Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hozta a szintjet. Egy percig sem ereztem hogy nem John McClane tortenetet neznem. Sot meg izgalmas is volt es "tulzasok" sem voltak azert epp akkorak. Nekem naon teccet!!
"Yippie-ki-yay" 😄D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
10/7
A film eleje jobb mint a vége. Unalmas már a végén az ugyan olyan harc😞
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mindenki kipróbálhatja, hogy mennyire ért a filmekhez 😊 Szerintem jópofa.
Csak rapidra tudtam feltenni, 1MB excel táblázat.
MOZIKVÍZ
Amúgy a kritika sítlusa elég fontos. Jano írása egyáltalán nem támadta a film kedvelõit, teljesen saját vélemény volt, amire már személyes célzással válaszoltak.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Meg kell nezni vaze...
ilyeneknek minek?
Az elsõ sem volt vmi egetrengetõ....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Choke off
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Ejj-ejj.
Számomra olyan messze van még egy 8-astól is, mint ide Nagykáta.
A bugyuta (szar) humor, Sam-fiú roppantbénán eltúlzott roppantbénasága módfelett idegesítõ volt, ezt erõsítve a Camaro közremûködése egyszerûen siralmas. Primitív.
A niggerkedõ robot láttán tényleg majdnem elsírtam magam, hálégnek ezt késõbb nem erõltették, ami nagy megkönnyebbülés volt.
A látvány persze döbbenetes, a robotok élnek, iszonyat jól néznek ki. Az akciók viszont rendre túl gyorsak, a robotok átalakulásaival egyetemben. A végsõ csatában fogalmam nem volt, hogy ki kivel van, kit kaptak szét éppen. Szó se róla, élveztem, ahogy szétcincálják a várost, tátva is maradta szám jópárszor, de hiába figyeltem, nem tudtam normálisan követni az eseményeket.
Szóval:
- a látvány persze über
- a humor egy szép, nagy, áthúzott nulla
- összességében szórakoztató
Kb. úgy vagyok vele, mint a Hulk-kal. Lehetett volna rohadtul jó is...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
😄DDDDDDDDDDDD
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Érdekes, olyan mint egy Uwe Boll film... kurvajó diszletek, kosztumök, iszonyat jó a fényképezés is, szinészek is jól, csak éppen valami hiányzik. Értheletlen az egész, egyik buta jelenet jön a másik után teljesen logikátlanul...
4/10
"Puszi Pusz és kész a csapda"😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hát ez nagyon súlyos volt. Mackenzie Astin és Carmen Electra fõszereplésével, egy ufo (gondolom) szemszögébõl végig kommentálva, egy pár udvarlási, szexuális szokásait ecsetelõ film, néhol nagyon is fárasztó hummorral. A kis sperma gyorsfutók szenvedése és a sperminátor részeknél majd lefordultam a székrõl 😊 Hatalmas, kár lenne kihagyni.
(És a faj mégsem fog kihalni 😛)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ezek azok a filmek, amiken 10-20-30 év után sem fogsz fanyalogni, hanem boldog nosztalgiával, vagy egyszerûen megdöbbenve nézed végig, mert olyan hatású, olyan erejû, olyan szórakozató...
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Choke off
5/10 Teljesen középszerû film, amelyben jócskán akad forgatókönyvi baki ami nem az idõ fügvénye. Délelõtti esetleg koradélutáni filmnek még elmegy, ha nincs más alternatíva.
Megfogadtam,hogy nem adok rá 10/10-et,és amikor kijöttem a moziból ezt így is gondoltam..aztán hazaértem,megnéztem a Philadelphiát,és utána elkapott a láz:Meg kell néznem megint a Transformerst...végig néztem volna,ha jól írta volna ki az a kur.va DVD író De véletlenül sem
Szóval:
Egyéni,fun:10/10
Kritikai:60%
(kb.így kijön a kettõ átlagából a reális 8/10)
A DIE HARD 4.0 azért jóval kidolgozottabb és ügyesebb film,fõleg forgatókönyvben,mert a TFben sok a kidolgozatlan elem,a DIE HARD forgatókönyve meg ha nem is mutat újat,korrekt,és kidolgozott.
Az év filmjei ,eddig nekem:Grindhouse,KARIB 3(nem kell a fikázás😊,300,DIE HARD 4.0,Transformers(minden hibája ellenére,mert gyereket tud csinálni az emberbõl😊
Természetesen nem vagyok ilyen blockbuster fan,csak egyszerûen ebben az évben még nem volt egy PRestige vagy Faun labirintusa...vagy kimaradt😊
http://videodrome.freeblog.hu/