lennie

PSN ID.: Beegabor

artschiatwork
nekem egyáltalán nem jött be, már maga az alapsztori sem volt a legjobb: haldoklik a Nap, és egy Manhattan-méretû atombombával akarják újraéleszteni... nem csak az alapsztori volt a gáz, hanem az egész film nekem olyan komolytalannak tûnt. Nem gondolnám, hogy ez a faszi rendezte a Trainspotting-ot.

mark oh
még nem láttam a napfényt. mi a baj vele?

Choke off

Loál János
Én a rendezõ neve miatt várnék átlagnál többet a filmtõl, majd megnézem.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Kongy
5/10

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
A Taxi 4-et láttam utoljára pont 1 hete. Sztem nem volt nagy durranás mert a taxit vagy 2szer mutatták és nem is volt autós üldözés😞((((((

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

barnie1990
Hát nekem nem volt csalódás,mert nem is számítottam nagy durranásra.
A legjobban az idegesített,hogy azt a fa**a kocsit alig mutatják (szó szerint),a másik pedig,hogy a film elszomorítóan képes túllépni a realitás határait.Egy rendõrségen csak ilyen barmok dolgoznak,össze-vissza szívják a füvet és övék a világ.Ez nem nevetséges,hanem inkább sírnivaló. 😞
Kár lett érte,én legalábbis nagyon sajnálom,mert az eddigi taxikat nagyon szerettem.

Zene nélkül mit érek én?

precision
Nacho Libre

Háááát, Jack Black -et általában szeretem, de ez a film ritka rossz lett. Max 4/10, nagyfokú jóindulattal.

Bazinga!

Kmarha
Taxi 4

Hát, egy kommersz filmnek elment. Semmi nagy durranás, pár felröhögés, gyors és semmilyen történet. A kapitány túl sok szerepet kapott, kedvenc szereplõink meg szinte semmilyent.

Mondjuk ez a film elment volna egy igazi Taxi 4-nek az elsõ negyed részébe, de így, egy önnáló teljes filmnek? Semmi képpen! Kár volt érte!

4/10

artschi
Napfény

A kritikája alapján jóval többet vártam a filmtõl és sajnos csalódtam, nem is kicsit. Ugyanilyen csalódást okozott anno A mag c. film is. Aki szereti az ilyet, annak biztos bejön.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

PetruZ
Frank Miller's 300
A hosszú hétvégén megnéztem én is. Hátborzongató, nekem tetszett, bár nem vagyok annyira elájulva tõle, hogy 10 pontot adjak neki. De egy erõs 8-as kijár. 😊 Igazi moziban nézõs, vagy csúcsházimozin-nézõs film, ami mindenképpen egyedi, és sokáig nem is lesz méltó követõje (ofkoz csak ezen a stíluson belül; persze valószínû pár klón felbukkanása, de azok szvsz felejthetõk lesznek).

A filmmel kapcsolatos rinyáról pár gondolat:
Korábban már olvastam a képregényt, tudtam, mire számíthatok, és pontosan azt kaptam.
Mind a képregény, mind a film a túlélõ katona visszaemlékezése. Egy mese, egy hõsköltemény arról, ami ott történt - a mesélõ szemszögébõl természetesen felnagyítva. Ezért lehet olyan szûk a szoros, ezért lehet egy "embermagas" fallal elzárni, ezért van túlheroizálva minden, satöbbi:
-Nincs mellvért, mert ezek kemény, tökös spártai gyerkõcök, és egyébként nem látszana a rákizom. 😊
-Az egzotikus állatok mind többszörösen eltúlzottak - ahogy azt egy olyan ember mesélné, aki elõször lát ilyeneket.
-Xerxész az akkor ismert világ leghatalmasabb birodalmának félisteni vezetõje, természetes, hogy egy fejjel magasabb, mint a nagy király. Leonidasz a filmben is utal rá, hogy tkp. semmi baja nem lenne a perzsa uralkodóval, ha nem úgy tenné azt, amit tesz. A láncok meg... ehh, hát végülis szigorúan és szó szerint spártai neveltetésû katonák most elõször állnak szemben egy élvhajhász, önnön dicsfényében és alattvalói imádatában fürdõ, gyakorlatilag korlátlan hatalmú emberrel, naná, hogy eltúlozzák a leírását és afféle hímringyós alak lesz belõle.
-Szerintem a támadók a film nagy részében egyáltalán nem perzsák, hanem afféle gyülevészhad, amit a valódi perzsa katonák (és itt nem a Halhatatlanokra gondolok) maguk elõtt hajtottak a vágóhídra. Amikor megtörténik az árulás, na ott már az igazi perzsa elit áll a túlélõkkel szemben (illetve körben 😊 ). Nemcsak a perzsák csinálták ezt, hanem az ókorban mindenki, lásd pl. Nagy Sándort, a késõbbi római harcmodort, vagy akár a magyarokat.
-A torzszülöttek szerepeltetése egyáltalán nem túlzás, az ókori hadászatban volt rá példa máshol és máskor is. Maga az ábrázolás persze eltúlzott, ahogy az már fentebb indokolva is volt.

Úgy kb. ennyi. 😊
Sephi
K BYE

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bucser
Szólj mikor sírni kell és sajnálni téged...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bandew
Na most ezt is miért nekem írtad?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Az a baj, hogy most ram vagy szalva de ha vennem a faradsagot es kikeresnem a te beszolasaidat akkor aszem hirtelen fordulna a baxogatas menet.

Na de mind1 , itt mindig is kell legyen egy kis balhe oszt megint en estem a kozeppontba.

Szegyeld magad.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bucser
Az a baj, hogy te nem véleményt mondassz, hanem hülyének nézed azt aki máshogy gondolja mint te.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
De itt mar nem lehet velemenyt mondani mert itt mindig csak arrol szolt a dolog hogy eggyesek alig varjak hogy kotekedhessenek mar valakivel.

Es en elfogadtam a velemenyem , csak komentaltam. Asse tudgyatok mirol van szo oszt pofaztok.

😄D

Bandew
Ezeknél az "Ízlések és pofonok" mondatoknál mindig kialakul egy vita, aminek pofon lesz a vége. <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sir Quno Jedi
Arrogánsnak lenni jó dolog, ha az embernek van mire és csípõbõl alázza porba a többit, de akinek nincs mire, annál ez inkább csak nevetség tárgya...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bucser
Bocs akkor félreismertelek.. mindig is ilyen arrogáns voltál.

hellnight
Pl azt, hogy ízlések és pofonok. Neked az tetszik a másiknak meg egy másik film. Csupán el kellene fogadnia az embereknek a másik véleményét, de neeeeeeem. Az túl egyszerû lenne.

Sephi
VISZONT! Legalabb szereztem neked par kellemes pillanatot az eletedbe hogy vegre megint belemkosse 😄DDD

Nem lettem arogansabb. De amikor aszongyak nekem hogy a Holiday 1000x jobb mint a A Good Year akkor erre mit mondjak?

Sir Quno Jedi
Casshern király. Mondjuk ajánlom az IZO-t, a Casshern-t, az Old Boy-t és a Versus-t egy napra! 😄DD Csakmerjó!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bucser
Nem lehetséges, hogy nem mások változtak meg, hanem te vagy egyre arrogánsabb?

Kár hogy itt nem tudom visszaolvasni a saját elkövetett HSZ-eket topicokra rendezve... néha érdemes lenne mert sokat tanul az ember a saját véleményének alakulásáról.

Gladiator
<#zavart2>

Sephi
Jo duma. Jo ejt.

Gladiator
lehet, de hogy nem miattam, az is biztos. Te mindenkivel eljátszod ezt, akinek egy kicsit is más a véleménye. a hiba az ön készülékében van...