Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal ennyit arról, ki mivel nem játszott...
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
namaszartnem, végignyomtam
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
bezzeg Jason Statham...ehhh
Bazinga!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez pedig nagyon jó film volt 10/10es simán nálam...
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Õrül baze, de mellette meg még imádnivaló is volt 😄
"I'm okay" 😄😄😄
Sehol nem írtam, hogy végig akció lett volna. nem is volt. ezért is írtam, hogy 20-30 percet még kibírtam volna a végén az akcióból. De ettõl eltekintve nekem bejött 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tarantino egy kibaszott zseni és kész 😄
Persze érezni a filmen, hogy kissé lassabb és nem olyan zseniális mint a többi nagy mûve, de ez is kiemelkedõ alkotás lett.
Én személy szerint elviseltem volna még 20-30 perc ráadást, kicsit rövid volt a film végi akciózás/bosszú, de tán csak nekem tûnt így. Viszont a csajok dumáján egyáltalán nem unatkoztam, bár itt lehetett volna egy kicsit "tarantínósabbra" is venni a figurát.
Zoé Bell-be kéremszépen konkrétan szerelmes vagyok, egyrészt amit a csaj lemûvelt a filmen az autós jelenet alatt, másrészt meg mint nõ imádnivaló, akarom!!!!! 😄
A többi tyúk nekem túl picsás volt, persze jó nõk azért (Rosario Dawson meg alapjáratban egy istennõ).
Szal jó volt a film, tetszett benne minden, a zenék lehettek volna kicsit ütõsebbek tán, a verdák állatjók, a fényképezés szintén.
Rodriguez Planet Terror-ját ettõl eltekintve totál nem várom, nem is érdekel, agyament fasságnak tartom az elõzetesek alapján, Robert bácsi meg az utóbbi idõkben leszerepelt nálam az idióta gyerekfilmjeivel, a volt egyszer egy mexikóval meg a sin city-jével, de ez persze magánügy. 😊
Szemtõl szemben, vagy a T2 már közelít a 10-eshez nálam... 😊
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Hát ez qrva jó volt. Jó beszólások (igaz csak 2-3 qrva szó hallatszik el a filmben), kevés üresjárat, iszonyat látványok akciók az alagutas, és a kamionos-felüljárós-vadászrepülõgépes jelenet, röviden: menjetek el nyugodtan a moziba megnézni, nem fogtok csalódni. Igaz, ez már nem az az McLaine, akit a szemetes alól húztak ki másnaposan a Die Hard 3-ból, de az idióta szerencsétlen hacker gyerekkel jó párost alkotnak... 😄
Szinkronizált a film, szokás szerint Dörner Györgyé a szinkron, ami most is nagyon jól sikerült. A többiek hangjával sem volt gond.
8,5/10
Nem tudom mi itt a gond 'az o (Galactus) bolygo-pusztito gepei' O nem tud bolygot enni csak ha energia ahhoz kell a GEP......<#mf2>#mf2>
Nem-biológiai földönkívülieknek hívják õket a filmben. NBF-1, így hívják a fogva tartott Megatront az emberek, akit a fõszereplõ srác (Witwicky) ük-ük-ük apja talált az északi sarkon, a kockával együtt. Robotoknak hívtam õket, mert legtöbbször robotnak hívják õket a filmben. Amúgy az autobotok párbeszéde volt gagyi.
John Turturro, az ingje alatt a trikóján van egy S7 felírat egy superman jelvényben. S7 a titkos kormány szervezet akik régóta tudnak a "földönkívüliekrõl". 1934-ben Hoower kormányzása alatt szállították Megatront és a kockát Amerikába, majd "ráöntötték" a Hoower-gátat, csak azért, hogy a kocka erejét ne vegyék észre a "robotok". A kocka egyébként életet teremt, és örök szikrának hívják a gépek.
A végére annyit, nem gizdulni akartam, mindössze kedvet csinálni egy szerintem jó filmhez. Nem tudom ki forgalmazza, de nem is érdekel, engem egy kollegám hívott el.
Bocs mindenkitõl a sok spoilerért.
Elejétõl a végéig kész szenvedés volt ez a film.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Huhh, most jövök moziból. Ez valami nagyon nagy állat lett. Minden klappol, kurva nagy poénok, állat autók. A látvány lenyûgözõ. Annyi filmet vártam idénre, és annyiban csalódtam, hogy számomra eddig ez az év filmje. Majd talán Bruce átformálja a véleményemet. 😄
SPOILER:
A sivatagi csatánál, amikor a katonák hívni akarják a légicsapást, az arab telefonközpontos meg unottan a hitelkártya számát kéri, na akkor behaltam a röhögéstõl. Az egyetlen kicsit gagyibb rész a pici álca, illetve az amikor a robotok poénkodnak. De az üldözések eszméletlenek. Az autópályás, meg a végén a városi harc az über.
még mekkorába kell kiírni?jó,nem mintha egy prestige,vagy fight club "vége lelövés" lenne,de akkor is spoiler!!!
Harsh Times:hát ez milyen film 😮 nem történik benne jószerivel semmi,bár ezért is jó,hiszen a hangulata mindent visz.Bale óriási színész,ezt szereprõl szerepre egyre jobban bizonyítja.itt hozza az elborult agyú,bekattant veteránt,amit még nem láttam tõle,szóval a repertoára igen széles.nem pontozom,mert nagyon hangulatfüggõ film :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.