Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát. Ezt nagyon elszúrták. Pedig annyi jó dolog van a filmben, de ha már az, amire épít, teljes egészében hibás, akkor hogyan merjem megdicsérni? Sajnos, már ha nincs valami ami nagyon elkerülte a figyelmemet, akkor nagy bakot lõtt a készítõje ezzel a filmmel.
Pedig van hangulata, van elég mennyiségû akció (kettõs "üldözés", robbanások, lövöldözés) is a filmben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Többször nem fogom megnézni, nem éri meg.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Szódával elmegy kategória, erõs közepes. Az egész film hullámzó teljesítményû, elég jó (pl. sznájpolás 😊 ) és elég rossz (pl. a fényképek mutogatása) részek váltakoznak benne. Pedig az alapsztori nem olyan rossz, hogy ne lehetett volna valami feszesebb, tempósabb cuccot kihozni belõle. A miértekre adott magyarázatok is baromi suták és súlytalanok. A Sniper és Tom Berenger továbbra is egyeduralkodó a kategóriában. 😊
6/10
44 Minutes - The North Hollywood Shootout
Dokumentalista jellegû és érzõdik rajta, hogy tévés cucc (a pici oldalvágások a médiának és a közvéleménynek elég haloványak), de azért elég jó. Az utcai részek, amikor a két csákó élõ tankot játszik, nagyon ütõsek.
7/10
Night At The Museum
Simán bevállalható, nem csak egyszer nézhetõ látványos vígjáték és még a karakterek is jópofák benne (minden "kötelezõ" nyál nélküliek). Esti családi szórakozásra kitûnõ.
8/10
Megaüber Crispin Glover horror film, szétgyilkolok mindenkit style! Aki kedveli ezt a szinészt, és az ilyen filmeket, annak kötelezõ! 😊
10/10
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Nagyon jó kis filmecske, kellemes váratlan fordulatokkal.
A leggyenguszabb a 3 volt egyértelmûen (az általános iskolás rész übergagyi volt).
Az 1-2 lényegében arról szólt, hogy veszélyben van az asszony és meg kell menteni mindenáron ... szóval amit kb minden értelmes és tökös legénynek tennie kellene a családjáért.
Itt bár elég lightosan, de próbálták ezt visszahozni (na jó, überlightos volt, de kellett).
Amit viszont titkon csempésztek a filmbe a készítõk, az a hõsiesség bemutatása (amcsiknak titkon, mi tengeren innen szerintem szájbarágósnak vesszük), hogy mégis miért csinálja az öreg McClane.
Az elmúlt 2-3 év akciófilmjei (mié volt olyan is?) közül azt kell mondanom, hogy ez kimagaslóan a legjobb volt. Aki kihagyja magára vessen 😛
Talán a Rambo képes lesz lenyomni 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Képes vagy függetleníteni magát a filmet a nagy vászontól, a nagy hangerõtõl.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
LOÁL mindhalálig!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ahogy elnézem, sokaknak a mai napig túl nagy élményt jelent a nagy vászon, és hangerõ.
Kiváncsi leszek a 4. részre. Majd úgy fogok leülni, hogy nagyon nem fog tetszeni és akkor mindig kellemesen csalódom 😊
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Bevallom, ezt nem egészen értem...
Mindenesetre annyit tudok mondani, hogy a srácnak azért voltak emlékezetkiesései, mert akkor azokban a pillanatokban nem önmaga, nem a saját tudata volt, hanem a jövõbeli énje "szállta meg".Mint ahogy láthattad is késõbb valóban visszament azokba az idõkbe.Persze, ezenkívül is voltak logikátlanságok benne, de minden idõutazós filmben vannak paradoxonok(nem tudsz olyat mondani amiben nincs) és vitatott pontok, már csak azért is mert nem tudjuk milyen hatása lehet egy idõutazásnak.Szal ilyen erõvel a Terminátorba is bele lehetne kötni, mert abban is vannak hasonló "blõdségek" az idõutazós résznél, de nem teszem, mert ezekneknél a filmeknél nem arra kell figyelni, amin te fennakadsz.A BE-nek sem az idõutazás volt a lényege, nem errõl szólt.Mint a címbõl is következik, arra próbált rávilágítani, hogy egy apró, lényegtelennek tûnõ cselekedetnek milyen komoly következményei lehetnek a jövõ alakulására nézve, hogy a kisujjad mozdításából akár világháború is lehet.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Szerintem sok embernek kellene egy kis idõ, míg "feldolgozza" a filmet, függetlenül attól, hogy szar, vagy épp jó volt neki az élmény. Mindjárt reálisabb értékelések lennének, trászt mí. -.-
http://videodrome.freeblog.hu/
Bár most a valóságban is felhagyott az itallal szóval...😄
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ezé nézek Clint Eastwood-ot... <#worship>#worship>
a lain-ezés az ugye direkt vót?mert az ugyebár McClane,mádáfákö...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ettõl eltekintve is 10/10...
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Nagyon bejött! Szeritnem sokkal jobb mint az elõzõ részek! Sokkal akciódúsabb és látványosabb! Bruce Willis hozza a formáját.A Die Hard feeling igaz,hogy nemvolt a régi. A szinkron a félrefordításoktól eltekintve nemvolt rossz! A történet nemtúl bonyolult de jó! 16 os korhatárú volt és beszéltek benne rendesen"csúnyán"!!
Nállam az év legjobb filmje lett(igaz még nemláttam a Transformerst).
Tutkó megnézem mégegyszer vamikor, mert ahol néztem a felénél filmszakadás volt és az uccsó 8 percben nemvolt szinkron hang)
Simán:10/10
10/10
megint nem értem mire fel ment ez a nagy beharangozás... nem mondom, hogy rossz film volt, mert nem volt az, de egy gyenge középszerûnél semmiképpen nem több... ráadásul külön idegesített a mára igencsak elharapódzott trend, miszerint feszültségkeltésre erõs villódzást és kameradobálást használunk, plussz mellé teljesen megmagyarázhatatlan vágásokat...
a filmzene viszont valamihihetetlenül jó, ez tény.
4/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
Ja és nem volt benne viccesfeka és ezért ríszpekt a készítõknek (biztos nehéz volt megállni)!!!
Mindenki véleménye kb ez:
sokszor gagyi, látványosnak szánt effekt, kevés kemény akció, ciki történet, ciki színészek, megváltozott McLain stb.
Nem értem azt sem, hogy lehet pozitivumok közé sorolni azt, hogy:û
de azért néha van hangulata is, azért láttható egy-kétszer klasszikus akció jelenet is, McLain is párszór beszól egy rá jellemzõt, stb.
Hát nem tudom, bár a legtöbb hozzászólás elején vagy végén ott van hogy attól még jó kis DH film lett, én valahogy nem ezt olvasom ki a sorok közül.
Félek megnézni.
(A bolygó neve drágán adod!)
Na, nem is volt rossz. SÕT! Igaz a sztori baromság és infósok csak alkoholos befolyásoltság alatt élhetik túl, de a McLain hangulat azért újra átjött. Kicsit lájtosabb, kicsit savanyú, de azér dájhárd! SZal. jó volt és ahhoz képest milyen hosszú, ez fel sem tûnt. Vannak benne jó poénok és McLain-es beszólások, sõt már felbukkan korunk új hõse (Rambónak lõttek, a Terminátort szétszerelték), mégpedig az asztmás infós GEEK!
1xnézhetõ, de kiváló szórakozás ilyen ínséges idõkben. Végre egy klasszikus akciófilm (sajnos kicsit felhigítva).
Ha ez ilyen jóra sikeredett, akkor már az új Rocky-t is kénytelen leszek megnézni és várom a nyú Ra"n"bo-t is! 😄DD
P.S. Sajna Lain nem káromkodik nagyon, nem iszik és nem mászkál koszos fehér pólóban meztéláb, de azért ott van még a szeren. Hiába no, õ is megöregedett. Kiváló hattyúdala egy valahai ÜBERHEROnak.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tehát, csak neked, csak itt, még egyszer: "mindegyikbõl jó volt az elsõ rész"
Azaz: ugyanarról beszélünk.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az átlagnézõ (amúgy kik ezek, nem feltétlen Tõled kérdem, csak mindenki ezzel jön...) is megértheti, ha veszi a fáradtságot és gondolkodik rajta. Ugyanez nem mondható el a BE-rõl, mert abban olyan kaliberû logikai baromságok vannak -lásd alább-, hogy nem lehet õket átlépni, illetve át lehet, de akkor minden mást is...
Meg ugye eddig nem szóltunk a fõszereplõkrõl: Aston Kutcher vs. Jake Gylenhall... khm... De tényleg, van egy témára két film. Az egyik egy rakás szar, a másik egy mûremek. Totál egyértelmû(kellene, hogy legyen).
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."