Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Dia Hard 4.0 -

Hozta a szintjet. Egy percig sem ereztem hogy nem John McClane tortenetet neznem. Sot meg izgalmas is volt es "tulzasok" sem voltak azert epp akkorak. Nekem naon teccet!!

"Yippie-ki-yay" 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Count Adyn
Most néztem meg a Zatôichi címû filmet, egy öreg vak szamurájról szól, aki elég durván tolja még az ipart😄 Egyszer mindenképp nézhetõ, fõleg hogy nincs benne tomkrúz😄 egy 7/10 et megér nállam.)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

mark oh
ez elég nehéz

Choke off

AntiHero
Transformers

10/7

A film eleje jobb mint a vége. Unalmas már a végén az ugyan olyan harc😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Áá, sztem marha nehéz, én sem tudtam többet 😊

/Megoldás, de nem ér csalni!!!! 😄/

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

sweech
17 :/ sok ismerõs, de nem ugrik be :C

LasDen
100-ból 25....jó szar vagyok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Humorosba nem akartam, mert talán nem oda való, de itt remélem elmegy.

Mindenki kipróbálhatja, hogy mennyire ért a filmekhez 😊 Szerintem jópofa.

Csak rapidra tudtam feltenni, 1MB excel táblázat.

MOZIKVÍZ

Bandew
Akkor még nem is voltam ide regisztrálva. <#smile>
Amúgy a kritika sítlusa elég fontos. Jano írása egyáltalán nem támadta a film kedvelõit, teljesen saját vélemény volt, amire már személyes célzással válaszoltak.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Harly18
Nem vagyok oda nagyon ezekért az éneklõs filmekért, csak a kezembe akadt és nem volt jobb dolgom. De ha rá kerül a sor, akkor lehet belenézek azokba, amiket írtál...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Sephi
Ugy ahogy te nem sertodtel be amikor megjelent a forumon az elso negativ LOTR kritika? .... Hupp... soha nem felejtem el. Micsoda spam hegyek 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew
Sztem azért had ne sétdõdjünk már meg ha valakinek éppen nem tetszik a Transformers film...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

REALista
Bocs de nem.😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Transformers azt adja amit az ember var tole. Igazi popcorn movie... Arcleejtos CGI-vel.

CSOCSO
en is felek hogy igy leszek vele.. amikor egy filmet romma sztarolnak olyankor nagyon csalodok.. mikor meg egy filmet lehordanak mindennek nah olyankor szoktam csodakat latni a filmekben
Sephi
Ratatouille mar 51 helyen van 😄
Meg kell nezni vaze...

Jano
Pf. Utalj egy kis pénzt.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

LasDen
annak is van 2. része???
ilyeneknek minek?
Az elsõ sem volt vmi egetrengetõ....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mark oh
megnéztem a árnyék nélkül 2-öt.ne is tudom mit mondjak rá<#confused>,az biztos hogy nem volt köze a 1 részhez<#fejvakaras>

Choke off

Synchronous
Prey Menekülõs, harapdálós, oroszlánokat lövöldözõs... <#vigyor>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

REALista
Csak sajnálni tudlak...😞

Sephi
Gyerekek sima mplayer-be hogy a turoban alitom be hogy ne nyomja mar ossze annyira a filmet? 16:9 -es Tv-em van es a Media playerbe siman latsik rendesen de az mplayer osszenyomja.

jaj bocsánat, a melegfelvonulásos topikba akartam... 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Kaplan
Fogalmam nincs mi köze van ennek, a topik mivoltához..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

DoctorJohnson
én kb. az 50. percnél leállítottam és töröltem, érdektelen volt a film totálisan

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Jano
Na, Transformers (enyhe spoilerek!!!)

Ejj-ejj.
Számomra olyan messze van még egy 8-astól is, mint ide Nagykáta.
A bugyuta (szar) humor, Sam-fiú roppantbénán eltúlzott roppantbénasága módfelett idegesítõ volt, ezt erõsítve a Camaro közremûködése egyszerûen siralmas. Primitív.
A niggerkedõ robot láttán tényleg majdnem elsírtam magam, hálégnek ezt késõbb nem erõltették, ami nagy megkönnyebbülés volt.

A látvány persze döbbenetes, a robotok élnek, iszonyat jól néznek ki. Az akciók viszont rendre túl gyorsak, a robotok átalakulásaival egyetemben. A végsõ csatában fogalmam nem volt, hogy ki kivel van, kit kaptak szét éppen. Szó se róla, élveztem, ahogy szétcincálják a várost, tátva is maradta szám jópárszor, de hiába figyeltem, nem tudtam normálisan követni az eseményeket.

Szóval:
- a látvány persze über
- a humor egy szép, nagy, áthúzott nulla
- összességében szórakoztató

Kb. úgy vagyok vele, mint a Hulk-kal. Lehetett volna rohadtul jó is...

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Szerintem az õ filmjeiben ezek soha nem rosszak, csak egyszerüen rosszúl vannak összetéve a filmjei. Nekem mondjuk a BloodRayne jelmezei, és diszletei kurvára tetszettek. A teljes film mondjuk nem, fõleg a vége.

Sephi
Ehh? Hol van egy Dr Uwe Boll filben "kurvajó diszletek, kosztumök, iszonyat jó a fényképezés is, szinészek is jól,?"

😄DDDDDDDDDDDD

Szerinted... szerintem pedig igen.

REALista
Te meg mirõl beszélsz?Az Uwe Boll filmekre ezek közül egyik sem jellemzõ...

Pathfinder

Érdekes, olyan mint egy Uwe Boll film... kurvajó diszletek, kosztumök, iszonyat jó a fényképezés is, szinészek is jól, csak éppen valami hiányzik. Értheletlen az egész, egyik buta jelenet jön a másik után teljesen logikátlanul...

4/10

Bucser
"A nõsténynek hatalmas fájdalmakat kell átélnie a faj fenntartásának érdekében(sex)"

"Puszi Pusz és kész a csapda"😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kmarha
A Földlakók nemi élete - The Mating Habits of the Earthbound Huma

Hát ez nagyon súlyos volt. Mackenzie Astin és Carmen Electra fõszereplésével, egy ufo (gondolom) szemszögébõl végig kommentálva, egy pár udvarlási, szexuális szokásait ecsetelõ film, néhol nagyon is fárasztó hummorral. A kis sperma gyorsfutók szenvedése és a sperminátor részeknél majd lefordultam a székrõl 😊 Hatalmas, kár lenne kihagyni.

(És a faj mégsem fog kihalni 😛)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

DoctorJohnson
éééééééés itt jön be az az alaptézis, miszrint VAN hibátlan film.
ezek azok a filmek, amiken 10-20-30 év után sem fogsz fanyalogni, hanem boldog nosztalgiával, vagy egyszerûen megdöbbenve nézed végig, mert olyan hatású, olyan erejû, olyan szórakozató...

CSOCSO
ollokezu edward szvsz mai filmes is nezheto.. a zene meg csodalatos.. tim burton rulez!!!
Nekem összeségében tetszett asszem én is moziban láttam. Amiért ideges voltam ennél a filmnél, hogy az elõzetesben benne volt minden látványjelenet, na ez kicsit kiborított 😊

LasDen
volt hbo-n, de nem bírtam rávenni magam hogy megnézzem....

Pheaper
én azt még moziban nézttem :-) sztem jó kis film volt 😛

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

mark oh
most néztem meg a HOLNAPUTÁN filmet,a látvány jo volt,(csak kevés),de ez is mind a többi,tul amerikás hangulatu.tetszet vagy nem tetszet vkinek?<#duma>

Choke off

Warning Sign / Gyilkos fertõzés (1985)

5/10 Teljesen középszerû film, amelyben jócskán akad forgatókönyvi baki ami nem az idõ fügvénye. Délelõtti esetleg koradélutáni filmnek még elmegy, ha nincs más alternatíva.

Nállam a Tini Nindzsa Teknõcöknél volt ez! Láttam még tök régen és úgy maradt meg bennem mint egy tökre király film! Most megnéztem és kérdeztem magamtól,hogy mi a szar ez?? Olyan béna már mostani szemmel!!!

Minden filmben vannak hibák! Minék fiatalabban lát az ember egy filmet, annál nagyobb a hatás! Emlexem, én a Harc a krull Bolygóért még édesapámmal láttam nagyon régen a Corvin moziban, és hónapokig traumás voltam mert leolvadt egy szereplõ (gumi) arca... pár hónapja megszereztem a filmet, és egyszerüen nem tudtam végignézni annyira gagyi volt már mai szemmel.

TRANSFORMERS
Megfogadtam,hogy nem adok rá 10/10-et,és amikor kijöttem a moziból ezt így is gondoltam..aztán hazaértem,megnéztem a Philadelphiát,és utána elkapott a láz:Meg kell néznem megint a Transformerst...végig néztem volna,ha jól írta volna ki az a kur.va DVD író De véletlenül sem
Szóval:
Egyéni,fun:10/10
Kritikai:60%
(kb.így kijön a kettõ átlagából a reális 8/10)
A DIE HARD 4.0 azért jóval kidolgozottabb és ügyesebb film,fõleg forgatókönyvben,mert a TFben sok a kidolgozatlan elem,a DIE HARD forgatókönyve meg ha nem is mutat újat,korrekt,és kidolgozott.
Az év filmjei ,eddig nekem:Grindhouse,KARIB 3(nem kell a fikázás😊,300,DIE HARD 4.0,Transformers(minden hibája ellenére,mert gyereket tud csinálni az emberbõl😊
Természetesen nem vagyok ilyen blockbuster fan,csak egyszerûen ebben az évben még nem volt egy PRestige vagy Faun labirintusa...vagy kimaradt😊

http://videodrome.freeblog.hu/

REALista
Bocs de mikor én elöszõr láttam a filmet 12 évesen akkor nagyon megfogott a film így ezért most sem tekintem rossz filmnek attól függetlenül hogy mostmár látom a hibáit is...😊

mark oh
a látvány jo,de a szinészek-karakterek<#falbav>

Choke off

Mondjuk az én hibám is volt. Hirtelen vezérelt ötlet volt, megláttam a plakátot és gondoltam beülök rá. Emlékeztem egyes jelenetekre a bemutatóról aztán gondoltam, hogy Világok Harca: Biztos arról szól, hogy két idegen faj egymással harcol itt a Földért és az emberek csak szenvedõ alanyok lesznek. <#idiota> Na ez nem teljesen jött be <#hehe>

REALista
A Függetlenség Napja sem rossz film persze vannak hibái de mikor elõször láttam nagyon tettszet...

mark oh
nekem megvan,elküldjem postán<#hehe>

Choke off

DoctorJohnson
hát ez van
semmi nem tetszett abban a filmben, a világon semmi, viszont egy jócsomó minden nem tetszett
soha nem akarom újra látni 😊