Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Galactus nincs benne sajnos de igy is hatalmas....!!!!"
Hogy a fenébe ne lenne már benne? Szerinted mi az a hatalmas "felhõ" ami kétszer akkora mint a föld-hold távolság? Nem láttad ezt a filmet kispofám!
NC.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
BUDA > miskolc.
Galactus nincs benne sajnos de igy is hatalmas....!!!!
<#worship>#worship>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ez meg mi volt? 😊 épp most olvasok rolak egy értékelõt, no a srác nagyon magasztalja, de nekem valahogy nem jött be a téma, meg a bemutatása, totál unalmas depreszio végig, ami jol be is mutatja a srác lelkiállapotát, na de két orán keresztul? 9/11 emlékfilm vagy miért ne legyél bunozo dokumentum film?...
Nagyon bejövõs csak eléggé el lett húzva hosszúra😞
Zsír a new banner !
Érdemes volt, tetszett; bár egy kicsit azt éreztem rajta, hogy az elsõ részt próbálták lekoppintani, ami nem feltétlenül baj, csak így nem sok újat mutatott (de a story korrekt volt). SPOILER(?): Az utolsó jeleneten mosolyogtam egy jót, amikor Hannibal kérdezi az FBI-os csaj nevét, aztán snitt, jön a stáblista. 😊
úúú ez mi. Na ilyen filmet nem fogok többet nézni.<#shakehead>#shakehead>
Az eleje nekem elég káosz volt de aztán elég jól beindultak az események.
A vége pedig ütött rendesen!
A zenéje is bejött nagyon.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egész jó film, Hilary Swank alig ruhában futkos ide-oda, bár horrorfilmnek én nem nevezném ezt az alkotást.
10/8
PSN ID.: Beegabor
Mindig is félve nézek meg olyan filmeket, amiben a fõszereplõ Oscar-díj közelébe jutott, mert Will Smith-t ezért a szerepéért jelölték ám!
Azt most hagyjuk, hogy miért tartok ezektõl a filmektõl...
Ez a film egy nagyon ütõs (szívbe markoló) kis családi dráma, az amin az ember akarva akaratlanul elbõgi magát! Ez a film is tipikus példája annak, hogy mire képes egy apa azért, hogy felnevelje a kisfiát (mit felnevelje? legalább enni tudjon neki adni!!!) A másik oldalról nézve poedig Hollywood ismét bebizonyította, hogy USA a lehetõségek hazája, hogy ha elég kitartó ember (és van egy kis tehetsége), akkor házaló ügynökbõl is lehet valaki bróker!
Engem nagyon megfogott ez a film, és nem bántam meg hogy megnéztem, pedig csak azért akartam megnézni, mert kivácsi voltam rá, milyen színészi tehetsége van az ifjabbik Smith-nek, hiszen, aki a filmbéli fiát játsza, az valójában is a fia!
Nálam 10/10
Ütõs, elmebeteg, két órás sf-horror klasszikus, esti megaszórakozás a javából! Patrick Stewart rajongóknak meg egyenesen kötelezõ (a pasismaci kiborító). Akció, vér és meztelenség. Ezek kísérik végig a filmet, aminek a forgatókönyvét az ûrvámpírok témájára írták. Zene iszonyat módon illik az egészhez, a színészi játék pedig néha már röhelyesen szar, néha meg egész penge. A technika egész jó és pl. az ûrjelenetek ma is elmennének bármelyik sf-ben. Mindez a Texasi láncfûrészes és Poltergeist rendezõjétõl és az Alien, a Return of the Living Dead és a Total Recall forgatókönyírójától... Hmmm...
Az angolok pedig szokás szerint kiborítóak, fõleg, mikor éppen pusztul ki a város, statárium van és közben is teázni invitálják a tiszteket! 😄DDDD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Csalódtam, de pozitívan. Rosszabbra számítottam, de egész jó lett. Fõleg Depp játéka vitte a filmet, viszont a nagy csattanó, amit vártam elég halovány kis pukkanás lett....De összességében jó volt...
10/9
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Üdv! Megvan valakinek a "Terhelt Terkel" c. film soundtrack-je?
A GanxtaZoli féle magyarra gondolok. : )
Ma estére a Red dragon van betervezve (engem meglepetésként ért, hogy van 3. Hannibal is, amiben Anthony Hopkins játszik), de lehet elõbb a Silence of the lambs-ot kéne megnézni, mert már nagyon régen láttam; a "Hannibal" nem tetszett (Hannibal rising-ot szinén nem láttam még).
A film: 7/10
Uccsó fél óra: 9/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Egy jelenet volt, ami még jól is nézett volna ki, de elég rosszra sikeredett az is.....mikor tök sötét van, kõkemény rock zene szól alatta és lövöldöznek összevissza és jönnek a kommandósok....jó lett volna csak olyan kaotikus lett 😄
10/3
Spaced
a sorozat leggyengébb darabja, és ezt nem csak én mondom.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
A Shaun nekem viszont nem jött be... 10/5,5
Frailty (Isten keze) Jó kis krimi-thriller Bill Paxtonnal. Az események lassan haladnak, szóval akció fanoknak nem ajánlott, de jó a végén a csattanó. 😊 10/7
Továbbá belekezdtem a 24 6. évadjába. Remélem ez jobb lesz, mint a 4., 5., ugyanis a számomra legjobb 3. évad óta nagy zuhanórepülést vett a sorozat... Ez az utolsó esélye. 😊
Nekem nagyon tetszett, nagyon gagyi film, de éppen ezért nagyon jó! 😊
Hát ez vmi nagyon jó film...Gérard Depardieu és Jean Reno nagyot alakít...fõleg Depardieu...😄 Nem is tudom mikor nevettem ilyen jót 😄
10/8
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
7/10
Nem volt rossz, voltak benne jó poénok, de a második rész jobb volt.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
hát ez valami olyan szuper animációs film hogy az öszes eddigi animációs filmet veri nálam amit eddig néztem !!
Én simán adok rá egy 10/9-et !!
Igaz hogy a minõség nem volt a legjobb és még felirat sem volt hozzá !!
Friss élmény - Number 23
Úgy látszik ezen a héten csak fosh filmeket fogok ki. A második felében már csak azt néztem, mennyi van még hátra. A nagy csattanó meg inkább csak egy kis pukkanás volt.
Felejthetõ.
Zene nélkül mit érek én?
5/10
Én a nõ és plussz egy fõ:Tetszett,vicces volt,jó a története! De mégegyszer nemtudnám megnézni!