Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hm.. Elég hihetetlenül szerencsétlen élete lehetett ennek a muksónak, kiváncsi vagyok, mennyi ebbõl az író/forgatókönyvíró agyszüleménye. Néha már annyira erõltetett volt a bénasága, hogy röhögnöm kellett. De azért akadtak jó pillanatai Kovács Vilinek és a hitelesség felé vitte a filmet. A végére vártam vmi megragadóbb befejezést.
Egy erõs 6os.
Hallottatok ti már errõl?Mert én most néztem meg,leginkább azért,mert a nõideálom,Elisha Cuthbert játszik benne.
Ami lényeg,hogy nagyon sötét hangulata van a filmnek,nyomasztó tud lenni,jó karakterekkel.Nem lett tõle több értelme az életemnek,de aki szereti a sötét filmeket,annak ajánlott.
6/10
Zene nélkül mit érek én?
Ha vki azt mondja, hogy nesze, itt egy film, tökjó akció és Halálos hajsza a címe, biztos elhajtom anyukájába 😊)))
Szerencsére engedtem a kiváncsiságomnak és nem bántam meg.
Bár akciófilmnek nem igazán lehet nevezni, hiszen nem repkednek az autók, robbannak fel kerületek és lövöldöznek csípõbõl duplacsövû gatlingbõl benne. A film inkább a lelki feszültségteremtésre apellál és elég jól teszi azt.
A sztori nagy vonalakban: egy leszámolás során megölnek pár rendõrt egy pisztollyal, amit emberünk (Paul "Halálos iramban" Walker - a nyakamat rá, hogy az Õ fõszereplése miatt találták ki ezt a "ZS" kategóriás címet a "tisztelt" magyar fordítók - követanyakukbaésafolyóbavelük) ahelyett, hogy a folyóba dobna, elrejt magánál, ami ezután szépen eltûnik és emberünk lényegében az egész film alatt ezt a fegyvert (és aki elvitte) hajkurássza.
Izgalom ettõl eltekintve van, nem is kevés, talán amiatt éreztem kicsit kényelmetlenül magam, hogy a fegyvert eltulajdonító kissrác "enyhén" sokat keveredik bajba. Ha megnézitek megtudjátok, nem lövök le semmit, de tényleg, ez már kicsit sok volt nekem, ami azzal a sráccal történt egyetlen éjszaka alatt 😄
Tehát okos film, izgalmas film, badarság kihagyni.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Már csak hogy ne az én lelkemen száradjon, ha kidobott pénznek bizonyul *gonoszan mosolyog*
Nagyon király! Szórakoztatás a köbön! Órákig lehet errõl a filmrõl beszélni a haverokkal. Nem is nagyon tudok errõl mit írni, mert ezt mindenkinek meg kell tapasztalnia.
Nagyon-nagyon apró negatívum számomra, hogy voltak benne Kill Bill utalások. Meg talán ha teljesen B-film style lett volna, az sem lett volna rossz, mert gyakran átmegy tarantinosba (megtörve picit a teljességet), de persze ez ellen sincs kifogásom, hisz Tarantino eleve B-katban szeret utazni.
Ja és még valami! Ez tényleg csak nagy filmzabálóknak és ínyenceknek fog bejönni! Vagy az igénytelen kõagyúaknak. 😊
9/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Tegnap elõtt viszont mást néztem, méghozzá
The Prestige (A Tökéletes Trükk)
címû alkotást. A filmet úgy a legjobb megtekinteni, ha az ember semmit nem tud róla. Se trailer, se fórumkomment. Az olyan megjegyzéseket, amik egy kicsit is sejtetnek, spoiler-be teszem.
A film poénja az, hogy több fronton is átveri az embert - mi mást is várhatnánk egy bûvészekrõl szóló filmtõl? Elejétõl fogva sulykolják a nézõbe, hogy itt bizony át lesz verve, minden, amit lát vagy látni vél csak átverés, és hogy a bûvészmûsorok nézõit meg kell hagyni kétségek között. Nézõ bemegy, készül rá, hogy át akarják verni, kijön, örül, hogy milyen okosan ráérzett a film utolsó csattanójára
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remekül dolgozik a váltott idõsíkokkal, nem találkoztam benne feleslegesnek tûnõ, pusztán az idõt kitöltõ részekkel. A csavarok ellenére könnyed (de nem könnyû). A képi megvalósítás szintén remek, a kosztümök a helyükön vannak, nincs túlspirázva az egész. Színészi játékra -számomra- garancia Christian Bale neve, Michael Caine és Hugh Jackman is hozza a formáját.
Mindenkinek tudom ajánlani, beleértve azokat is, akik nem a téma rajongói (mint ahogy magam sem vagyok az).
9,5/10
Mert megérdemlmi.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
kurvajo 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
10/7 Az egy az 10/10 de a kettõ már nem volt annyira durva sztem mint az egy.
A jóslat
10/2 Abszólute sztem semmi értelme az egész filmnek. Nagyon hülye történet, nem nagy durranás az egész. 2 pont a buxa miatt az tetszett ahogy lovagolt az elején😄
Sok negatív kritikát olvastam felõle ezért úgy ültem le, hogy üsse kavics lesz ami lesz. Nem váltotta meg a világot és a vontatott percek mellett azért akadt egy-két jó poén. 6/10
Nekem kimondottan tetszett, hogy nem beszélt egyáltalán Bean, ez visszadta valamelyest a sorozat hangulatát.
Ennyire béna ökölharc jelenetet én még egy akárhány kategóriás filmben sem láttam.
De a film maga nekem is tetszett, még ha semmirõl sem szólt lényegében 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nem vagyok nagy fan és éppen csak emlékszem egy-két jelenetre az elõzményekbõl, de a vége az teljesen magával ragadott --> már már székbõl felálva ordítottam, hogy ÜSD KI 😄 A végének köszönheti a magas pontszámot.
Sziklák szeme II. 9/10 SZVSZ
Az ilyen filmet úgy ül le nézni az ember, hogy legalább üsse meg az elsõ rész színvonalát. Ez jelentem sikerült. Én pont azt kaptam amit vártam ---> VÉÉÉRT 😊
(Bár szerintem is sokkal gyengébb, mint a Shaun.)
Az év csalódása, a zseniális Shaun of Dead után nagyon erõltetettnek éreztem<#wilting>#wilting>
5/10
http://videodrome.freeblog.hu/
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Elöször én is úgy olvastam, és nem a röhögö görcs kerülgetett, hanem a guta ütés.
A film meg tényleg jó, utánaolvasva rájöttem hogy én már láttam korábban
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
2. Egy ló akirõl mindenki lemondott.
Be kell vallanom csalódtam. Nekem nem az igazi. nem hozza az elsõ 2 rész színvonalát és sok az üresjárat. NEm mondom azt hogy rossz, de igazából nem jó. És a végét is eléggé elkúrták. Na nem azt vártam hogy majd nagy happyend meg minden, de ez dúrva volt.
A fekete gyöngy átka: 9/10
A holtak kincse: 9.5/10
A világ végén: 6/10
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Köszönet a fanok nevében!
Azt olvastam hogy :
"Nagyon szép (igaz) történet egy lóról, aki már mindenról lemondott, aztán legenda lett belõle."
Ugy 5 percet konnyekkel rohogtem es keszultem irnia frappans valaszt.
Aztan ujra elolvastam amit irtal es lenyugodtam.
😄DDDD
Nagyon szép (igaz) történet egy lóról, akirõl már mindenki lemondott, aztán legenda lett belõle.
8/10
úgy vettem észre, hogy az nforce-ot lényegében magárahagyták, alig frissül, mást pedig én nem ismerek?!
nem volt ez egy rossz film, mint azt páran állítják (Sephi, elõre szólók, nem reagálok hülye kérdésekre a filmmel kapcs), izgalmas volt, fordulatos már kevésbé, szépen hömpölygött a kaland/dráma/akció medrében a film, néha kicsit ilyen, néha kicsit olyan volt. Caprio teljesen rendben volt, egyáltalán nem "rambo"-t játszott, viszont az ex-zsoldost korrektül. nekem tetszett, ráadásul még tanultam is belõle, mert errõl a gyémántbizniszrõl eddig halovány fogalmam se volt
(korrekt beszólás a filmben, mikor az öreg feka beszélget a fiatallal: "jajj, csak olajat nehogy találjanak, akkor nekünk annyi") 😄
10/8
Jól alakított Denzel Washington.<#eljen>#eljen>
az elso film egy termeszetfilm volt.. BBC-n bemutatott PLanet Earth 8. resze ami a dzsungelekrol szolt...
aki teheti HD ban nezze meg.. szvsz fontos.. latvanyilag neha odabaszott.. olyan szep felvetelek voltak a filmben hogy alig hittem el.. nagyon kivancsi vagyok hogy hany napig ( hetig?) vettek fel egy egy jelenetet.... egyszeruen elkepeszto mikor a hangyabol kino a gomba, meg ilyenek... mindenkinek kotelezo!!! lenyugozo a latvany HD ben!!!
hozzatennem hogy a hegyekrol szolo film ( kettes szamu) annyira nem volt valami nagy cucc.. eddig ezt a kettot lattam de szvsz meg ma este meglesek egy masikat..
a masik film a Matrix volt.. a film meg mindig cool, es ahhoz kepest hogy milyen regi, HD nak is gyonyoru volt ( pl a braveheart, ami persze jooooval regebbi.. de HD ban nem volt olyan huuuu de szep...)
A lenyeg hogy beszarasul nezett ki a film.. olyan dolgokra figyeltem amikre eddig meg soha.. ( pl hogy milyen dolgok voltak a monitoron... hany gep volt neo asztala alatt... stb stb stb... es hogy mennyire gusztustalan morpheus arcan a bor😄
HD RULEZ!!!!
Choke off
Nem tudjátok honnan szerezhetném/töltheném le jó DVD verzióban?
Choke off
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Most nincs kedvem sokat írni, de szerinte rosszabb lett sokkal mint az elsõ 2 rész.
Orlando meg Keira annyira gyenge színészek, és annyira nem tudták hozni a szerepüket. Fõleg Orlando, aki próbált nagyon keménynek tünni, de mégis benne volt végig az, hogy "ki ez a kis mitugrász?". Végén meg egyenesen röhögõgörcs jött rám, amikor megláttam abban a bizonyos szerepben, amit nem akarok lelõni.
Keira mentségére legyen, hogy iszonyat helyes pofija volt a filmben, és ilyenkor mindig meglágyúl a szívem 😄
Már mint a Walter Matthau féle ...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az 1 és a kettõ jobb volt.
Ezen volt 1-2 jó poén de semmi több.. így múlik el a világ dicsõsége (a legjobb poénok 90%-át lenyomták a trailerben sajna)
6/10
Pirates of The Carribean - At World's End
Azt vártam volna, hogy onnan folytatódik ahol az elõzõnek vége lett... De valami maszlagos vágással ugye vége volt a 21 résznek és folytatódik valahol fél évvel késõbb... a legrosszabb, hogy alig tudunk meg bármit is a 2 rész között eltelt idõszakról. A látvány zsír lett, a színészi játékból megint kihoztak mindent amit lehetett, Sparrowból pont annyit kaptunk ami elég (bár az õrvényben a harc nekem már sok volt és túl sokáig tartott) A végsõ harc meg broáf kategória.
A befejezés meg végre nem klasszikus happy end kategória.
megér nekem egy 8/10 a kalandfilm kjategóriában aminek úgyis híján vagyunk.
(az átverõs kalózos filmekben akkoris az 1986-os Walter Matthau nevével fémjelzett Polanski rendezte Pirates viszi a pálmát)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
kellemes kis film lett,és L.D.Caprió ismét kellemes csalódást okozott...
8/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA