Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aham

BUDA > miskolc.

AntiHero
jaja<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

fifi
igen...
szinte szóról szóra egyezik az író Álmok a boszorkányházban címû novellájával...bár a félig patkány félig ember szereplõ enyhén szólva loál...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

A gumikacsa-figurás szekér a végén, az egy Charger?

AntiHero
Na nekem az nem tetszett pedig H.P.Lovercraft fan vagyok!
Annál sokkal jobb ez (ez igazi H.P.Lovercraft hangulatú):
Dagon - Az elveszett sziget

Aki szereti a H.P.Lovercraftos filmeket annak ajánlani tudom még a Masters of Horror, 1. évadéba aszem a 2. részt ahol szintén eggyik híres novelláját vitték filmvászonra!(Dream in the Witch-Hause)

Ma meg még megnézem a Fehér Zaj 2. amitõl sokat nevárok😊

Életfogytig:
A Kedvenc filmem, nagyon király!!! A legjobb vígjáték!!

Bandee1987
Azért a Truman show sokkal jobb film ennél, az 8.5/10-9/10-es skálán mozog nálam...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Traffic

8/10

fifi
Re-animator

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

A 85-ös már bizonyított, én félek az újabbtól, hogy gagyi lesz. Na majd meglátjuk. Jó éjt!

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Kmarha
na puff, gyerek a 85-öst hozta el 😄 Sebaj, akkor nosztalgiázom 😊

(ráadásul itt van egy régi kedvenc, a Re-animation elözetese, ezt is be kell szereznem valahonnan. Az õrült kis tudós örült kísérletei a döglött macskákkal és emberekkel 😄)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
ohh, én imádom a régieket, azokat már ismerem. Most a remakees, a 2005-ös verzió kerül teritékre. Pontosabban.. Most! 😄 Jó éjt, majd holnap irok, nálam hogy jött be.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

"Mindjárt megkapom a Holtak Napját is."

85-ös verzió? Néhol vicces, de nekem tetszett, mondjuk én zombi fan vagyok 😊

Ihletet adtál és nálam most ez lesz a következõ: Day of the Dead 2 (2005)

AntiHero
Tényleg amúgy olyan hülyeségeken íjedtem meg😊
Csak a hangok miatt ijjedek meg általába a képtõl nem. Nagyon jól eltalálták a hangokat.

Kmarha
3 rész, Jig Saw mint mutáns, lecsapja a laptopot, és új játék kitervezésének áll neki 😄

A film nekem is tetszett. Jók az ilyen kicsi kategóriás filmek, melyektõl tudja az ember hogy mit várhat. Mert jó esettben, azt is kapja. Én megkaptam 😄

Véres, hentelõs, kaszabolós, párszor az emberre ráijesztõs gagyi. Tökéletes volt arra, amire kellett 😊

(magyar vonatkoztatásokat figyeltétek? 😄 Pl a dagi katonát játszó színészt, Gáspár Lacinak hivják 😄)

Mindjárt megkapom a Holtak Napját is. Nagyon remélem, azt kapom itt is, mint amit remélek 😄

AntiHero
Sziklák szeme 2 (The Hills Have Eyes 2)

10/10

Eszméletlen nagyon jó!
Az elsõ rész méltó folytatása.
Észre se vettem hogy eltelt másfél óra.

Ami tetszett:
- A képi megjelenés (mutánsok, levágott kezek, belek, vér, mindent mutatnak nagyon jó)
- Rögtön belevágnak, nem szarakodnak 30.percnél már látunk elég sok sokkoló képet.
- Story
- A hangok
- A ZENE!

Ami nem tetszet:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- A végén a nagy benga állat még az agya átlövése és "szétverése" után is mozgott, erõs és gyors volt :S
- meg a végét kicsit furán fejezték be. Megölték a bengát, oszt kimennek a sunshinra oszt ennyi:S, hogy aztán mivan azt már csak a 3. részbõl tudjuk meg ha lesz eggyátalán😊

Én speciel nem szeretem a filmjeit. Gondolom senkit nem érdekel, de akkor is megosztom veletek <#vigyor1>

fifi
mert, ha Tarantino, akkor törvényszerû hogy überjó?

Death Proof
Tarantino, ennyi
10/9

BUDA > miskolc.

desigo
Bridge to Terabithia

Összességében kellemes kis film volt bár volt benne egy-két lámaság...

Már kezdett kicsit unalmassá válni a film mindaddig amíg meg nem halt a kislány😞 Én azt gondoltam elõtte,hogy el fognak költözni a szüleivel de sajna nem ez lett.
A 8-adikos terrorista kiscsaj amikor megjelent Terabithiában azthittem rosszul látok.Az volt a leggagyibb a filmben...
REALista
Szerintem azért mert valaki nagy szinész még nem kell feltétlenül csak komoly szerepeket játszania...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Jano

(Megérzés. -.-)

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Dynamic
Szerintem tök nyílvánvaló, hogy úgy értette, NC az utóbbi idõben gyenge, nem pedig globálisan, az összes filmjét tekintve.
Legutóbb filmjei a G.Rider, a WTC, Weather Man tényleg elég vacakok voltak, bár az utóbbit nem láttam, de sokan köpködik.
Dynamic
Elírtam.
ELÕÉRZET-et akart lenni.Ennyi.
Az "Amikor a farok csóválja"
tényleg jó kis film, de (SPOILER) csak a mesterséges hírek elõállítása vonal érdekes, más kiemelkedõ dolog nincs benne.

Apádra ütük
szórakoztató, de tucat vígjáték.

Szajré
Ezt a filmet pedig Edward Norton játéka viszi a hátán. Minden más csak asszisztáció.

Ronin
Rendezte: John Frankenheimer ennek minden elõnyével és hátrányával vagyis egy korrekt iparosmunka de akkor is csak egy tipikus hollywoodi akciófilm.

Lehet, hogy velem van a baj de én egy ekkora színésztõl csak AAA filmeket várok el, a B kategoriás filmeket pedig mint az akció vagy vígjáték csinálják olyanok akiknek nincs (presztizs) vesztenivalójuk.

pelezinho
nem tudja vki h a Step Up-ba amikor tyler táncol a kocsinál mien zene megy alatta? (légyszi nnagyon fontos lenne már évek óta érdeklõdök de nem tom megszerezeni)<#rinya><#rinya><#rinya>

REALista
A Csak egy kis pánik elsõ részével nem volt gond a 2. már tényleg gyenge.

REALista
Ronin, Amikor a farok csóválja... , Apádra ütök, A szajré

Én ezeket nem nevezném értékelhetetlen filmeknek...

Melyik filmre gondolsz?
Csak egy kis pánik sorozatra? vicces kis film, de hát nagyon láccik hogy hollywoodi producerek összedugták a fejüket és összedobtak egy pénzcsinálós filmet.

ikegami
Superman Returns

Nem jött be annyira. Valami jobbra számítottam.
A Smallville jobb szerintem.

<#shakehead>

REALista
Az 1997 legyen inkább 2001/2002...

Szerintem Nicolas Cage-nek nem kéne akciófilm szerepeket vállalni.
(Azokat hagyják meg az akciósztároknak)
Miért nem kapnak a régi nagy szinészek hozzájuk méltó szerepeket???

De ugyanilyen jó példa Robert de Niro is. A földkerekség egyik legjobb színésze aki 1997 óta (Jackie Brown) értékelhetetlen filmeket csinál.

Leon, a profi

Sajnos még csak most láttam elõször, de már nagyon sokan mondták, hogy kötelezõ megnéznem, hát tegnap este végre sikerült.Nagyon-nagyon jó film. Hihetetlenül jót alakítanak: Jean Reno, Natalie Portman, és persze Gary Oldman is jó volt. Én is csak azt tudom mondani, annak aki még nem látta(habár nem hinném h sokan vannak itt ilyenek), hogy minél elõbb nézze meg. Tartom az imdb-s pontozást (8,5/10) és talán fel is emelem egy egésszel.
Kandurex
Álarc, Szikla stb. persze, hogy jó filmek, csak az utóbbi idõben gyengélkedett Cage bácsi, de ezzel a filmmel megint elõre ugrik.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kmarha
Ebbe is belekötök (ma ilyen napom van 😄):

szerinted az Álarc, a Szikla, a Lord of War!!! (sok sok felkiálltójellel), a Madárkám nem volt nagyon jó film? 😊 Talán csak a koponyás motorozós rajzfilm adaptációja volt csak igazán szar, a WTC unalmas, meg a Con Air kicsit B kategóriás de nézhetõ film amibe bele lehetne kötni 😄

Kandurex
Next (Nicholas Cage)

Ez a film nagyon - nagy.

8 / 10

Végre már egy jó film Cagetõl, nagyon kellett már!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kmarha
Egyeltalán semmi köze hozzá.

Jöjjön egy kis Yogen és egy kis Megérzés spoiler, aki meg akarja elõzetes ismeret nélkül nézni ezt a két filmet, ne olvassa tovább!

A Yogen arról szól, hogy hogy lehetne megváltoztatni a jövõt, a Megérzés arról, hogy hogyan nem. A Yogenben egy cikk segitségével tud pár ember a távoli jövõbe láttni. A közös szál, hogy a fõhös probál ez ellen tenni, és végül az õ cselekedetük hozzájárul a szerencsétlenséghez.

Azonban amig a japán mûben távolról szemlélte a lehetséges történést, és úgy próbál hatni rá, a Megérzésben benne él az egész katasztrófális eseményben, és közben jön rá, hogy mi lesz a végzet, mit kéne kikerülni. Már amennyire emlékszem a filmre, régen láttam már.

Ráadásul az ázsiai horrofilmekre az a jellemzõ, hogy ritkán mutatnak bármit is, fõleg a nézõ fantáziájára bizzák az eseményeket. Az ijeszgetés hangok, hirtelen bevillanásokból áll, és álltalában a sötét múlt felidézésével. Ezek feldolgozása szellemek mászkálásáról, alaktalan árnyak, csúnya hangok ijeszgetésével, fõleg tinidzserekkel vagy fiatalokkal.

A Megérzésben pedig kapunk egy középkorú családanyát, aki kétszer ijed meg igazán. Egy mikor másnap a halott férje ott van, de itt is csak annyira, hogy azt hiszi álmodik. A másik mikor a lánya arca összekaszabolva. Semmi mást. A történet szál is inkább csak a Pillangó Effektus szeliditett változatára hasonlít, én még csak távolról sem érzem benne az ázsiai szellemet, se az azok feldolgozotjainak a stilusát.

Aztán lehet hogy egyedül vagyok ezzel. 😊 Az értékelésbe viszont nem szól be, mert még igy is egyetértek Dynamiccal 😊

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

pelezinho
nem tudja vki h a Step Up-ba amikor tyler táncol a kocsinál mien zene megy alatta? fontos lenne

Az alapötlet nagyon jó volt de lehetett volna hosszabb a film.

otrosinka
idézet az sg kritikából:
Adott egy elsõfilmes forgatókönyvíró története, melyet a Nesztelenül (Lautlos) címû német thrillerrel befutó és azonnal Hollywoodba ráncigált második filmes rendezõ, bizonyos Mennan Yapo dirigált

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

otrosinka
zidzsinek igaza van hálivúdi körökben kezdõ fkíró a kitalálója......
vmi

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Kmarha
Csak úgy offban, mesélj már nekem, mi ázsiai van a Megérzésben? Se a rendezõk, az ötlet, a forgatókönyv, se a stilus, hangulat, mûfaji elemek, kamerázási szokások, hangok.. szóval semmi de semmi sem kapcsolható belõle oda 😄

Dynamic
Véres Gyémánt
Korrekt film volt, nem unatkoztam rajta
8/10

Feast
Ahhoz képest, hogy nem hallottam róla, kellemesen csalódtam.Túlélõ horror/vígjáték, olyasmi, mint mondjuk az Alkonyattól pirkadatig, csak ebben kevesebb a szörnyella.Mindenképp megéri megnézni.
7/10

Megérzés
ázsia horror-szerûség, bár nem az az ijesztgetõs fajta, inkább misztikus filmnek mondanám.Nekem elég lassúnak tûnt a film, meg amúgy is nagyon álmos voltam, így alig vártam, hogy vége legyen😊
5/10
Sephi
Truman Show szvsz is nagy volt. Naon naon teccet!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

DoctorJohnson
a truman show úgy jó ahogy van

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

REALista
Ezt azért nem mondanám...😊

Jim Carrey a "Truman Show"-val ugyanígy járt! 😊

Bandee1987
23-as szám

6/10

Nem lett volna rossz film, hisz Jim Carrey sztem remekül alakított, és a végkifejlet, az, hogy
a végén kiderült, hogy õ volt a gyilkos
is jó ötlet volt, csak a közte lévõ események nem voltak jól megcsinálva, volt benne pár baromság szerintem, ebbõl egy 9 pontos filmet lehetett volna csinálni, ha a történet az elejétõl a végéig jó. De így csak középszerû maradt, ezért 6 pont.

Kmarha
Megérzés

Igen, ez az a film, Sandra Bullock fõszereplésével, melyrõl mindenhol eddig csak jókat lehetett hallani. Én legalábbis igy voltam. De van vele egy baj. Tudom, a filmek többségét csak úgy szabad megnézni, hogy nem gondokodsz közben. De egy olyan filmnél, mely arra épül, hogy elgondolkoztassa az embert, ott csúnya hibának számít a logikátlanság. Még akkor is, ha olyan dolgokról van benne szó, mely természetfeletti, és ezálltal nehéz lenne bármit is biztosat állítani az ilyesmikrõl.

Sõt, még az is lehet, hogy én figyeltem rosszul.

Akkor jöjjön a spoileres véleményezés:
Ugyebár az egész film arról szólt, hogy a nõcike különbözõ napokon ébred, de úgy, hogy az elötte lévõ események megváltoztathatatlanul megtörténtek. Pl a férje halott, járt már a dilidokinál, a kislánya arca összevagdosva, a döglött madár a levelek alatt. Az egész filmben én azt láttam megfogalmazodni, hogy a jövõ már kõbevésett, változtatni nem lehet. Lehet láttni, de azokat a fontos lépéseket, mely a végkifejlet felé visznek, rejte maradnak a látnok szeme elött. Ez akkor a legcikibb, mikor õ maga a felelõs azért, ami történi fog/megtörtént. Szép és jó is lenne, csak valahogy az elsõ jelenetnél a hõsnõnek nem tünik fel, hogy nem emlékszik az elmúlt 2 napra, mikor is férjével egyre elhidegülnek, és a lánya átesik az üvegajtón. Pedig ez a férje halálának napja elött történt. És nem csoda hogy nem emlékszik, hiszen itt az elején, a kislányon még semmi sebhely nincsen. Ez számomra teljesen ellentmond a történet logikájának. Az meg még inkább, hogy egy napot úgye soha nem irhatott újra. Valahogy meg kellett volna oldania, hogy azelött a hét elött éli vidáman az életét, aztán úgy ébred, hogy a hét közepén, szerdán tér csak magához (innen kezdõdik az össze-vissza ugrálás). Szájbarágósabban, azt hiszem szerdán kezdödött a film. Aztán csak késöbb került átt keddre, meg valamikor hétfõre. De ez akkor történhetet volna meg, ha a kezdõ szerdai napra úgy ébred, hogy kiesik a fejébõl a hétfõ, kedd. Kedd, mikor a kislány arca a film 10%-át kivéve, megsérül. Egy a lényeg, csúnya logikai hibákat véltem felfedezni.

De még ha ezzel nem is törödök, nem foglalkozom vele (vagy csak rájövök hogy én voltam a hülye, nem a forgatókönyv író), a film akkor is marad jórészt unalmas és fõleg sablonos. A végérõl nem is beszélve, mellyel bizony valami nagyot akartak súlytani a nézõre. Hogy lényegében ezért történt az egész. Szerintem meg lol 😊

(azon már meg sem lepödök, hogy a pap kivülrõl fújja a nõ esetéhez hasonló történeteket, és valamilyen csoda folytán még egy hatalmas könyve is van az egészrõl. Klissé)

Probálkozásnak nem volt rossz, de tényleg nincs igazán mi jót elmondanom errõl. Maradok annyiban, hogy ezt a filmet nem fogom ajánlani senkinek sem. Aki nagyon akarja, az igyis-úgyis meg fogja nézni. Azért túl sokat nem vesz el az ember életébõl, láttam már rosszabbat is.

5/10