Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megint nem értem mire fel ment ez a nagy beharangozás... nem mondom, hogy rossz film volt, mert nem volt az, de egy gyenge középszerûnél semmiképpen nem több... ráadásul külön idegesített a mára igencsak elharapódzott trend, miszerint feszültségkeltésre erõs villódzást és kameradobálást használunk, plussz mellé teljesen megmagyarázhatatlan vágásokat...
a filmzene viszont valamihihetetlenül jó, ez tény.
4/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
Ja és nem volt benne viccesfeka és ezért ríszpekt a készítõknek (biztos nehéz volt megállni)!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mindenki véleménye kb ez:
sokszor gagyi, látványosnak szánt effekt, kevés kemény akció, ciki történet, ciki színészek, megváltozott McLain stb.
Nem értem azt sem, hogy lehet pozitivumok közé sorolni azt, hogy:û
de azért néha van hangulata is, azért láttható egy-kétszer klasszikus akció jelenet is, McLain is párszór beszól egy rá jellemzõt, stb.
Hát nem tudom, bár a legtöbb hozzászólás elején vagy végén ott van hogy attól még jó kis DH film lett, én valahogy nem ezt olvasom ki a sorok közül.
Félek megnézni.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
(A bolygó neve drágán adod!)
Na, nem is volt rossz. SÕT! Igaz a sztori baromság és infósok csak alkoholos befolyásoltság alatt élhetik túl, de a McLain hangulat azért újra átjött. Kicsit lájtosabb, kicsit savanyú, de azér dájhárd! SZal. jó volt és ahhoz képest milyen hosszú, ez fel sem tûnt. Vannak benne jó poénok és McLain-es beszólások, sõt már felbukkan korunk új hõse (Rambónak lõttek, a Terminátort szétszerelték), mégpedig az asztmás infós GEEK!
1xnézhetõ, de kiváló szórakozás ilyen ínséges idõkben. Végre egy klasszikus akciófilm (sajnos kicsit felhigítva).
Ha ez ilyen jóra sikeredett, akkor már az új Rocky-t is kénytelen leszek megnézni és várom a nyú Ra"n"bo-t is! 😄DD
P.S. Sajna Lain nem káromkodik nagyon, nem iszik és nem mászkál koszos fehér pólóban meztéláb, de azért ott van még a szeren. Hiába no, õ is megöregedett. Kiváló hattyúdala egy valahai ÜBERHEROnak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tehát, csak neked, csak itt, még egyszer: "mindegyikbõl jó volt az elsõ rész"
Azaz: ugyanarról beszélünk.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az átlagnézõ (amúgy kik ezek, nem feltétlen Tõled kérdem, csak mindenki ezzel jön...) is megértheti, ha veszi a fáradtságot és gondolkodik rajta. Ugyanez nem mondható el a BE-rõl, mert abban olyan kaliberû logikai baromságok vannak -lásd alább-, hogy nem lehet õket átlépni, illetve át lehet, de akkor minden mást is...
Meg ugye eddig nem szóltunk a fõszereplõkrõl: Aston Kutcher vs. Jake Gylenhall... khm... De tényleg, van egy témára két film. Az egyik egy rakás szar, a másik egy mûremek. Totál egyértelmû(kellene, hogy legyen).
Velem lesz a baj...
megpróbálok válaszolni rá magamnak 😊
ugyebár az idegesít téged a legjobban,hogy egy baromságot eszik a nép,teli pofára.ezek szerint a hajadat téped akkor is amikor valaki a halálos iramban részeire mondja azt valaki:"hú de mennyire jó már,tök jó ez a drift,meg ahogy felmennek a parkolóházban a kanyarban,tök jó,és persze valóságos,én benzinszagon nõttem fel" stbstb
gondolom ezen nem húzod fel magad annyira,mert tudod hogy nem kell komolyan venni ezeket a filmeket.na,ez a helyzet a BE-vel is,én is mindenhonnan azt hallottam hogy ilyen meg olyan jó,végre egy igazi idõutazós film,amibe nem gabajodnak bele(!),meg hogy ez bizony kult.leültem,megnéztem,és megállapítottam hogy ez bizony tucattermék,jól eladva.nem húztam fel magam,hiszen felesleges,sõt,jól szórakoztam amikor néztem(biztos mindenki elképzelte kiskondás korában milyen lenne visszameni és megváltoztatni ezt-azt,visszatértni és csak te tudnád hogy megváltoztattad a jövõt,modom,mindezt csöpp korodban 😊,de ugyan ilyen jól szórakoztam akkor is,amikor az egyik halloween-es simpsonsban megcsinálták ugyanezt 😄
jó,bevallom azt reméltem a végén,hogy az egész tényleg az,amit a doki mondott,tehát hogy agytumora van és az egészet beképzeli,sajnos nem így lett,frappáns befejezés lett volna.az egy másik dolog hogy akkor meg az átlagnézõ köpködött volna a filmre...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
BE: egy átlag nézõnek teljesen logikusan felépített történet (a logikus itt értve az ok-okozat összefüggésén, figyelmen kivül hagyva a logikai bakikat), fokozodó izgalmakkal és sokkolással. És nem hiszem, hogy az átlag ne gondolkodott volna el a film megnézése után.
DD: az átlag nézõnek emésztehetlen, az inyenceknek nagyszerüen felépített történet, melyet megérteni alapos háttértudás/könyv ismeret nélkül elég nehézkes, de jó pár napra ad gondolkodni valót.
Szerintem e két filmet még csak távolról sem lehet összehasonlítani, és számomra mindkettõ nagyon sok pont a tizbõl.
De ti csak veszekedjetek rajta 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Mire én:
"Azt, hogy ugyan hogy tudnék már akár az egyszerû nézõ fejével gondolkodva túllépni az olyan dolgokon, mint:
-attól változik a múlt és a jövõ, mert annak idején vmi kiesett, de most eszembe jutott, illetve minden alkalommal vmi más jut eszembe? Ez nekem egy picit sok. Máshol legalább tudományos (Vissza a jövõbe, stb.) vagy filozófiai (Donnie Darko) hátteret kerekítenek a magyarázat mellé/mögé, de itt egyszerûen ennyi. A srác nem emlékszik, mi történt vele 7 és 8 óra között, és éppen amit kitalál, a szerint folytatódik az élete. Hát ez a legnagyobb baromság, amit életemben hallottam.
-illetve hadd kérdezzem már meg, mi lett a fejében növekvõ daganattal, ami ugye csak úgy pikkpakk eltûnt onnan, egyik jelenetben már gyakorlatilag haldoklik miatta, kicsit késõbb pedig már szóba sem kerül.
Agyatlan film agyatlan embereknek, a sok gyökér ráharapott erre a bugyuta trendi szarra, ami engem nem is zavarna, ha nem emlegetnék egy lapon a Donnie Darkoval, ami egy szinte tökéletes remekmû, csak ugye a legtöbb BE fannak magas, szóval temetik, ahogy bírják.
Röviden ennyi, kérdezz bátran, csak ne gondolkozz helyettem, mert az láthatólag nem megy. Csoda is lenne. Semmi gondom az idõutazásos filmekkel, kivéve, hogy kb. egy kezemen meg tudnám számolni, mennyi nézhetõt láttam.
Aki az idõutazásos problémákon nem tud túllépni, és a huszadik idõutazásos filmnél is rácsodálkozik a témából adódó, elkerülhetetlen(!) paradoxonokra, annak teljesen felesleges ilyen kategóriájú filmekkel próbálkozni.
Zene nélkül mit érek én?
9/10
South Park:Ez is nagyon bejött! A dumák haláliak és zenék is!
9/10
na látod, nálam ez úgy módosul, hogy a Siony city-t felcseréled a kommentedben a B.E-vel...
halvány fogalmam nincs mi a jó abban a CGI-s ökörségben a film noire látványon kívül.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Ellenben a Donnie Darko jóval több, mint amit te ezek szerint látni véltél benne. Majd morzsolok egy könnycseppet érted, amikor legközelebb újranézem.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
értsd:
"az idióta gyerekfilmjeivel, illetve a volt egyszer egy mexikóval meg a sin city-jével"
Butterfly effect 10/10
Donnie Darko 10/7
szavl ilyen az én ízlésem😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Beszarok a röhögéstõl xD
Szvsz Hitman a filmben nagyon gyerekes, sajnos :S
Sin City idióta gyerekfilm???
Pillangó hatás jobb, mint a Donnie Darko???
<#mf1>#mf1>
Miért is?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A "Volt egyszer egy Mexikó" és a "Sin City" idióta gyerekfilmek?
Ezt most hallom elõször.
(mindenesetre a kisfiamnak még nem engedem meg, hogy megnézze egyiket is)
Donnie Darko 10/8
Nagyon jó film volt, mást nem is nagyon kell megjegyezni vele kapcsolatban. Talán annyit, hogy ezt még egyszer biztos meg fogom nézni valamikor. A Butterfly effectre hasonlít, ami számomra egy ici-picivel izgibb, arra adnék egy 9-est.
A Hannibal ébredésében is ózkodtam a fiatal gyerektõl, aztán csak sikerült valamit elõcsalni a figurából. Megláttjuk hogy ez a babafej mire képes. Maradok optimista. 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nagyon sejemfiú fizimiskája van, de majd meglássuk a filmben mennyire mûködik 😊
Én: "ha már itt tartunk seggfej, börtön nem volt a hitman 1-ben"
és látszik, hogy én nem játszottam vele, mi?
és az én hsz-eim lol...
gyógyszereid ideje bevenni kisgyerek!
irod"Éppen azért mondom, hogy a film a kezdeteket mutatja be"
irom erre én " ezt senki nem vitatja"
A probléma a következõ: a filmben hitmannnek gyerek feje van, ennyire a kezdeteknél járnánk, 18 éves vagy mi? nem látod milyen selymes képu, hitman nem ilyen, még akkor sem ha a kezdetektol nézed, van rola fotod? 😄 Joggal várja el az ember hogy egy játék adaptácio a játékot vegye alapul, és ne a fantáziádat, meg a spekuláciot, de hát ez az eleje....
A játék története röviden arról szól, hogy te egy profi bérgyilkos vagy, aki éppen elmegyógyintézetben van, de mivel te vagy a legjobb a környéken, volt fõnököd kiszabadít a elmegyógyintézetbõl, és innentõl kezdve mészáros üzemmódban tengeted életed.
http://www.pcdome.hu/cikk/136/
szal ennyit arról, ki mivel nem játszott...