Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Na mindegy pofa befog😄
A Closerhez meg még nõnöd kell mert "Life is really a bitch"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
-Hát volt benne néhány jelenet, ami mosolyra fakasztott, de nevetni vagy röhögni nem lehet rajta. Majdnem olyan, mint egy néma film. Alig beszélnek benne....
6/10
Közelebb (Closer)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
5/10
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
eccerûen nem tudott lekötni
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Háború,fasizmus, értelmetlen gyilkolás...tényleg gyerekes sztori:/
"JUSZTCSAKAZÉRTIS eszik 2 szem szõlõt"
#31308-ban kifejtve.Ilyen az amikor valaki csak néz, de nem lát.
Ezek a dolgok nem történnek meg a filmben, ezt tudnád ha végignézted volna a filmet.
anyádhogyvan
nem bírtam végignézni, eszméletlenül untatott, biztos jó, de nem nekem való.
csak tudnám miért vannak annyira elájulva tõle, egy bugyuta mese, gyerekes sztorival, nem gyerekeknek való látványvilággal, egy marhaság és kész
(\__/) ( X.x) ( } . { )
IMDB-n:8.8/10 és nálam is legalább...
Elképesztõen jó film. Ez a film egyszerre zseniális, megrázó és a valóságtartalma miatt szörnyû is egyben. (a brazíliai csavargó utcakölykök életérõl szól)
Hannibal Rising
Van olyan jó mint a Hannibal, sõt A vörös sárkány se sokkal jobb.
a filmben melyik szerep volt az övé?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
b+ felsem tûnt,mi vol a szerepe?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Meg amikor jöttak a nudisták mint a zombik. 😊
A futballhuligánok meg nagyon kemények voltak. Na és persze a Wandersexx + a leállító szó. Jól láttam hogy Xéna volt Domina Úrnõ? 😊
David Hasselhoff meg már csak hab volt a tortán. 😊
ajánlott az eredeti nyelven megnézni->felirattal persze
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szkúzi Szkúzi!
Ahhoz képet hogy valami nagyion idóta dolgot vártam kellemesen csalódtam...
kurvajó
egy valós események alapján készült film, a világ egyetlen SÜKET dj-jérõl.
hatalmas a film, királyosak a zenék, de az egészet elviszi a hátán a fõszereplõ srác. valami elb*szottnagyot alakított.
ajánlom mindenkinek, nekem immár alapmû
Zene nélkül mit érek én?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Valamiért eszembejuttatta a Lost in translation-t, mindjárt megnézem szerintem azt is, már elég rég láttam. Valahogy szeretem ezt az "idegenként(kívülállóként) a nagyvárosban" hangulatot. Tudtok esetleg valami hasonló témájú filmet mondani még?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Ha meg nincs második része, akkor a szellemek megszivták 😄D
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Helyette a Smokin' Aces-t néztem meg. Asszem jobban jártam vele. 😊 Ha pontozni kéne, akkor kb. 10/8.
nem értek a témához, de ha elmegy az áram, akkor már a tornyok amik sugároznak sem mûködnek, így nem lesz térerõ meg wifi stb amin terjedjenek
egyébként t0rrenten a Kairónak nincs második része
a könyv esetleg megjelent magyarul?
TommoT
Pendrive: minek? Ha elsõnek megprobálta, nem jött össze, minek szenvedjen még vele? Megint elinditja, leáll, újraindul. Elinditja, leáll, újraindul. Még hányszor kellett volna megcsinálnia a szellemek között? Elsõre is rájött, hogy a rendszert igy nem tudja leállitani.
Áram: ha jól értettem a sztorit, ezek a lények frenkvenciák segitségével közlekednek (lol 😄). Nem áram útján. De tény, elõbb-útóbb nem lesz meg az átjárás. Gondolom errõl szól a második rész, hogy kiépítsenek egy szilárd átjárót ebbe a világba. Meg kell nézni a japánt (ha jól tudom az több részes), vagy elolvasni a könyvet 😛
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
TommoT
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
rambo kettoben is mikor a csavo mogul kijon a rambo abbol az isza falbol..csak siman a hasaba bassza a kest.. nem omlik a ver.. nem frocsognek a bele.. nem hianyerzetem hogy kellene.. teljesen rendben van a jelenet.. nem is rohogtem hogy degagyi mert ez meg az...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
tehát szted hogy lenne jó?
senki nem mondta hogy nem realisztikus.. en csak azt mondtam hogy szanalmas horror-komedia szintu.. mit nem lehet ezen felfogni?
az hogy fejeket tepked, meg a torkabol kiveszi a gegejet... ha mar realitasnal tartunk... mondjal mar egy olyan katonat aki nem a torkat vagja el valakinek hanem a beleit ontja ki.. LOOOOOOOOOOOOOOOL!!!
no comment.. engem nem a realitas erdekel.... csak ez az egesz engem a slither meg hasonlo muvik retardaltsagat juttatja eszembe..
ja.. mielott meg irkalnatok hogy akkor nezzem inkabb az Ex cimu filmet: en is nagyon kivancis vagyok a rambora.. talan tul is teszem magam azon hogy a rendezo valszeg valami slither filmet alkotott elozo eleteben..
Ha véres karcolás lenne csak a pocakján, vagy egy pici vörös pöty a fején, jelezve a lövést, az biztos tök reális 18-as karikát érõ akciófilm lenne..
Vagy hogy gondoltad?
De izlések és pofonok. Én alig várom már hogy berusholjak a moziba, fejkendõmmel és egy éles bozótvágó késsel!!!
Én egy Rambo filmet akarok a John Rambo cimü film alatt láttni, és úgy nézem, ezt fogom kapni. Teljesen meg vagyok elégedve!
ahogy lentebb is irtam: az tetszett mikor turmixxa lovi a csakot a kocsiban.. viszont a tobbi mar szanalmas-nevetseges volt....
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
na jo. az a resz tetszett mikor a kocsi hatuljabol turmixxa varazsolja az elso ulesen levot😄😄😄 de a tobbi..... mintha valami horror komediat neztem volna ( pl slither)
ez itten most alázni fog!!
a passió sehol sincs ehhez képest/másodpercre jutó filmkocka-szitáló vér/
sok szeretettel várjuk a cenzúrálatlan változatot😊