Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már mint a Walter Matthau féle ...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az 1 és a kettõ jobb volt.
Ezen volt 1-2 jó poén de semmi több.. így múlik el a világ dicsõsége (a legjobb poénok 90%-át lenyomták a trailerben sajna)
6/10
Pirates of The Carribean - At World's End
Azt vártam volna, hogy onnan folytatódik ahol az elõzõnek vége lett... De valami maszlagos vágással ugye vége volt a 21 résznek és folytatódik valahol fél évvel késõbb... a legrosszabb, hogy alig tudunk meg bármit is a 2 rész között eltelt idõszakról. A látvány zsír lett, a színészi játékból megint kihoztak mindent amit lehetett, Sparrowból pont annyit kaptunk ami elég (bár az õrvényben a harc nekem már sok volt és túl sokáig tartott) A végsõ harc meg broáf kategória.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A befejezés meg végre nem klasszikus happy end kategória.
megér nekem egy 8/10 a kalandfilm kjategóriában aminek úgyis híján vagyunk.
(az átverõs kalózos filmekben akkoris az 1986-os Walter Matthau nevével fémjelzett Polanski rendezte Pirates viszi a pálmát)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
kellemes kis film lett,és L.D.Caprió ismét kellemes csalódást okozott...
8/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
remekbeszabott képi és hang orgia...
nagyon ötletes történet bár a könyvet nem olvastam,kicsit a vége az olyan eltulzott volt,de mindenkinek csak ajánlhatom...
8/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ezek szerint nagyon felültem a pletykának, miszerint nem lesz, mert nem tartják nyereségesnek...
Nah amit mostanában néztem.
Fargo 10/7
Én kedvelem Coenéket, az ember aki ott sem volt iszonyat nagy kedvenc, de sajnos pont az eddigi legismertebb filmjükhöz nem volt eddig szerencsém. Hát... érdekes volt. Sztem ami az elõnye a filmnek, az egy kicsit a hátránya is, a túlzott valósághûség. De jó volt. Stormare, Buscemi páros állat volt. 😄
Ember gyermeke 10/6
Jó megvalósítás, de többet vártam volna a sztori kibontásából. Szinte semmit nem tudtam meg azon kívül, hogy szar az élet, nincsenek kölykök, és mindenki angliába megyen. Na jó ez durva összefoglaló, de most komolyan. Kezdem útálni, hogy úgy kell lassan értelmezni a filmeket, hogy muszáj elõtte elolvasni a könyvet hozzá.
Donnie Brasco 10/10
Még mindig a gengszterek a királyok. 😄
Meg a szovjet ifjúsági filmekre és az 1., 2. és 3. helyáras jegyekre.Nálunk lentrõl az elsõ két sor volt a 3. helyáras(legolcsóbb), vagy más néven a cigánysor😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szünetrõl akkor hallottam utoljára, amikor a Ben Hurt adták vagy 20-25 éve.Jó mondjuk az amúgy is 3.5 órás film😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Epice Movie
Olvastam a véleményeket, hogy szinte mindenki szerint szar. Gondoltam egy parodizáló filmben azért csak van humor, de ez tényleg nagyon szar. senkinem sem ajánlom. Nõk meg a zene miatt 2/10
nice legs. what time to open?
Mondatot meg nagybetûvel kezdünk...
Szia!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A 86-osról csak hallottam, még nem láttam. És mivel az utódja a kezem közé került, gondoltam egy remake is megteszi. De majd beszerzem a Rutger Haueres filmet is.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
http://videodrome.freeblog.hu/
No mindegy, nálam eleve a Rutger Hauer miatt nem lehet 9/10-nél rosszabb... 😉
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
MIVAAAAAAAAAAN?????
please, melyik bölcsis mozi ez, csak hogy véletlenül se mennyek oda?!
Elöször is, ennek igazán semmi értelme nem volt, és pont amire a legjobban vagyunk kiváncsiak, pont arról nem fogunk még a végén sem megtudni semmit az ég világon.
Aki viszont csak egy agyatlan, ijeszgetõs, horroros üldözõs filmecskét akar nézni, az üljön le elé bátran, mert annak nem is rossz ez a film. 5/10nél többet azért nem adnék neki.
A történet röviden: csúnya stoppos kinyir mindenkit, akivel szembe találkozik. 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
At World's end(SPOILER mentes)
Tegnap jött el a nagy nap,végre megérkezett a mozikba Jack Sparrow és 'csapata" 3.kalandja.Az alaphangulat megvolt a film elõtt,a legnagyobb popcornmenü+legnagyobb kóla mellé,Karib fejkendõvel.(mondjuk szarra se jó,de legalább van biggrin.gif )Szóval,bemegyünk a moziba,elõzetesek,stb,stb.....
Aztán elkezdõdik a film.Kalózokat látunk,akiket akasztanak..sok kalózt.Egybõl átjön a sötét hangulat.Én már itt tudtam,hogy ez nekem nagyon de nagyon be fog jönni.
A film elején van egy 20 perces akció rész,a következõ másfél óra a cselszövéseké,az agyalásé,de itt is megütköznek párszor a szereplõk, a hajók.Az utolsó 3/4 óra olyan lenyûgözõ,hogy az ember szavakat nem talál.Ahogy Hepathos írta:Nem is tudtam,hogy az egész egy virtuális valóság,amit a hadsereg készített.Ilyen szintû CGI-t,hihetetlen volt,remek az akció,a poénok,minden.
Sokaknak nem jön be ez a rész,pedig nagyon jól sikerült.Igaz,ez a Karib,már nem az a Karib,de ha elkap a hangulat,nem enged el...Az elsõ rész mese-horror jellegét átvette a horror-horror-pár poén közbeszúrva biggrin.gif
Sokan úgy gondoltuk,hogy Sparrow nélkül nincs Karib.Az elsõ 30-40 perc,amiben nincs benn a kapitány,semmiben nem marad el az elõzõ részektõl,nagy piros pont a készítõknek.A szereplõk jól alakítanak,Bloom karaktere ebben a filmben a legjobb ,itt kifejezetten jó az a karakter.Elizabeth karaktere is megerõsödött,elszántabb lett.Sparrow laugh.gif cool.gif Barbossa ,azaz Geoffrey Rush a másik legerõsebb pontja a filmnek,remek alakítást látunk tõle.A 2 hülye kalóz,Pintel és Ragetti most sokkal szórakoztatóbb,mint az elõzõ részbe,és annyit mg mondhatok,visszatér Mullroy és Murtogg is cool.gif
A sztori szerintem remekül sikerült,igazi kalózfilm lett,én nem éreztem sem elnyújtottnak,sem hosszúnak.Amikor másfél óra után beiktatott a mozi egy szünetet(zselé annyukat,mi ez óvódás vetítés???),mögöttem ülõ gyerek meg is mondta a frankót:Ilyen filmbe minek szünet,úgy elment ez a másfél óra,észre sem vettem...
Szóval,és összegezve:a film kiforrottabb,mint a második rész,sötétebb,hangulatosabb,és a poénok is jobbak szvsz.A befejezés nekem nagyon tetszett,igazi Karib hangulat volt cool.gif
Nekem nagyon tetszett. rolleyes.gif
10/10
70%
Film értékelésem:1.Pontos rendszer,amennyire nekem tetszett a film,egytõl tízig osztályozva.2.Százalékos rendszer:A mozinetes értékelési módszer,itt a kritikusi énem alkot,legtöbbször rosszabb lesz,mint a tetszési pont,de elõfordulhat,hogy jobb.
http://videodrome.freeblog.hu/
2/10 max sztem
Kb. ugyanazt csinálja az akciófilmekkel, mint anno a Shaun of the Dead a zombifilmekkel. Nyomozós akciófilm-õrültek el fognak csöppenni rajta, különösen a Bad Boys-imádók. 😉 Azért persze nem kell komolyan venni, angol humor és finom paródia rulez! Ja, és jópofa halálnemek is vannak benne, többnyire jó véresek... 😊
8/10
Kevés olyan film - és ezen belül is Disney produkció - van, amit ennyire nagy várakozás övezett volna részemrõl és úgy nagyközönség részérõl egyaránt. A történet immáron trilógiává bõvült, ami egyrészt a történet lezárását(?), másrészt az úgy általában "a harmadik epizód" jelzõvel ellátott mûvekbeni veszélyt hordozza magában. Nem is kell messzire mennünk, pár hete a Pókember 3, illetve forgatási technikában leginkább hasonlító Mátrix - Forradalmak is csúnya kritikai és nézõi visszajelzéseket tudhat magáénak. Persze, mint ahogyan az szokás a legújabb rész monumentálisabb, grandiózusabb és látványosabb a korábbiaknál és mindinkább elõtérbe kerül az amit a nézõk kedveltek az elõzõekben. Sokan állítják, hogy Johnny Depp és az általa megalkotott Sparrow kapitány nélkül nem volna ilyen jó a franchise. Ezzel egyet is értettem...eddig. Most mikor Jack nem volt a vásznon jobban élveztem a filmet. Egyszerûen sok volt belõle és az idétlenségébõl. Sajnos, nem sajnos a karaktert csontig megismertük, Depp 100%-osan eljátssza, de ebben a magasságban már inkább idegesítõ, mint szórakoztató, ráadásképp még a írók sem voltak képesek igazi poénokat adni neki. A marháskodás és komolyság közti határt valahogy sehogy sem sikerült megtalálni, a - kicsit mennyiségileg ellentétben az elõzetes hírekkel túlzásba vitt - humoros jeleneteket, hol egy népírtás, egy totális fejlövés vagy éppen egy megfagyott lábujját letörõ kalóz váltogatja. Egy 12 éves gyerek meg azt sem tudja, hogy sírjon-e vagy nevessen (én sem tudtam). A történet még csavarosabb, még "kalózosabb", el is vesztettem a fonalat, hogy ki-kivel köt éppen egyezséget. Az akciószcénák eszméletlenül látványosak, bár a 160 percre való elosztásuk nem sikerült a legjobban, a 25-30 perces non-stop orgiára a végéig várnunk kell. Sokszor elõfordul, hogy a "saját maga paródiája" állítás igaznak bizonyul, amellett, hogy egy kis giccs sem marad azért el a végérõl. A alakítások nagyon jók, fõleg Rush-é (aki inkább nagyszerû), Keira színészi képességeinek határai viszont vörösen világítanak, Chow-Yun Fat pedig méltatlanul kis szerepet kapott. Megjegyezném, hogy a szinkron rettentesen elnyomja a színészeket. Addig, míg eredeti nyelven nem néztem meg, nem tudok helytálló véleményt alkotni. A filmet egyébként borzasztóan élveztem, jó volt a régi rossz fiúkat jó fiúkként látni, egy közös célért küzdeni és megismerni az aprólékosan felépített világot. Bízom benne, hogy a díszdobozos trilógiával végre meglephetem magam karácsonyra.
Eddig 8/10 - majd a dvd után még fentebb is mehet
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Ez is sokkal gyengébb volt mint az alõzõk.Sok zene kevés poén.
Örülök,hogy ezt nem moziban néztem...
Számomra a trilógia leggyengébb része. Kevesebb humor volt, mint az 1-2 ben. Sztem hosszú is volt nagyon. Jack Sparrow viszont még mindig isten 😄 6/10
nice legs. what time to open?
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Na mindegy pofa befog😄
A Closerhez meg még nõnöd kell mert "Life is really a bitch"
-Hát volt benne néhány jelenet, ami mosolyra fakasztott, de nevetni vagy röhögni nem lehet rajta. Majdnem olyan, mint egy néma film. Alig beszélnek benne....
6/10
Közelebb (Closer)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
5/10
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/