Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
végulis valakiknek ki kell tolteni azt a tobb millio embert akiket érdekel mondjuk a pokember, csak sose tudtam elképzelni kik azok... 😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

"silver surfer...... A legjobb film eddig amit lattam, X men 3 volt eddig meg lord of the rings, pokember...
Galactus nincs benne sajnos de igy is hatalmas....!!!!"

Hogy a fenébe ne lenne már benne? Szerinted mi az a hatalmas "felhõ" ami kétszer akkora mint a föld-hold távolság? Nem láttad ezt a filmet kispofám!

Sephi
30-35 között...

NC.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hedgehunter
Igazabol a Star Wars a legjobb....
Hedgehunter
Jolvan mar apa..... Mar megint kezded.....<#nevetes1>
Tikal
már ugy érted a mese kategoriában a legjobb.... 😊 gondolom nem életed legjob filmje a pokember meg az x men... ugye nem? 😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

igényes

BUDA > miskolc.

Hedgehunter
silver surfer...... A legjobb film eddig amit lattam, X men 3 volt eddig meg lord of the rings, pokember...
Galactus nincs benne sajnos de igy is hatalmas....!!!!
<#worship>
LasDen
nekem bejött a film....fõleg egy bizonyos rész, de a végét nem egészen értettem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tikal
Az utolso éjjel - 25th hour
ez meg mi volt? 😊 épp most olvasok rolak egy értékelõt, no a srác nagyon magasztalja, de nekem valahogy nem jött be a téma, meg a bemutatása, totál unalmas depreszio végig, ami jol be is mutatja a srác lelkiállapotát, na de két orán keresztul? 9/11 emlékfilm vagy miért ne legyél bunozo dokumentum film?...

desigo
Tökéletes Trükk The Prestige 8/10

Nagyon bejövõs csak eléggé el lett húzva hosszúra😞

Zsír a new banner !
Na, megnéztem a Vörös sárkányt. 10/7

Érdemes volt, tetszett; bár egy kicsit azt éreztem rajta, hogy az elsõ részt próbálták lekoppintani, ami nem feltétlenül baj, csak így nem sok újat mutatott (de a story korrekt volt). SPOILER(?): Az utolsó jeleneten mosolyogtam egy jót, amikor Hannibal kérdezi az FBI-os csaj nevét, aztán snitt, jön a stáblista. 😊

ikegami
The Wickerman (fsz: Nicolas Cage)

úúú ez mi. Na ilyen filmet nem fogok többet nézni.<#shakehead>

precision
Fantasztikus 4es episode 2.

Hááááát, 5/10, kommentár nélkül.

Bazinga!

desigo
Smokin' Aces 7/10

Az eleje nekem elég káosz volt de aztán elég jól beindultak az események.
A vége pedig ütött rendesen!

A zenéje is bejött nagyon.
Sir Quno Jedi
Tökömsemtudjamár, valahonnan elõkerült backupban. Jószar minõség, de majd nézek gyári DVD-t belõle, amiknál lehet kapni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

desigo
Hot Fuzz 8/10

Súlyos nagyon😊)
Honnan szerezted meg a filmet?

fifi
azaz... meg vannak benne jó csöcsök is 😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

The Reaping

Egész jó film, Hilary Swank alig ruhában futkos ide-oda, bár horrorfilmnek én nem nevezném ezt az alkotást.

10/8

Seth
ez nem az amikor kiszívják az erejüket aztán csak egy összeaszott hulla marad?? Rémlik egy jelenet rohadt régrõl,amikor a mûtõbe betolnak egy ilyen összeaszott embert,azmeg feléled és kiszívja a dokit,erre megfiatalodik,a doki meg aszott lesz ^^ Ezaz?? Mit kerestem én azt

PSN ID.: Beegabor

A boldogság nyomában

Mindig is félve nézek meg olyan filmeket, amiben a fõszereplõ Oscar-díj közelébe jutott, mert Will Smith-t ezért a szerepéért jelölték ám!
Azt most hagyjuk, hogy miért tartok ezektõl a filmektõl...
Ez a film egy nagyon ütõs (szívbe markoló) kis családi dráma, az amin az ember akarva akaratlanul elbõgi magát! Ez a film is tipikus példája annak, hogy mire képes egy apa azért, hogy felnevelje a kisfiát (mit felnevelje? legalább enni tudjon neki adni!!!) A másik oldalról nézve poedig Hollywood ismét bebizonyította, hogy USA a lehetõségek hazája, hogy ha elég kitartó ember (és van egy kis tehetsége), akkor házaló ügynökbõl is lehet valaki bróker!

Engem nagyon megfogott ez a film, és nem bántam meg hogy megnéztem, pedig csak azért akartam megnézni, mert kivácsi voltam rá, milyen színészi tehetsége van az ifjabbik Smith-nek, hiszen, aki a filmbéli fiát játsza, az valójában is a fia!

Nálam 10/10
Sir Quno Jedi
Lifeforce (1985)

Ütõs, elmebeteg, két órás sf-horror klasszikus, esti megaszórakozás a javából! Patrick Stewart rajongóknak meg egyenesen kötelezõ (a pasismaci kiborító). Akció, vér és meztelenség. Ezek kísérik végig a filmet, aminek a forgatókönyvét az ûrvámpírok témájára írták. Zene iszonyat módon illik az egészhez, a színészi játék pedig néha már röhelyesen szar, néha meg egész penge. A technika egész jó és pl. az ûrjelenetek ma is elmennének bármelyik sf-ben. Mindez a Texasi láncfûrészes és Poltergeist rendezõjétõl és az Alien, a Return of the Living Dead és a Total Recall forgatókönyírójától... Hmmm...

Az angolok pedig szokás szerint kiborítóak, fõleg, mikor éppen pusztul ki a város, statárium van és közben is teázni invitálják a tiszteket! 😄DDDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Count Adyn
Jaja, nagyon jó film szerintem is😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
Karib Tenger Kalózai 3

Csalódtam, de pozitívan. Rosszabbra számítottam, de egész jó lett. Fõleg Depp játéka vitte a filmet, viszont a nagy csattanó, amit vártam elég halovány kis pukkanás lett....De összességében jó volt...
10/9

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sephi
Nem de odairta hogy jonnek a kommandosok!!!!11

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Üdv! Megvan valakinek a "Terhelt Terkel" c. film soundtrack-je?
A GanxtaZoli féle magyarra gondolok. : )

Sajnos már ki van írva, úgyhogy akkor "végigszenvedem", max nem kezdek bele a 7.-be, helyette marad a Lost, meg PB (bár a 2. évad elég gyengus volt ebbõl is; Lost meg hozta a formáját, a 3. évad is simán 10/8).

Ma estére a Red dragon van betervezve (engem meglepetésként ért, hogy van 3. Hannibal is, amiben Anthony Hopkins játszik), de lehet elõbb a Silence of the lambs-ot kéne megnézni, mert már nagyon régen láttam; a "Hannibal" nem tetszett (Hannibal rising-ot szinén nem láttam még).

Seth
azt ne mond hogy még nem láttad Boll Mester filmjét, szégyeld magad

PSN ID.: Beegabor

Bandee1987
Hot Fuzz

A film: 7/10
Uccsó fél óra: 9/10

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elején poénok jók voltak, de nem volt annyira erõs. Viszont a vége...huhh nagyon kemény volt az utolsó fél óra az elejétõl a végéig. Nagyon élveztem 😊Még a legvégén is volt benne eksön: a rendõrörs felrobbanása, + danny sérülése. Nagyon nagy volt még amikor az öregek, pl. az öreg recepciós hölgye nekiáll a nehézgépfegyóval lõni nicolasékat 😊))

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Istencsászár
Gagyi volt ( 2.ra nézve is ), semmi köze a játék hangulatához.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

REALista
Most mi a baj?Nem írta hogy milyen fegyverekkel lövöldöznek...😄DD

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sephi
Nem birjatok odairni hogy spoiler b+?

LasDen
Tegnap megnéztem az Egyedül a sötétbent.......nagyon gagyi volt.. 😄
Egy jelenet volt, ami még jól is nézett volna ki, de elég rosszra sikeredett az is.....mikor tök sötét van, kõkemény rock zene szól alatta és lövöldöznek összevissza és jönnek a kommandósok....jó lett volna csak olyan kaotikus lett 😄

10/3

REALista
Ok most látom hogy ez sorozat...😊

REALista
Én még csak a Shaun-t láttam és nagyon bejött a Hot Fuzz-t azt most töltöm!Egyébként látta valaki a Spaced címû filmet ezt a filmet is az az alkotó gárda készítette mint akik az elõzõ kettõt és állítólag nagyon jó de én nem találtam még magyar címét sem...😞
Spaced

DoctorJohnson
ez esetben most hagyd abba a 6. évadot.
a sorozat leggyengébb darabja, és ezt nem csak én mondom.

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Na én is megnéztem a sokat emlegetett Hot fuzz! és Shaun of the dead filmeket. Elõbbi nagyon tetszett, én is csak annyit tudok mondani, hogy egy kicsit lassan indul be, de utána nagyokat lehet röhögni a film további részein. 😊 10/7,5

A Shaun nekem viszont nem jött be... 10/5,5

Frailty (Isten keze) Jó kis krimi-thriller Bill Paxtonnal. Az események lassan haladnak, szóval akció fanoknak nem ajánlott, de jó a végén a csattanó. 😊 10/7

Továbbá belekezdtem a 24 6. évadjába. Remélem ez jobb lesz, mint a 4., 5., ugyanis a számomra legjobb 3. évad óta nagy zuhanórepülést vett a sorozat... Ez az utolsó esélye. 😊

Transmorphers

Nekem nagyon tetszett, nagyon gagyi film, de éppen ezért nagyon jó! 😊

Sephi
Ugyvan! <#eljen>

LasDen
Pofa be! (Tais-toi!)

Hát ez vmi nagyon jó film...Gérard Depardieu és Jean Reno nagyot alakít...fõleg Depardieu...😄 Nem is tudom mikor nevettem ilyen jót 😄
10/8

wesker24
ez nem volt annyira mozis minõség hogy ne lehessen látni semmit !!
sweech
akkoris bûn filmet nézni mozis minõségben >_<

wesker24
Értettem mirõl van szó mert középszintem tudom az angolt és nem volt annyira rossz minõsége hogy ne lehetett volna megnézni !! <#vigyor>
Szóval nem értetted, nem is láttad rendesen, de tetszett 😄D

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Bandee1987
Shrek 3

7/10

Nem volt rossz, voltak benne jó poénok, de a második rész jobb volt.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

wesker24
Most néztem meg a Ratatouille-t magyar nevén L'ecsó-t ! <#vigyor>

hát ez valami olyan szuper animációs film hogy az öszes eddigi animációs filmet veri nálam amit eddig néztem !!

Én simán adok rá egy 10/9-et !!

Igaz hogy a minõség nem volt a legjobb és még felirat sem volt hozzá !!
Tudom Sephi, hogy te vagy itt a lángész, de hidd el, én sem most jöttem a falvédõrõl. Nem azt mondtam, hogy nem értem a filmet, hanem azt, hogy NINCS MIT ÉRTENI benne!!! Nyugodtan belemagyarázhatsz nekem bármit (amit már megtettek a Kontrollal is), de ez a film akkor is egy nagy nulla!

Friss élmény - Number 23
Úgy látszik ezen a héten csak fosh filmeket fogok ki. A második felében már csak azt néztem, mennyi van még hátra. A nagy csattanó meg inkább csak egy kis pukkanás volt.
Felejthetõ.
barnie1990
Én 2x próbáltam megnézni,de tényleg nagyon unalmas,és semmi hangulata nincs.

Zene nélkül mit érek én?

Buliszervíz 2:Háátt szerintem nagyon unalmas.Alig van benne vicces rész.Az 1. rész se tetszett annyira de ez talán jobb az elsõnél!
5/10

Én a nõ és plussz egy fõ:Tetszett,vicces volt,jó a története! De mégegyszer nemtudnám megnézni!