Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De jobban a harcokon nevettem mint állat. Annyi fölösleges vérontást 😄
Planet Terror-ban jól volt adagolva ez az egész, meg ott tudta az ember, hogy egy hót komolytalan a film, meg trancsírozós horror lesz, de Uwe mester filmjénél azért történet is kellett volna legyen xD
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
Vagy Planet Terror <#idiota>#idiota>
-Ha akciósok vagytok,megnézhettek egy Die Hard-ot,Con Air-t,Téglát,16 utcát.
-Ha sírni akartok,a Halálsoron és Forrest Gump kötelezõ,de pl.a Széttört szívek háza (nem tudom,hol lehet beszerezni)..na az engem kikészített.
-Ha félni akartok,akkor...nekem a Szem,Az átok 1. meg a Borzongás pl. tetszett de ez erõsen ízlésfüggõ dolog.
Nagyobb társaságnál szerintem mindenképp a komédia az elsõ,mert nevetni mindenki szeret,a vért viszont sokan nem bírják.
Zene nélkül mit érek én?
Mert akkor lehet, hogy jobban be tudnánk határolni a filmek skáláját.
De ha nagyon eltérõ az ízlésük akkor sztem egyenlõ a nullával, hogy találj egy olyan filmet ami mindenkinek tetszik. A film megnézése után erõs a gyanúm, hogy hatalmas viták lesznek 😄 xD
de tényleg nincs olyan amit mindenki szeretne.
Talán a Die Hard csak 😄DDD
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Zene nélkül mit érek én?
T4xi 5/10
No Comment!!!!!!!!!!!!!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ha a remake az nekem nem jött be. Eltekintve a fõszereplõ csajtól és a néger barátnõjétõl 😄
10/10, aki birja az abszurd humort meg az idiotábbnál idiotább poénokat annak kotelezõ 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Rájöttem hogy nem csak a kritikusokra, de senkire sem szabad hallgatni, minden filmet meg kell nézni, vagy bejön neked vagy nem. Errõl a filmrõl egy barátom beszélt le, de mivel nem volt mit néznem, gondoltam elalváshoz jó lesz.
És megérte. Aludni most már biztos nem fogok tudni, de ha nem is minden idõk, de a közelmúlt legjobb horror filmjét sikerült megnéznem. Ilyen világvége pusztulást ebben a stilusban még nem láttam. Egyértelmüen az újfajta (új? elég régi már) horrorok közé sorolható, rémisztõ hangok, fakó, eltünedezõ rémalakok, futkározás az elvileg mindenen villámgyorsan áthaladó, mégis folyóson lehagyható szellemek elõl.
De akkor is! A történet tele van, legalábbis szerintem logikai buktatókkal, de hát oly keveset tudunk a világról, simán elfér ez egy filmben. Rémisztõ jelenetek, depressziós hangulat, lehangoló befejezés. A világ pusztulása, és a szellem invázió izgalmas képsorai, szinte mindenféle vér eregetés nélkül. Néhány nagyagy kisérletezik holmi frekvenciákkal, útat nyitva valami olyan rémség világ elött, mely lakói mindenkit felemésztenek.
Olyan mintha a zombis filmek hangulatát vegyítenék, a Kör és az Átok stílusával.
Nehezen szántam rá magam, hogy a film után kimenjek a WC-re. 😄 Én csak ajánlani tudom, max többet nem hallgatok rám 😄
Ez nagyon ott volt. Decc lájf. Na persze fantazi-lájf <#smile>#smile> 8/10
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A legjobban az idegesített,hogy azt a fa**a kocsit alig mutatják (szó szerint),a másik pedig,hogy a film elszomorítóan képes túllépni a realitás határait.Egy rendõrségen csak ilyen barmok dolgoznak,össze-vissza szívják a füvet és övék a világ.Ez nem nevetséges,hanem inkább sírnivaló. 😞
Kár lett érte,én legalábbis nagyon sajnálom,mert az eddigi taxikat nagyon szerettem.
Zene nélkül mit érek én?
Háááát, Jack Black -et általában szeretem, de ez a film ritka rossz lett. Max 4/10, nagyfokú jóindulattal.
Bazinga!
Hát, egy kommersz filmnek elment. Semmi nagy durranás, pár felröhögés, gyors és semmilyen történet. A kapitány túl sok szerepet kapott, kedvenc szereplõink meg szinte semmilyent.
Mondjuk ez a film elment volna egy igazi Taxi 4-nek az elsõ negyed részébe, de így, egy önnáló teljes filmnek? Semmi képpen! Kár volt érte!
4/10
A hosszú hétvégén megnéztem én is. Hátborzongató, nekem tetszett, bár nem vagyok annyira elájulva tõle, hogy 10 pontot adjak neki. De egy erõs 8-as kijár. 😊 Igazi moziban nézõs, vagy csúcsházimozin-nézõs film, ami mindenképpen egyedi, és sokáig nem is lesz méltó követõje (ofkoz csak ezen a stíluson belül; persze valószínû pár klón felbukkanása, de azok szvsz felejthetõk lesznek).
A filmmel kapcsolatos rinyáról pár gondolat:
Korábban már olvastam a képregényt, tudtam, mire számíthatok, és pontosan azt kaptam.
Mind a képregény, mind a film a túlélõ katona visszaemlékezése. Egy mese, egy hõsköltemény arról, ami ott történt - a mesélõ szemszögébõl természetesen felnagyítva. Ezért lehet olyan szûk a szoros, ezért lehet egy "embermagas" fallal elzárni, ezért van túlheroizálva minden, satöbbi:
-Nincs mellvért, mert ezek kemény, tökös spártai gyerkõcök, és egyébként nem látszana a rákizom. 😊
-Az egzotikus állatok mind többszörösen eltúlzottak - ahogy azt egy olyan ember mesélné, aki elõször lát ilyeneket.
-Xerxész az akkor ismert világ leghatalmasabb birodalmának félisteni vezetõje, természetes, hogy egy fejjel magasabb, mint a nagy király. Leonidasz a filmben is utal rá, hogy tkp. semmi baja nem lenne a perzsa uralkodóval, ha nem úgy tenné azt, amit tesz. A láncok meg... ehh, hát végülis szigorúan és szó szerint spártai neveltetésû katonák most elõször állnak szemben egy élvhajhász, önnön dicsfényében és alattvalói imádatában fürdõ, gyakorlatilag korlátlan hatalmú emberrel, naná, hogy eltúlozzák a leírását és afféle hímringyós alak lesz belõle.
-Szerintem a támadók a film nagy részében egyáltalán nem perzsák, hanem afféle gyülevészhad, amit a valódi perzsa katonák (és itt nem a Halhatatlanokra gondolok) maguk elõtt hajtottak a vágóhídra. Amikor megtörténik az árulás, na ott már az igazi perzsa elit áll a túlélõkkel szemben (illetve körben 😊 ). Nemcsak a perzsák csinálták ezt, hanem az ókorban mindenki, lásd pl. Nagy Sándort, a késõbbi római harcmodort, vagy akár a magyarokat.
-A torzszülöttek szerepeltetése egyáltalán nem túlzás, az ókori hadászatban volt rá példa máshol és máskor is. Maga az ábrázolás persze eltúlzott, ahogy az már fentebb indokolva is volt.
Úgy kb. ennyi. 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Na de mind1 , itt mindig is kell legyen egy kis balhe oszt megint en estem a kozeppontba.
Szegyeld magad.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Es en elfogadtam a velemenyem , csak komentaltam. Asse tudgyatok mirol van szo oszt pofaztok.
😄D
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem lettem arogansabb. De amikor aszongyak nekem hogy a Holiday 1000x jobb mint a A Good Year akkor erre mit mondjak?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kár hogy itt nem tudom visszaolvasni a saját elkövetett HSZ-eket topicokra rendezve... néha érdemes lenne mert sokat tanul az ember a saját véleményének alakulásáról.