Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Meg kell nezni vaze...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ilyeneknek minek?
Az elsõ sem volt vmi egetrengetõ....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Choke off
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Ejj-ejj.
Számomra olyan messze van még egy 8-astól is, mint ide Nagykáta.
A bugyuta (szar) humor, Sam-fiú roppantbénán eltúlzott roppantbénasága módfelett idegesítõ volt, ezt erõsítve a Camaro közremûködése egyszerûen siralmas. Primitív.
A niggerkedõ robot láttán tényleg majdnem elsírtam magam, hálégnek ezt késõbb nem erõltették, ami nagy megkönnyebbülés volt.
A látvány persze döbbenetes, a robotok élnek, iszonyat jól néznek ki. Az akciók viszont rendre túl gyorsak, a robotok átalakulásaival egyetemben. A végsõ csatában fogalmam nem volt, hogy ki kivel van, kit kaptak szét éppen. Szó se róla, élveztem, ahogy szétcincálják a várost, tátva is maradta szám jópárszor, de hiába figyeltem, nem tudtam normálisan követni az eseményeket.
Szóval:
- a látvány persze über
- a humor egy szép, nagy, áthúzott nulla
- összességében szórakoztató
Kb. úgy vagyok vele, mint a Hulk-kal. Lehetett volna rohadtul jó is...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
😄DDDDDDDDDDDD
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Érdekes, olyan mint egy Uwe Boll film... kurvajó diszletek, kosztumök, iszonyat jó a fényképezés is, szinészek is jól, csak éppen valami hiányzik. Értheletlen az egész, egyik buta jelenet jön a másik után teljesen logikátlanul...
4/10
"Puszi Pusz és kész a csapda"😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hát ez nagyon súlyos volt. Mackenzie Astin és Carmen Electra fõszereplésével, egy ufo (gondolom) szemszögébõl végig kommentálva, egy pár udvarlási, szexuális szokásait ecsetelõ film, néhol nagyon is fárasztó hummorral. A kis sperma gyorsfutók szenvedése és a sperminátor részeknél majd lefordultam a székrõl 😊 Hatalmas, kár lenne kihagyni.
(És a faj mégsem fog kihalni 😛)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ezek azok a filmek, amiken 10-20-30 év után sem fogsz fanyalogni, hanem boldog nosztalgiával, vagy egyszerûen megdöbbenve nézed végig, mert olyan hatású, olyan erejû, olyan szórakozató...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Choke off
5/10 Teljesen középszerû film, amelyben jócskán akad forgatókönyvi baki ami nem az idõ fügvénye. Délelõtti esetleg koradélutáni filmnek még elmegy, ha nincs más alternatíva.
Megfogadtam,hogy nem adok rá 10/10-et,és amikor kijöttem a moziból ezt így is gondoltam..aztán hazaértem,megnéztem a Philadelphiát,és utána elkapott a láz:Meg kell néznem megint a Transformerst...végig néztem volna,ha jól írta volna ki az a kur.va DVD író De véletlenül sem
Szóval:
Egyéni,fun:10/10
Kritikai:60%
(kb.így kijön a kettõ átlagából a reális 8/10)
A DIE HARD 4.0 azért jóval kidolgozottabb és ügyesebb film,fõleg forgatókönyvben,mert a TFben sok a kidolgozatlan elem,a DIE HARD forgatókönyve meg ha nem is mutat újat,korrekt,és kidolgozott.
Az év filmjei ,eddig nekem:Grindhouse,KARIB 3(nem kell a fikázás😊,300,DIE HARD 4.0,Transformers(minden hibája ellenére,mert gyereket tud csinálni az emberbõl😊
Természetesen nem vagyok ilyen blockbuster fan,csak egyszerûen ebben az évben még nem volt egy PRestige vagy Faun labirintusa...vagy kimaradt😊
http://videodrome.freeblog.hu/
semmi nem tetszett abban a filmben, a világon semmi, viszont egy jócsomó minden nem tetszett
soha nem akarom újra látni 😊
Choke off
Choke off
Choke off