Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mark oh
hát igen,tul hamar lett vége a rossznak,elnéztem volna 1 darabig a háborut.azért a függetlenség napjánál jobb volt(nem volt olyan nyálas,pedig abbol is ki lehetet volna hozni valami kemény látvány filmet<#violent> )

Choke off

Nekem azért nem tetszett, mert nem olvastam a könyvet és teljesen másra számítottam. Moziban néztem és sajnáltam, hogy kiadtam rá a pénzt, legfõképpen a vége miatt. Amikor már kezdett jó lenni vége lett mintha elvágták volna a filmet.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

mark oh
én is pont azért néztem meg,a látvány meg a hangok.meg néztem moziba a transformert,és muszály volt valami hasonlot itthon is nézni<#guluszem1>

Choke off

zaki
Pl nekem is tetszett... Meg is van DVD-n. Iszonyatosan nagyot szól... 😄

LasDen
nekem tetszett....jó kis akció volt.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sweech
na nemár -.-

mark oh
enyire gáz volt neked?

Choke off

REALista
<#ejnye1>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

DoctorJohnson
a világ egyik legmoslékabb filmje
ha már kérdezted 😊

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

mark oh
ismét megnéztem a világok harcát,sztem még mindig jo film.igaz a transformes után már nem volt anyira látványásos.rajtam kivül tetszik még valakinek a világok harca? mert 1 idöben sokan le hurogták<#levele>

Choke off

LasDen
figyeltem, de sztem nem lényeg.....azért jobban örültem volna az eredeti hangjának....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ti ki tudtátok venni, hogy Megatron hangja Hugo Weaving? Én kurvára figyeltem, de nem igazán lehetett felfedezni a hangját sehogyse úgy el volt torzítva.

REALista
Transformers

Tényleg nagyon nagy film! Michael Bay le sem tagadhatná hogy az õ filmje a zene, a kamera elhelyezése, a lassítások,a csaj is hasonlított a Bad Boy elsõ részében szereplõ csajhoz.A látvány egyszerûen tökéletes de ez várható is volt.A poénok is nagy jók ellentétben sok hasonló filmel ahol sokszor kicsit erõltetettnek tûnek.Mindenkinek ajánlom hogy moziban nézze meg mert monitoron nem fog átjönni a látványvilág...

10/9

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

transformers::

10/10

nagyon el lett találva...jó hogy nem szinkronizálták le ...és a filmbéli macának 1 +piros pont a dögös teste miatt ehheh

LasDen
Transformers

Áh bazmeg.....hát ez....áh....megse tok szólalni....isten egy film....
így a film után egy 10/12-t adok rá.... 😄

12 majom 1995-ös film,szerintem az még nem számít régi filmnek😊Én azt úgy 1970-es évek elõtti filmekre mondom😊

http://videodrome.freeblog.hu/

Bucser
A Jáde Fõnix nem túl jó választás szerintem, mert lényegében csak harc lenne benne. Az meg végletekig feltolná a költségeket a szükséges CGI miatt. De egy Harcos Trilógia símán beleférne (és az meg is adná az egész világ alapját rengeteg utalást lehetne belenyomni)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

AntiHero
12 Majom
10/7

Faintos régi film😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

DoctorJohnson
de attól még lehet mozifilm, csak ahhoz az kell, hogy eladják vmelyik stúdiónak a filmre vonatkozó jogokat (nem a teljeset, már ha lehet ilyet).
dejó lenne egy transf. szinü MW mozi, mondjuk a Jáde fõnixrõl elsõ körben 😊

Bucser
a BT jogok is. megvették a FASA-tól digitális médiatartalomra. különben nem hazsnálhatták volna a családneveket és univerzumot. szóval a BT jogok. Nem a szerepjátékjogokat vették meg hanem a teljes BT univerzum jogait (ha jól emlékszem)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DoctorJohnson
A Battletech jogok is a MS-nél vannak? Nem csak a MW az övék?

DoctorJohnson
😊)))

Bucser
Mert a full salvo gondolom nem egyfajta fegyver. Így a becsapódási idõk is mások.

De ez valóban full off és tényleg kéne egy kicseszett Battletech Movie.. Kár hogy PiciPuhánál vannak a Jogok azok meg az MW4-el totál elbaszták a szériát (MW3 és 2 a kedvenc fõleg a ermcenariessal meg a Pirates moonal)

Sir Quno Jedi
Közülük is inkább csak proktológust....

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Na, akit én lábon lõttem, az nem ment sehova...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Count Adyn
Én vagyok az egyetlen akinek nem jön be a Transformers dolog?😄 Keressek orvost?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kaplan
Transformers 10/10 nem kommentálnám... 😉

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DoctorJohnson
kicsit offolunk tán 😊

Bucser
MW4-ben (és a 3-ban sem) volt 1 lövéses kill. Az lesõ lövéssel nem semmisül meg az adott szekció. mégha le is hámozod róla az összes páncélt. Legalább 2 lövés kell. Egy full salvo +1 damage (a 7 laseres novacaten mindig volt a fejben egy small laser😊

Bucser
Ja persze, hogyha be tudsz célozni vele😊

Elég sok heavy / assault partyt tettem má tönkre egy száguldó, heaterekkel felszerelt Ravennel😊 Anyáztak is nem keveset😊 Persze nem No heat/unlimited ammo partyról beszélek😊

Classic Battletechben pedig nagyon ütõs a maga kis 13a-s futásával😊 nem wsokminen találja el olyn gyors😊 Nekem nagy kedvencem😊

Sir Quno Jedi
AZ gáz lenne, ha bejönne. Én mindig full salvo-ra megyek, az sem baj, ha minden lövéstõl teljesen lesül a reaktor és bekapcsol a biztonsági vészleállítás. Jó sok hûtõ van a cumón, gyorsan visszahûl a gép és mehet a móka, addig meg kibírom a seggemen ülve. CSERÉBE kilóméterekrõl ellövöm bármék másik mech-nek a virgácsait egylövésbõl, nagyítással! Esetleg ha gecie vagyok, akkor a pilóafülkét bontom ki. Kisebb mech-ek meg azonnal mennek a lecsóba, ha elkpaom õket, mert a képükbe robban a tetves csóró kis reaktoruk!

DoctorJohnson
smiley kimaratt 😄

DoctorJohnson
Ugyammá.
Kap egy sorozatot a Gauss-okból meg a LRM-ekbõl és szevasz, közelébe se jön

Sir Quno Jedi
Fulligazad van, a Megatron át tudott alakulni egy bazi nagy stukkerrá távcsõvel, míg Galvatronnak volt óriás lézer ágyú módja.

Bucser
Megatron soha nem alakult át óriáságyúvá😊 Az Galvatron volt😊

Bucser
A l*f*szt😊

Egy raven 3 heaterel kivégzi a picsába😊 magától fog leállni😊

DoctorJohnson
Daishi rulz 😊))

Pheaper
Vaskabátok
a Haláli Hullák Hajnalából megismert két fõszereplõ van ebben is benne jó kis põrgõs film nekem tetszett 9/10

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Sir Quno Jedi
Jaja, mintha csak magamat láttam volna takarítgatni egy Daishi-ben, esetleg egy agyontuningolt Fafnir-ban...ááááááá... 😄DD

DoctorJohnson
szerk:

"a jégbefagyasztás MIATT"
(ehh)

DoctorJohnson
hát még nemvót ideje asszimilálódni a jégbefagyasztás alatt 😄😄😄
de én nem is sajnálom, így is jóvót

DoctorJohnson
"na az kb. olyan, mintha egy csatamechet rászabadítanának egy reguláris hadseregre! Nyammm! Szívesen látnék végre jó kis Fasa-s mech-filmeket "

a film elején ennél a résznél csak ennyit mondtam a haveromnak: "Ezek után követelek egy Mechwarrior filmet mosmá!!!!" 😊

Sir Quno Jedi
Ja és írjunk má petíciót, hogy Megatron alakujjon má végre ÓRIÁSÁGYÚVÁ a filmben is!!! Miezmábaze?! 😄DDD

Sir Quno Jedi
Transformers (2007)

Király kis film, semmi extra, de szórkaoztató. Még "a kertben sok tonnányi robot bénázik, jajj anyuék meg ne lássák" burleszk sem volt túl gáz, sõt szerintem még szórakoztatónak is tekinthetõ a maga nemében. Bármeliyk filmet üti technikában és látványban, ez tény. Azonban az akciókból tényleg keveset lehet látni és kifolyhat a kicsi szemecskénk a sok rángatózástól. Sztori szinte nulla, de ez itt az autobotok bemutatkozásásnál nem is nagyon számít. Majd a folytatásokban.

Persze volt sok logikátlanság és béndzsázás benne, de nyári óriásrobotos ticsungticsungolós, röhögõs hûsítésnek bõven szuper!

Legjobb az elején, mikor kipakolja a sivatagi bázist az egyik rosszfiú, na az kb. olyan, mintha egy csatamechet rászabadítanának egy reguláris hadseregre! Nyammm! Szívesen látnék végre jó kis Fasa-s mech-filmeket ennek mintájára, mert ez már elég meggyõzõ volt!!! DE nagyon!

Nekem mondjuk az eredeti ókori TF design jobban bejött, azokon a bumfordi robikon tényleg látszott, hogy egy kamionból lesz robot és vissza, ezeken kevésbé, szinte már emberi arcuk van, ami azért fura és szokni kell, dehát a technika itt tart, próbálták élethûre csinálni õket. Többieknek ez is bejött 😄.

Remélem nem cseszik el túlzottan a folytatásokat.

Na jó tényleg eltúloztam 😉

A közel jövõben zombi napokat fogok tartani: Az élõhelottak visszatérnek 4 és 5

Már elõre félek...

..., hogy milyen bûn rossz filmek lesznek 😊 Pedig csipáznám a jó kis combis henteléseket.

Bandew
Csillagközi invázió maszlag? Legnagyobb!!! <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PetruZ
A Starship Troopers (szigorúan csak az elsõ rész) nálam örök kedvenc. 😊 Finoman cinikus és úgy mutat fityiszt a diktatórikus katonai rendszereknek, hogy vaskos odamondogatások meg hõskép-gyártás helyett is laza (és szórakoztató) tud maradni az egész film. 😊
Persze egy Ryannel nem szállhat szembe sok film. Én nekem azért nyújtott maradandó élményt mert elõször láttam a moziban olyan számítógéppel megvalósított repülõs ufós száguldást ami számomra unikum volt + tetszett, hogy poénra vettek benne egy-két dolgot. Másik filmet említek amire sztem tökéletesen ráillik még ez, ami nem más mint a Csillagközi invázió I. Na hát abban is volt maszlag bõven, 1-2 színészre is lehetett panasz, de azt is moziban megnézve abban az idõben és avval a rovarmennyiséggel ... 😛 Objektíven értékelve nem egy nagy valami, de akkor is kedvencem marad 😊

DoctorJohnson
"Azért pl. a tök idegen rendszerû ufóba csempészett globál rendszerkiller vírus kapcsán ne mondjunk már ilyeneket. 😊"

na igen, de ezt én már meg se mertem említeni 😊))
marad az ID4 fantasztikusnak 😊

bazze, most megy a rendõrakadémia rtl-en 😄
tévépremier van? 😄DD

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!