106887
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    1. az nem LÉZER volt hanem plazma.
    2. 2018-at írunk a T4 cselekményekor, a korábbi T filmekben pedig rendre 2029-ből láthattunk részleteket...
    3. "de viszont Connort eredetileg ki akarták nyírni a film végén, ugye, akkor viszont már nem stimmel a lézer az időben sehogy."Hogy most akkor MIVAN???? :)
  • PetruZ
    Többen is írtátok már, csak pontosítok: a Thomas Jane-féle Punisher nem "első rész". Egyrészt mert a két film nem egymás folytatása, másrészt meg volt már korábban is egy film, amikor még Dolfi-papa (Dolph Lundgren) a csúcson volt. Nem volt valami nagy szám, elég karcosan "B"-szintű, de legalább Frank Castle ebben is kemény, mint a vídia.
  • Prof William
    Ja ez igaz. Nerkem nagyon tetszett a War Zone. Főleg hogy a pali kiköpött Castle volt és nem cicózott. Ha ölni kellett akkor ölt és nem romantikázott mint az elődje...
    És meglepett hogy a mai "lágy" akciófilmek között kitűnt azzal hogy nagyon brutális volt. Talán csak a legújabb Rambo múlta felül vérességben.
    De kn ilyen szintű vérengzést vártam egy Punisertől...

Bár kevesebb pénzből készült és nincsenek benne "sztárok" mégis sokkal hangulatosabb mint az első rész. 7/10
  • zaki
    X-men 7/10
    X-Men 2 7.5/10
    X-men 3 8/10
    Wolverine 6.5/10
  • padavanHUN
    Oké, hagyuk is a témát - főleg ebben a topicban. Amúgy hamarosan én is megnézem ezt az alkotást.
  • Tyler1
    igaz de nem kell h felesleges vitákat szüljek,mert vki biztos jönne az égig érő érköcsével és a porba döngölne :D:D
    a lényeg h a film kötelező minden embernek aki csak kicsit is de érezte h tényleg egy országot szúrtak le akkor...
  • xxxpaulxxx
    Taxi 4

Hát... ők se tudják már hol a határ... a 2 után többet nem kellett volna csinálni... addig még jó volt... a 3 még az elmegy kateg... de ez:|
    Nagyon durván fos:D
    3/10
  • padavanHUN
    Társadalmi tapasztalatokról van szó, nem előítéletekről. Előítéleteim max az eszkimókról lehetnek. ;)
  • Tyler1
    xDDDDD

nem, de gondolom annyira nem díjaznák a faji előítéleteket :D
  • padavanHUN
    Miért bannolnának? Olaszliszkai cigányok az adminok, vagy mi?
  • Tyler1
    Szíven szúrt ország
    Röviden írok róla, mert félek h bannolás lenne a vége. Én ezt levetíttetném az összes iskolában, munkahelyen, minden embernek itt Magyarországon, h végre ráébredjünk a valóságra!
    És ezt végignézve és belegondolva a történtetkbe, még mindig felugrik a pulzusom az egekbe, és hidegvérrel én is kinyírnám azokat akik ezt tették egy elismert világklasszis sportolóval! Vajon meddig tűrjük ezt még??

R.I.P. Marian Cozma
  • viizo
    huh, hirtelen belegondoltam, a hideg is kirázott, szvsz nagyon gagyi lett volna lézerrel :)
  • Kojiro
    T4
    7/10

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem a film közepénél iszonyú hiányérzetem támadt, és nem tudtam miért. Aztán rájöttem: Ez eddigi T filmekben, ha a jövőt mutatták, ott a T-800-as seregek, sőt az összes skynetes jármű is LÉZERrel lőtt. Ebben a filmen nem is létezett ez a technológia. Persze tudom, hogy még terveznek további részeket és még benne lehet, de viszont Connort eredetileg ki akarták nyírni a film végén, ugye, akkor viszont már nem stimmel a lézer az időben sehogy.
    Mindenesetre ezt szerintem kúrvára elbaszták, mert ha ebben a részben lézerrel lődöztek volna, sztem kapott volna a film egy plussz hangulatot, meg sztem plussz pontot is.
    FAIL.
  • ba32107
    Régen láttam a Terminator 1-et, hát most megnéztem újra. A Tech-Noir-os rész még mindig az egyik legjobb akciójelenet :D
  • Tyler1
    főleg ha a 2 tonnájukkal igy összecaplatják xD de lehet az 5. részben már lesz T-620-as kibernetikus járólapozó xD
    juuj a másik az Marcusnak a robot maszkolása! rosszabb mint amit a 3.ban csináltak, mert ott még próbálták a fémet a bőr alá maszkolni, de itt annyira látszik h az a bőr felett van, meg néhány arc mimikánál igy mozog a maszk is XDDD kicsit gáz :D
  • Real13
    Éppen ezért nem nézem meg :D
  • Seth
    Akkor most nézd meg a retekklubbos cenzúrázott változatot és a világ legrosszabb filmjének fogod tartani XD
  • Real13
    Alkonyattól pirkadatig

A számtalan Fuck-al teletömött Alkonyattól pirkadatig veszettül szórakoztató film az elejétől a végéig. Minden olyan elem a helyén van benne, amely miatt igazán élvezetes, bűnös élménnyel gazdagodhatunk: nők, autók, cool szereplők, filmes utalások, akció, horror, nagy dumák, jó poénok, és egy remek csattanó, amely kicsit más megvilágításba helyezi a látottakat.

10/10
  • ba32107
    Én meg azt nem értettem, hogy
    a Skynet központjában mi a lófasznak van keypad, meg szépen kidolgozott járólap, stb... a terminátoroknak ilyen fontos a látvány? Nem csodálkoznék ha mosdó is lett volna :D
  • Kindred Blades
    Hm, ennyire mások az emberek :)
    Az Up!-ért viszont nagy kár, egészen rákészültem már, hogy kiscsaládot elviszem mozizni, fene se gondolta volna (pontosítok, én egyáltalán nem), hogy októberben lesz csak.
    #46511: Most, hogy mondod, van benne valami. Biztos túl komolyan vette a Psycho remake-re való felkészülést :) Én csípem a figurát, szerintem van érzéke a finom árnyalatokhoz, de vitathatatlan tény, hogy több filmjében ez nem igazán látszik, egyszerűen mert nincsenek olyan finom árnyalatok. Mondjuk úgy, én sem a nagy tömegeket célzó filmekben figyeltem fel rá. No meg persze ez elég objektív, mondhatni kinek a pap, kinek a paplan.
  • sandor8206
    csupa jót lehet csak hallani róla, pixar a legjobb, de valószínű ebből R5 lesz :-)
  • sandor8206
    mit vártál olyan gépektől/Skynettől amiknek az oldalát kibontják egy fejszével? :-D
  • Tyler1
    Hűű 2 robot(a T-600 sokáig bírta)!!! Egy gépek uralta világban ahol a gépek központjában 2 robot próbáljam meg kinyírni Connort...na ne máá! ehhez nem kell ellenállás mer ketten megoldják :D
    Bale-hez meg alapból nem illik Connor személyisége sztem tök más a 2-ben, meg a 3-ban
  • Blasta

"Bale alakítása jó volt, csak ő nem való John Connornak, hülye ötlet volt." DE MIÉRT????

"egy baszott T-800 küzd velük a gépek központjában??? wtf??"
    Te mit néztél? Egyrészt volt ott T-600 is. Igen, tán lehett volna több is, de azért nem csak az az 1db T-800 volt. Másrészt meg az ellenállás többi tagja is akciózott ott közben. Lefoglalták a többi védelmi egységet. Nekem ez jött le.
  • Tyler1
    Terminator Salvation
    Nos hát ennyi negatív beszámoló után nagyon nem vártam sokat (amúgy a sok hülye hisztizik h ha vki spoilert mesél, mer rontja az élményt, de sztem egy lehúzás sokkal rosszabb na mind1 ), az eleje télleg elég gáz, de a vége az már brutál! De a vágások, meg összefügés nélküli jelenetek sokat rontottak!
    Én ara számítottam h vmi durvább jövő lesz, mint ahogy azt az első 2 rész megjósolta, de ez semmi! meg ez a Marcus több szerepet kapott mint Connor! Bale alakítása jó volt, csak ő nem való John Connornak, hülye ötlet volt. Ami szar lett még az a SkyNet központ...egy baszott T-800 küzd velük a gépek központjában??? wtf?? Schwarzi arca viszont kurvajó lett :D az egyetlen 10 pontos a filmben :D

végülis egy 6 pontot megérdemel
  • PJack
    eza film rám is nagy hatással volt. egyik kedvencem
  • Panzermeyer
    Eden Lake

Nem is tudom mit írjak, mert még nem találom a szavakat. El tudom képzelni, hogy van ilyen. Nagyon felbosszantott. Felháborító. Véres. Kegyetlen. Bemutatja az ostoba, életcél nélküli, semmirekellő, iskolakerülő mai fiatalokat, akiknek a szüleiktől tanultak mindent, hiszen azok is ugyanilyen semmirekellő ostoba emberek. Szocializálódjatok jól, járjatok iskolába, tudjátok megkülönböztetni a jót a rossztól, és ne veszítsétek el a józan ítélőképességeteket.
  • Tyler1
    jah mire mi moziban megnézhetnénk addigra az amcsik már otthon élvezhetik dvd-n vagy bd-n! de van ahol decemberre van kiirva a premier szal mi még örülhetünk.
  • desigo
    Az komolyan bekezdett
    frissítés után top 5 ben lesz
  • ProGabe #46519
    október?
    magyar premierekkel hadilábon állok, azt hittem egy Pixar van akkora név, hogy világpremiert kapjon. bár ez megint kisebb marketinget kapott, mint minden második filmjük. a következőhöz képest meg mindenképp, annak valami tojsztori, vagy mi lesz a címe :)
  • Tyler1
    tekintve h nálunk októberben kerül a mozikba, elég nehéz! a netes verziókat meg hagyjuk, főleg mivel kb 1 hete mutatták be az amcsiknál is...
  • [Jakuza]
    Szerintem fogalmazzuk at, ebben a moziban sem.
  • Blasta
    "minden elv és jóérzés szerint John Connor-ról kellett volna szólnia"

Nekem kifejezetten tetszett, hogy nem Ő volt a középpontban. Lesz még további 2 rész, amiben eleget szerepelhet John...
  • ProGabe #46515
    az Up!-ot még senki nem látta innen? :O 9.0-án áll imdbn, valaki írhatna véleményt
  • Szabi84
    shaft?
  • Shep
    Láttam azt is, ott is olyan.
  • fifi
    rescue dawn
  • Shep
    Bale-nek nem tudok olyan filmjét mondani kivéve ezt ahol nem állandóan a pszihopata idegbeteg tekintettel nézne és n úgy viselkedne.
  • Kindred Blades
    Bale-el kapcsolatban javaslom, nézd meg néhány filmjét. Érdemes, és kellemesen fogsz csalódni.
    Amúgy való igaz, hogy ebben a moziban nem hozott semmi attörőt, de ez valószínűleg nem annyira rajta múlt, hanem a katasztrofális rendezői irányításon és a kidolgozatlan karakteríráson.
    Más szóval a T4-nek minden elv és jóérzés szerint John Connor-ról kellett volna szólnia (ha én tévednék, és én vagyok az egyetlen régi Terminator-néző, aki így gondolja, akkor elnézést), csak hát a forgatókönyvíró ezt pont leszarta.
    Bár, ami a poén csúcsa az
    az, hogy eredetileg ugye ki is akarták nyírni Connort. Fogta magát a kedves író, és megvilágosodott, hogy itt akkor most csavar, intrika ármány lesz. Örülök, hogy ez előre kiszivárgott, és át kellett írni, mert bár csavarnak csavar, egyben a legnagyobb baromság, ami a Terminator-franchiseban valaha felmerült ötletszinten. Javítsatok ki, ha tévednék, de amikor először láttam kölyökként a Terminatort, már akkor úgy éreztem, hogy ez az egész John Connor életbenmaradásáról szól. És még csak meg se fogant... egy darabig.
  • Shep
    Ehhez képest mégis támadóan léptél, fel holott csak arra akartam célozni ,hogy van aki úgy ül be egy filmre, hogy nem érdekli a történet csak az ,hogy látványos és pergő legyen a többi nem számít. Pl. a Transformers 1-től ezt vártam, meg is kaptam a 2. résztől is ezt várom, remélem nem csalódok majd, de egy Terminatortól igenis elvártam volna a normális történetet, jól kidolgozott karaktereket akiket az adott színészek jól alakítanak, de ezek mind hiányoznak a filmből. Akciónak tényleg jó, ahogy azt korábban le is írtam, de terminator filmnek kevés.